icon
Elliot Wave

Elliott wave AEX 17 juli

printPrint

Koers voor dit artikel: AEX

In dit artikel leest u waarom de AEX er zeer bullish bij lijkt te liggen


Voordat ik naar de AEX van nu ga, wil ik eerst even terug naar de vorige Elliott wave analyse die ik hier een maand terug op de site plaatste. Onderstaande grafiek stond erbij afgebeeld.


De boodschap was dat er een golf 4 correctiefase bezig was, die voor lagere koersen zou moeten zorgen voordat de weg naar boven weer ingeslagen kon worden. En opnieuw is deze verwachting opgevolgd, zoals de afbeelding hieronder laat zien.


Hier is de huidige situatie van de AEX afgebeeld, met daarin de globaal te verwachten structuur voor de komende tijd. De AEX lijkt inmiddels te zijn gestart met de golf 5 stijging, die voor aanzienlijk hogere koersen kan zorgen. Op dit moment is de 600 zone zelfs realistisch, al is het mogelijk dat er binnenkort een betere inschatting gemaakt kan worden van het verwachte potentieel. Om daarvan op de hoogte te blijven, kunt u lid worden van mijn dienst. Iedere zondag tot en met donderdag ontvangt u daarin een e-mail met analyses van de AEX en enkele andere markten. Wat ik ook nog even wil laten zien is onderstaande grafiek, uit een artikel van een kleine 2 MAANDEN terug.


Daar werd de verwachting uitgesproken dat de golf 4 correctiefase kon starten, met globaal de richting zoals is afgebeeld. Wanneer ik dan de huidige situatie bekijk kan ik niet anders concluderen dan dat er angstvallig veel gelijkenis is tussen het verwachte en uitgevoerde pad. Uiteraard is dit geen garantie, maar het laat wel zien wat er mogelijk is met de Elliott wave theorie.

Profiteer daar dus ook van door lid te worden, aanmelden kan via deze link.

Mark Steert
US Markets

Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

Reacties op dit artikel

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."


deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia