Voorbeeldbericht Bericht van woensdag 18 mei 2016 09:14

Polleke Trading

terug naar de tradershop
Polleke Update - Woensdag 18 mei 2016, 22:45
AEX/DAX: markt verwacht rentestijging in Dollarzone
Woensdag 18 mei 2016

Marktoverzicht:

Het positie-overzicht met doelen en stops is nu live te zien onder de link https://www.usmarkets.nl/tradershop. Daar kan u van alle adviesdiensten waar u lid van bent de situatie real time bekijken, zowel op uw computer als op uw mobiele telefoon. Ook ziet u er alle details staan zoals de fondscode, de instapkoers en datum, de aantallen enz.... Wel moet u dan eerst een account aanmaken op US Markets, dat kan via http://www.usmarkets.nl/beursbox.html .

De AEX zette disndag een sterke sessie boven de "435" tot 438,xx, met slot richting 432. Gisteren leek er even terug beweging te komen 'onderaan' de Grote Tradingzone op de AEX. Kijk in de ( Polleke BeursBlog) voor de bijhorende intraday handelsdrill. Wallstreet nam winst na de mooie opsprong daags voordien.

De Europese sessie startte ontstuimig, maar beleggers namen alle winst binnen in afwachting tot het rentebesluit van de FED vanavond 20u. De opeenvolging van koopgolven en zones van winstnemingen zijn typisch voor technische 'Tradingzones'.

De olie is aardig aan het aantrekken nadat er problemen opduiken met de bevoorrading - en dat terwijl Saudi Arabië aan de absoluut maximale pomp-capaciteit zit. Bovendien zijn de Amerikaanse macrocijfers zeer goed de laatste tijd, en doet beleggers vermoeden dat de rente in juni verder kan stijgen. Een stijgen de rente is positief voor de economie, maar zal de Dollar opstuwen en dat is negatief voor de economie en olie/grondstoffen.

Vandaag terug gewone trading binnen de Grote Tradingzone. In die grote zone zitten we nu helemaal 'onderaan'. De markt wacht vandaag naar tekenen van de FED vanavond (20u).

Bekijk zeker ook de Polleke BeursBlog waar u tweemaal daags technische updates ontvangt.

SMS positie update en overzicht:

De shorts blijven actueel. Zelfs bij de opsprong gisteren kon de positie makkelijk behouden blijven. De onzekerheid is groot, en dan blijven we in deze sectie bij een defensieve positie met Short.

Lopende posities en bijhorende redenering:
https://www.usmarkets.nl/tradershop

Polleke Trading grafieken:

De AEX en DAX zitten nu terug onder hun 200-daags op slotbasis. Dat is tijdelijk negatief, en verlengt de Grote Tradingzone in Tijd.

20160517dag_01

20160517aex_600

Woensdag komt Polleke op het Forum vanaf 21.30u voor toelichting bij zijn technische bevindingen van de markt AEX, DAX en SenP. Zijn technische AvondBlog vult gewoonlijk aan vanaf 21.30u die u online kan navolgen na aanmelding op: http://www.usmarkets.nl/beursbox/33-polleke.html Polleke Beursblog
De Technische OchtendBlog staat meestal rond 07.30u voor u klaar.


De technische Blogs van Polleke zijn een essentieel onderdeel van uw abonnement. Gebruik het om uw handel te toetsen.

Guy verzorgt alle voorstellen voor de beredeneerde handel SMS, Klus, Draad en is intraday regelmatig op het Forum voor eventuele duiding bij plotse wijzigingen van strategie. Als er duiding nodig is tijdens de sessie, komt Guy op het Forum en/of stuurt hij een bijsturende SMS/eMail.


 

Vragen over deze dienst? Klik hier.
U ontvangt deze mail omdat u lid bent van één of meer van de diensten van US MARKETS.
Algemene voorwaarden | Disclaimer