icon
Abonnementen

Probeer Guy Trading nu voor slechts €25 tot 1 JUNI

printPrint

Abonnement van de maand Guy Trading, nu voor €25 tot 1 JUNI. Profiteer vandaag nog van deze mooie aanbieding die slechts enkele dagen loopt.

Guy Trading kent een mooie start van het jaar waardoor ik het nu ABONNEMENT van de maand maak, profiteer nu van dit abonnement tot 1 JUNI voor slechts €25 (normaal €55 per maand). Bij Guy Trading, het abonnement dat als eerste in de huidige stijl met Boosters en Turbo's van start ging bestaat al 6 jaar en bekeken over de lange termijn (6e jaargang) behalen we mooie resultaten. Bij Guy Trading handel ik vooral op de Dow Jones, de Nasdaq 100 en de DAX, daarnaast komen er ook signalen op de Olie, de Euro en waar het kan op het Goud. Bij Guy Trading ga ik uit van een bedrag van €4000 en we nemen maximaal 3 posities gelijktijdig op, per positie is er dan tussen de €700 en €1200 nodig maar gemiddeld zitten we altijd onder de €1000 per positie. Zo hou ik altijd reserve aan om eventuele verliezen goed te kunnen opvangen, de leden kunnen dan altijd mee met de posities die we versturen. Money Management is belangrijk, verliezen laat ik nooit te ver doorlopen, meestal is dat tussen de €100 en €250 want als het eruit ziet dat het niet de goeie kant opgaat neem ik mijn stoploss, zo kan men doorgaan met een nieuwe blik op de zaak.

Winst nemen is belangrijk maar als je merkt dat het niet loopt zoals het moet dan is op tijd verlies nemen mogelijk nog belangrijker. Zo kom ik aan die mooie trackrecord die u hieronder ziet, in het overzicht per jaar sinds 2013 en u ziet ook de eerste 4 maanden van 2018 waar we toch een mooie plus hebben staan. Vooral februari en april laten mooie plussen zien, januari en maart waren wat minder maar ook daar valt het verlies mee door dat we de stops op tijd nemen, in maart zat er trouwens een vervelend verlies tussen op de olie die mij op een avond bijna 2,5 dollar (maal 150 stuks) verlies koste, dat was pech door een stevige uitbraak boven de weerstand. Maar ik blijf transparant, verlies hoort erbij, belangrijk is om dat op tijd in te zien en er afscheid van nemen. Er zitten ook posities tussen die €400 en €700 opleveren bij sluiten, een positie op de Dow Jones bracht zelfs €1013 winst op met een klein aantal van slechts 100 stuks.

Voor de leden is het duidelijk, ik start elke maand (vanaf de 1e) met hetzelfde bedrag van €4000, dat is een mooie inleg voor max 3 posities en voor ieder te overzien. De winst kan men dan als reserve aan de kant zetten of er wat leuks mee doen. Alle behaalde resultaten kloppen en zijn in te zien op de website onder de knop abonnenten/Guy Trading/resultaten en dan transacties. We blijven transparant, zijn eerlijk bij de overzichten, tonen zowel de winst als het verlies. Als u lid wordt dan krijgt u alle signalen, elke dag een updat en toegang tot de afgeschermde BOX (Forum) voor de leden van Guy Trading. Nu dus voor slechts €25 tot 1 JUNI omdat Guy Trading deze maand het abonnement van de maand is.

Ik zie u graag als nieuw lid bij Guy Trading via deze aanbieding kennismaken, ik zal er mijn uiterste best voor doen om verder te gaan op de manier van handelen als de afgelopen jaren.

Inschrijven? Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop/abonnement/guy-trading.html

Overzicht per jaar en de eerste 4 maanden van 2018


Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!

Reacties op dit artikel

  • 06-05-2018 19:44
  • geplaatst door: Jan van Triest
Wat is het antwoord mbt opzeggen abonnement (en) us markets
  • 04-22-2018 10:49
  • geplaatst door: anton
hoe kan ik mijn Systeem Trading AEX opzeggen?

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."


deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia