Elliott Wave Update

De Elliott Wave update is een adviesdienst die u in staat stelt alle ontwikkelingen op de korte termijn in de gaten te houden door scherpe en frequente analyses van onze Elliott Wave specialis Mark Steert.

Op de aangegeven dagen zal Mark na het sluiten van Wallstreet zijn leden voorzien van een actuele marktupdate. Hierbij zal Mark verschillende analyses loslaten op diverse indicatoren van de markt. Indices, valuta en grondstoffen komen allemaal aan bod.

Mark richt zich voornamelijk op de indices AEX, S&P 500, DAX, Nasdaq en de Dow Jones. Daarnaast behandelt Mark ook de grondstoffen Olie en Goud samen met de Euro-USD. Op de aangegeven dagen zult u een updatemail van Mark ontvangen met daarin analyses van 4 tot 6 onderliggende waarden. Kortom: Alles wat een belegger moet weten op zowel de korte termijn en lange termijn!

Blijf up-to-date: schrijf u nu in en blijf op de hoogte van recente marktontwikkelingen: Probeer deze adviesdienst tot 1 JUNI 2019 voor slechts €39

Reviews


Boze_Wolf
Mark, toen ik me heb aangemeld zag ik een aan­bied­ing van 29 euro t/​m 1 augus­tus 2019 voor de Elliot Wave Ik denk dat ik wel een foto heb want maak alti­jd een screen zodra ik een han­del­ing doe op het inter­net. Kun je dit eens checken?”


beurskraker
Sinds 4 maan­den ben ik geabon­neerd op uw Elliot Wave Updates en na een maand op papi­er getest te hebben ben ik redelijk voorzichtig met uit­slui­tend opties op de AEX aan de slag gegaan. Een betere advies­di­enst ben ik tot nu toe niet tegengekomen!! De laat­ste 3 maan­den heb ik met inzet van een beperkt vrij besteed­baar deel van mijn beursto­taal het abon­nementstarief van 4 maan­den in totaal 235 keer terugge­won­nen. Ik besef dat dit resul­taat miss­chien niet alti­jd gehaald kan wor­den, maar tot nu toe: Mijn complimenten.!”


frabo
De analyse van de AEX loopt vol­gens Mark’s verwacht­ing. TOP! In het begin van mijn abo was alleen een kort bericht en grafiek vd AEX. Was duidelijk maar ook beperkt. De laat­ste week zie ik ook andere analy­ses bijv. EUR USD. Dit waardeer ik zeer.”


Anoniem
"Nu bijna twee weken gebruik van de Elliot Wave update. Volgens de omschrijving betreft het een Elliot Wave update over de indices AEX, S&P 500, DAX, Nasdaq, Dow Jones alsmede de grondstoffen Olie en Goud samen met de Euro. In de afgelopen twee weken heb ik alleen een dagelijkse update gezien van de AEX. Hopelijk komt de rest ook nog aan bod. De komende tijd zal het leren. De analyse van Mark Steert over de AEX is prima aanvulling op mijn eigen gemaakte analyses. Tot nu toe tevreden dus."

Meer Tradershop abonnementen

Systeem Trading Handel met 250 tot 500 Turbo's of Boosters van BPN Paribas of met CFD's, opties en AEX Future.
Guy Trading Handelen met indices, valuta en grondstoffen... signalen via SMS en MAIL
Index Trading Uniek Concept! Nodig €2000 en MAX €1000 per positie, keuze uit AEX, DAX, S&P 500, Dow Jones, EUR-USD en Brent olie ...Duidelijke keuzen aan de hand van Technische Analyse. Daarnaast letten we op de Risk-Reward en passen we een strak Money Management toe.
TA Trading Aandelen & Indices Handel met Turbo's en/of Boosters op aandelen (AEX - DAX - DOW) en indices (AEX-DAX-DOW)
Polleke Trading AEX, DAX en S&P 500 signalen met ISIN codes per SMS en MAIL
Polleke Trading LITE Handel op de AEX - Zonder SMS signalen
Combi-Abo Alles van Guy Trading en Polleke
Aandelen portefeuille Handel in aandelen AEX, Midcap, Europa en Wall Street.

Lid worden

Aanbieding:
Nieuwe leden nu tot 1 JUNI voor € 39,00.
Verlenging na aanbieding € 49,00 per maand.
U mag 1 keer per jaar gebruik maken van een aanbieding !!