TA Trading Aandelen & Indices Tradershop

TA Trading Aandelen & Indices

• Per positie MAX €1.000,-
• MAX 2 aandelen en 1 index
• Aandelen AEX, DAX en Dow Jones
• 1 index positie (AEX-DAX-DOW)
• Alle signalen op basis van TA
• Signalen per MAIL en SMS
• Hefboom tussen 15 en 25 op index
• Hefboom tussen 5 en 10 op aandelen
• Besloten TA Trading BeursBox
• Dagelijks een update in uw mailbox
• Elk weekend uitgebreide marktanalyse
 
Inleg: Minimaal €4.000,-

TA Trading Aandelen + Indices is een nieuwe US Markets service waarin we werken met Boosters of Turbo's op aandelen en indices. Met behulp van ondersteunende technische analyses en ruggespraak van Senior Trader Guy Boscart (coach) selecteert Daïm elke maand enkele acties op aandelen die interessant zijn. We kiezen voor zowel LONG als SHORT posities bij de aandelen die we volgen. Daarnaast zal Daïm aan de hand van zijn TA enkele keren per maand een signaal op de AEX, DAX of de Dow Jones de deur uitsturen per mail en SMS.

Per ingenomen positie zal de maximale inleg €1000,- zijn en worden er niet meer dan 3 posities gelijktijdig in de portefeuille uitgevoerd. We houden hiermee altijd €1.000,- achter de hand om eventuele verliezen op te vangen zodoende is de benodigde inleg om mee te doen met deze dienst  minimaal €4.000,- . Uiteraard kan men ook met minder of meer meedoen maar dan zullen de opgegeven aantallen evenredig moeten worden aangepast.
 
Zoals u waarschijnlijk al heeft gezien verzorgt onze analist Daïm Boscart een dagelijkse voorbeurs TA waarin zowel de AEX als een aandeel van Nederlandse bodem aan bod komen. Aan de hand van zijn technische analyses zal Daïm nu ook signalen voor aandelen en indices naar geïnteresseerde leden gaan sturen. Het aantal trades in de maand zal naar verwachting uitkomen rond de 10 waarvan 7 op aandelen en 3 op een index. De belangrijkste indicatoren voor het versturen van een signaal zijn hierin steun, weerstand en de ontwikkelingen omtrent de voortschrijdende gemiddelden. We trachten LONG te gaan op de steunniveaus en zullen SHORT gaan wanneer de koersen tegen de weerstanden aan staan.
 
Aan de hand van Technische Analyse bepaalt Daïm zowel de TREND als het SENTIMENT voor de AEX, DAX en de Dow Jones en de aandelen binnen de AEX en de Dow Jones. Daarnaast kijken we met behulp van TA naar het verloop van verschillende industrieën en gerelateerde grondstoffen om zo in te spelen op kansen binnen bepaalde deelmarkten. Met het innemen van verschillende posities binnen deze services worden bepaalde posities afgedekt en wordt de Risk-Reward bij de posities in balans gehouden.
 
Alle ingenomen posities worden door Senior Trader Guy Boscart in de gaten gehouden en waar nodig geacht wordt er bijgestuurd. Daarnaast verzorgt Guy in samenwerking met Daïm eens in de zoveel tijd een Coaching mail waarin we u zullen begeleiden op de markt.
Ook voor deze service zullen we gebruik maken van het US Markets Auto-Trading systeem. Dit houdt in dat u de posities live kunt volgen in de Tradershop en in de BeursBox. Hierbij gebruiken we een OPENDOEL, KOERSDOEL en STOPLOSS, deze doelen zullen gedurende de dag worden aangepast om zo strak Money Management toe te passen. Let wel: De signalen per SMS en MAIL zijn leidend.
 
Daarnaast zal Daïm voor zijn leden de lopende posities dagelijks beschouwen door middel van verschillende Technische Analyses. Deze worden bij u aangeboden via de mail en op de BESLOTEN TA Trading Aandelen + Indices BEURSBOX. Ook kunt u hier communiceren met medebeleggers over de service, aandelen, de beurs en de genomen acties. Zodoende willen we een interactieve omgeving voor u creëren waarbij u net wat meer technische achtergrond zal ontvangen en kunt stoeien met andere beleggers over de ontwikkelingen binnen op de beurs. Daarnaast ontvangt u elke zondag een Marktanalyse waarin Daïm de aandelen in focus van zijn Technische Analyse bespreekt en terugblikt op de ontwikkelingen van de afgelopen week.
 
Wilt u weten hoe Daïm over de AEX en diens aandelen denkt? Bekijk hier een overzicht van al zijn TA's: http://www.usmarkets.nl/zoek.html?a[0]=26136
 
Benieuwd naar Guy Boscart zijn visie op de markt?
 
Vanaf november 2016 zijn de adviezen van Daïm voor de Aandelen Turbo Portefeuille door Guy beoordeeld en 1-op-1 overgenomen hetgeen heeft geresulteerd in een positief resultaat van maar liefst €1.025,- in slechts twee maanden tijd.
 
Vanaf 1 januari 2017 gaat TA Trading Aandelen + Indices in een nieuwe stijl van start en kunt u meedoen met de signalen voor deze service. Op dit moment hebben we voor U een zeer mooie aanbieding lopen om u in staat te stellen de adviezen een tijdje te ontvangen voor een gereduceerd tarief. Let wel dat onze Belgische deelnemers vanaf 1 januari GEEN SPECULATIETAKS meer moeten betalen op Boosters op aandelen, en op de aandelen zelf omdat deze regeling weer wordt afgeschaft vanaf 1 januari.
 
Een abonnement TA Trading Aandelen + Indices zal €45,- per maand kosten maar u kunt nu lid worden om kennis te maken met deze nieuwe stijl voor slechts €39,- en dan wel tot 1 JULI 2017. 

Resultaat overzicht

Hieronder vindt u een samenvatting van de resultaten per jaar. Klik hier voor meer details en transacties.

RESULTAAT 2017
+ € 340
+ 9 %
TOTAAL:
+ € 1561
+ 39 %
RESULTAAT 2016
+ € 1221
+ 31 %
TOTAAL:
+ € 1221
+ 31 %

TA Trading Aandelen & Indices - Gebruikers reviews

Schrijf een review over TA Trading Aandelen & Indices

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review achterlaten.


Meer Tradershop abonnementen

Wij bieden naast TA Trading Aandelen & Indices ook de volgende abonnementen aan:

Systeem Trading Handel met 400 tot 700 Turbo's of Boosters van BPN Paribas of met een AEX Future Meer informatie
Guy Trading Handelen met indices, valuta en grondstoffen... signalen via SMS en MAIL Meer informatie
Polleke Trading AEX, DAX en S&P 500 signalen met ISIN codes per SMS en MAIL Meer informatie
Alles of Niets Uniek Concept! Nodig €2000 en MAX €1000 per positie, keuze uit AEX, DAX, S&P 500, Dow Jones, EUR-USD en Brent olie ... Meer informatie
Polleke Trading LITE Handel op de AEX - Zonder SMS signalen Meer informatie
Combi-Abo Alles van Guy Trading en Polleke Meer informatie
Elliott Wave Update Analyses Elliott Wave Meer informatie

Lid worden

Aanbieding - nu € 39.00 tot 1 JULI !

Wordt nu lid van TA Trading Aandelen & Indices voor € 39.00 tot 1 JULI in plaats van € 45.00 per maand !
BETALING - veilig

Betaling via automatische incasso ook mogelijk in België