Koers Koninklijke DSM -1.34%

18:14 (donderdag 18 oktober 2018)

Koninklijke DSM: streaming koers, intraday grafiek, en forum berichten over DSM.

Laatst: 79.62
Change: -1.08 -1.34%
Sluit: 80.70
Min: 79.62
Max: 80.66

Intraday grafiek DSM


Handelen per SMS en MAIL signalen

Met de USMarkets.nl Tradershop abonnementen behaalt u een hoog rendement!

We handelen LONG en SHORT op onder andere de AEX, DAX, VALUE, GOUD, OLIE en AANDELEN.

Bezoek de Tradershop om all onze abonnement opties te bekijken. Er zijn al abonnementen vanaf € 39,- !


TRADERSHOP resultaten over 2018  
Service Inleg Totale winst %
Systeem Trading € 1500 + € 923 + 62 %
Guy Trading € 4000 - € 502 - 13 %
Polleke Trading € 4000 + € 2015 + 50 %
Index Trading € 2000 + € 330 + 17 %
Polleke Trading LITE € 4000 + € 2015 + 50 %
TA Trading Aandelen & Indices € 4000 - € 863 - 22 %
Combi-Abo € 8000 + € 1513 + 19 %

DSM in de beursbox

Voer actuele discussies over Koninklijke DSM in ons forum. Er wordt over DSM gediscussieerd in de volgende boxen:

TRADINGROOM TRADERSBOX


DSM is en blijft wat koersvorming betreft een wonderlijk aandeel. Op 31 oktober a.s. komt DSM met cijfers 3e kwartaal. Het zou me verbazen als daarin iets negatiefs zou kunnen worden ontdekt. Hiermee zeg ik alles. Koersdoel dat door verschillende "huizen" is afgegeven, ligt tussen 95 en 100.

DSM is en blijft wat koersvorming betreft een wonderlijk aandeel. Op 31 oktober a.s. komt DSM met cijfers 3e kwartaal. Het zou me verbazen als daarin iets negatiefs zou kunnen worden ontdekt. Hiermee zeg ik alles.

ASML wordt gebruikt om weer omhoog te gaan. Mijn long-positie staat bijna weer in het groen . Nog ff volhouden. DSM heb ik vanmorgen nog een plukje turbo's bijgekocht.

Over DSM een verhaal dat Nooten zojuist heeft gepubliceerd. Ik zal ongetwijfeld nog veel moeten leren, maar of de ontwikkeling van een aandeel op basis dan hiervan alleen zich dan zo zou "moeten" gedragen, vraagt van mij wel heel veel begrip wat ik mogelijk niet dan wel helemaal niet kan of wil opbrengen. Het is merkwaardig hoe beleggers zich vorige maand na de daling onder lijn p in de daggrafiek...

De shortsprinters waren nog net aan de goedkope kant...DSM sprinters gedumpt intussen... ETF's, Olies en Bunds houden we aan...

Welk nieuws hebben wij gemist over DSM??? Of is hier sprake van handel met voorkennis welke morgen of dit weekend naar buiten komt?

Zoek inderdaad een nieuwe entree voor zowel DAX als DSM.....

Gelijk heb je. Wat DSM betreft: einde augustus jl. heb ik een pakketje aandelen DSM weggedaan op 92,30. Zo zie je maar: zonder enig alarmerend bericht kan zo'n juweel wegglijden. Vandaar dat ik voor dezelfde persoon calls heb gekocht.

Heb zojuist 5 calls DSM dec 82 gekocht. Gekkenwerk wat ze met dat aandeel doen. Volledig onterecht!

Opmerkelijk en merkwaardig tegelijk is dat DSM al een tijdje "uit de gratie" is. Als er 1 aandeel is dat beslist een hogere koers waard is en gezegend is en blijft met een background van topmanagement en bedrijfsfilosofie waar je "u" tegen kan zeggen dan is het DSM wel. Heb niet zo gek veel calls op dit aandeel uitstaan maar de handen beginnen op dit koersniveau wel te jeuken. Hiermee zeg ik meer ...

ASML, ING, Philips, RDS en in mindere mate UNI zouden daar dan voor moeten zorgen. Ook ik sluit niet uit dat ASML (als gevolg van de forse winstnemingen op WS en de vermeende spionage software vanuit China) en ING nog verder weg kunnen zakken. Philips heeft al een behoorlijke knauw gekregen en RDS koerst min of meer op basis van de oliefutures die nu "eindelijk" ook wat terrein prijs geven. Dus ...

Heb je die calls op DSM geschreven?

Als voorbeeld: Op 25.09 heb ik voor 1 portefeuille aandelen DSM verkocht op 92,30. Dus nog niet zo lang geleden. Toen DSM weer onder de 90 dook en daar bleef hangen, ben ik voor de eigenaar van die portefeuille in de calls DSM dec 90 gestapt. Dit moet toch uiteindelijk goed komen?
deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia