icon
Marktanalyse

Wall Street moet keuze maken, kansen om op te handelen

printPrint

Koersen voor dit artikel: DOW SP Fut DJ Transp. AEX DAX
Wall Street staat op punt om een duidelijke richting te kiezen, we zoeken naar kansen om op te handelen waar het kan. Hier een analyse van de markt en de kansen die zich kunnen voordoen. Door de lagere toppen op Wall Street ziet het er op de mid-lange termijn niet zo goed uit. Zie ook de grafieken in deze update ...

De komende week verwacht ik mooie kansen op de indices, Wall Street zal een keuze moeten maken, ofwel de draai omhoog of de markt zakt door de belangrijke steunpunten die we vooral zien rond het 200-MA. Ook belangrijk is om te zien dat vrijwel alle indices lagere toppen neerzetten, in het een overzicht van 6 indices die belangrijk zijn op Wall Street laat dat zien. Lagere toppen over een wat langere periode is zeker niet goed voor het vervolg en het vervolg vrees ik vooral onder de recente bodems die we op de grafiek zien. De draai begon in februari, herhaalde zich deze maand en vooral bij de Dow Jones, de S&P 500, de Transport en de SOX (Semi-conductors) kwamen we de afgelopen week weer dicht bij die kritische niveau's uit. Let wel, daar wacht ook dat 200-MA, een paar dagen eronder sluiten zal niet veel goeds meebrengen, dan kunnen we nog enkele procenten lager op Wall Street.

Vooral de cijfers die binnendruppelen geven de ene dag hoop maar de andere dag vrees, ze zijn vrijwel allemaal goed maar de vraag is of ze goed genoeg zijn om de hoge waarderingen te ondersteunen? We zien daar toch wat scheurtjes ontstaan, men weet ook wel dat het vooral door de lagere TAX (belastingen) is dat bedrijven een goed kwartaal beleven maar ook die invloed begint nu wat weg te vloeien, de komende kwartalen zal daardoor de winst wat afnemen op Wall Street. Toch iets om rekening mee te houden de komende periode ...

Technisch ziet het er dus niet zo goed uit, de indices staan nog net boven het 200-MA maar wel al een tijdje onder het 50-MA. De blauwe lijn in de grafiek is het korte 20-MA en de meeste indices draaien daar nu omheen. De lagere toppen voorspellen zoals ik al aangaf ook niet veel goeds. Let er wel op dat de volatiliteit hoog blijft, dus uitslagen aan beide kanten kunnen aanhouden. Het 200-MA zal nu zeer belangrijk worden. Uiteraard ook voor wat betreft de AEX en de DAX, ofwel Europa, zal het belangrijk worden wat Wall Street zal doen de komende weken.

Hoe gaan we daarop handelen?
We zoeken geduldig via de abonnementen per mail en SMS naar kansen, daarvoor krijgen de leden onze signalen. Meedoen kan nu tot 1 JULI via de aanbieding, dan wordt u lid en kunt u kennis maken met hoe we handelen op de beurzen met alle details. Tot 1 juli nu voor €39, dan krijgt u de signalen, de updates en toegang tot de Tradershop en de afgesloten beursbbox (Forum) die bij uw abonnement hoort. Doe dus meteen mee, dan mist u de kansen die er aan zitten te komen niet. Onderaan deze update ziet u de resultaten van dit jaar (2018) en van de maand april.

Meedoen en inschrijven voor €39 tot 1 JULI? Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop.html

Overzicht 6 indices Wall Street:


Overzicht Trading maand april:


Overzicht handelen 2018:


Met vriendelijke groet,

Guy Boscart

Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

Reacties op dit artikel

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."


deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia
<-- pushup - yes -->