TA Aandelen & Indices Tradershop

TA Aandelen & Indices

• Per positie MAX €1000,-
• MAX 2 aandelen en 1 index
• Aandelen AEX, DAX en Dow Jones
• 1 index positie (AEX-DAX-DOW)
• Alle signalen op basis van TA
• Signalen per MAIL en SMS
• Hefboom tussen 15 en 25 op index
• Hefboom tussen 5 en 10 op aandelen
• Besloten TA Trading BeursBox
• Dagelijks een update in uw mailbox
• Elk weekend uitgebreide marktanalyse
 
Inleg: Minimaal €4000,-

TA Trading Aandelen + Indices is een nieuwe US Markets service waarin we werken met Boosters of Turbo's op aandelen en indices. We kiezen voor zowel LONG als SHORT posities bij de aandelen die we volgen. Aan de hand van TA zullen er enkele keren per maand signalen op de AEX, DAX of de Dow Jones de deur uit gaan per mail en SMS.

Per ingenomen positie zal de maximale inleg €1000,- zijn en worden er niet meer dan 3 posities gelijktijdig in de portefeuille uitgevoerd. We houden hiermee altijd €1000,- achter de hand om eventuele verliezen op te vangen zodoende is de benodigde inleg om mee te doen met deze dienst  minimaal €4000,- . Uiteraard kan men ook met minder of meer meedoen maar dan zullen de opgegeven aantallen evenredig moeten worden aangepast.
 
Aan de hand van voorbeurs TA en intraday analyses worden er nu ook signalen voor aandelen en indices naar geïnteresseerde leden gestuurd. Het aantal trades in de maand zal naar verwachting uitkomen rond de 10 waarvan 7 op aandelen en 3 op een index. De belangrijkste indicatoren voor het versturen van een signaal zijn hierin steun, weerstand en de ontwikkelingen omtrent de voortschrijdende gemiddelden. We trachten LONG te gaan op de steunniveaus en zullen SHORT gaan wanneer de koersen tegen de weerstanden aan staan.
 
Aan de hand van Technische Analyse bepalen we zowel de TREND als het SENTIMENT voor de AEX, DAX en de Dow Jones en de aandelen binnen de AEX en de Dow Jones. Daarnaast kijken we met behulp van TA naar het verloop van verschillende industrieën en gerelateerde grondstoffen om zo in te spelen op kansen binnen bepaalde deelmarkten. Met het innemen van verschillende posities binnen deze services worden bepaalde posities afgedekt en wordt de Risk-Reward bij de posities in balans gehouden.
 
Alle ingenomen posities worden door Trader Guy Boscart in de gaten gehouden en waar nodig geacht wordt er bijgestuurd. Daarnaast verzorgt Guy in samenwerking met redactie eens in de zoveel tijd een Coaching mail waarin we u zullen begeleiden op de markt.

Ook voor deze service zullen we gebruik maken van het US Markets Auto-Trading systeem. Dit houdt in dat u de posities live kunt volgen in de Tradershop en in de BeursBox. Hierbij gebruiken we een OPENDOEL, KOERSDOEL en STOPLOSS, deze doelen zullen gedurende de dag worden aangepast om zo strak Money Management toe te passen. Let wel: De signalen per SMS en MAIL zijn leidend.
 
Daarnaast worden de lopende posities dagelijks bestudeerd door middel van verschillende Technische Analyses. Deze worden bij u aangeboden via de mail en op de BESLOTEN TA Trading Aandelen + Indices BEURSBOX. Ook kunt u hier communiceren met medebeleggers over de service, aandelen, de beurs en de genomen acties. Zodoende willen we een interactieve omgeving voor u creëren waarbij u net wat meer technische achtergrond zal ontvangen en kunt stoeien met andere beleggers over de ontwikkelingen binnen op de beurs. Daarnaast ontvangt u elke zondag een Marktanalyse waarin Daïm de aandelen in focus van zijn Technische Analyse bespreekt en terugblikt op de ontwikkelingen van de afgelopen week.
  
Benieuwd naar Guy Boscart zijn visie op de markt?
 
Vanaf 1 januari 2017 is TA Trading Aandelen + Indices in een nieuwe stijl opgestart en kunt u meedoen met de signalen voor deze service. Op dit moment hebben we voor U een zeer mooie aanbieding lopen om u in staat te stellen de adviezen een tijdje te ontvangen voor een gereduceerd tarief.
 
Een abonnement TA Trading Aandelen + Indices kost €49,- per maand maar u kunt nu lid worden om kennis te maken met dit abonnement voor slechts €39 tot 1 APRIL 2019 

Resultaat overzicht

Hieronder vindt u een samenvatting van de resultaten per jaar. Klik hier voor meer details en transacties.

RESULTAAT 2019
+ € 354
+ 9 %
TOTAAL:
+ € 8092
+ 202 %
RESULTAAT 2018
+ € 5691
+ 142 %
TOTAAL:
+ € 7738
+ 193 %
RESULTAAT 2017
+ € 827
+ 21 %
TOTAAL:
+ € 2047
+ 51 %
RESULTAAT 2016
+ € 1221
+ 31 %
TOTAAL:
+ € 1221
+ 31 %

TA Aandelen & Indices - Gebruikers reviews

Lees wat leden zeggen over TA Aandelen & Indices… of schrijf zelf een review als u lid bent of lid bent geweest!

“Al een tijdje volg ik Guy op zijn site. En ik was reuze benieuwd wat voor orders hij elke keer in de markt legde. Daarom eind November de stoute schoenen aangetrokken en een proefabonnement genomen voor een speciale aanbiedingsprijs van 2 maanden voor 25 euro. Tenslotte kon ik daar geen buil aan vallen. En wat blijkt, in de maand December heb ik het hele abonnementsgeld voor 2019 al verdiend. Guy, daarom blijf ik in 2019 meedoen. Je gevoel en timing voor de markt zijn helemaal niet verkeerd. En bovendien kan ik zelf bepalen met welke tradings ik wel of niet mee ga doen. Guy, ik wens je fijne feestdagen en een vruchtbaar 2019.”
lampion_nl over Ta Trading
“Ik won de weekcontest! Deze maand volg ik mijn coach Daïm gratis. Ik was er bij vanaf zijn start omdat ik in aandelen belegde.
Door mijn gebrek aan tijd (ik ben stads- en museumgids) en aan geduld ben ik gelukkig met mijn coach. Toch denk ik altijd mee en lees de grafieken en de uitleg. Daïm is een toegewijde en bekwame coach. En... de appel valt niet ver van de boom!”
Helena over Ta Trading
“Na wat verschillende abonnementen te hebben geprobeerd, bevalt deze uitstekend. Signalen zijn helder en vaak goed onderbouwd. Daim staat vaak open voor een dialoog, wat aangeeft dat hij erg betrokken bij de leden is. Dit abonnement geeft mij rust, en ook een heel mooi rendement. Een aanrader...”
tijgertje1 over Ta Trading
“Ben nu een half jaar lid en sinds 1 januari ook van TA Trading Aandelen & Indices. Eerste drie maanden heel veel gewonnen, daarna alles weer verloren. Dat was even slikken en afzien. Toch had en heb ik vertrouwen in de transparante manier van communiceren van zowel Daïm als Guy. Het abo op TA Trading levert momenteel het meeste op en ik vind dat Daïm ook proactief handelt en reageert op vragen en opmerkingen. Je moet wel het handelen blindelings en emotieloos kunnen volgen en dat is het meest lastige voor ons traders. Zeker als je eigen visie wel eens afwijkt. Ik ben bijna weer in de zwarte cijfers beland en hoop dan ook weer wat extra's te kunnen gaan pakken. Want naast dat ik veel leer, doe ik uiteraard mee om wat extra's te verdienen hier. Ik ga nog zeker een half jaar door met dit abo.”
(Anoniem) over Ta Trading
“Na maand of twee ook lid geworden van TA box. Paar slechts beginmaanden maar de laatste tijd loopt het uitstekend. Doe meestal aantal malen mee. Ook de tips in de nieuwsbrieven zijn super. Op deze manier al een paar keer een paar honderd euro per tip opgepakt. Verlies op tijd nemen blijft het eeuwige probleem bij eigen trades. Hier wordt je met de sms met de neus op de feiten gedrukt. Ga zo door Daim, ik volg vooralsnog "blind"!”
BergHit over Ta Trading
“"dat kan ik wel even zelf"... tja, euro 2.500 in de min later toch niet dus ! Vanaf april een tweetal abonnementen genomen en weeeer de instructies niet opvolgen, want "dat gaat toch niet werken"... tja met een paar honderd verlies toch GEDULDIG de instructies volgen en de hele dag bestuderen hoe het werkt ! ik heb nieuws... HET WERKT ! Vooral veel plezier aan het klussen dat echt werkt. Vanmorgen nog een nette instap op 526,6 gemaakt met een exit van bijna 532... was de klusmogelijkheid van vandaag. Als leergierige die de hele dag en nacht jullie nauwlettend volgt en daarnaast zoveel mogelijk de principes bestudeerd, dank ik jullie voor de mogelijkheden. Ik ben gestopt met werken om hier heel gestructureerd mijn geld te gaan verdienen. Mijn harde les geleerd dat het wel wat meer is dan een beetje gokken... verre van dat ! Dank je wel !”
lagoon over Ta Trading
“Sinds januari 2017 ben ik lid van de signaal dienst van Daim. de resultaten zijn in totaal goed. natuurlijk zijn er ook verliestrades maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door alle winst. Daim legt goed uit waarom en hoe hij de posities beheerd. eenmaal een stoploss en doel bepaald houdt hij zich aan zijn plan. Dit heeft tot nu toe een mooi positief resultaat opgeleverd voor mij.
Ik doe dit abbo in combinatie met de dienst van Guy. een combi die mij tot nu toe goed bevalt.
een aantal keer heb ik gebruik gemaakt van de tips die Daim aangeeft over aandelen waar hij niet in de abbo een positie in heeft lopen. Deze tips zijn vaak ook zeer de moeite waard.
Kortom, ik zal nog zeker doorgaan met deze 2 diensten en stel het inzicht van de markt van Daim zeer op prijs.”
tommathys over Ta Trading
“Daïm houdt aandelen in de kijker en met stalen ballen de open posities goed in de gaten. Instap kan soms beter, maar al met al weet Daïm meer eruit te halen dan erin gaat. Ook de updates zijn een goede aanvulling op de sms. Prima abbo met een goed money management.”
Mart83 over Ta Trading

Schrijf een review over TA Aandelen & Indices

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review achterlaten.


Meer Tradershop abonnementen

Wij bieden naast TA Aandelen & Indices ook de volgende abonnementen aan:

Systeem Trading Handel met 250 tot 500 Turbo's of Boosters van BPN Paribas of met CFD's, opties en AEX Future Meer informatie
Guy Trading Handelen met indices, valuta en grondstoffen... signalen via SMS en MAIL Meer informatie
Index Trading Uniek Concept! Nodig €2000 en MAX €1000 per positie, keuze uit AEX, DAX, S&P 500, Dow Jones, EUR-USD en Brent olie ...Duidelijke keuzen aan de hand van Technische Analyse. Daarnaast letten we op de Risk-Reward en passen we een strak Money Management toe. Meer informatie
Polleke Trading AEX, DAX en S&P 500 signalen met ISIN codes per SMS en MAIL Meer informatie
Polleke Trading LITE Handel op de AEX - Zonder SMS signalen Meer informatie
Aandelen portefeuille Aandelen portefeuille €25.000, aandelen AEX, AMX, Europa en Wall Street. En waar het kan lang lopende opties op aandelen met kansen. Bij short posities kiezen we Turbo's met een lage hefboom. Meer informatie
Combi-Abo Alles van Guy Trading en Polleke Meer informatie
Elliott Wave Update Analyses Elliott Wave Meer informatie

Lid worden

Aanbieding - nu € 39.00 tot 1 April !

Wordt nu lid van TA Aandelen & Indices voor € 39.00 tot 1 April in plaats van € 49.00 per maand !




BETALING - veilig

Betaling via automatische incasso ook mogelijk in België