icon
Aankondiging

Aandelen portefeuille: We starten alvast met een watchlist

printPrint

Er is al een watchlist gemaakt met aandelen de we mogelijk gaan aankopen de komende week of deze maand, enkele kunnen we met de aandelen zelf aankopen maar ik zie ook mogelijkheden om dat via een Turbo te doen met een lage hefboom (hefboom 3)

 

Bij aandelen waarvan de prijs boven de €50 staat kunnen we bij sommige gevallen beter Turbo's nemen om aan een redelijk aantal te komen, daar zit er ook een strategie bij die past bij de portefeuille die ik wil opzetten op de mid lange termijn. Op de lijst staan aandelen zoals ASMI, ASML, Aalberts, Heineken, Philips, DSM, Shell, Unibail Rodamco, BESI en Randstad. De leden zullen daar informatie over krijgen met de grafieken erbij. De aankopen volgen altijd voorbeurs zodat ieder op hetzelfde moment de aandelen of de Turbo kan aankopen. Bij shorts zullen we niet anders kunnen dan met een Turbo of een optie te werken, een Turbo short of met een Put optie maar door dat opties veel meer risco met zich meebrengen zal de kans op een geslaagde positie daarmee uit moeten komen op 70%.

De opzet en strategie:
Na veel vragen erover, en natuurlijk met de periode die ik zie aankomen op de beurs na de correctie wordt het tijd om een aandelen en ETF portefeuille op te starten en op te bouwen voor de leden die langer in positie willen blijven en van het marktsentiment willen profiteren want belegger is niet meer alleen kopen en houden (buy and hold). Op momenten dat de beurs een na een mogelijk bodemproces kan gaan herstellen moet je inkopen kunnen doen tegen een voordelige koers, als de beurzen hoog staan dan moet je winst durven te nemen op de aandlenen of ETF posities die je al een tijdje hebt lopen. Dat is de reden dat ik een portefeuille wil opbouwen van €25.000, want dat heb je minimaal nodig om op de MID-lange termijn met aandelen te kunnen werken, en die zal ik op een rustige manier coachen voor de deelnemers. Uiteraard doe ik niets meer dan u van informatie voorzien waar dat kan en zal ik alleen maar suggesties doorgeven welke aandelen of ETF's er gekocht kunnen worden. Waar het kan of waar het beter past bij de strategie zal ik ook met opties of Turbo's werken met een lage hefboom, en ook om short te gaan als de mogelijkheid zich voordoet. Met opties bedoel ik dan op aandelen en langlopende opties (minimaal 2 maanden of langer).

Kortom, het wordt een portefeuille waar we mee gaan handelen op de MID-lange termijn, geen dagelijkse aankopen en alle aankopen en verkoop orders die we gaan geven zullen voorbeurs kenbaar worden gemaakt zodat iedereen kan inkopen of verkopen rond de opening van de beurs. In het weekend zal er dan een korte maar duidelijke update volgen over de portefeuille, de strategie en de mogelijke kanshebbers om aan te kopen.

Let er vooral ook op dat dit nieuwe abonnement totaal niet lijkt op de andere abonnementen waar we veel korter op de markt zitten en we met derivaten met hoge hefbomen werken. Dat is een totaal andere manier van werken als zal ik zeker bij de aandelen portefeuille het door mij zo bekende Money Management toepassen. Dus, voorbeurs altijd op de hoogte per mail, geen SMS zodat u overdag niet hoeft te reageren, ook verkopen zal ik altijd voorbeurs doorgeven.

Doelstelling en strategie:

  • Aandelen, ETF, opties (max 2 stuks lang lopende), short met Turbo's MAX hefboom 5
  • Ik wil streven naar een rendement van tussen de 10 en 15% per jaar
  • Alle informatie om aan te kopen en verkopen krijgt u VOORBEURS (aandeel, code, aantal)
  • We gaan met maximaal €2500 per positie aankopen
  • Elk weekend een korte maar duidelijke update met strategie en kansen
  • Portefeuille minimaal €25.000 of een evenredig bedrag voor wie met meer mee wil doen
  • Aandelen Nederland, Europa en Wall Street
  • Sector en index ETF's
  • Een abonnement kost €30 per maand, nu tot 1 januari €29

We starten vanaf maandag 12 november met de portefeuille, we laten de markt eerst nog wat uitrazen en wachten in ieder geval tot na de verkiezingen in de VS. Als u zich nu inschrijft voor dit nieuwe abonnement dan staat u meteen op de lijst en kunt u tot het einde van 2018 alles volgen voor €29. De eerste aankopen kunnen op een mooi moment plaatsvinden zodat het belangrijk is dat u de portefeuille op tijd volgt. Verdere informatie kunt u inzien bij onze Tradershop op de website, u kunt u daar ook aanmelden. Zie hieronder de link, dan staat u ruim op tijd op onze lijst waar we dan de aankopen naartoe zullen sturen. Nog wat uitgebreide info kunt u daar ook terug vinden ...

https://www.usmarkets.nl/tradershop/abonnement/aandelen-portfolio.html

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Coach portefeuille €25.000

 
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

Reacties op dit artikel

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."


deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia