Beursdagboek Trader Guy vandaag om 08:05

...

Kansen komen eraan door divergenties

vandaag om 08:05 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)

Het valt dus op dat er een behoorlijke divergentie aan het ontstaan is tussen Europa en Wall Street, vooral Wall Street met de grote 5 trekpaarden die een groot deel van de marktkapitalisatie bezitten (beurswaarde) dicteren het verloop, daarom zien we dat de Dow Jones wat achterblijft omdat Facebook, Amazon en Google niet bij die 30 fondsen behoort en het moeilijk zal worden om ze in de Dow te krijgen omdat ze hun aandeel niet willen splitten.Zo zag je dat Apple nu het aandeel boven de 400 dollar uitkomt dat wel doet, het wordt 4 voor 1 straks, aangezien de Dow een prijs gewogen index is zijn ze eigenlijk verplicht om dat te doen als de koers te hoog oploopt. Maar de Dow Jones blijft dus wat achter, logisch als die TOP 5 aandelen nu al zo'n 26% van de S&P 500 inpakken en zelfs richting de 50% van de Nasdaq op zich nemen.

En toch moeten we opletten de komende tijd want de bomen groeien echt niet tot aan de hemel. De cijfers waren zeer goed, Apple verwonderde mij nog maar door de lockdown profiteerden Amazon, Facebook en Google samen met Microsoft er optimaal van. Dat zal natuurlijk niet blijven duren, dus toch opletten want het is nu de vraag of ze het nog beter gaan kunnen doen?

In de loop van deze week verwacht ik zeker opnieuw de nodige volatiliteit, wat gaat er gebeuren? Zal Wall Street via de technologie (Nasdaq) doordenderen omhoog en neemt het nu Europa wel mee op sleeptouw? Want vergeet niet dat divergenties nogal moeilijk zijn en je weet dat de ene naar de andere toe zal komen, dus ofwel Europa verder omlaag en Wall Street begint met een daling die wat langer kan duren, ofwel Wall Street gaat nog wat hoger en trekt het Europa met zich mee. Binnen de AEX komen er nu wel weer wat aandelen die interessant worden voor als er een rally op gang komt, dat zal ik zeker goed bekijken en hier en daar wat opnemen voor de aandelen portefeuille en bij Guy Trading waar ik ook wel wat met aandelen doe. Verder zal ik hoe dan ook weer posities gaan opnemen vanaf vandaag, of morgen ... Ik wil hoe dan ook een goed restant van 2020 maken met de signalen en dus de abonnementen.

Vrijdag heb ik een positie opgenomen en later met een mooie winst kunnen sluiten, de leden waren er in ieder geval tevreden mee. De afgelopen 2 weken heb ik de teller goed kunnen ombuigen, jammer dat er 2 mindere signalen tussen zaten aan het begin van de maand juli maar ik heb in ieder geval alles recht kunnen trekken. Guy Trading staat zelfs in de plus de afgelopen maand, Systeem Trading en COMBI-Trading staan zo goed als vlak. Dit jaar staan we met Guy Trading en Systeem Trading met een redelijke plus, en die wil ik uitbreiden de komende maanden, ik heb er in ieder geval veel zin en vertrouwen in ... U ook? Mis na een mindere reeks zeker niet een zeer goeie reeks want die zet ik ook vaak genoeg neer, meerdere maanden in de plus komen vaker voor ...

Laten we in ieder geval mei en juni vergeten, dat kan gebeuren, laten we ons gaan richten op de komende 5 maanden waar ik dus veel van verwacht ... Een zeer goed moment om lid te worden, om mee te doen en om de signalen te ontvangen. Dat kan nu tot 1 OKTOBER (2 maanden) voor €39 ...

Inschrijven? Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop

Resultaat 2020:

Resultaat totaal sinds 2013:

Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »