BNP Paribas
  • Week 21
  • Week 20
  • Week 19
  • Week 16
  • Week 15
11:09 uur |

''2017: BITCOINHYPE; 2018: BEURZENHYPE''

| marksteert
Koersen in dit artikel: Bitcoin Bitcoin Cash AEX DAX

Beste beleggers, In 2017 was er een ware hype omtrent Bitcoin.

Media en mensen die normaal niet praten over beleggingen of investeringen, hadden het er plots heel vaak over. Dat is het teken juist om uit te kijken. De Elliott golven helpen om aan te geven wanneer zo'n hype verwacht kan worden; in de laatste fase van een beweging.

In 2009 plaatsten de aandelen een bodem op het punt dat niemand meer in aandelen en de financiële wereld leek te geloven. Het was een hype, maar dan negatief en markeerde het omslagpunt. Bitcoin zette vorig jaar dus ook veel mensen op het verkeerde been en gebaseerd op mijn Elliott telling, verwacht ik dat de beurzen een vergelijkbare situatie staat de wachten. Met name de AEX en DAX.

Deze beurzen zijn inmiddels volop bezig in de overdrijvingsfase, de fase waar uiteindelijk euforie zal ontstaan. En zoals een toepasselijk gezegde luidt dat bovenstaand verhaal mooi samenvat: ''Bullmarkets are born on pessimism (2009), mature on optimism (2009-2017) and die on euphoria (2018/2019?)''. Voor dit jaar lijkt er dan ook eerst nog veel meer in het vat te zitten, maar het zal het eind inluiden van de bullmarkt.

In de update ga ik dieper in op de bijhorende koersmogelijkheden. Er is dan ook een interessante periode gestart, met mooie handelsmogelijkheden. Profiteer daarom ook van de hype die lijkt te gaan starten en word lid van de Elliott wave updates.

Zo houdt u ook een vinger aan de pols voor hoe lang de stijging door kan zetten en dankzij de Elliott patronen kan vaak tijdig worden gewaarschuwd voor een top; iets dat zeker van belang gaat zijn. 
Aanmelden kan via deze link. 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet u ingelogd zijn.

Trending op USMarkets

Wat wordt er op dit moment het meest bekeken door de USMarkets bezoekers?


deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia