Polleke Trading LITE Tradershop

Polleke Trading LITE

  • Dagelijkse update voorbeurs
  • Toegang Polleke BLOG
  • Toegang Polleke BOX
  • Signalen per mail
  • Handelen op de AEX
  • Zonder SMS signalen
  • Ook populair in België

Polleke Trading is een leuke service om te volgen en is ook voor deelnemers met minder budget haalbaar. We werken bij Polleke actief met Turbo`s of Boosters. Bij deze service krijgt u dagelijks een uitgebreide updates en kunt u diverse handels signalen verwachten die worden uitgezocht door Paul van Heurck samen met Guy Boscart. De signalen om op te handelen worden naar de leden toe verzonden per MAIL en SMS.

Er wordt vooral gehandeld op de AEX index maar men krijgt bij Polleke Trading ook signalen op de DAX of op de S&P 500 wanneer er zich daar mooie kansen voordoen. Wordt nu lid via de aanbieding tot 1 APRIL 2019 voor €39

Resultaat overzicht

Hieronder vindt u een samenvatting van de resultaten per jaar. Klik hier voor meer details en transacties.

RESULTAAT 2019
+ € 603
+ 15 %
TOTAAL:
+ € 45034
+ 1126 %
RESULTAAT 2018
+ € 6118
+ 153 %
TOTAAL:
+ € 44431
+ 1111 %
RESULTAAT 2017
- € 773
- 19 %
TOTAAL:
+ € 38313
+ 958 %
RESULTAAT 2016
+ € 12698
+ 317 %
TOTAAL:
+ € 39086
+ 977 %
RESULTAAT 2015
+ € 9970
+ 249 %
TOTAAL:
+ € 26388
+ 660 %
RESULTAAT 2014
+ € 10549
+ 264 %
TOTAAL:
+ € 16418
+ 410 %
RESULTAAT 2013
+ € 5869
+ 147 %
TOTAAL:
+ € 5869
+ 147 %

Polleke Trading LITE - Gebruikers reviews

Lees wat leden zeggen over Polleke Trading LITE… of schrijf zelf een review als u lid bent of lid bent geweest!

“Beste allen,
Welk broker is de beste broker om te handelen, welke broker gebruiken de meeste van jullie?”
Dalmatiers over Polleke Trading
“Polleke gaat uit van een trend is een trend totdat er een ommekeer is,en met herhalings patronen,het is niet zo dat als je een abonnement neemt je gelijk mee kan doen,je moet eerst rustig kijken en leren hoe het gaat,maar je krijgt voldoende steun van de oud leden die er zitten,en er is op de box uitleg te vinden.
Zeker een pluim is de video,s die Pol 2 x in de week en als er veel gebeurd op de markt s,avonds extra geeft,dan kan je toch meer je zienswijze kwijt als in een tekst.”
Bakstenen over Polleke Trading Lite
“Als je niet de hele dag alart wil zijn op het verloop van de beurskoersen en in alle rust elke ochtend je orders voor die dag wilt opstellen en inleggen op basis van een goed advies van Polleke , dan moet je dit abonnement nemen.
Polleke geeft elke woensdag en zondag een 15 min video waarin hij zijn visie op de koers van AEX en DAX geeft met ondersteuning van de trends in Amerika (DOW en SenP en DollarIndex). Daarnaast geeft hij elke avond en ochtend een blog waarin hij concrete adviezen voor de komende handelsdag geeft.
Als je je niet laat afleiden door de vele berichten op de website en dus gewoon overdag je werk en eigen dingen doet dan zit je met Polleke Lite precies goed!”
(Anoniem) over Polleke Trading Lite
“Na sms bericht verkocht ik bs aex polleke trading meer dan 500 stuks gekocht.Een leuke winst gemaakt en weer ingestapt aex bl.Een prachtig systeem polleke trading.
D.Rewtl”
D.Rewti over Polleke Trading
“Ben nu een geruime tijd lid van Polleke trading en deste langer ik lid ben hoe meer ik onder de indruk ben van de werkwijze van Polleke, iedere avond en ochtend ontvang je een update in de polleke beursblog hoe de beurs aan te pakken en hoe hij dit doet is geniaal en heb ik nog niet eerder ergens gezien, zijn technische analyses komen heel vaak uit en is dus heel goed op te handelen met veel succes.

Ook de klus en draad lopen in het systeem mee, als je 100% volgt dan ga je zeker veel winst maken.

Sinds kort krijgen we ook een videoblog op woensdag en zondag dit is een waardevolle aanvulling en heel erg duidelijk wat er de komend tijd verwacht gaat worden.

Zet je emoties aan de kant en doe mee!”
Marinus over Polleke Trading
“het gouden abbo bij us markets is voor mij polleke trading, en waarom;
de SMS acties van GUY berusten op, 1. een goede instap, 2. ver uit de markt gaan, voorbeeld , bij de aex 15 tot 20 punten, 3. eventuele verliezen tijdig afkappen , 4. winsten laten doorlopen .
de TA visies van polleke zijn briljant, buitenaards goed.
dus voor de niet abbo's; JOIN THE CLUB”
achtbaan over Polleke Trading
“Al een aantal jaren lid van Polleke Trading en zeker dit jaar bijzonder tevreden over de vernieuwde handelswijze. Het is transparant en de trades kloppen. Heb in het verleden (en ook dit jaar) leergeld betaald met eigen acties. Guy en Polleke bewijzen keer op keer hun gelijk. Het lastigste voor mij is de rust te blijven bewaren in het handelen. En dat is iets waar Guy en Polleke door hun acties (en gedrag) mij keer op keer op wijzen. En daar leer ik ook van. En dat is waar Guy continue op doelt als hij zegt ook als coach op te treden. Het klopt!”
Remko over Polleke Trading
“Ik sluit me volledig aan bij VanSjaken en Freek 86, zij schrijven alles wat ik zelf wilde schrijven.
Ook ik was tot oktober lid van AEX system trading. Werkt prima! Maar ik wilde graag ook zelf wat experimenteren en dat heb ik geweten. Leergeld noemen ze dat... Met het Polleke Trading abonnement krijg ik 2x daags een handels drill en visie op de markt. Niks moet, je MAG het volgen. Ik houd me STRIKT aan zijn blogs en handel daarop. Wat een succes! Op het moment van schrijven (14-12-2016) heb ik in 2 weken dik € 2.000,00 verdiend met een budget van € 1.500,00. Mijn leergeld is inmiddels volledig weggewerkt. Dit geeft de rust EN de vrijheid om zelf te traden. Het proberen waard dus en een proefabonnement van meer dan een maand is met een beetje geluk in een dag terug verdiend. Daarnaast volg ik de smsjes van Guy, die ook bij dit abonnement horen. Van deze trades staan de resultaten op de site. Proberen is geloven!”
Matthijs over Polleke Trading
“Om daadwerkelijk winst te maken met zeer beperkte middelen en je hebt niet de tijd en voldoende kennis van de beurs , kun je met een abonnement op Polleke dagelijks via blogs en sms info's gebruik maken van de jarenlange ervaring van Guy en Paul. Je wordt zeer transparant op de hoogte gehouden d.m.v. sms's adviezen voor instap- en uitstap momenten.
H.J.M. te Wierik”
H.J.M. te Wierik over Polleke Trading
“Guy en Pol leveren wel goed werk, gebruik hun koop en verkoopsignaal als basis ( neem soms zelf iets meer risico maar dat moet iedereen zelf beslissen, het kan fout gaan) Zeer betrouwbare signalen, het totale systeem werkt prima .”
kwak over Polleke Trading
“Bij polleke trading krijg je de SMS akties van Guy zoals ook bij andere abonnementen. De resultaten ervan zijn te zien op de website en kloppen 100% er kan hooguit wat verschil optreden van een paar cent als je wat later reageert op de SMS kan in je voordeel maar ook nadeel zijn. Guy heeft zijn goede systeem dit jaar in oktober nog beter gemaakt. minder verlies als we fout zitten en meer winst als we goed zitten.

Verder krijg je bij Polleke iedere dag in de ochtend en avond uitgebreide handelsplannen om zelf op te traden tijdens de handelssessies. Als je de tactieken van polleke toepast kun je buiten de SMS akties om dus zelf handelen en extra geld verdienen. De resultaten van de afgelopen maanden zijn verbluffend en dus niet terug te vinden in de resultatenlijst omdat daar alleen de SMS dienst in is opgenomen. zelf heb ik ongeveer 20 AEX punten per maand winst met polleke en daarbovenop nog de extra akties van de SMS. Ik kan het iedereen aanraden. Niet zelf eigenwijs gaan rommelen maar gewoon de adviezen opvolgen!”
Vansjaken over Polleke Trading
“Sinds februari lid geweest van AEX systeem trading. Zeer goede resultaten haalt Guy met een duidelijke strategie waar hij de leden continue van op de hoogte houdt. De op de site gepubliceerde resultaten zijn eerlijk en daadwerkelijk behaalt.
Ik bleef daarnaast zelf ook kortere trades doen en die gingen mijzelf niet goed af. Hierdoor in de zomer van 2016 lid geworden van Polleke, welke dagelijks een zeer bruikbare handelsdrill geeft aan zijn leden inclusief uitgebreide overzichten van diverse indices. Dit biedt houvast om naast de SMS acties van Guy ook dagelijks te handelen op de beurs en geld te verdienen. Polleke geeft hierin heel veel rust en vertrouwen (wat uiteraard met de maanden is gekomen door de resultaten zelf te ervaren). Ik ga hier voorlopig niet meer weg, dit is voor mij een heel fijn abonement die zijn geld meer dan waard is!”
Freek86 over Polleke Trading
“Beste Polleke en Guy,

Ik ben ontzettend tevreden over dit abonnement, de signalen via sms van Guy zijn altijd duidelijk en de resultaten prima, het nieuwe systeem is echt heel erg goed de verliezen blijven zo mooi klein en de winsten kunnen uitlopen, ga zo door Guy!

Polleke geeft iedere dag in zijn blog zijn visie over de markt en hoe daar naar te handelen, als je dit goed opvolgt zijn er goede winsten te behalen, zo heb ik over de maand november 41.5 punten behaald op de AEX dit is niet verkeerd, ben dan ook over Polleke zeer tevreden!”
Marinus over Polleke Trading
“De combinatie Guy en Polleke werkt voor mij fantastisch. Heldere analyses met duidelijke in- en uitstapmomenten en toelichtingen op de posities.”
Jan over Polleke Trading
“Zelf handelen zónder abo geeft mij te veel stress waardoor ik verlies i.p.v. win.
Nu ik een abo heb voel ik mij geruggesteund om zonder stress ook prive te handelen "in de richting van het abo".
De posities van het abo doe ik dubbel en daarnaast dus prive boosters op dag basis (niet overnight)
I.p.v. verlies maanden Jan en Feb (zonder abo) nu winstmaanden Mrt en Apr waardoor het verlies van vorig jaar+jan+Feb bijna is goedgemaakt.

(Eigenlijk) Onnodig te zeggen dat er ook nu wel eens trades misgaan.”
Willum over Polleke Trading
“Zulk goede service wat Guy en Polleke leveren dat ik blind mee kan en en daar een puike rendement aan over hou. Toelichting op de market, eventuele en lopende posities. Allemaal top!”
Bendito over Polleke Trading
“Afgelopen maand met kleinere bedragen meegedaan en het resultaat mag er zijn. In-, en uitstap momenten worden duidelijk weergeven en veelal toegelicht. Ik ben een kleine en onervaren deelnemer en ben zeer tevreden over deze dienst. Dit is zeker een aanrader.”
Leon Driessen over Polleke Trading
“De uitkomsten spreken voor zich, het werkt. Al meer dan 2 jaar bijna maandelijkse winsten, door slechts enkele trades per maand, maar wel op de juiste momenten. Echt een praktische steun bij het bepalen van de in- en uitstapmomenten. Je pakt op tijd je winst, maar ook soms je verlies op een positie als het anders loopt dan verwacht. Dus veel minder ´wijsheid´ achteraf, had ik maar mijn winst genomen, had ik maar ingestapt, had ik maar uitgestapt, etc. En, je kunt altijd kiezen om wel of niet mee te doen met een voorgestelde trade, of met meer of minder aantallen dan voorgesteld, of later dan het voorgestelde instapmoment. Alle vrijheid dus, alle ruimte voor een eigen visie. Ik blijf.”
Jan von Kriegenbergh over Polleke Trading
“Op een week 1500 euro netto verdiend. Als dat geen service is....”
lasyens over Polleke Trading
“Ik ben van het type 'ongelovige Thomassen'. Toch heb ik begin januari voor de eerste keer ingeschreven op het Tradingssysteem van Polleke met in het achterhoofd ''t zou ne keer moeten waar zijn". En inderdaad het resultaat in januari is ongeloofwaardig maar toch waar. Proficiat aan de analisten. Goed voor de Belgen onder ons - geen supplementaire tax.”
waregem over Polleke Trading Lite
“"Sinds een aantal maanden heb ik een abonnement op Polleke trading. De combinatie van lange termijn visie van Polleke en concrete korte termijn acties van Guy is voor mij een ideale combinatie.De overzichtelijke informatie op de tradershop met stoploss, doel en score is een goede toevoeging voor beginnende en gevorderde traders.

De mogelijkheid tot interactie op het forum met medebeleggers en met Guy & Polleke helpt traders om hun skills op een hoger niveau te krijgen.

wat mij betreft een aanrader voor iedereen die beleggen serieus neemt"”
robbyb over Polleke Trading
“Heb weer wat tijd en ben weer terug van weggeweest. In het verleden bij Polleke Beheer gezeten (beheer doen ze helaas niet meer). Polleke Trading is het beste van twee experts (Guy en Paul) in 1 abo, op 3 indexen en je eigen vrijheid om mee te doen met welke actie en met hoeveel Turbo's. De opgegeven resultaten kloppen, zijn goed tot zeer goed en het trackrecord spreekt voor zich. Dit abo geeft steun & rust en verdient zich in no time terug! Doe dat maar eens na.”
Ipsch over Polleke Trading
“Zet je emoties opzij, en kom er ook gewoon bij.”
lozer over Polleke Trading

Schrijf een review over Polleke Trading LITE

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review achterlaten.

Voorbeeld berichten

U kunt voorbeeld berichten inzien voor Polleke Trading LITE zoals die verstuurd worden:

Voorbeeld: Polleke Beursupdate - Woensdag 18 mei 2016
Voorbeeld: Koopsignaal Polleke Trading LITE 13 mei 2016

Meer Tradershop abonnementen

Wij bieden naast Polleke Trading LITE ook de volgende abonnementen aan:

Systeem Trading Handel met 250 tot 500 Turbo's of Boosters van BPN Paribas of met CFD's, opties en AEX Future Meer informatie
Guy Trading Handelen met indices, valuta en grondstoffen... signalen via SMS en MAIL Meer informatie
Index Trading Uniek Concept! Nodig €2000 en MAX €1000 per positie, keuze uit AEX, DAX, S&P 500, Dow Jones, EUR-USD en Brent olie ...Duidelijke keuzen aan de hand van Technische Analyse. Daarnaast letten we op de Risk-Reward en passen we een strak Money Management toe. Meer informatie
TA Aandelen & Indices Handel met Turbo's en/of Boosters op aandelen (AEX - DAX - DOW) en indices (AEX-DAX-DOW) Meer informatie
Polleke Trading AEX, DAX en S&P 500 signalen met ISIN codes per SMS en MAIL Meer informatie
Aandelen portefeuille Aandelen portefeuille €25.000, aandelen AEX, AMX, Europa en Wall Street. En waar het kan lang lopende opties op aandelen met kansen. Bij short posities kiezen we Turbo's met een lage hefboom. Meer informatie
Combi-Abo Alles van Guy Trading en Polleke Meer informatie
Elliott Wave Update Analyses Elliott Wave Meer informatie

Lid worden

Aanbieding - nu € 39.00 tot 1 April !

Wordt nu lid van Polleke Trading LITE voor € 39.00 tot 1 April in plaats van € 69.00 per maand !
BETALING - veilig

Betaling via automatische incasso ook mogelijk in België