Beursdagboek Polleke 2 december 2019, 07:20

...

Long-trigger binnen handbereik

2 december 2019, 07:20 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 9 / 12 | (4)

De mark­ten tra­cht­en stuwing te vin­den in afwacht­ing tot de defin­i­tieve Nieuws­feit­en omtrent een Trade Deal.


Onder stuwing van goede Chi­nese indus­triële cijfers gaan aan­de­lenin­dex­en vanocht­end terug hoger. De DOW wil starten rond 28150, de DAX rond 13300 en de AEX rond 600. De DOW zet daarmee koers richt­ing Tar­get 28250 (=verkoop­zone !) en de DAX richt­ing 13450 – 12500 Tar­get (=verkoop­zone!). De AEX kan van­daag en mor­gen de 603 behalen aan de boven­z­i­jde’ van haar VLAG-patroon (=verkoop­zone), met 605+ een nieuwe Long-trigger. 

Met de opsprong vanocht­end bli­jven de DOW en DAX duidelijk *boven* hun ste­un­li­j­nen, en dat is bullisch voor vol­gende sessies.

In afwacht­ing van sturende Trade Deal nieuws­feit­en, behoudt u een beschei­den han­dels­men­tal­iteit met regel­matige, beperk­te doelen.

Een beschei­den han­dels­men­tal­iteit bli­jft geldig bij tech­nisch Polleke. 

Enjoy trad­ing !

Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.