icon
Elliot Wave

Lees hier de nieuwe AEX analyse

printPrint

Koers voor dit artikel: AEX

De nieuwe AEX analyse.


Vorige week sloot de AEX net boven de 549. De golf 9 stijging had het minimale doel gehaald. Gebaseerd op het koersverloop daarvoor gaf ik aan dat de stijging ''zeker nog wat door kon zetten''. Onderstaande grafiek hoort bij de situatie van vorige week.


En deze week sloot de AEX toch aanzienlijk hoger. Op 555,2. De onderstaande afbeelding laat de verwachting zien voor de komende tijd.


Ik heb dit keer wat meer ingezoomd, nu op het koersverloop vanaf de golf 7 top. Na de golf 7 top, volgde een abc-daling. Een abc-beweging gaat tegen de trend in en dat was dus een bewijs dat de grotere trend nog opwaarts is. Dat zou nu opnieuw bevestigd moeten worden door de vorming van een (rode) 5-wave stijging, wat dan uiteindelijk de golf 9 moet worden. Vorige week was de rode 1 afgerond en afgelopen week zagen we de rode 3 stijging. Uiteindelijk volgde toch ook weer een dip, maar die past precies in het plaatje als de rode 4 correctie. De stijging van vrijdag zou dan de start van de rode 5 moeten zijn, die de koers nog weer naar een hogere top gaat brengen. Een aanval op de 560 lijkt dus aanstaande. De koers heeft echter dan niets te zoeken onder de (rode 4) bodem van afgelopen week en zou de opwaartse trend fors beschadigen.


Leest u mijn analyses met plezier, overweeg dan ook eens om een abonnement op mijn dienst te nemen. Het is maandelijks opzegbaar dus u zit nergens aan vast en voor nieuwe leden geldt een mooie introductiekorting. Meer info en aanmelden via deze link.

Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

Reacties op dit artikel

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."


deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia