icon
Marktanalyse

Wat zijn de plannen voor de komende week op de beurs?

printPrint

Koersen voor dit artikel: Apple Coach DOW SP Fut Amazon H.SENG Shanghai IBM
We hebben enkele volatiele weken achter de rug en er kunnen er best nog een paar bijkomen nu veel bedrijven al in hun boeken hebben laten kijken. De ene viel wat mee, de andere zwaar tegen, vrijdag hebben we dat gezien bij Apple maar eerder ook al bij Amazon en andere hoogvliegers van voor oktober van start ging doen al een behoorlijke jas uit.

Een ander aandeel dat opvalt is IBM, de koers staat nu rond de $115 terwijl dat begin oktober nog $155 was. Maar nog niet alle aandelen op Wall Street zijn volgens mij klaar met de zogenaamde "Haircut", we zien nu een soort herstel rally die vorige week op gang kwam na het zetten van een diepe bodem (maandag). Zelf wist ik wel dat we op moesten letten tijdens de "turbulente dagen" richting de mid-term verkiezingen in de VS die dinsdag plaatsvinden. Tussendoor kwam Apple nog met cijfers en werden afgelopen vrijdag de cijfers over de werkgelegenheid bekend gemaakt die ook goed waren, Apple dan weer minder goed. We kregen nog een zogenaamd "Trumpje" tussendoor via een van zijn befaamde "Tweets" zei hij (blijkbaar te vroeg) dat hij er wel uit zou komen met China wat betreft het handelsconflict. Ik zou dus zeggen, nog 2 hindernissen te gaan en we weten waar we aan toe zijn, dinsdag de verkiezingen en woensdag de FED waar men wat over de rente zal zeggen. De rente liep trouwens weer fors op vrijdag ...

In een korte samenvatting ziet u hierboven hoe het ervoor staat en wat we kunnen verwachten de komende dagen, dat weten de leden allemaal al sinds begin vorige week want ik heb iedereen met de nodige voorzichtigheid kunnen begeleiden. Als coach speel ik daar dus een belangrijke rol in, na het sluiten van de laatste short posities afgelopen dinsdag in de ochtend gaf ik meteen aan dat we "NIKS" meer zouden gaan doen tot na komende woensdag 7 november. Daar zal ik niet van afwijken, is ook totaal niet nodig om risico te lopen dat niet nodig is, we weten de uitslag van de verkiezingen niet, en we weten niet wat de FED zal melden voor de rest van dit jaar. Donderdag krijgen we wel een nieuwe blik op de zaken, dan zijn de meeste bedrijven al met cijfers gekomen, weten we hoe het politieke landschap eruit zal zien en weten we ook wat de rente zal gaan doen de rest van het jaar. Dus vanaf donderdag kan ik weer gaan handelen en mogelijk ook voor een wat langere periode in positie blijven zitten. Dat zijn de plannen die ik heb, daar ga ik ook naar handelen en dat weten de leden, ik ben niet bang om wat te doen maar een andere taak van mij als coach is ook om de leden te beschermen tegen mogelijk gevaar op de beurs. Daar kunt u ook van profiteren door lid te worden, gebruik maken van 30 jaar ervaring en de wil te hebben om nog elke dag bij te willen leren op een beurs die met de tijd meegaat.

De maand oktober was goed, die heb ik afgelopen dinsdag afgesloten met een mooie winst bij alle abonnementen, zo loopt de totale score nu ook verder op en maken we nieuwe records wat betreft het resultaat. In de overzichten hieronder ziet u dat. Ok, voor wie lid was in 2017 was het een slecht jaar, dit jaar herpak ik mij mooi en duidelijk, de leden laten mij dat ook weten. Verder waren 2013, 2014, 2015 en 2016 ook heel goed wat betreft het resultaat. Dit jaar zijn we goed onderweg om er weer een positief jaar van te maken. Vanaf donderdag ga ik er weer voor, als u mee wilt doen met de posities die ik aan het eind van de komende week wil opnemen dan kunt u zich inschrijven. Dan ontvangt u de updates die zeer belangrijk zijn, de signalen wat betreft trading per mail en SMS die bij het abonnement horen en probeer ik u zo goed mogelijk te "coachen" bij deze moeilijke marktomstandigheden. Inschrijven kan nu voor €39 tot 1 januari, tot het einde van dit jaar dus. 

Schrijf u dus vandaag nog in, dan staat u meteen op de lijst, ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop.html

Overzicht resultaat:


Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Website: www.usmarkets.nl
Twitter: @usmarkets

Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

Reacties op dit artikel

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."


deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia
<-- pushup - yes -->