Aandelen portefeuille

Portefeuille als basis €25.000

Deze portefeuille start met als basis €25.000, uiteraard kan iedereen een keuze maken met welk veelvoud men de portefeuille wil volgen. Vermogensbeheerders starten meestal met €100.000 als start kapitaal dus wie met €100.000 mee wil doen neemt 4 keer de aantallen die we doorgeven. Het wordt een portefeuille met veel diversiteiten, we gaan in Europa aandelelen kopen maar ook op Wall Street wanneer er daar mogelijkheden zijn.


Bij deze aandelen portefeuille werken we met €25.000, we gaat te werk met aandelen uit de AEX of AMX index, of we kiezen Europeese aandelen en waar het kan zeker ook aandelen op Wall Street. We maken dus een keuze uit aandelen, Turbo's met een kleine hefboom om bijvoorbeeld waar het kan en moet we voor short posities kunnen kiezen of lang lopende opties. De bedoeling is om per aandeel of Turbo met tussen de €1800 en €3000 in de markt te zitten zodat we ongeveer 8 tot 10 posities op kunnen nemen in de portefeuille. Deze portefeuille is absoluut geen typische trading portfolio maar meer een rustige en opbouwende vorm van beleggen met als doel om tussen de 10 en 15% per jaar aan rendement te behalen met een wel overwogen risico management op de posities die we kiezen.

Deze portefeuille is dan ook door iedereen gemakkelijk te volgen door dat we de suggesties per mail zullen versturen NA het sluiten en dus VOOR de opening van de beurs. Om mee te doen is er dus minimaal een bedrag nodig van €25.000 om op die manier gespreid in de markt te kunnen zitten en om zo goed te kunnen werken op mid-lange termijn.

Doelstelling tussen de 10 en 15% per jaar:

Samen proberen we dan te werken aan een goed rendement van tussen de 10 en 15% per jaar, ik zal u dus zo goed mogelijk coachen ofwel de nodige ondersteuning bieden, u houdt natuurlijk helemaal zelf de controle over uw eigen portefeuille. Er zitten bij ons totaal geen verborgen kosten op onze werkwijze, u doet in feite alles zelf, u kiest zelf uw broker of bank waar u de transacties uitvoert en er is door de €30 per maand voor het abonnement slechts €360 per jaar aan kosten voor het volgen van al mijn aanbevelingen. Ik help u bij het maken van de keuzes maar u voert alles zelf uit via uw broker.

En ook belangrijk om te weten is dat ik pas na het slot van de beurs, of voor de opening de dag erop een aanbeveling zal sturen per mail zodat iedereen de tijd krijgt om de positie op te nemen bij de opening van de markt. Dat is de opzet, de strategie en dus ook iets wat veel leden graag willen. De tijd hebben om iets te kunnen voorbereiden en gelijktijdig de actie te kunnen uitvoeren rond de opening van de beurs.

Wat kost een abonnement per maand?

Een abonnement op deze service kost €30 per maand, maar als u zich nu inschrijft probeert u deze nieuwe service voor €25 tot 1 JUNI 2019 om er kennis mee te maken en vooral om de start niet te missen want we gaan tot 1 januari posities opbouwen ... Inschrijven kan op deze pagina aan de rechterkant .. en kies voor Aandelen portefeuille ... Voor dit abonnement betaalt u dan €30 per maand

Resultaten Aandelen portefeuille

TOTAAL 2019 € +1.341,- +5% Totaal: € +1.341,- € +5,-
TOTAAL 2018 € 0,- 0% Totaal: € 0,- € 0,-

Meer Tradershop abonnementen

Systeem Trading Handel met 250 tot 500 Turbo's of Boosters van BPN Paribas of met CFD's, opties en AEX Future.
Guy Trading Handelen met indices, valuta en grondstoffen... signalen via SMS en MAIL
Index Trading Uniek Concept! Nodig €2000 en MAX €1000 per positie, keuze uit AEX, DAX, S&P 500, Dow Jones, EUR-USD en Brent olie ...Duidelijke keuzen aan de hand van Technische Analyse. Daarnaast letten we op de Risk-Reward en passen we een strak Money Management toe.
TA Trading Aandelen & Indices Handel met Turbo's en/of Boosters op aandelen (AEX - DAX - DOW) en indices (AEX-DAX-DOW)
Polleke Trading AEX, DAX en S&P 500 signalen met ISIN codes per SMS en MAIL
Polleke Trading LITE Handel op de AEX - Zonder SMS signalen
Combi-Abo Alles van Guy Trading en Polleke
Elliott Wave Update Analyses Elliott Wave theorie

Resultaten

Resultaat 2018: € 0,- 0%
Resultaat 2019: € +1.341,- +5%Totaal: € +1.341,- +5%

Lid worden

Aanbieding:
Nieuwe leden nu tot 1 JUNI voor € 25,00.
Verlenging na aanbieding € 30,00 per maand.
U mag 1 keer per jaar gebruik maken van een aanbieding !!