icon
Marktanalyse

Handels strategie richting doelzone, er komen mooie kansen

printPrint

De komende periode voorzie ik een verdere stijging van de beurzen, daar zijn redenen genoeg voor want enkele indices geven nu al het voorbeeld van wat er kan komen. De komende week komen er enkele belangrijke bedrijven met kwartaalresultaten, dat zijn onder andere Netflix, United Technologies, Goldman Sachs, Johnson & Johnson, ASML, IBM, Ebay, Morgan Stanley, American Express en Microsoft. Die kunnen Wall Street nog een duwtje omhoog geven


Let erop dat de Nasdaq al nieuwe records neerzet en dat zowel de Dow Jones en de S&P 500 uitbreken boven hun weerstand. Daarbij komt ook dat deze indices boven hun 3 belangrijke MA's uitkomen sinds eind vorige week, dan heb ik het over het 20-, 50- en 200-daags gemiddelde en dat is in 80% van de gevallen zeer positief. Let er ook op dat de S&P 500 aan het uitbreken is, dat ziet u op de grafiek onderaan deze update. Zowel de Dow Jones en de S&P 500 hebben trouwens ten opzichte van de Nasdaq nog wat in te halen waardoor ze mogelijk wat kunnen outperformen de komende weken. Het ziet er dus goed uit voor Wall Street, de stijging kan nog een tijdje aanhouden want er is richting de toppen nog genoeg ruimte aanwezig. Het hoeft niet in 1 beweging tot stand te komen maar zolang de dalingen tussendoor meevallen zoals afgelopen woensdag het geval was dan zit het goed en daar kunnen we zeker op handelen de komende periode.

Europa kan in het kielzog volgen, ook hier zullen de cijfers binnendruppelen waar we bij de AEX woensdag al ASML met cijfers voorbij zien komen, het aandeel doet het al een tijdje goed en analisten gaan al uit van een koersdoel rond de €200, daar zien we dus ook nog de nodige ruimte en met het positieve verloop van de Nasdaq (tech index) kan ASML daarvan mee profiteren. De index zelf breekt uit boven de 558 punten, de weg zou dan open komen te liggen richting de jaartop die we rond de 571-572 punten zien. Hetzelfde kunnen we zeggen over de DAX, met een slot boven de 12.500 punten ziet het er beter uit, ook de correctie die midden vorige week plaatsvond werd snel terug gewonnen. Met het slot boven de 12.500 ligt de weg nu open richting de 12.775 (200-MA) en de 12.850 of 13.000 punten. Zelf ga ik uit van die 13.000 de komende 2 weken, vooral het snelle herstel na woensdag en het verloop dat we zien op Wall Street kunnen daarvoor zorgen, er kan snel meer power komen bij het recente bullishe verloop.

Daar handelen we op, via onze abonnementen waar u aan mee kunt doen. De bedoeling is dat we rustig mee proberen te liften richting de aangegeven doelen met transacties die we proberen vast te houden tot we dicht bij de doelen uitkomen. Het handelen gaat veel rustiger dan vorig jaar, we nemen veel meer de tijd in deze markt, het blijft een moeilijke markt maar ik krijg die steeds beter onder controle. Zelf merkt u ook dat de markt wisselende stemmingen kent maar ik begin de conturen te begrijpen en zal daar verder mijn voordeel uit proberen te halen voor mezelf en uiteraard voor de leden. U kunt ook meedoen, er komen nog heel veel mooie kansen richting het einde van het jaar en we staan al op winst bekeken over het jaar 2018. Er zit dus meer aan te komen waardoor u nu mee kunt doen door lid te worden. Ik zal u coachen via de mails, de SMS signalen en de LIVEBLOG (besloten box op ons Forum). Doe dus mee, de posities die lopen kunt u nog aankopen uiteraard.

Meedoen en hoeveel inleg is er nodig?
Om goed mee te kunnen doen met Systeem Trading is er maximaal €1500 nodig, bij COMBI Trading waar u de signalen van Polleke en Guy Trading allemaal krijgt is er €8000 nodig. Bij de andere abonnementen is er €2000 (Index Trading) en €4000 (Polleke en Guy Trading) nodig om met alle posities mee te doen, daarnaast krijgt u coaching, updates en via de LIVEBOX waar het kan extra tips en informatie. Doe nu dus mee met de kansen die er zijn, dat nu kan voor €25 tot 1 september ...

Inschrijven kan via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop.html 

Grafiek uitbraak S&P 500:


Met vriendelijke groet,

US Markets Trading

 
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

Reacties op dit artikel

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."


deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia