icon
Abonnementen

Sell In May of verder omhoog? Doe mee met US Markets Trading

printPrint

De maand mei is alweer halverwege en voorlopig gaat de uitdrukking ''Sell in May'' nog niet op. Sterker nog: de S&P 500, de NASDAQ en de DAX hebben deze mei zelf hun allerhoogste standen ooit bereikt. Neem daarbij de AEX die vorige week haar hoogste punt sinds 2007 wist te noteren en de Dow Jones die tegen de 21.000 punten aan beukt. Alles behalve een Sell-Off in mei tot op heden maar hier kan snel verandering in komen. de beurzen noteren namelijk rond enkele zeer zware weerstanden waar de neerwaartse druk op de koersen aanzienlijk wordt opgevoerd. Zo zullen de Bulls op Wall Street een enorme inspanning moeten verrichten om de 21.000 grens te slechten en de Dow Transport over het 50-daags gemiddelde te tillen. Een boel mooie uitdagingen die de beurzen nu te wachten staan maar hier lopen wij bij US Markets niet voor weg. Sterker nog, dagen als deze waar een grote beweging in het verschiet ligt proberen wij altijd te benutten om zo een mooie slag te slaan voor onze leden. Zo hebben we de afgelopen maanden enkele mooie plussen weten te realiseren op een maand die voornamelijk richting de bovenkant beweegt. Met name onze services TA Trading & Polleke hebben een aantal mooie weken achter de rug waarbij we een aantaal mooie winstgevende trades hebben gesloten.

TA Trading
De dienst TA Trading Aandelen & Indices loopt de afgelopen weken op volle toeren. Zo hebben we in de maanden april en mei een positief rendement behaald van maarliefst €1.816,-. Een ongekend mooi rendement en dit met een 14-tal trades waarvan we er 12 met winst hebben kunnen sluiten. Een hitratio van 86% en dus kunnen we wel stellen dat deze service erg goed loopt de afgelopen weken. 
  • Ook u kunt meedoen met deze succesvolle signaaldienst, schrijf u in tot 1 juli voor slechts €39,- (Normaal €45.-)
Inschrijven voor TA Trading kan via de volgende link:
https://www.usmarkets.nl/tradershop/abonnement/ta-trading.htmlDe TA Trading service is een signaaldienst waarbij we met gebruik van Technische Analyse en Intermarket Analyse KOOP- en VERKOOPsignalen versturen op Indices & Aandelen. Door het gebruik van een goed Money Management en een duidelijke RISK-REWARD hebben we dit jaar al vele mooie Trades weten te sluiten. 


Benieuwd hoe we te werk gaan met deze service? Bekijk ook de reviews: 
https://www.usmarkets.nl/tradershop/abonnement/ta-trading.html#reviews

Polleke Trading
Bij Polleke Trading werken we met KOOP- en VERKOOP signalen op de grote indices. Paul van Heurck werkt samen met Guy Boscart en in samenspraak selecteren deze twee analisten enkele posities op de AEX, DAX & de S&P 500. Door de jaren heen hebben Paul en Guy een mooi trackrecord opgebouwd waarbij met de Polleke service al een positief resultaat van bijna €40.000 gerealiseerd. Ook dit jaar staat Polleke weer mooi in de plus met een positief resultaat van €236,-.

Ook meedoen met Polleke? Lid worden kan nu voor een gereduceerd tarief van slechts €49,- tot 1 juli:
Met vriendelijke groet,

US Markets


Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

Reacties op dit artikel

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."


deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia