icon
Marktanalyse

Records Wall Street maken weg vrij voor de AEX en DAX

printPrint

Koersen voor dit artikel: DOW SP Fut AEX DAX Nasdaq
Mis de volatiele maanden oktober en november niet want ik verwacht nog heel wat kansen om te handelen op de indices zowel long als short. We zien dat Wall Street eind vorige week plot los geraakte om weer richting de toppen op te klimmen om via zowel bij de Dow Jones als de S&P 500 nieuwe All Time Highs neer te zetten na een duidelijke uitbraak boven de zware weerstand. Die kans verwachte ik nog wel maar toch in mindere mate om eerlijk te blijven want sommige indices waren al met een daling begonnen. Neem als voorbeeld de Nadaq waar er al een daling plaatsvond die de opgaande steunlijn behoorlijk onder druk begon te zetten, daarom had ik er begin vorige week al de nodige twijfels over.

 

De aanval op die hoogste standen ooit waarover ik vorige week nog twijfelde werd dus toch ingezet (zonder de Nasdaq), de Nasdaq kan later nog volgen zodra deze index zich na een nieuwe test van de steunzone opnieuw herpakt. De indices moeten nu  dan wel doortrekken omhoog om een reeks nieuwe records te behalen maar in feite zien we dat vrijwel altijd, het blijft haast nooit bij 1 of 2 records, meestal is het een reeks van 10 tot 15 records tijdens een periode waar die uitbraak er komt. Daar moeten we dus nog rekening mee gaan houden voor dat er in ieder geval een top komt te staan. Het is dus wachten waar we de top gaan krijgen, pas daarna kunnen we rekenen op een daling van 3 tot 5 en mogelijk 8% of tot waar de indices weer steun kunnen vinden, tegen dan kan er altijd nog een mooi short moment komen, pas tegen die tijd moeten we mee met posities die dan omlaag gericht zijn. Voorlopig richt ik me nog even op het herstel dat loopt en dat kan nog eventjes aanhouden. Dat is ook zo voor de AEX en de DAX die nu meelopen omhoog na een lange fase van twijfel, uiteraard zal ook dat alleen maar lukken zolang Wall Street de opgaande flow kan vasthouden maar na de uitbraak van vrijdag zou de AEX wel eens door kunnen trekken richting de 560-562 punten terwijl de DAX dan richting de 12.700-12.850 punten zou kunnen oplopen.

Handelen op mijn verwachtingen?
Wanneer mijn verwachtingen, en dus het moment van handelen samenvallen dan kunnen we nog enkele mooie long en short posities afronden richting het einde van het jaar. Als u dan lid bent, en dat kan nu mooi via de nieuwe aanbieding (39 tot 1 december), kunt u optimaal mee met de posities die ik per mail en SMS zal versturen. Tussendoor zal ik uiteraard binnen de range ofwel grenzen met kleine posities nog wat proberen mee te sprokkelen. Wel verwacht ik dat we een mooi momentum gaan krijgen waar we dan met de grote beweging mee kunnen zitten en daarmee de nodige winst mee kunnen behalen. Het is dus belangrijk om rekening te houden met het vervolg ofwel de komende maanden en niet zozeer wat er de afgelopen maanden gebeurde want vergeet niet dat de markt al een lange tijd een moeilijk verloop laat zien. Het is voor iedereen moeilijk om te scoren bij deze marktomstandigheden maar in totaal en over een langere periode kom ik er nog altijd heel goed voor de dag, en het kan alleen maar beter worden de komende tijd, dat voel ik aan alles wat betreft de markt en het handelen. Doe daarom mee de komende tijd, ik zal ervoor zorgen dat het de moeite loont.

Schrijf u nu dus in via de aanbieding tot 1 DECEMBER voor €39 ... 
Voor deze prijs over die periode met de nodige kansen die ik voorzie is het in feite al een reden om gebruik te maken van de coaching die ik geef tijdens de komende periode. En uiteraar kunt u dan mee met de posities die ik uitzet. Kiest u voor Systeem Trading dan kunt u al met €1500 meedoen, kiest u voor Guy Trading, Polleke Trading of TA- aandelen en indices dan doet u mee met €4000, dat zijn bedragen die voor iedereen goed haalbaar zijn en waar we goed mee kunnen werken. Wie met meer mee wil doen kan de aantallen uiteraard naar eigen wens uitbreiden. Bij Index Trading werken we met €2000 ...

Inschrijven kan via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop.html en u staat dan meteen op de ledenlijst ..

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

US Markets Trading

Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

Reacties op dit artikel

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."


deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia