• Week 4
  • Week 3
  • Week 2
  • Week 51
  • Week 50
07:50 uur |

AEX & DAX: LONG-TRIGGER DAX10950+ GERAAKT

| polleke
Koersen in dit artikel: DAX AEX DOW Target VIX

Beste beleggers,

 

De AEX en DAX zetten een opwaartse uitbraak na het DAX 10950+ Long signaal uit de vrijdag OchtendBlog van 07.30u. Wallstreet was eerder al opwaartse uitgebroken, en tracht nu het 200-daags op alle Amerikaanse indexen te testen (o.a. DOW 25000+).

Goede bedrijfsresultaten en geruchten van een positieve opbouw van Deal tussen de VS en CHN veroorzaken een Short Squeeze in de VS (expiratie vrijdag + feestdag vandaag) bij slechts beperkte koopinteresse.

Bescheiden handelsmentaliteit met korte doelen (zolang onder DAX 11400 of VIX(SenP) boven 16). De Vix zit rond "18" vandaag.

De Amerikaanse futures vallen terug vanochtend bij lichte winstnemingen. De DOW gaf eerder al een koopsignaal door 24100+ af te sluiten midden vorige week. Leider DAX gaf vrijdagochtend vanaf 8u, voor de 9u opening, al een Long signaal op DAX 10950+ met als Target het einddoel van het getekende (Stieren-) VLAG-patroon. De AEX triggert wanneer de DAX triggert, waardoor op beide indexen kan gehandeld worden met het DAX-signaal. Trader Guy nam de Long-winst al van tafel. De opwaartse uitbraak loopt volgende sessies nog verder, met nu 'Buy the dips' bij elke zichtbare terugval van DAX en AEX richting de uitbraakzone.

De Targets van AEX en DAX liggen aanzienlijk hoger dan de prijzen vandaag.

Volg de korte, begrijpbare VideoBlogs van Technisch Polleke op woensdag en zondag.

Blijf de tekeningen voor. U kan dagelijks aansluiten bij de VideoBlogs van technisch Polleke door lid te worden via de Tradershop via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop.html dat kan nu via de voor U een gunstige kennismaking.

Paul

 


Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet u ingelogd zijn.

Trending op USMarkets

Wat wordt er op dit moment het meest bekeken door de USMarkets bezoekers?


deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia
<-- pushup - yes -->