icon
Elliot Wave

''AEX Naar 600''

printPrint

Koers voor dit artikel: AEX

Volgens mijn analyse is de AEX op weg naar de 600 zone. In dit artikel laat ik zien hoe ik daarbij kom. 

 

De AEX heeft in februari rond 516 een belangrijke bodem geplaatst. Het koersverloop sinds die bodem staat hieronder afgebeeld. 

Sinds de februari bodem heeft de AEX een stijging gevormd, die in juli werd afgerond. Een nette rode 5-wave structuur is erin te herkennen.

En voor wie minder bekend is met Elliott: een 5-wave structuur geeft de richting van de grotere trend aan; in dit geval is het dus een bevestiging dat de opwaartse trend nog intact is. Wat na de top volgde, was een gezonde correctiedaling.

Deze daling moet bestaan uit 3 fasen; a,b en c. In de grafiek is te zien hoe dit inderdaad terug te vinden is in het koersverloop en daarmee ga ik ervan uit dat de correctie inderdaad is afgerond. Dit was de golf 2. Nu kan er een Elliott trendkanaal worden getrokken met vanaf de februari bodem naar de golf 2 bodem van begin september de onderste lijn.

Deze lijn moet dan worden gekopieerd vanaf de golf 1 top uit juli en zo ontstaat er een trendkanaal. De huidige stijging, die in september startte, zou de golf 3 moeten zijn.

De bovenkant van het Elliott kanaal is het richtpunt op dit moment. Uiteraard zal de golf 3 stijging niet in 1 streep gaan, maar ook weer in fases, net zoals de golf 1 stijging uit 5 rode fases bestond. Dit geeft interessante handelsmogelijkheden en daarom lijkt de huidige periode geschikt om (weer) lid te worden van mijn dienst. 

Aanmelden kan via deze link. 

Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

Reacties op dit artikel

  • 12-07-2018 13:57
  • geplaatst door: SpeedyG
Proficiat voor weeral een perfecte voorspelling. Spijtig dat je deze niet in de verf hebt gezet
  • 10-10-2018 23:59
  • geplaatst door: hanzie
De 600 is nog niet voor morgen vrees ik.
  • 10-07-2018 12:11
  • geplaatst door: knullig
En na de afgelopen week kan dit al weer in de prullebak zie ik, opnieuw naar de tekentafel dus.

mvg Knul

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."


deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia