Alles of Niets Tradershop

Alles of Niets

Makkelijk, duidelijk en goed te doen 

  • Posities AEX, DAX, S&P 500
  • Ook EURO-GOUD-OLIE
  • Soms ook de AEX
  • Boosters BNP Paribas
  • MAX € 1000 per positie
  • MAX 2 posities gelijktijdig
  • Elke morgen een update
  • Ook populair in België

    Inleg: Minimaal €2.000,-

Bij ALLES of NIETS werken we met een MAXIMALE inleg van € 1000 per positie, hierdoor kunnen we met MAXIMAAL 2 posities gelijktijdig in de markt zitten. Bij deze adviesdienst hebben we NOOIT meer dan €2000 aan inleg nodig. We werken met Boosters van BNP Paribas maar ook heel af en toe als de markt het toelaat met Opties op de AEX index. We werken op korte termijn (1 tot 7 dagen) ...

Meedoen? Dit abonnement kost €49 per maand ... Nu kunt u mee via de nieuwe aanbieding tot 1 JULI 2017 voor €39

Hoe werkt deze signaal-aanbeveling dienst?
We wachten meestal op een EXTREEM in de markt en pakken dan een Booster van BNP die het best past bij de strategie en we gaan er dan meteen vol in met een bedrag van MAX € 1000 per positie. Zitten we goed dan kunnen we op korte termijn goed scoren met deze positie zonder dat er grote bedragen werden ingezet ... Gaat het niet goed, dan zijn we in ieder geval MAXIMAAL die €1000 kwijt, of een deel ervan als we voortijdig de STOPLOSS nemen.

De bedoeling van deze service is om NIET al te vaak in de markt te zitten maar wel op de meest geschikte momenten. Het is zoals de naam ALLES of NIETS doet vermoeden geen service waar we gaan gokken op grote beweging want het zijn weloverwogen beslissingen die we altijd zullen nemen.

Zodra er een positie kan worden ingenomen sturen we een MAIL en een SMS naar de deelnemende leden. We vermelden in de mail en de SMS de nodige gegevens zodat u de positie gemakkelijk kunt aanschaffen bij uw BROKER of BANK. Vooral de ISIN code is daarbij belangrijk zodat u de juiste Booster aan kunt schaffen.

Bij deze adviesdienst handelen we vooral op de onderliggende waarden als AEX, DAX, S&P 500, Dow Jones, Brent olie, EURO-USD en het Goud. Dit vooral omdat bij al deze onderliggenden BOOSTERS voorhanden zijn. Alleen op de AEX kunnen we ook met OPTIES werken al is dat niet onze voorkeur, toch kan het af en toe voorkomen dat we 2 of 3 opties kopen op de AEX.

Daar we met wat hogere hefbomen werken is het aan te raden dat u zich zoveel mogelijk blijft houden aan die €1000 per positie zodat de verliezen bij een verkeerde instap niet te hoog op kunnen lopen. Mocht u kiezen voor een meervoud van die €1000 per positie hou u dan in ieder geval ook aan een strak STOPLOSS beleid ...

Samengevat:
Een leuk en vooral UNIEK initiatief dat we starten via US Markets Trading waar zowel Guy Boscart de mogelijkheden voor u uitzoekt en deze ook naar u zal versturen waar de kansen zich voordoen. Probeer in ieder geval deze adviesdienst uit via de aanbieding hiernaast ...

Resultaat overzicht

Hieronder vindt u een samenvatting van de resultaten per jaar. Klik hier voor meer details en transacties.

RESULTAAT 2017
- € 761
- 38 %
TOTAAL:
+ € 29890
+ 1495 %
RESULTAAT 2016
+ € 11543
+ 577 %
TOTAAL:
+ € 30651
+ 1533 %
RESULTAAT 2015
+ € 8925
+ 446 %
TOTAAL:
+ € 19108
+ 955 %
RESULTAAT 2014
+ € 5465
+ 273 %
TOTAAL:
+ € 10183
+ 509 %
RESULTAAT 2013
+ € 4718
+ 236 %
TOTAAL:
+ € 4718
+ 236 %

Alles of Niets - Gebruikers reviews

Lees wat leden zeggen over Alles of Niets… of schrijf zelf een review als u lid bent of lid bent geweest!

“Precies een jaar lid, ik kan niet anders zeggen dat het eerste jaar mij niet is tegengevallen. Zeker de laatste periode is er wat meer rust gekomen. Dat wil zeggen, duidelijke doelen en stoplosses. Niet te lang blijven hangen. Gewoon een goede service dus die zich ook nog eens snel terugverdient.”
fulgore over Alles Of Niets
“Timing uitstekend bij in en uitstap eur/usd Long 1.055/1.065 zo kon niet beter”
Beekman over Alles Of Niets
“Eigenlijk ben ik puur een Value belegger in aandelen en moest ik niks hebben van hefboom producten en de daarbij horende speculatieve manier van handelen. Al was ik uit nieuwsgierigheid wel ingeschreven voor jaren hier, maar nog nooit de stap genomen om een abonnee te worden. Tot ik toch wel benieuwd werd na jaren zien van de rendementen die hier gehaald werden, heb ik toch mijn argwaan opzij gezet om te kijken of dit rendement wel degenlijk werkelijk waar kon zijn. En ik kan je nu vertellen dat deze rendementen die hun op geven blijken te kloppen. Hoewel ik niet overal in mee kan gaan ivm mijn werk en of te laat kan reageren op hun meldingen. komen mijn rendementen niet helemaal overeen met die van hun, maar dat werkt soms ook de goede kant op omdat ik dan soms een verlies trade mis. Of juist lager in kan stappen dan de melding van usmarkets. Tot nu zeer te spreken over jullie dienst. Mvg”
fugazzi over Alles Of Niets
“Ik doe mee met Alles of niets en Polleke sinds de laatste week van januari 2016 met een inleg van € 4000,--. Ik heb de adviezen van Guy grootendeels gevolgd, ben af en toe een keer sneller in en uitgestapt. Deze adviesdienst bevalt me uitstekend en heeft mij in 2 en een halve week beslist geen windeieren opgeleverd. momenteel is mijn saldo € 12400,-- , dat wil zeggen een netto rendement van 210% in 2,5 week. Beter een keer niet ingestapt dan verliezen. Ik kan iedereen aanraden dit systeem te volgen. Ook als u exact alleen de aanwijzingen volgt kunt u zeer transparant zien , dat u een geweldig rendement kunt behalen. Ik wens een ieder veel succes,met vriendelijke groet, Wespje62”
H.J.M. te Wierik over Alles Of Niets
“Beste lezer, Ik kan enkel bevestigen dat de behaalde resultaten van Guy echt zijn. De transparantie is er. De markten zijn volatiel en de markt heeft altijd gelijk en Mistermarket, angst en hebzucht loeren om de hoek bij elke belegger. Niet elke actie van Guy is een voltreffer maar de winnaars dekken ruim de verliezen. Sommige proberen de posities vroeger de sluiten en maken soms een kleine winst, en meestal lopen ze hierdoor een latere grote winst mis. Probeer niet als het goed gaat je posities te vergroten want we zitten soms met hefbomen van 20 en 30% en als de markt keert is je winst met te grote posities snel weg zie maar einde november en de sinterklaas dip. En weet dat in een berenmarkt alles veel sneller kan gaan dan in een stierenmakt en dan met zulke hefbomen is de behaalde winsten van Guy zeker realistisch. Soms is er meer uit de markt te halen, maar blijf met je voeten op de grond, vermijd gokken en vermijd mogelijke verliezen en je totaal rendement zal de hoogte in gaan. Ik zou zeggen probeer het eens, maar hou je aan Guy zijn regels, positie grote en zijn instap en uitstap momenten en je zal verbaast zijn. Doe zo verder Guy, Ik kan niet al je posities volgen maar ben blij met hier en daar een kleine en een grote winst te verzilveren. Bedankt Wim”
Wim over Alles Of Niets
“Ben zeer tevreden met de resultaten . In het begin geloofde ik er niet in , en ben ik ook niet altijd meegegaan met de tips omdat ik eerst zeker wilde zijn van de resultaten . Maar nu zal ik alles stipt meedoen want ik heb ondervonden dat de resultaten kloppen en alles transparant is.En de dagelijkse toelichtingen zijn zeker een meerwaarde voor het handelen.Doe zo voort en wens u nog veel succes .Mvg Giovanni Manca”
giovanni over Alles Of Niets
“Voor zowel de beginnende actieve belegger -waar ik mijzelf toe reken- als de ervaren beurstijger is dit een uitstekend abbonnement! De dagelijks update is zeer waardevol. Ook de onlangs toegevoegde Tradeshop alsmede de 'Toelichtings' mails met punten waarom een positie wordt geopend of gesloten geven een mooie en interessante kijk in het leven op de beurs. Vooral de gedachte waarom bepaalde acties wel of niet uitgevoerd worden zorgen voor veel lering en zetten je aan tot nadenken. Uiteraard, zoals de naam van dit abbonement doet vermoeden, is dit allemaal zeer risicovol. Echter met de ervaring, toelichting en handelswijze van Usmarkets i.c.m. de beperkte inzet is dit zeker de moeite waard en zoals te zien is, erg winstgevend! Ga zo door USM!”
Mr.Prins over Alles Of Niets
“Ik doe mee sinds najaar 2015. Soms ben ik eigenwijs en ga ik tegen Guy's advies, meestal moet ik dat dan later berouwen. Kortom, per saldo overstijgen de treffers vele malen de missers!”
Braadslee over Alles Of Niets
“Voor de niet beurskenner is dit een super methode om bij wijze van spreken slapend geld te verdienen . Enkel de moves van guy afwachten op sms en nabootsen ,simpeler kan niet.En als de resultaten dan nog eens super zijn zou ik niks kunnen bedenken waarom je dit niet zou proberen .Je bent trouwens niet verplicht om voor het zelfde bedrag mee te doen ,minder mag ook steeds naar eigen budget. Doe zo verder zou ik zeggen”
de cock over Alles Of Niets
“Tot nu toe prima service om in mee te gaan. Inderdaad heel transparant, alles is perfect te volgen en na te kijken. Uiteraard zijn niet alle posities winstgevend, maar zodra iets niet in de richting gaat wat verwacht werd, wordt er ook onmiddellijk terug uitgestapt. Ik ben zeer tevreden over de geboden service, moeilijk om het beter te doen. De enige opmerking is dat het voor mij niet altijd mogelijk is om direct te kopen of te verkopen op het moment dat de signalen binnenkomen, wat voor gevolg heeft dat de in- en uitstapkoersen niet altijd exact hetzelfde is als de dienst. Maar dat werkt in 2 richtingen, soms positief, soms negatief maar is niet echt een probleem. Doe zo voort !”
Ludwig.avonts over Alles Of Niets
“Ja, ik dacht dat de resultaten waren opgepoetst. Maar alles klopt! Mooi is dat men nu het resultaat van de lopende traiding online te volgen is. Men is wat voorzichtiger geworden. Langzaam maar zeker. Maar de resultaten mogen er zijn.”
a.scholtens over Alles Of Niets
“Ben zeer content met de posities die u deze maand heeft ingenomen. Zeker omdat ik van het resultaat dat u in december jongstleden had gerealiseerd, nogal was geschrokken. Zelf ben ik (vanwege het gevoel daaromtrent) in die maand niet meegegaan. Door een beperkte tijd die me ten dienste stond - hoewel de postings van mijn kant niet die indruk zouden wekken – ben ik in januari niet met u mee op gelopen. Waar ik zeer tevreden over ben, is dat u een toelichting geeft op het waar en daarom u de acties heeft ondernomen. Dat is alleen maar prima en verhoogt de transparantie nog meer. En over transparantie gesproken: deze was al door het overzicht dat u herhaaldelijk geeft, fantastisch te noemen. Voorbeelden daarvan dat u zowel met sms als met email aangeeft welke actie u onderneemt en waar u de stoploss heeft gelegd bij een eenmaal ingenomen trade. Daarom spoor ik u aan op deze weg voort te gaan en wens u en de uwen daar het nodige succes bij. Met vriendelijke groet van willywalden”
willy walden over Alles Of Niets

Schrijf een review over Alles of Niets

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review achterlaten.

Voorbeeld berichten

U kunt voorbeeld berichten inzien voor Alles of Niets zoals die verstuurd worden:

Voorbeeld: Verkoopsignaal Alles of Niets 4 mei 2016
Voorbeeld: Voorbeurs update 29 april 2016

Meer Tradershop abonnementen

Wij bieden naast Alles of Niets ook de volgende abonnementen aan:

Systeem Trading Handel met 400 tot 700 Turbo's of Boosters van BPN Paribas of met een AEX Future Meer informatie
Guy Trading Handelen met indices, valuta en grondstoffen... signalen via SMS en MAIL Meer informatie
Polleke Trading AEX, DAX en S&P 500 signalen met ISIN codes per SMS en MAIL Meer informatie
Polleke Trading LITE Handel op de AEX - Zonder SMS signalen Meer informatie
TA Trading Aandelen & Indices Handel met Turbo's en/of Boosters op aandelen (AEX - DAX - DOW) en indices (AEX-DAX-DOW) Meer informatie
Combi-Abo Alles van Guy Trading en Polleke Meer informatie
Elliott Wave Update Analyses Elliott Wave Meer informatie

Lid worden

Aanbieding - nu € 39.00 tot 1 JULI !

Wordt nu lid van Alles of Niets voor € 39.00 tot 1 JULI in plaats van € 49.00 per maand !
BETALING - veilig

Betaling via automatische incasso ook mogelijk in België