• Week 9
  • Week 7
08:47 uur |

ABONNEMENTEN NU VOOR €39 VIA NIEUWE AANBIEDING TOT 1 MEI

| redactie
Koersen in dit artikel: DOW SP Fut Coach

Beste beleggers,

Beste beleggers,

Wat betreft de abonnementen Guy Trading en Systeem Trading kunnen we bijna al 100% winst melden deze maand en er komt mogelijk nog wat bij aangezien ik weer kansen zie de komende dagen. Ook de andere abonnementen staan in de plus deze maand zoals u kunt zien via de tabel hieronder. Mocht het zo zijn dat u zich vragen stelt over deze score dan kunt u altijd inloggen op onze site en via het FORUM aan de leden of bezoekers vragen of het klopt, het antwoord zal ja zijn want zoals altijd toon ik alles transparant op de site met alle transacties erbij.

Zoals ik al aangaf, ja ik zal weer wat kunnen doen vandaag of morgen, de beslissing zal liggen op Wall Street waar ik eerst wil zien of het herstel doorzet wat vorige week duidelijk werd ingezet? Of krijgen we via een lagere top weer een daling te pakken waardoor ik wat short posities uit kan kiezen? Voor ons maakt het niet zoveel uit, we gaan mee met de markt in beide richtingen waar dat kan. En dat kunt u ook door lid te worden, er loopt nu een mooie aanbieding tot 1 mei voor €39, dan staat u vandaag nog op de lijst en kunt u overal inloggen. Ook al is het maar om mee te kijken hoe we te werk gaan, hoe we met de markt omgaan en hoe ik u kan helpen als coach.

Inschrijven? Ga naar de link https://www.usmarkets.nl/tradershop.html

Resultaat maand februari:


Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet u ingelogd zijn.

  • 22.02.18 22:22
  • geplaatst door: Dirk
Heb ondertussen een rekening geopend bij degiro, maar welke service kan ik best volgen ?
Het idee is wel om , toch zeker dit jaar, met maar 1500 euro te beginnen als test en om ervaring op te doen.
Ik heb geen ervaring in trading., zijn jullie signalen duidelijk genoeg om het ook in te geven op de site van degiro? Of kan ik daar wat print screens van krijgen of vinden hoe ik opties of turbo's moet zoeken , ingeven en voorzien van de juiste stoploss of andere veiligheden?

deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia