icon
Elliot Wave

AEX analyse 18 juni

printPrint

Koers voor dit artikel: AEX

Gratis Elliott Wave analyse AEX 18 juni. 

 

Enkele weken geleden plaatste ik hier mijn vorige AEX analyse.

Ik begon deze met: ,,Een wekenlange fase van zijwaarts / dalende koersen mag verwacht worden, voordat de opwaarste trend weer volledig kan worden hervat.'' Onderstaande globale verwachting stond erbij afgebeeld.


Volgens mijn analyse is de AEX in februari begonnen met een stijgingsgolf; een zogenaamde 5-wave beweging. Dat betekent dat de golf uit 5 fasen/golven wordt opgebouwd. Golf 1 is de eerste stijging. Golf 2 is de correctie op de golf 1 stijging. Golf 3 is de volgende stijgingsgolf die ruim voorbij de golf 1 top moest komen. In de vorige analyse leek de AEX rond het eindpunt van deze golf 3 stijging te zitten en verwachtte ik dus dat de golf 4 van start kon gaan. Dat is een correctie op de golf 3 stijging.

Onderstaande grafiek laat de situatie van dit moment (maandagmiddag) zien.


De golf 4 is inderdaad volop gaande. Te zien is dat vanaf de golf 3 top een fase van consolidatie/correctie bezig is. Na deze golf 4 is de golf 5 stijging te verwachten. Het zal de komende tijd zeer interessant worden om opwaartse posities in te gaan nemen voor die golf 5 stijging. Voor de leden van mijn Elliott wave updates, ga ik meer in op het verloop voor de huidige golf 4 correctie om zo te proberen het eindpunt ervan in te schatten.

Wie nog geen lid is kan dat nu dan zeker worden, want de patronen zijn zeer duidelijk en er komen dus mooie kansen aan binnenkort.

Aanmelden kan via deze link.

Mark Steert
US Markets

Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

Reacties op dit artikel

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."


deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia