icon
En dan dit..

Volatility biedt kansen, doe nu mee!

printPrint

Koersen voor dit artikel: DOW Coach
Beste Beleggers,

Om te beginnen: EEN ABSOLUUT PUNTENRECORD gisteren, de Dow Jones verloor maar liefst 1.175 punten en intraday zagen we een min van bijna 1.600 punten voor de Dow Jones. De verschuivingen op de markt zijn duidelijk voelbaar en dit zorgt voor een extra scherpe blik op de markt. Toenemende volatility zorgt namelijk voor extra kansen op de beurs maar u dient hier voorzichtig mee om te gaan.

Schrijf u daarom snel in voor onze diensten vanaf slechts €39,- heeft u tot 1 april de beschikking over een COACH die u door deze moeilijke tijden zal slepen. 

https://www.usmarkets.nl/tradershop/marktplaats.html

De corrigerende beweging waar wij al vanaf begin 2018 voor hebben gewaarschuwd is de afgelopen dagen in werking getreden. Slechts zes handelsdagen geleden noteerde de Amerikaanse hoofdindex de Dow Jones nog 26.600 punten waarna we gisterenavond een LOW zagen van 23.925 punten, een verschil van maarliefst 2.700 punten in slechts een paar dagen tijd en daarmee leverde de Dow Jones maarliefst 10% aan beurswaarde in over een tijdsbestek van ruim 1 week. Een groot verlies voor veel traders en fundmanagers die, zo blijkt, veel in de verkoop hebben gedaan tijdens de zenuwachtige beursdagen de afgelopen tijd. 

De markten hebben flink ingeleverd en zijn dus aan het corrigeren, veel beleggers geloven dat bewegingen als deze enkel geld kosten maar met een goede blik op de beurs en op tijd schakelen hebben wij met US Markets Trading mooie rendementen weten te behalen met verschillende SHORT posities.

Zo staan we met al onze diensten flink in de plus deze maand die pas net is begonnen. Met Guy Trading & Polleke Trading hebben we al mooie koerswinsten behaald van bijna €2.500,- in een maand die slechts 3 handelsdagen onderweg is. Ook met Index Trading hebben we twee mooie trades gesloten op de Europese indices (AEX & DAX) terwijl we met TA Aandelen & Indices een mooi lijstje aandelen op het oog hebben om tijdens deze volatiele maand in te handelen. 


SCHRIJF U DUS SNEL IN VIA ONZE TRADERSHOP ZODAT U NIETS MEER MIST DE KOMENDE DAGEN WAARIN DE VOLATILITEIT EN DUS DE KANSEN OP DE BEURS ENORM ZIJN.

https://www.usmarkets.nl/tradershop/marktplaats.html

Met vriendelijke groet,

US Markets Trading

Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

Reacties op dit artikel

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."


deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia