BNP Paribas
  • Week 8
  • Week 7
  • Week 6
  • Week 5
  • Week 4
11:06 uur |

''BESTE BEURSWEEK NA BODEM BELLEN''

| marksteert
Koers in dit artikel: AEX

Beste beleggers, Vorige week vrijdag plaatste ik hier een stukje met de titel ''Bodembellen''. Er waren signalen van bodemvorming. 

Afgelopen week volgde een week die de beste was voor de AEX sinds eind 2016, of wel in meer dan een jaar tijd. 

De bodembellen waren dus terecht. 

En een interessante toevoeging: de slechte beursweek van 2 weken geleden, was de slechtste week sinds begin 2016 voor de S&P500. En wat gebeurde er na die slechte week in 2016? Inderdaad, een bodem werd rond die zone gevormd en sindsdien is het eigenlijk alleen aan het stijgen. 

Dat laat zien dat een slechte beursweek totaal niets zegt over de toekomst. Het zegt alleen dat de week zelf heel slecht was. Zeer veel traders zijn echter van het extrapoleren van bewegingen. Ofwel, het doortrekken van een beweging die is ingezet. Dus een slechte beursweek? Dan gaat het maandag ook slecht worden. 

De Elliott Wave theorie geeft echter waarschuwingen voor DRAAIEN in een trend. Want het is zo dat de trend ''your friend'' is, maar wat ik dan altijd zeg: aan elke trend komt een end. 

Al met al zijn de laatste 3 grote draaien op de AEX juist aangegeven aan de leden, met uiteraard de 1500(!) punten daling als hoogtepunt, die hier al werd aangekondigd. 

Voor de komende tijd ziet het er ook duidelijk uit, waardoor er weer veel kansen liggen. 

Profiteer daar ook van door lid te worden. 

Aanmelden kan via deze link.

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet u ingelogd zijn.

Trending op USMarkets

Wat wordt er op dit moment het meest bekeken door de USMarkets bezoekers?


deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia