BNP Paribas
  • Week 9
  • Week 8
  • Week 7
  • Week 6
  • Week 5
11:47 uur |

BEURZEN: SNEL DUIDELIJKHEID, KLAAR VOOR MAART?

| Guy Boscart

Beste beleggers,

 

Nu we het einde van februari naderen kunnen we met een goed gevoel uitkijken naar de nieuwe maand maart, onze leden hebben zeker niet kunnen klagen de afgelopen maand en kunnen heel wat CASH van hun rekening afhalen na de mooie resultaten want op 1 maart beginnen we opnieuw met bij Systeem Trading €1500, bij Guy Trading, Polleke Trading en TA Aandelen en indices met €4000 terwijl de leden van Index Trading met €2000 kunnen starten aan de maand maart. Voor wie met COMBI meedoet kan met €8000 de nieuwe maand aanvangen. En dat gaan we doen want ik heb er zin in om ook in de maand maart goed voor de dag te komen, de start van 2018 verloopt dus prima al was het in januari nog even moeilijk om goed op gang te komen, in februari kregen we volatiliteit op de beurzen en daarvan hebben we goed kunnen profiteren. Ook de komende maand verwacht ik de nodige volatiliteit want we hebben hoe dan ook te maken met een ander soort markt als de 15 maanden ervoor.

Zorg dus dat u mee doet de komende maand, de eerste posities kan ik al vanaf begin volgende week opnemen en die zullen dan mogelijk al meetellen voor de nieuwe maand, hangt er een beetje vanaf hoe lang we kunnen blijven zitten. Schrijf u dan ook vandaag al in zodat u ze niet hoeft te missen. Zoals altijd zal ik ook in de maand maart voorzichtig blijven wat betreft de aantallen, door dat er genoeg volatiliteit is hoeven we niet zo nodig met grote posities in de markt, dat kan ook tegen ons werken als we te groot inzetten. En de leden weten het, money management staat bij mij hoog op de agenda, verliezen hoe dan ook beperken en proberen de winst op te laten lopen waar dat kan.

De strategie die ik aan probeer te houden is dat we altijd per positie uitgaan van maximaal €1000 inleg, bij Systeem Trading is dat over het algemeen 1 positie, bij Index Trading maximaal 2 posities. Bij Polleke en Guy Trading waar we met €4000 werken hou ik het bij maximaal 3 posities gelijktijdig. Ook dat zo gekozen door het money management, niet teveel risico nemen en zoals u kunt zien aan de resultaten die we in de maand februari hebben behaald kunnen we daarmee prima werken en zo het risico beperkt houden.

Wat ook belangrijk is bij ons is de coaching, het er zijn voor de leden, elke dag op tijd de update, het coachen via onze besloten forums en het bewaken van de posities elke dag en constant. Daar zijn we voor, dat staat voor mij en de leden voorop. Met andere woorden, u kunt op mij rekenen, als er wat moet gebeuren dan doen we dat. Daarom kunt u nu tot 1 MEI meekijken, proeven van wat we doen en vooral kijken of het bij u past. En dat nu voor €39 tot 1 MEI ...

Inschrijven? https://www.usmarkets.nl/tradershop.html

Resultaat februari 2018

Resultaat totaal sinds 2013 (zomer) maar TA-Aandelen vanaf 1 januari 2017

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

08:38 uur |

BEURZEN WETEN NIET GOED WELKE KANT OP MOMENTEEL

| Guy Boscart
Koersen in dit artikel: DOW EUR-USD Brent Olie DAX AEX SP Fut SP500 Nasdaq

Beste beleggers,

 

Europa wil wel inleveren maar wordt voorlopig steeds tegengehouden door de bewegingen op de valutamarkt (euro-dollar) en wat Wall Street doet want ook daar is de markt nu even heel moeilijk te lezen. Gaat Wall Street nu voor een lagere top? Of is men van plan om de draai omhoog verder op te pakken? Let wel, ik weet het even niet want beide scenario's zijn mogelijk nu, we zien divergenties ontstaan, aandelen bewegen behoorlijk op dit moment. Ook blijven sectorverschuivingen gaande, denk aan de olie aandelen, de financials, de industrie en de retail. Na de diepe daling van 2 weken geleden en het herstel van vorige week is het duidelijk zoeken naar richting, naar kansen en naar meer zekerheidjes.

We weten dat er een zware hindernis wacht bij de DAX en de AEX rond of net boven de huidige standen, dat is de 535 bij de AEX en de 12.500 punten bij de DAX, ook vandaag zal moeten blijken of er kracht genoeg in de markt zit om uit te breken, zoals ik al aangaf is de weerstand zwaar. Meer in de ledenboxen, en via coaching op de boxen. Zie ook de videoblog die ik gisteren opnam en die u op de site kunt bekijken. De link voor de videoblog is https://www.usmarkets.nl/site/videoblog/168/player

We volgen uiteraard alles op de voet en doen wat waar het kan, in ieder geval voorzie ik op duidelijke punten hele mooie mogelijkheden op vrijwel alle indices hetgeen we al hebben gedaan rondom de topzone. Meedoen kan door u in te schrijven nu tot 1 MEI via de nieuwe aanbieding, zie hieronder de mogelijkheden.

Coaching en hoe te handelen:
Wat betreft onze portfolio's? Voorlopig zit ik in de markt met wat posities en ga ik met een strategie te werk. We draaien we een hele sterke maand want bij Systeem Trading waar ik werk met een voorbeeldsaldo van €1500 staan we deze maand op 99% winst, bij Guy Trading sta ik deze maand op +95% winst terwijl Polleke Trading op 87% staat. Het COMBI-Trading abonnement (Guy Trading en Polleke Trading samen) staat nu op een plus van 91% deze maand, daar werk ik dan met een voorbeeldsaldo van €8000 en doet u dan vrijwel alle posities mee die we u per SMS en mail aangeven. Als we iets doen dan communiceren we dat uiteraard altijd vooraf met de doelen en de stops die we in gedachten hebben bij de posities, u kunt dan alles inzien via de tradershop (ledenpagina). Ook in de afgesloten leden-boxen op de site kunnen onze leden alles live volgen. We kijken uit naar wat we met de posities die open staan gaan doen, en we zoeken daarna naar nieuwe mogelijkheden die zich snel weer zullen aandienen. Als u lid wordt krijgt u dit alles ook uiteraard.

Om mee te doen kunt u zich inschrijven via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop.html en dan nu via de aanbieding tot 1 MEI voor €39, vandaag inschrijven en u staat meteen op de verzendlijst en u ontvangt alle updates en de signalen om wat te doen per mail en SMS. Dan kunt u meteen ook meekijken in onze tradershop en inloggen op ons afgesloten FORUM voor de leden ...

Na het sluiten van de posities vorige week ziet u hieronder het resultaat over de maand februari tot nu toe, alles is transparant, haalbaar en keurig in detail weergegeven op onze site door verder te klikken op het abonnement wat u kiest. We liggen goed op schema om er een mooi jaar van te maken.

S&P 500:
De S&P 500 laat al 4 sessies na elkaar verkoopdruk zien vanaf de intraday top, de steun rond de 2700-2705 punten kan het voorlopig nog houden. Onder de 2675 punten ziet het er pas slechter uit maar daar geraken we voorlopig nog niet. Steun nu dus die 2700-2705 punten, later de 2675 en de 2640 punten. Weerstand blijft rond het 50-MA dat nu rond de 2730 punten uitkomt, later de 2750-2755 punten en de 2800 punten.

Dow Jones index:
Bij de Dow Jones kon de winst gisteren vasthouden en vanmorgen zien we via de futures weer een plus staan. Steun rondom de 25.000 punten en net eronder, weerstand nu de 25.250 en de 25.500 punten. De Dow Jones staat nog altijd onder het 50-MA en we zien al enkele sessies na elkaar richting het slot verkoopdruk. Pas onder de 24.870 punten kan de index verder inleveren, dan kan er snel extra verkoopdruk ontstaan. Zaken om in de gaten te houden nu zijn de rente en de bewegingen op de valutamarkt.

Nasdaq:
De Nasdaq blijft liggen rondom de topzone van de afgelopen dagen, wel telkens richting het slot wat verkoopdruk maar de index geraakt ook niet weg van de recente hoogtepunten. Steun nu de 7100-7150 punten, later de 7000 punten. Weerstand blijft de 7300 en de topzone rond de 7500 punten. Veel kunnen we op dit moment nog niet zeggen, een verder herstel is mogelijk richting de top maar ook de lagere top blijft mogelijk.

DAX:
De DAX geraakt voorbeurs net boven de 12.500 punten waar de zware weerstand wacht, boven die 12.500 punten ligt ook hier de weg open richting het 200-MA dat nu rond de 12.740 punten uitkomt. Steun nu de 12.300-12.350 punten, later weer de 12.100 en de 12.000 punten als steun. Ook bij de DAX is het uitkijken naar wat Wall Street zal doen, we houden de index dan ook goed in de gaten vandaag.

AEX:
De AEX zal vandaag de 535 punten weer aanvallen zo te zien aan de indicaties, een uitbraak zou er kunnen komen maar dat moeten we nog zien. Weerstand nog steeds die 535 punten, later de 538 en de 541 punten. Steun blijft de 530 en de 528 punten, gisteren kwam de AEX nog even terug tot die 528 intraday. Veel zal blijven afhangen van de bedoelingen op Wall Street waar we al enkele dagen twijfels zien.

Brent Olie:
De Brent lijkt de oversteek te maken richting het 50-MA dat rond de 67 dollar uitkomt, na enkele dagen rond de 64,75 dollar te hebben bewogen klimt de olie nu toch weer verder omhoog. De mogelijke doelen worden nu dus eerst de 67 dollar (50-MA) en de 68,25 dollar, daarboven de topzone rond de 70-71 dollar. Steun nog altijd de 64,75 dollar, later de 61-62 dollar waar de bodem van begin deze maand wacht.

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

US Markets


Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet u ingelogd zijn.

Trending op USMarkets

Wat wordt er op dit moment het meest bekeken door de USMarkets bezoekers?


deze site wordt technisch beheerd door 24hoursmedia