Aandelen portefeuille

Portefeuille als basis €25.000

Deze portefeuille start met als basis €25.000, uiteraard kan iedereen een keuze maken met welk veelvoud men de portefeuille wil volgen. Vermogensbeheerders starten meestal met €100.000 als start kapitaal dus wie met €100.000 mee wil doen neemt 4 keer de aantallen die we doorgeven. Het wordt een portefeuille met veel diversiteiten, we gaan signalen ofwel suggesties over aandelen in Europa maar ook op Wall Street wanneer er daar mogelijkheden zijn.


Bij deze aandelen portefeuille ga ik uit van €25.000, we werken vooral met aandelen uit de AEX of AMX index, of we kiezen Europese aandelen en waar het kan zeker ook aandelen op Wall Street. We maken dus een keuze uit aandelen, Turbo's met een kleine hefboom om bijvoorbeeld waar het kan en moet we voor short posities kunnen kiezen of lang lopende opties. De bedoeling is om per aandeel of Turbo met tussen de €1800 en €3000 in de markt te zitten zodat we ongeveer 8 tot 10 posities op kunnen nemen in de portefeuille. Deze portefeuille is absoluut geen typische trading portfolio maar meer een rustige en opbouwende vorm van beleggen met als doel om tussen de 10 en 15% per jaar aan rendement te behalen met een wel overwogen risico management op de posities die we kiezen.

De signalen ofwel suggesties die via deze portefeuille worden verzonden kunnen dan ook door iedereen gemakkelijk gevolgd worden door dat we die per mail zullen versturen NA het sluiten en dus VOOR de opening van de beurs. Om alles zo goed mogelijk te kunnen volgen is er minimaal een bedrag nodig van €25.000 om op die manier gespreid in de markt te kunnen zitten en om zo goed te kunnen werken op mid-lange termijn.

Doelstelling tussen de 10 en 15% per jaar:

Met deze aandelen portefeuille waarvan de signalen ofwel suggesties voorbeurs worden verzonden naar de leden probeer ik te werken om een goed rendement van tussen de 10 en 15% per jaar te behalen. De leden zal ik dan zo goed mogelijk coachen ofwel de nodige ondersteuning bieden, u behoudt natuurlijk helemaal zelf de controle over uw eigen portefeuille.

Er zitten bij ons totaal geen verborgen kosten op onze werkwijze, u doet in feite alles zelf, u kiest zelf uw broker of bank waar u de transacties eventueel uitvoert en er is door de €30 per maand aan kosten voor het ontvangen van de signalen ofwel suggesties. Ik help eigenlijk alleen maar bij het maken van de keuzes.

Weinig werk om mee te volgen:
Belangrijk om te weten is dat ik pas na het slot van de beurs, of voor de opening de dag erop een signaal ofwel suggestie zal sturen per mail zodat iedereen de tijd krijgt om de positie na eigen inzicht op te nemen bij de opening van de markt. Dat is om deze portefeuille te volgen de opzet, de strategie en dus ook iets wat veel leden graag willen. De tijd hebben om iets te kunnen voorbereiden en de suggestie uit te kunnen voeren rondom de opening van de beurs.

Wat kost een abonnement per maand?

Een abonnement op deze dienst kost €30 per maand, maar als u zich nu inschrijft kunt u via deze aanbieding kennis maken met dit abonnement tot 1 DECEMBER voor €30 ...

De signalen ofwel suggesties lopen hier over een langere periode (mid-lange termijn) ... Inschrijven kan op deze pagina aan de rechterkant .. en kies voor Aandelen portefeuille ...

Resultaten Aandelen portefeuille

TOTAAL 2021 € +2.483,- +10% Totaal: € +107,- 0%
TOTAAL 2020 € -2.376,- -10% Totaal: € -2.376,- -10%

Meer Tradershop abonnementen

Systeem Trading Handel met 100 tot 300 Turbo's of Boosters van BPN Paribas of met CFD's, opties en AEX Futures naar eigen keuze.
Guy Trading Handelen met indices, valuta en grondstoffen... signalen via SMS en MAIL
Index Trading Uniek Concept! Nodig €3000 en MAX €1000 per positie, keuze uit AEX, DAX, S&P 500, Dow Jones, EUR-USD en Brent olie ...Duidelijke keuzen aan de hand van Technische Analyse. Daarnaast letten we op de Risk-Reward en passen we een strak Money Management toe.
Polleke Trading AEX, DAX en S&P 500 signalen met ISIN codes per SMS en MAIL
Combi-Abo Alles van Guy Trading en Polleke

Resultaten

Resultaat 2020: € -2.376,- -10%
Resultaat 2021: € +2.483,- +10%Totaal: € +107,- 0%

Lid worden

Aanbieding:
Nieuwe leden nu tot 1 DEC voor € 30,00.
Verlenging na aanbieding € 30,00 per maand.
U mag 1 keer per jaar gebruik maken van een aanbieding !!