Uitleg abonnementen

US Markets signalen en suggesties Trading/handelen

US Markets signalen en suggesties Trading/handelen

Samen maar toch zelfstandig succesvoller handelen op de beurs, dat is US Markets. Als lid van US Markets bieden wij u onze goed gevulde TradersBox, die uitvoering geeft aan onze beleggings- en coaching strategie. Het bevat verschillende coaching instrumenten zodat u makkelijker beslissingen kunt nemen om zo optimaal mogelijk te profiteren van het vaak moeilijke beursklimaat. U blijft geheel zelfstandig de aan- en verkoop transacties uitvoeren bij uw eigen bank of broker.

We werken met verschillende abonnementen om u als belegger zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ieder abonnement heeft zijn eigen kenmerken. Kies daarom een abonnement dat het beste bij u en uw inlegkapitaal past. In het overzicht met abonnementen kunt u de overeenkomsten en verschillen zien en dan bepalen welk abonnement u het meest aanspreekt.

Wat alle abonnementen gemeen hebben is onze unieke TradersBox. Hèt instrument om succesvoller te handelen. Onze TradersBox bestaat uit een signaaldienst en een ochtendupdate voor de start van de beurs, eigen analyses van US Markets, tussentijdse input en toegang tot onze ledenpagina via de Tradershop en de Beursbox.

Onze TradersBox:

 1. Signaaldienst

Via onze signaaldienst ontvangt de aanbevelingen voor koop en verkoop per mail en/of sms die passend zijn bij het gekozen abonnement. U ontvangt altijd de volgende informatie over de aanbevolen positie:

 • Het aantal Boosters of Turbo’s die u kunt aanschaffen
 • De koers op het moment dat het signaal wordt verzonden
 • De gekozen serie van de Booster of Turbo
 • De ISIN-code

Het ontvangen signaal is een suggestie waaraan u naar eigen inzicht invulling aan kunt geven. U bent hierin geheel vrij in.

US Markets werkt graag en al sinds 2004 met Boosters en Turbo’s van BNP Paribas met een acceptabele hefboom om uw risico zoveel mogelijk te beperken. Bent u bereid een groter risico te lopen dan behoren Futures, Cfd’s en opties ook tot de mogelijkheden. U kunt geheel zelfstandig invulling geven aan uw eigen beleggingswensen. Maar houd er wel rekening mee dat het risico op de andere producten groter is door de grotere hefboom. Bij opties is de tijd ofwel de expiratiedatum een extra punt van aandacht.

Na het innemen van een positie kunt u inloggen in de Tradershop, die alleen toegankelijk is voor leden, en zien welke posities voor uw abonnement open staan met daarbij de volgende gegevens:

 • De instapkoers van de onderliggende waarde
 • Het koersdoel wat wij voor ogen hebben
 • De door US Markets gekozen stop-loss gedurende de looptijd van de positie
 • De geadviseerde Booster of Turbo met ISN-code
 • Booster/Turbo Long (bij verwachte stijging markt)
 • Booster/Turbo short (bij verwachte daling markt)

Als lid ontvangt u 1 tot 3 signalen per week, die gelijktijdig 1, 2 of 3 posities kunnen bevatten. De frequentie is afhankelijk van het gekozen abonnement. In het abonnementen overzicht vindt u de diverse abonnementen en de bijbehorende frequenties.

2. Ochtend update

Naast onze signaaldienst ontvangen de leden van de aangegeven abonnementen iedere ochtend, voordat de beurzen om 9.00 uur openen, per mail een update met daarin de analyses van:

 • Guy Boscart verzorgd de updates en signalen voor de abonnementen
  • Systeem Trading
  • Guy Trading
  • COMBI Trading
  • De signalen voor Polleke Trading
 • Polleke verzorgd updates en videoblogs voor de abonnementen
  • Polleke Trading
  • Combi Trading

3. Eigen analyse

De signalen worden door US Markets samengesteld op basis van eigen analyses van de nationale en internationale (financiële) markten. Daarbij kijken we o.a. naar de indexen/indices zoals de AEX, DAX, Dow Jones, CAC 40, S&P 500 en de Nasdaq 100. Ook kijken we naar grondstoffen zoals olie en goud en we kijken naar valuta als de EURO en de USD. We maken vrijwel altijd gebruik van een Technische Analyse en een Intermarket Analyse. Daarnaast spelen onze ervaring, marktkennis, -inzicht en marktgevoel een belangrijke rol bij het samenstellen van de signalen.

Bij de Technische Analyse worden de historische koersen geanalyseerd en proberen we de marktbewegingen uit het verleden door te trekken naar de toekomst en zo het gedrag van beleggers te voorspellen. Bij de Intermarket Analyse analyseren we de correlatie tussen de diverse beurzen, grondstoffen, valuta en rentemarkten om toekomstig gedrag beter te kunnen voorzien.

4. Tussentijdse input

Om u als lid zo goed mogelijk te voorzien van de meest relevante en up-to-date informatie ontvangt u regelmatig updates, extra uitleg en tips van Guy Boscart.

5. Toegang Beursbox

Alle leden van US Markets hebben toegang tot onze besloten Beursbox. Hier kunt u 24 uur per dag van gedachten wisselen met de andere leden over o.a. het beursklimaat, de signalen, analyses en financiële nieuwsfeiten. Guy Boscart beantwoordt hier een aantal keren per dag vragen die door de leden zijn gesteld. En hier vermeldt hij de laatste nieuwtjes en opvallende zaken. De Beursbox wordt door de leden veel gebruikt en enorm gewaardeerd.

De TradersBox van US Markets is het coaching instrument waardoor u als belegger succesvoller kunt handelen maar toch alle vrijheid houdt om geheel zelfstandig aan- en verkoop transacties uit te voeren bij uw eigen bank of broker. Op deze manier wordt beleggen nog leuker. Doet u mee met US Markets?

Met vriendelijke groet,
US Markets Trading

Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.