icon
En dan dit..

Wilt U de grote bewegingen nog meepakken op de beurs dit jaar?

printPrint

Koersen voor dit artikel: DOW SP Fut Amazon Apple
Voorspellen is iets wat moeilijk blijft op de beurzen, wel de markt met de nodige logica en ervaring bekijken en volgen waar het kan, dat is iets waar ik me toch mee heb kunnen onderscheiden bekeken over de afgelopen jaren. 

 

En ja, ik weet dat ik vaak wat te vroeg ben met het aankondigen wat er op komst is maar wat wel een feit is dat hetgeen ik voorzie vaak wel uitkomt net zoals nu het geval is. Vele waarschuwingen heb ik voorbij laten komen in mijn updates richting de toppen op Wall Street en Europa (AEX en DAX), de laatste toppen werden slechts haalbaar door dat enkele zwaar wegende aandelen (zoals Apple, Amazon, Boeing) op het laatst nog een enorme stijging lieten zien. Dat was vooral de reden dat ik al snel door had dat het de laatste stuiptrekkingen waren hetgeen ook klopt gezien wat er de afgelopen weken aan het gebeuren is op de beurzen.

Maar we zijn er nog niet, er liggen wat scenario's klaar waar ik U als belegger bij kan helpen of ondersteunenn. Mogelijk kunnen we daar nog veel mee doen wanneer U lid bent van US Market Trading. Ik zoek in ieder geval verder naar kansen die er nog gaan komen de komende week en de rest van het jaar (2018). Daarom kunt u vanaf nu meedoen met onze signalen tot het einde van dit jaar voor €39 ... Mis de communicatie zeker niet voor die €39 want u kunt er wat mee op alle vlakken (coaching). En hopelijk kan ik nog enkele mooie klappers binnen halen via de signalen die worden verzonden richting de leden, de markt blijft moeilijk, daarom is coaching belangrijk. U kunt zich nu inschrijven via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop.html

Resultaten:
Wat ik weet uit ervaring is dat leden resultaat willen zien bij het volgen van een abonnement, de markt is sinds Trump aan de macht is in de VS vele malen moeilijker dan voor zijn aanstelling, dat weet iedereen die de beurs volgt. Daarom moest ik me aanpassen, trends zoeken, patronen zien te ontdekken en een nieuwe manier van handelen onder controle zien te krijgen. Na ruim een jaar zoeken en ondervinden lijkt het erop dat de situatie onder controle komt zodat er weer winst wordt gemaakt. Dit jaar zijn we goed bezig en deze maand (oktober) werd in ieder geval goed opgestart met een mooie plus na het sluiten van de short posities afgelopen vrijdag. Systeem Trading waar we met €1500 werken staat deze maand al op een winst van €1120 na het sluiten van de short posities. Index Trading waar we met €2000 werken staat op €1360 winst na het sluiten van de short posities. Nu zitten we nog in de markt met wat posities die al in de plus staan maar er komt meer aan de komende weken, de beurzen kunnen nog van zich laten horen richting midden november want er zijn ook nog de tussen verkiezingen in de VS en in Europa zijn we nog niet klaar met Italië waar het rommelt.

Nieuwe posities:
Zodra u lid bent zullen we U zo goed als mogelijk begeleiden en coachen bij uw handel op de beurs, dan kunt U de signalen die we versturen ontvangen en kunt u met uw inlog-gegevens inloggen op onze tradershop (website www.usmarkets.nl ) waar u dan de posities LIVE ziet meelopen. Verder krijgt u toegang tot de besloten leden BOXEN op ons FORUM.

Kijk zeker ook naar de aanbieding van COMBI-Trading waar u Polleke Trading en Guy Trading dan samen ontvangt, normaal kost dat €99 per maand, nu tot 1 januari een aanbieding voor €79

Schrijf U in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop.html en u staat meteen op de lijst.

Hieronder een overzicht van de resultaten met de afgeronde posities tot nu toe, de posties van afgelopen vrijdag zijn daarbij al verwerkt.

Resultaat deze maand (oktober 2018):

Resultaat sinds start 2013

Resultaat sinds start 2013:

Met vriendelijke groet, 

US Markets Trading

Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

Reacties op dit artikel

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."


deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia
<-- pushup - yes -->