Beursdagboek Polleke 20 juli 2016, 07:45

...

AEX: een Tradingzone = trading

20 juli 2016, 07:45 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 2 / 12 | (0)


het loopt als een trein op de beurzen. Dagelijks zetten we bij Polleke meerdere trades tegelijk uit, met scherpe pun­ten van instap en voor­getek­ende pun­ten van winst. Zo kon u het tra­ject 451 – 445 al twee keer zien voor­bij komen deze week, met gis­teren een tweede maal 445. Dat kan makke­lijk met een vooraf ingelegd limietorder.  1AEX = 0.10 pri­js Turbo/​Booster.

De 445” heeft een spe­ciale func­tie in het totaal-plaat­je van de AEX. Zorg dat u de onderz­i­jde’ goed herkent, maar zek­er ook han­delt aan de bovenzijde’. Op het punt 451.50 staat een trig­ger-order klaar. Diege­nen die regel­matig naar het scherm kijken, kun­nen zelfs nog een punt straffer.Â

Het doel van het trig­ger-order ligt 6 tot 8 pun­ten verder. De markt mag nu beslis­sen — u bent sowieso mee.

In de Ocht­end­Blog van 07.30u en de Avond­Blog vanaf 21.30u bij sluit­ing Wall­street kri­jgt u een strate­gisch zicht op de markt. Kort via AEX, en lang via DAX.

Â

Ik laat u kort mee­ge­ni­eten van de betal­ende Leden…

Naamloos1 8bc84

Naamloos 223c9

Â

U kan elke dag aansluiten bij Tech­nisch Polleke.Â

Â

PollekeÂ

Â


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.