Za 9 sep. 2023, 12:09

Augustus de beste maand in jaren, meedoen tot 1 NOV voor 35 euro

Beste beleggers,

De maand augustus hebben we goed kunnen afsluiten na winst te nemen op de LONG posities deze week. We richten ons nu op september waar ik opnieuw kansen verwacht al zullen we voorzichtig blijven. Wie mee wil doen kan nu een proefabonnement uitproberen bij US Markets Trading en dat tot 1 NOVEMBER voor € 35 !! We zitten in ieder geval terug op het juiste spoor na een paar maanden minder goed voor de dag om te komen door de moeilijke markt en de behoorlijk volatiele marktsituatie in de maanden mei, juni en juli ... Vergeet ook niet dat we daarvoor maar liefst 15 maanden op rij met een positief resultaat de maand af konden sluiten, deze maand was ook meteen de beste in jaren zodat we het opgelopen verlies helemaal weer terug hebben kunnen halen zodat we ook op jaarbasis weer met een mooie plus voor de dag komen.

Er staan nu geen posities meer open zodat u meteen mee kunt doen met de volgende mogelijkheden die ik vanaf volgende week verwacht. Mijn visie is nu dat er richting het einde van dit jaar nog een paar mooie momenten gaan komen om te handelen via mijn bekende strategie en dan heb ik het over zowel LONG als SHORT momenten. We wachten nu eerst rustig af tot er zich nieuwe duidelijke kansen voordoen, we krijgen nog inflatie cijfers uit de VS en vrijdag ook nog het belangrijke banenrapport uit de VS.

Schrijf u nu in voor een abonnement naar keuze en volg ons tot minimaal 1 NOVEMBER via het nieuwe proefabonnement ... Aarzel dus niet en schrijf u snel in, dan staat u morgen al op onze ledenlijst en ontvangt u alle signalen en updates ...

Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop en kies daar een van onze abonnementen voor signaaldiensten ...

Wat kun je verwachten?

  • Signalen op de indexen en aandelen
  • Signalen op indexen en aandelen (Guy en COMBI Trading) met alle details om de positie aan te kopen
  • Elke ochtend voorbeurs een uitgebreide marktupdate
  • Vaak tussentijdse updates over de markt en de posities
  • Toegang tot de ledenboxen (Forum met leden)

U beslist altijd zelf of u meedoet met de signalen die we verzenden of niet. Alle signalen die we hebben afgegeven zijn voorzien van een fondscode zodat u die via uw broker of bank kunt invoeren om er snel mee aan de slag te gaan. We sturen regelmatig signalen op indexen zoals de AEX, de DAX, de Dow Jones, de Nasdaq en de CAC 40. Bij Guy Trading en COMBI Trading sturen we ook vaak signalen op de "Magnificent Seven" aandelen of de TOP 7 bedrijven op Wall Street en dat zijn Apple, Microsoft, Alphabet (Google), Amazon, Meta Platforms, Nvidia en Tesla. Ook binnen de AEX nemen we vaak een positie op volatiele aandelen zoals ASML en ASMI. Verder komt bij Guy Trading ook de Brent olie vaak aan bod omdat de olie ook zeer interessant blijft om te handelen.

Op zich is alles gemakkelijk en goed op te volgen en het is ook niet zo dat we te veel transacties doen. Door dat we Boosters of Turbo's werken kunnen we natuurlijk ook in beide richtingen inspelen, zowel LONG als SHORT. Ook nemen we telkens de tijd met de gekozen posities, gemiddeld zitten we tussen de 3 en 15 dagen in een positie, dat hangt ook af van de markt af. Verder kan iedereen doen wat men wil en dus ook met andere producten waar u beter bekend mee bent, deze keuze kunt u altijd zelf maken. Het is wel zo dat u dan het beste de instap en uitstap opvolgt die wij naar de leden verzenden.

Schrijf u direct in via deze proefaanbieding tot 1 NOVEMBER voor € 35 , dan staat u snel op onze verzendlijst zodat u alle updates en signalen ontvangt. Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop en kies daar voor een van onze abonnementen.

Resultaat maand augustus 2023:

Tot snel ...

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Gisteren, 18:30

TA Block, SOX, Nasdaq, Transportation, Dow Jones en S&P 500

Ik ga met u de diepte in. In de Verenigde Stat­en. We gaan samen een aan­tal indices bek­ijken en ik behan­del ook nog een ver­zoek. Daar gaan we! Dow Jones: Ten opzichte van de vorige keer dat ik de Dow Jones in mijn col­umn behan­delde heb ik het sti­j­gende trend­kanaal net iets anders getek­end. Zo…

Lees verder »
Gisteren, 16:32

Marktcijfers

Actueel Verwacht Vorige
USA USA: Ruwe Olievoorraden 16:30 -2,170M -1,320M -2,135M Actueel: -2,170M Verwacht: -1,320M Vorige: -2,135M
Gisteren, 14:32

Marktcijfers

Actueel Verwacht Vorige
USA USA: Kern Duurzame Goederen Bestellingen (Maandelijks) (Aug) 14:30 0,4% 0,1% 0,1% Actueel: 0,4% Verwacht: 0,1% Vorige: 0,1%
Gisteren, 08:45

Wall Street zakt verder door, Europa kan zich nog niet herpakken

Beste beleggers,

De beurzen zitten in een moeilijke fase momenteel, zowel Europa als Wall Street moesten opnieuw inleveren met op Wall Street verliezen tussen 1 en 1,5% en tussen de 0,7 en 1% in Europa. De 10 jaars rente waar we vooral naar kijken blijft sterk liggen boven de 4,5% met dinsdag een nieuw hoogtepunt dat rond de 4,56% uitkwam. De Brent olie loop ook weer op na een paar dagen te zijn gedaald, een vat kost vanmorgen rond de 93,25 dollar. We hebben nog steeds wat posities open staan sinds eind vorige week, we wachten op een herstel van de markt van pakweg 2% tot 3% de komende dagen of aan het begin van oktober, door de volatiele markten kan zoiets snel gaan. Wie nog mee wil met de posities kan deze nog steeds opnemen uiteraard ...

Voor wie een tijdje een signaaldienst wil volgen dan kunt u nu gebruik maken van de proef aanbieding. Er loopt nu een aanbieding om een abonnement uit te proberen tot 1 DECEMBER en dat voor slechts €35 !! Polleke Trading wordt dan €45 en COMBI-Trading kan nu voor €75 !! Kijk vooral even een tijdje met ons mee en beslis daarna of het bij u past ... Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op onze lijst met leden ... Wat zitten met wat posities in de markt nu, u kunt deze nog opnemen. Verder verwachten we nog veel mogelijkheden om op te handelen richting het einde van het jaar.

Marktupdate 27 september:
Wall Street sloot dinsdag lager en daarmee zien we dat er al behoorlijk wat schade werd opgelopen na de zomerrally. Beleggers blijven zich vooral zorgen maken over stijgende rentes op staatsleningen, ook de gestaag sterker wordende dollar doet de Amerikaanse aandelen geen goed. Ook de olieprijzen stegen weer na enkele dagen van afkoeling, een vat Brent kost nu 93,25 dollar. Verder komt daarbij nog dat er opnieuw een shutdown kan komen van de Amerikaanse overheid, als partijen het de komende week niet eens worden over een verhoging van het schuldenplafond dan zal dat de stemming weer drukken.

De week begon nogthans hoopvol op Wall Street omdat de indexen maandag allemaal in de plus wisten te sluiten. Beleggers negeerden toen dat men verwacht dat de rente in de VS langer op de hogere niveaus kan blijven. De hoop dat de FED na deze lastige periode de rente snel weer zou kunnen verlagen verdampt steeds meer. De rente op de Amerikaanse staatslening van 10 jaar steeg dinsdag naar het hoogste niveau sinds 2007, tot 4,57%. Ook de rente op Duitse 10 jaars staatsobligatie wordt nu goed in de gaten gehouden want die steeg maandag tot 2,8% wat het hoogste niveau is sinds 2011 bereikte.

Vooral door dat de rente langer hoog zal blijven dan werd verwacht zullen de beurzen het niet makkelijk krijgen de komende periode. Aan de andere kant is het natuurlijk ook zo dat na het bereiken van dit hoge niveau wat betreft de rente er een terugval kan komen op zeer korte termijn. Dan zal de rente een aantal dagen tot zelfs weken ofwel blijven hangen of even terugzakken. Hou er dan rekening mee dat de aandelen indices snel en krachtig zullen herstellen voor enkele dagen tot mogelijk enkele weken. Daarbij letten we uiteraard ook op het verloop van de olieprijzen die het sentiment mede bepalen, daar kan op korte termijn makkelijk 5 tot zelfs 10 dollar af. De combinatie van wat lagere rente en een dalende olieprijs zal beleggers hoop geven en zo de beurzen omhoog stuwen. We zitten denk ik dicht bij dit punt nu ...

Indicatie markt vandaag:
De futures die een indicatie afgeven voor de opening staan zowel in Europa als op Wall Street wat hoger vanmorgen. De meeste indexen sluiten dinsdag dan toch onder hun belangrijke steunzone zoals u kunt zien op de grafieken. Het kan na de doorbraak omlaag opnieuw een moeilijke sessie worden vandaag, zeker in Europa waar de AEX en de DAX redelijk ver doorzakken.

De omgevingsfactoren zien er nog altijd onbetrouwbaar uit, de Brent olie liep weer wat op na een terugval en staat vanmorgen op 93,2 dollar. De 10 jaars rente in de VS blijft met 4,53% hoog terwijl de euro vanmorgen rond de 1,056 dollar uitkomt. In Azië zien we dat de Nikkei ongeveer 0,1% lager staat terwijl de Hang Seng op ongeveer 0,5% hoger staat vanmorgen.

Signalen: We zitten nu met wat posities in de markt
We zitten met enkele posities in de markt bij alle signaaldiensten, de markt zakt eind vorige week nog wat door maar we zien dat er nu belangrijke steunlijnen worden opgezocht. Bij Guy Trading en COMBI Trading lopen er ook nog 2 posities op aandelen. We blijven voorzichtig, er komen nog genoeg kansen richting het einde van dit jaar. Meedoen kan, dan mist u niets en kunt u in ieder geval een tijdje mee kijken hoe we te werk gaan.

Economische agenda deze week:

Wilt u onze signalen ontvangen? Nu € 35 tot 1 DECEMBER
Wie er mee wil doen met de signalen die we naar de leden versturen kan nu lid worden via de nieuwe aanbieding, dan kunt u een tijdje meedoen of meekijken tot 1 DECEMBER en dat voor € 35 ... U kunt zich meteen inschrijven voor deze aanbieding kan via https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u zo snel mogelijk op onze ledenlijst en ontvangt u alle updates en signalen ... Via de Tradershop op de website www.usmarkets.nl (account aanmaken en inloggen) kunnen de leden altijd zien welke posities er op dat moment nog open staan en die nog aankopen.

Met de signalen die we versturen kunnen de leden uiteraard altijd zelf de keuze maken om mee te doen of niet, het is niet ons om daarover te beslissen zodat u altijd vrij bent om te doen wat u wilt met de signalen. Meedoen kan met de Boosters of Turbo's waar we in de mail en in de SMS altijd de code bij plaatsen zodat u de positie snel kunt vinden bij uw bank of broker. Maar u kunt er ook altijd voor kiezen om mee te doen met instrumenten waar u zelf vaak mee werkt om te handelen op de indexen of aandelen. Wij sturen altijd een signaal om in- en om uit te stappen naar de leden.

Technisch overzicht 5 indices:

Analyse AEX:
Slotstand: 721,43 punten
Steun: 718 - 715 - 712 - 718
Weerstand: 723 - 728 - 735 - 742

Indicatoren:
MACD: Negatief onder
de 0-lijn
RSI: Negatief onder de 50
50 MA: 753,4 (index staat lager)
200 MA: 750,5 (index staat lager)

Analyse DAX:
Slotstand: 15.256 punten
Steun: 15.200 - 15.100 - 15.000 - 14.800
Weerstand: 15.375 - 15.500 - 15.600 - 15.700

Indicatoren:
MACD: Negatief onder de 0-lijn

RSI: Negatief onder de 50
50 MA: 15.858 (index staat lager)
200 MA: 15.557 (index staat lager)

Analyse Dow Jones:
Slotstand: 33.619 punten
Steun: 33.600 - 33.300 - 33.100 - 32.800
Weerstand: 33.800 - 34.000 - 34.250 - 34.500

Indicatoren:
MACD: Negatief onder de 0-lijn
RSI: Negatief onder de 50
50 MA: 34.821 (index staat lager)
200 MA: 33.810 (index staat lager)

Analyse S&P 500:
Slotstand: 4273,5 punten
Steun: 4275 - 4250 - 4225 - 4200
Weerstand: 4300 - 4325 - 4350 - 4375

Indicatoren:
MACD: Negatief onder de 0-lijn
RSI: Negatief onder de 50
50 MA: 4468,5 (index staat lager)
200 MA: 4194,6 (index staat hoger)

Analyse Nasdaq:
Slotstand: 13.063
Steun: 13.000 - 12.900 - 12.800 - 12.650
Weerstand: 13.200 - 13.300 - 13.450 - 13.600

Indicatoren:
MACD: Negatief onder de 0-lijn
RSI: Negatief onder de 50
50 MA: 13.803 (index staat lager)
200 MA: 12.491 (index staat hoger)

Overzicht signaaldiensten:
Wie er mee wil doen met de signalen die we naar de leden versturen kan nu lid worden via de nieuwe aanbieding, dan kunt u meedoen of meekijken tot 1 DECEMBER en dat voor €35 ... U meteen inschrijven voor deze aanbieding kan via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u zo snel mogelijk op onze ledenlijst en ontvangt u alle updates en signalen ...

Resultaat maand september 2023

Resultaat maand augustus 2023

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Dinsdag, 18:25

Duurzaamheid en stijl met gietvloeren

Stijlvol en duurzaam, dat zijn de gietvloeren van tegenwoordig. Vroeger waren gietvloeren vooral functioneel. Ze waren saai en degelijk. Tegenwoordig zijn er vele soorten en opties beschikbaar, niet gek dus dat veel mensen kiezen voor een duurzame gietvloer. Gietvloeren zijn ontzettend populair, in dit artikel kom je erachter waarom ze zo in trek zijn!

Lees meer ...

Dinsdag, 18:00

De fluctuerende waardering van zakelijke banken: Effect van vergelijkingssites

Vergelijkingssites zijn aan een steile opmars bezig. Dit digitale fenomeen heeft zich onder andere in de markt voor zakelijke banken genesteld. Met een aanzienlijke toename van gebruikers die op zoek zijn naar de beste bank voor hun zakelijke behoeften, vormen deze platforms een niet te onderschatten kracht die de traditionele machtsverhoudingen opschudt.

Lees meer ...

Dinsdag, 16:07

Marktcijfers

Actueel Verwacht Vorige
USA USA: CB Consumentenvertrouwen (Sep) 16:00 103,0 105,5 108,7 Actueel: 103,0 Verwacht: 105,5 Vorige: 108,7
USA USA: Nieuwe Woningen Verkoop (Aug) 16:00 675K 700K 739K Actueel: 675K Verwacht: 700K Vorige: 739K
Dinsdag, 14:08

TA Boeing, AEX, lange rente, Galapagos, ING en ASML

Ik moest flink aan de slag, want er waren geen ver­zoeken. Ik ga met u naar zes grafieken kijken en ik hoop dat ze bij u in de smaak vallen. ING: Vri­jdag was niet zo’n beste dag voor ING. De finan­cial zak­te met een lange rode can­dle door de rode hor­i­zon­tale ste­un. Op een haar na werd de volgende…

Lees verder »
Dinsdag, 14:07

Marktcijfers

Actueel Verwacht Vorige
USA USA: Bouwvergunningen 14:00 1,541M 1,543M 1,443M Actueel: 1,541M Verwacht: 1,543M Vorige: 1,443M
Loading..
Er is een fout opgetreden
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.