Gisteren, 12:16

US Markets eens een tijdje volgen? Probeer het nu, €35 tot 1 FEB

Beste beleggers,

Vaak denkt men of de resultaten die worden behaald wel kunnen en dan vooral in deze markt die zeer uitdagend is en blijft, dat is aan u om te oordelen maar als u het niet een keer volgt of probeert dan zal u het nooit weten zeg ik dan. Verder is het ook zo dat onze leden trouw blijven volgen, mocht het allemaal niet kloppen dan had ik geen leden meer die mij volgen en dat al zoveel jaren dat ik dat doe.

En of men het nu wil geloven of niet, op 1 december werden er een paar kleine short posities opgenomen en die werden vrijdag na de middag met winst gesloten. Zo starten we de maand december meteen met een positief resultaat en we krijgen nog genoeg tijd om dat wat omhoog te brengen zodra er zich weer kansen voordoen. We gaan in ieder geval volop inzetten op dit jaar een reeks van 12 maanden op rij (het gehele jaar) positief af te sluiten. November werd de afgelopen week goed afgesloten met bij alle abonnementen een mooie winst. Dit jaar presteren we hoe dan ook heel sterk, beter dan de afgelopen jaren zelfs en dat zien we meteen ook aan het verloop van onze leden waarvan ik kan overtuigen dat 85 tot 90% van de leden al een lange tijd lid blijven. Dat is best veel voor de service die we leveren, het gaat uiteindelijk om geld en niemand zit te wachten op het verliezen van geld.

De service moet dan ook goed bevallen om die 85-90% van de leden vast te houden voor een langere periode en zoals u aan de resultaten kunt aflezen lukt dat prima met de strategie die ik volg om te handelen. En nogmaals, als u niet even een tijdje meekijkt en mogelijk de eerste tijd dus alleen maar volgen hoe we het doen, dan kunt u niet echt een oordeel geven. De kans dat de informatie, het makkelijk handelen en de intentie om mee te doen voldoende is bepaalt u uiteraard zelf. Is het na die proefperiode niks voor u, dan stopt u ermee (nergens een verplichting), mijn taak is om u te overtuigen dat het goed te doen is en dat u er tevreden mee bent. Dus, ga ervoor ... Dan weet u meer dan nu ...

Nu en mooie aanbieding om het te proberen:
Vanaf nu kunt u via deze mooie aanbieding een proefabonnement proberen tot 1 FEBRUARI 2023 voor €35 en volgen of meedoen met onze signaaldiensten. Dan krijgt u onze signalen (per SMS en mail), onze updates over de markt en de kansen die zich kunnen voordoen om te handelen. Onze resultaten van dit jaar (2022) blijven goed en ook de maand november werd met winst afgesloten, de andere 10 maanden dit jaar werden ook met winst afgesloten zodat het jaar resultaat (2022) op weg is om het beste te worden van de afgelopen 6 jaar. En dat in een moeilijke markt en waar we nog altijd moeten werken met halve posities door dat de volatiliteit te extreem is dit jaar. Halve posities wil zeggen dat we de aantallen lager nemen dan in een normale markt, dus de inleg per positie is dan ongeveer de helft. Een bewuste keuze om zo aan de andere kant ook een eventueel verlies klein te houden tijdens de grote bewegingen die we krijgen op de markten.

Verder handelen we ook niet te veel, we wachten altijd op een redelijk goed momentum om in te stappen, vergeleken mat pakweg 2 jaar geleden neemt het aantal transacties af omdat we rustig blijven en niet zomaar instappen, we bewaren de rust om op zo'n momentum te wachten. Dat zorgt voor betere resultaten en de leden zijn daar ook tevreden mee omdat er niet dagelijks berichten komen om wat te doen. Wel is het zo dat de leden er een goed vertrouwen in hebben door dat we zo voorzichtig werken en dan ook meedoen zodra we posities opnemen.

Er komen zeker nog genoeg kansen de komende periode, als u zich inschrijft voor een proefabonnement dan doet u de rest van dit jaar nog mee en meteen ook de eerste maand (januari) van 2023 pakt u dan ook mee en dat voor slechts €35 tot 1 februari. Schrijf u vandaag nog in op onze site via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op de verzendlijst met de leden. Laat het nu ook net zo zijn dat ik de komende dagen een mooie beweging verwacht waar we op kunnen handelen met wat posities.

Meedoen is heel gemakkelijk want bij de signalen die worden verzonden staat de code in de SMS en mail om de positie aan te schaffen via uw broker, dat is niet verplicht want wie liever werkt met eigen instrumenten kan ook de signalen volgen. Een alternatief waar er mee wordt gewerkt maakt dus in feite niet zoveel uit, het gaat om de signalen, de in- en uitstap berichten kunt u dan gebruiken om zelf te handelen of ter indicatie te gebruiken. In feite doet u wat u zelf wilt maar ter indicatie kunt u onze updates en signalen zeker gebruiken ... Dat doen meerdere leden op deze manier ...

Maakt uw keuze voor een van de abonnementen via de links hieronder:

Lid worden van Systeem Trading (inleg €3000) AEX, DAX, Dow Jones en Nasdaq ...
Ga naar abonnement/aex-systeemtrading

Lid worden van Guy Trading (inleg €8000) Nasdaq, Dow Jones, DAX, Brent olie, enkele volatiele aandelen ...
Ga naar abonnement/guy-trading

Lid worden van Index Trading (inleg €4000) AEX, DAX, Dow Jones en Nasdaq ...
Ga naar
abonnement/index-trading
Lid worden van Polleke Trading (inleg €7000) AEX, DAX, Dow Jones ...
Ga naar abonnement/polleke-trading
Lid worden van COMBI-Trading (inleg €15.000) AEX, DAX, Dow, Nasdaq, Brent olie, enkele volatiele aandelen ...
Ga naar
abonnement/combi-abo

Hieronder nog de overzichten van de maand december en het totaal van 2022:

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

acwerrij gisteren, 13:58 Het zou toch een mooi doel zijn om voor het systeemtraden dit jaar de 200% te halen.......
Vrijdag, 14:32

Marktcijfers

Actueel Verwacht Vorige
USA USA: Niet-agrarische Loonlijsten (Nov) 14:30 263K 200K 284K Actueel: 263K Verwacht: 200K Vorige: 284K
USA USA: Werkloosheidscijfer (Nov) 14:30 3,7% 3,7% 3,7% Actueel: 3,7% Verwacht: 3,7% Vorige: 3,7%
Vrijdag, 08:55

Europa hoger, Wall Street opnieuw verdeeld met divergentie

Beste beursvolgers, beleggers ...

De markt lag er een beetje verdeeld bij en dan vooral op Wall Street. Men weet blijkbaar nog niet goed wat te doen met de hoge standen van de indices die er woensdag onverwacht nog behoorlijk wat bij kregen door de meer voorzichtige woorden van FED voorzitter Powell. Nogmaals moet ik zeggen dat men niet te positief moet worden, Powell zei woensdag dat de rente in december met 0,5% zal worden verhoogd, beleggers denken nu dat alles weer zoals vorig jaar en de jaren ervoor zal worden maar vergeet niet dat we met de rente nu al dicht bij de 4% uitkomen na een reeks verhogingen terwijl de 0 tot 0,25% was eind vorig jaar. De FED zal zeker nog met enkele verhogingen komen en dan staat de rente toch op 5% en dan zonder verruiming door een opkoop programma. De situatie is nu totaal anders dan pakweg een jaar geleden, dit moet nog even goed binnen komen bij veel beleggers die nog in de trance zitten om altijd de DIP's te kopen want de FED zal wel bijspringen als het even niet goed gaat. Toch goed opletten en dat zie ik nog wel voor een tijdje want we moeten nog door een recessie in de loop van 2023 ...

Wie mee wil doen met de signalen die we naar de leden sturen kan zich via de nieuwe aanbieding die tot 1 februari loopt inschrijven. Vooral het beste momentum voor een in- of uitstap vinden blijft hierbij belangrijk. Men kan met de signalen doen wat men wil, of die opvolgen met de details die ik stuur of er zelf voor uw eigen beslissingen wat mee doen. In ieder geval loopt er nu een aanbieding tot 1 FEBRUARI 2023 en dat voor €35 ... Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op de lijst met leden ...

Marktupdate 2 december:
Donderdag was het een beetje het "de dag erna" gevoel, een markt zonder nieuws en zonder veel omzet. De ene sector werd wat verkocht terwijl andere sectoren het opnieuw wat beter deden. Zo blijven we wel met die divergenties zitten want het is nu zo dat de tech sectoren het wat beter doen dan de traditionele. Het blijft een beetje schommelen momenteel, veel kunnen we er niet aan doen maar het is wel zo dat de beurzen behoorlijk hoog staan met de parameters die we voorhanden hebben.

Ok de inflatie wordt wat minder maar die blijft nog altijd heel hoog en de vraag is nu of er een recessie komt of niet. En hoe zit het met de werkgelegenheid, daar krijgen we vandaag om 14:30 de cijfers over, te veel nieuwe banen kan voor oververhitting zorgen zodat de FED toch meer zal moeten doen, te weinig is dan weer goed en slecht tegelijk want dan koelt de economie af en is de kans op een recessie wat groter. Kortom, de cijfers kunnen naar mijn mening moeilijk voor nog meer stijging gaan zorgen op de beurzen maar we weten maar nooit, alles blijft mogelijk in deze gekke markt.

De 10-jaars rente in de VS staat vanmorgen rond de 3,55% na de meer rustige toon van Powell. Beleggers blijven voorlopig naar mijn mening nog veel te optimistisch over het vervolg traject van de FED later dit jaar en vooral het eerste deel van 2023. Er kan wel een vertraging komen in het tempo maar verwacht nu niet dat de FED de rente snel weer zal verlagen want daarvoor is het nog veel te vroeg. De euro zien we vanmorgen rond de 1,053 dollar en blijft zo toch al een tijdje vrij makkelijk boven de 1 op 1 verhouding, de Brent olie staat vanmorgen rond de 87 dollar, deze week hebben we al een mooie positie op de Brent olie kunnen afronden via Guy Trading die werd opgenomen rond de 81 dollar en met €276 winst werd gesloten. Bij Guy Trading loopt er nu naast wat andere posities ook weer een positie op de Brent olie ...

De futures zien we wat verdeeld vanmorgen, de S&P en de Nasdaq future staan vanmorgen wat lager, ook de Dow Jones future staat zo'n 50 punten in de min. De AEX future staat voorbeurs iets lager terwijl de DAX future vlak staat. Verder zien we dat de beurzen in Azië in het rood sluiten, de Nikkei sluit 1,6% lager terwijl de Hang Seng 0,2% lager sluit, de Shanghai index verliest vanmorgen 0,3%.

Marktoverzicht:
De Dow Jones index sluit de sessie donderdag af met 195 punten (-0,56%) verlies om op 34.395 punten te sluiten. De brede S&P 500 sluit 3,5 punten (-0,1%) in het rood om op 4076,5 punten te sluiten. De tech indices deden het wat beter, de Nasdaq sluit met 14 punten (0,13%) winst de sessie af op 11.482 punten terwijl de Nasdaq 100 met 12 punten (0,1%) winst sluit op 12.042 punten. De SOX index deed het wat minder goed en verloor 22 punten (-0,78%) en het slot kwam uit op 2805 punten. De Dow Transport sloot de sessie af met 108 punten (-0,74%) verlies, het slot kwam uit op 14.541 punten.

In Europa sluiten de indices weer iets hoger, bij de AEX een winst van 7,6 punten (1,06%) met een slot op 731,74 punten, de DAX won 93 punten (0,65%) met een slot op 14.490 punten. Verder zien we een winst van 13 punten (0,35%) bij de BEL 20 om op 3798 punten te sluiten. De Franse CAC 40 won donderdag 15 punten (0,23%) met een slotstand op 6754 punten.

We blijven voorzichtig in deze markt:
Met de posities was het wat sprokkelen in november maar we sluiten de maand met een mooie winst af. Het werd de 11e maand op rij dat we met winst sluiten en dat blijft een unieke reeks. We proberen dit jaar voor 12 op 12 te gaan, dus elke maand afsluiten met winst zou een hele mooie prestatie zijn. Wel kwam er maandag weer een mooie kans op de Brent olie en met Guy Trading hebben we opnieuw een (kleine) long positie kunnen opnemen rond de 81 dollar, die werd gesloten met €276 winst. Bij alle abonnementen zitten we nu met wat kleine posities en bij Guy Trading zit daar ook weer een positie bij op de Brent olie en een aandeel.

Wie er mee wil doen met de signalen die ik naar de leden verstuur kan nu lid worden via de nieuwe aanbieding die loopt tot 1 februari. Men kan met de signalen doen wat men zelf wil, niet wij maar u zelf beslist of u de posities wilt opnemen. Dat kan via de Boosters of Turbo's waarvan ik de code om die aan te kopen mee stuur of u doet er zelf wat mee met instrumenten die u zelf vaak gebruikt om te handelen op de indexen of aandelen. Wij sturen altijd een signaal om in- en uit te stappen naar de leden ...

Er loopt er nu een aanbieding tot 1 FEBRUARI 2023 voor €35 ... Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u voor de volgende signalen al op de lijst met leden ...

Marktoverzicht:
De indices op Wall Street divergeren opnieuw want het was nu de Dow Jones die omlaag moest terwijl de Nasdaq in de plus sluit. Na de stevige plussen van woensdag even wat gas terug bij de meeste indices, de tech die nog wat in te halen had maakt even een pas op de plaats. De SOX index sluit wel 0,78% lager terwijl ook de S&P 500 met 0,1% terug moest.

In Europa een plus van 7,6 punten bij de AEX met een slot boven de 731 punten wat op zich bijzonder is. De DAX won 93 punten om op 14.490 punten te sluiten.

Analyse AEX:
De AEX won 7,64 punten (1,06%) om op 731,74 punten te sluiten. De index zien we nu net boven de range 728-730 punten die ik al aangaf als weerstand op slotbasis en er is opnieuw een uitbraak nu boven die zone. We zien hier wel de nodige weerstand uitkomen, zie de maand augustus waar de index daar niet echt boven wist te geraken op slotbasis. Na de nieuwe uitbraak letten we nu op de 740-742 punten als weerstand, later rond de 755-760 punten een mogelijk doel.

Steun nu eerst 728-730 met daaronder de 718-720 punten, verder letten we op de 708-710 punten als richtpunt omlaag. De 700-703 punten blijft aan de onderkant ook heel belangrijk, dat is ook goed te zien op de grafiek van de AEX index.

Analyse DAX:
De DAX sluit met 93 punten winst de sessie af om op 14.490 punten te sluiten, de index bereikte wel nog even de topzone rond de 14.550-14.600 punten waar we nu de belangrijke weerstand zien uitkomen voor de komende sessies.

Weerstand nu eerst rond de 14.550-14.600 punten, bij een doorbraak net daarboven de toppen van april en juni rond de 14.700-14.750 punten als weerstand. Steun zien we nu eerst rond de 14.400 en de 14.250 punten, later steun rond de 13.950-14.000 punten. Verder letten we nog op de 13.750 punten als steun op de korte termijn.

Analyse Dow Jones:
De Dow Jones divergeerde deze keer wat ten opzichte van de tech sectoren want de index verloor 195 punten om op 34.395 punten te sluiten.

Weerstand nu eerst rond de 34.600-34.650 punten met later de 35.000 punten, verder zien we weerstand rond de 35.450-35.500 en de 36.000 punten. Later moeten we al letten op de hoogste stand ooit rond de 36.950 punten. Steun zien we nu rond de 34.385 punten, later rond de 34.250 en de 34.000 punten steun voor wat het waard is. Later steun rond de 33.850 en de 33.500 punten, verder letten we op de 33.000 en de 32.460 punten waar het 200-daags gemiddelde nu uitkomt.

Analyse Nasdaq:
De Nasdaq sluit na een vrij rustige sessie met 14 punten winst (0,13%) met nu een slot op 11.482 punten boven de 11.250 blijft en heel dicht bij de 11.500 punten weerstand is nu. Als we naar de grafiek kijken voor zover dat betrouwbaar is dan zien we weerstand rond de 11.500 punten ofwel de top van midden november. Later de 11.750 punten en de 12.040 punten waar het 200-daags gemiddelde uitkomt als weerstand.

Steun nu eerst rond de 11.250-11.275 punten, later de 11.000 punten waar de index gisteren nog even onder stond. Later steun rond de 10.895 punten waar het 50-daags gemiddelde uitkomt, daaronder de 10.750 punten als steun.

Overzicht signaaldiensten:
De maand november werd bij alle abonnementen positief afgesloten, er lopen nu geen posities meer. Het is dit jaar al voor de 11e maand op rij dat we met winst afsluiten. Bij de indices hebben we wat kleine posities kunnen opnemen donderdag omdat het momentum er redelijk goed uitzag, zodra u lid wordt kunt u de posities nog opnemen uiteraard. Bij Guy Trading werd er maandag bij de daling van de Brent olie tot rond de 81 dollar een long positie opgenomen en die werd met een mooie winst gesloten, er loopt nu sinds donderdag weer een positie op de Brent olie bij Guy Trading ...

Als we november samenvatten werd het vooral sprokkelen, niet echt het leukste om te doen maar we hebben er wel winst mee kunnen behalen. Het kwam vooral door de vele divergenties die voor een onduidelijke markt zorgen, dat maakt het wat betreft het handelen moeilijker maar ik weet wel hoe daarmee om te gaan. Op naar de laatste maand van dit jaar en ik zal er alles aan doen om die ook goed af te sluiten. Daarna op naar 2023 !!

Zodra er zich weer mogelijkheden voordoen krijgen de leden daar op tijd bericht over ... Doe in ieder geval mee door lid te worden via de nieuwe aanbieding tot 1 februari 2023 en volg onze signalen die we versturen, dan doet u de laatste maand van 2022 en de eerste maand van 2023 mee met de signalen ... U aanmelden kan via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op onze verzendlijst met de signalen die we versturen.

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Vrijdag, 07:07

US Markets een tijdje volgen? Test het nu, €35 tot 1 februari

Beste beleggers,

Vaak denkt men of de resultaten die worden behaald wel kunnen en dan vooral in deze markt die zeer uitdagend is en blijft, dat is aan u om te oordelen maar als u het niet een keer volgt of probeert dan zal u het nooit weten zeg ik dan. Verder is het ook zo dat onze leden trouw blijven volgen, mocht het allemaal niet kloppen dan had ik geen leden meer die mij volgen en dat al zoveel jaren dat ik dat doe. Dit jaar presteren we sterk, beter dan de afgelopen jaren zelfs en dat zien we meteen ook aan het verloop van onze leden waarvan ik kan overtuigen dat 85 tot 90% van de leden al een lange tijd lid blijven. Dat is best veel voor de service die we leveren, het gaat uiteindelijk om geld en niemand zit te wachten op het verliezen van geld. Dus je moet goed presteren om die 85-90% van de leden vast te houden voor een langere periode. En nogmaals, als u niet even een tijdje meekijkt en mogelijk de eerste tijd dus alleen maar volgen hoe we het doen, dan kunt u niet echt een oordeel geven. De kans dat de informatie, het makkelijk handelen en de intentie om mee te doen voldoende is bepaalt u uiteraard zelf. Is het na die proefperiode niks voor u, dan stopt u ermee (nergens een verplichting), mijn taak is om u te overtuigen dat het goed te doen is en dat u er tevreden mee bent. Dus, ga ervoor ... Dan weet u meer dan nu ...

Nu en mooie aanbieding om het te proberen:
Vanaf nu kunt u via deze mooie aanbieding een proefabonnement proberen tot 1 FEBRUARI 2023 voor €35 en volgen of meedoen met onze signaaldiensten. Dan krijgt u onze signalen (per SMS en mail), onze updates over de markt en de kansen die zich kunnen voordoen om te handelen. Onze resultaten van dit jaar (2022) blijven goed en ook de maand november werd met winst afgesloten, de andere 10 maanden dit jaar werden ook met winst afgesloten zodat het jaar resultaat (2022) op weg is om het beste te worden van de afgelopen 6 jaar. En dat in een moeilijke markt en waar we nog altijd moeten werken met halve posities door dat de volatiliteit te extreem is dit jaar. Halve posities wil zeggen dat we de aantallen lager nemen dan in een normale markt, dus de inleg per positie is dan ongeveer de helft. Een bewuste keuze om zo aan de andere kant ook een eventueel verlies klein te houden tijdens de grote bewegingen die we krijgen op de markten.

Verder handelen we ook niet te veel, we wachten altijd op een redelijk goed momentum om in te stappen, vergeleken mat pakweg 2 jaar geleden neemt het aantal transacties af omdat we rustig blijven en niet zomaar instappen, we bewaren de rust om op zo'n momentum te wachten. Dat zorgt voor betere resultaten en de leden zijn daar ook tevreden mee omdat er niet dagelijks berichten komen om wat te doen. Wel is het zo dat de leden er een goed vertrouwen in hebben door dat we zo voorzichtig werken en dan ook meedoen zodra we posities opnemen.

Er komen zeker nog genoeg kansen de komende periode, als u zich inschrijft voor een proefabonnement dan doet u de rest van dit jaar nog mee en meteen ook de eerste maand (januari) van 2023 pakt u dan ook mee en dat voor slechts €35 tot 1 februari. Schrijf u vandaag nog in op onze site via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op de verzendlijst met de leden. Laat het nu ook net zo zijn dat ik de komende dagen een mooie beweging verwacht waar we op kunnen handelen met wat posities.

Meedoen is heel gemakkelijk want bij de signalen die worden verzonden staat de code in de SMS en mail om de positie aan te schaffen via uw broker, dat is niet verplicht want wie liever werkt met eigen instrumenten kan ook de signalen volgen. Een alternatief waar er mee wordt gewerkt maakt dus in feite niet zoveel uit, het gaat om de signalen, de in- en uitstap berichten kunt u dan gebruiken om zelf te handelen of ter indicatie te gebruiken. In feite doet u wat u zelf wilt maar ter indicatie kunt u onze updates en signalen zeker gebruiken ... Dat doen meerdere leden op deze manier ...

Maakt uw keuze voor een van de abonnementen via de links hieronder:

Lid worden van Systeem Trading (€3000) ... Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop/abonnement/aex-systeemtrading
Lid worden van Guy Trading (€8000) ... Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop/abonnement/guy-trading
Lid worden van Index Trading (€4000) ... Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop/abonnement/index-trading
Lid worden van Polleke Trading (€7000) ... Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop/abonnement/polleke-trading
Lid worden van COMBI-Trading (€15.000) ... Ga naar
https://www.usmarkets.nl/tradershop/abonnement/combi-abo

Hieronder nog de overzichten van de maand november en het totaal van 2022:

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Donderdag, 14:05

TA McDonald's, ASML, AEX, Philips, Sofina en NN

Ik vind het zelf weer mooie grafieken die ik heb gekozen, zoals alti­jd! Ik ben dan ook niet voor niets tech­nisch anal­ist. Er zijn trouwens twee grafieken op ver­zoek. Wie mee wil doen met de sig­nalen die we naar de leden sturen kan via de aan­bied­ing tot het einde van dit jaar inschrijven.…

Lees verder »
Donderdag, 09:57

Marktcijfers

Actueel Verwacht Vorige
DEU DEU: Duitse Productie Inkoopmanagersindex (PMI) (Nov) 09:55 46,2 46,7 45,1 Actueel: 46,2 Verwacht: 46,7 Vorige: 45,1
Donderdag, 08:57

Powell zorgt voor extra optimisme, Wall Street fors hoger ...

Beste beleggers, beursvolgers ...

De markt kreeg een behoorlijk impuls omhoog door de woorden van Powell, de markt lag er al positief bij en door de hoop op een pauze later bij het verhogen van de rente werd dat positivisme nog groter. De markt heeft al behoorlijk wat hooi op de vork genomen dus we moeten opletten de komende weken want de bomen groeien nooit tot in de hemel. We kunnen een mooi momentum krijgen om wat te doen maar we blijven voorzichtig. De rente zal op 14 december waarschijnlijk met 0,5% worden verhoogd in plaats van nog een keer 0,75%. Of de rally vanaf de bodem dat kan trekken weet ik niet, wel is het zo dat alles wat er nu staat realiteit is maar het kan wel kansen bieden om er iets mee te doen. Voor de leden zal ik wat posities overwegen vandaag of morgen, ik zie mooie kansen rond deze niveaus maar we moeten zo goed mogelijk zien te timen ... De 10-jaars rente zien we vanmorgen rond de 3,62%, de Brent olie staat rond de 86,5 dollar terwijl de euro op 1,04 dollar uitkomt.

Wie mee wil doen met de signalen die we naar de leden sturen kan zich via de nieuwe aanbieding die tot 1 februari loopt inschrijven. Vooral het beste momentum voor een in- of uitstap vinden blijft hierbij belangrijk. Men kan met de signalen doen wat men wil, of die opvolgen met de details die ik stuur of er zelf voor uw eigen beslissingen wat mee doen. In ieder geval loopt er nu een aanbieding tot 1 FEBRUARI 2023 en dat voor €35 ... Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op de lijst met leden ...

Marktupdate 1 december:
De indices op Wall Street laten een sterke sessie na door dat FED voorzitter Powell wat voorzichtiger praatte over de rente, hij denkt in december de rente met 0,5% op te trekken wat beleggers optimistisch maakt. De draai was heftig want de Dow Jones pakt vanaf de dagbodem een 1000-klapper om op 34.590 punten te sluiten. De Nasdaq haalt dan weer wat in van de opgelopen divergentie en won 4,4% terwijl de S&P 500 met 3,1% winst de sessie afsloot op 4080 punten. Europa deed nog niet volop mee omdat de stijging pas na het slot van Europa kwam.

Samengevat zei Powell dat er nog steeds een oververhitte arbeidsmarkt is en de FED wil deze meer afkoelen om de inflatie in een duurzame neerwaartse beweging te houden om de inflatie zo richting de doelstelling van 2% te brengen. Daar zijn we nog lang niet want het kost tijd voordat deze verhogingen de economie en de inflatie zullen beïnvloeden. Wel gaf hij aan dat de FED de renteverhogingen kan vertragen en dat zou al kunnen vanaf de vergadering van 14 december waar hij uitgaat van een verhoging van 0,5% in plaats van 0,75%. Dat blijft beleggers in de positieve mood houden maar of dat terecht is moeten we nog zien, hoe dan ook de rente blijft hoog en zal nog hoger worden.

De 10-jaars rente in de VS staat vanmorgen rond de 3,62% na de meer zachtere tekst van Powell. Beleggers blijven voorlopig naar mijn mening nog veel te optimistisch over het vervolg traject van de FED later dit jaar en vooral het eerste deel van 2023. Er kan wat vertraging komen in het tempo maar verwacht nu niet dat de FED de rente snel weer zal verlagen want daarvoor is het nog veel te vroeg. De euro zien we vanmorgen rond de 1,045 dollar en blijft vrij makkelijk boven de 1 op 1 verhouding, de Brent olie staat vanmorgen rond de 86,5 dollar, deze week hebben we al een mooie positie op de Brent olie kunnen afronden via Guy Trading die werd opgenomen rond de 81 dollar en met €276 winst werd gesloten.

De futures zien we wat verdeeld vanmorgen, de S&P future staat vlak terwijl de Dow Jones future 50 punten in de min staat. De Nasdaq future zien we net als de S&P future vlak. De AEX future staat voorbeurs 8 punten hoger terwijl de future staat 130 punten hoger staat voorbeurs. In Azië zien we de Nikkei 0,95% hoger terwijl de Hang Seng 1,45% hoger sluit, de Shanghai index sluit 0,45% hoger.

Marktoverzicht:
Een stevige stijging op Wall Street woensdag na dat FED voorzitter Powell iets minder streng praatte over de rente, op zich vreemd want de rente blijft hoog en wordt nog hoger terwijl er al behoorlijk wat vooruit is gelopen op deze verwachting. De Dow Jones index sluit de sessie uiteindelijk af met 737 punten (2,18%) winst om op 34.590 punten te sluiten. De brede S&P 500 sluit 122,5 punten (3,09%) hoger om op 4080 punten te sluiten. De tech indices deden het nog beter, de Nasdaq sluit met 484 punten (4,41%) winst de sessie af op 11.468 punten terwijl de Nasdaq 100 met 526 punten (4,58%) winst sluit op 12.030 punten. De SOX index deed het zelfs nog beter, deze index won 156 punten (5,85%) en het slot kwam uit op 2827 punten. De Dow Transport sloot de sessie af met 279 punten (1,94%) winst, het slot kwam uit op 14.649 punten.

In Europa sluiten de indices hoger, bij de AEX een winst van 6,4 punten (0,89%) met een slot op 724,1 punten, de DAX won 41 punten (0,29%) met een slot op 14.397 punten. Verder zien we een winst van 26 punten (0,71%) bij de BEL 20 om op 3785 punten te sluiten. De Franse CAC 40 won woensdag 69,5 punten (1,04%) met een slotstand op 6738,5 punten.

We blijven voorzichtig in deze markt:
Met de posities was het wat sprokkelen in november maar we sluiten de maand met een mooie winst af. Het werd de 11e maand op rij dat we met winst sluiten en dat blijft een unieke reeks. We proberen dit jaar voor 12 op 12 te gaan, dus elke maand afsluiten met winst zou een hele mooie prestatie zijn. Wel kwam er maandag weer een mooie kans op de Brent olie en met Guy Trading hebben we opnieuw een (kleine) long positie kunnen opnemen rond de 81 dollar, die werd gesloten met €276 winst. Bij alle abonnementen zitten we nu zonder posities dus kunnen we de maand december op 0 starten in ieder geval.

Wie er mee wil doen met de signalen die ik naar de leden verstuur kan nu lid worden via de nieuwe aanbieding die loopt tot 1 februari. Men kan met de signalen doen wat men zelf wil, niet wij maar u zelf beslist of u de posities wilt opnemen. Dat kan via de Boosters of Turbo's waarvan ik de code om die aan te kopen mee stuur of u doet er zelf wat mee met instrumenten die u zelf vaak gebruikt om te handelen op de indexen of aandelen. Wij sturen het signaal om in te stappen en om uit te stappen naar de leden ...

Er loopt er nu een aanbieding tot 1 FEBRUARI 2023 voor €35 ... Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u voor de volgende signalen al op de lijst met leden ...

Marktoverzicht:
De indices op Wall Street krijgen een forse boost omhoog omdat FED voorzitter Powell aangaf dat de rente minder hard omhoog zal worden gebracht in december, waarschijnlijk met 0,5%. Toch een vreemde reactie van de markt want de rente blijft niet gelijk of verlaagd maar gaat wel weer omhoog. Beleggers zien het glas momenteel wel behoorlijk half vol dus opletten want dat voelt allemaal niet goed.

De Dow Jones won 2,18% terwijl de S&P 500 met 3,09% winst de sessie afsloot. Verder zien we de Nasdaq met 4,41% winst de sessie afsluiten terwijl de SOX index 5,85% hoger sluit.

In Europa nog niet zo'n grote stijging op slotbasis, de AEX won 0,89% terwijl de DAX 0,29% hoger sluit.

Analyse AEX:
De AEX won 6,4 punten (0,89%) om op 724,1 punten te sluiten. De index zien we nu weer boven de range 718-720 punten op slotbasis en er is een uitbraak. na de uitbraak letten we nu op de 728-730 en de 740-742 punten als weerstand.

Steun nu eerst die 718-720 punten met daaronder de 708-710 punten als richtpunt omlaag. Verder uiteraard de 700-703 punten als belangrijke steun.

Analyse DAX:
De DAX sluit met 41 punten winst nog bescheiden hoger vergeleken met Wall Street maar dat komt omdat de grootste stijging er kwam na het slot van Europa. De index sluit op 14.397 punten wat net onder de 14.400 punten is. De dagrange bleef beperkt tot iets meer dan 100 punten. De index kan vandaag wel hoger starten en dan moeten we zien wat er eventueel kan worden gedaan.

Weerstand nu eerst rond de 14.500 punten, later de top van vrijdag rond de 14.600-14.625 punten. Bij een doorbraak net daarboven de toppen van april en juni rond de 14.700-14.750 punten als weerstand. Steun zien we nu eerst rond de 14.250 punten, later rond de 13.950-14.000 punten steun. Verder letten we op de 13.750 punten als steun op de korte termijn.

Analyse Dow Jones:
En BOEM, de Dow Jones zet vanaf de dagbodem een 1000-punter neer wat opnieuw zeer bijzonder is. De index breekt weer door de 34.000 punten en breekt zelf de top van vorige week die rond de 34.385 punten uitkwam. Weer 2 vliegen in 1 klap en zonder ook maar enige pauze rond die 2 weerstanden, eerst rond die 34.000 punten en daarna rond de 34.385 punten. De Dow won 737 punten (2,18%) om op 34.590 punten te sluiten. Zo komt de Dow nog wat dichter bij de hoogste stand ooit die rond de 36.950 punten uitkomt, nog pakweg 2360 punten maar als de index in 1 dag al zo makkelijk 1000 punten pakt vanaf de bodem kunnen we NIKS uitsluiten. Het blijft een rumoerige markt, dat zal niemand ontkennen.

Weerstand nu rond de 35.000 punten, later rond de 35.450-35.500 en de 36.000 punten. Later de hoogste stand ooit rond de 36.950 punten. Steun zien we nu rond de 34.385 punten, later rond de 34.250 en de 34.000 punten steun voor wat het waard is. Later de 33.850 en de 33.500 punten als steun waar er gisteren (woensdag) al een test kwam. Later de 33.000 en de 32.465 punten waar het 200-daags gemiddelde nu uitkomt.

Analyse Nasdaq:
De Nasdaq zet een zeer sterke sessie neer met 484 punten winst (4,4%) met nu een slot op 11.468 punten wat nu boven de 11.250 en dicht bij de 11.500 punten is. Zo zien we maar weer hoe er moet worden opgelet met het handelen op de indexen en als je het niet vertrouwt je beter op HOLD kan blijven ofwel even niks doen. Als we naar de grafiek kijken voor zover dat betrouwbaar is dan zien we weerstand rond de 11.500 punten ofwel de top van midden november. Later de 11.750 punten en de 12.050 punten waar het 200-daags gemiddelde uitkomt als weerstand.

Steun nu eerst rond de 11.250-11.275 punten, later de 11.000 punten waar de index gisteren nog even onder stond. Later steun rond de 10.890 punten waar het 50-daags gemiddelde uitkomt, daaronder de 10.750 punten als steun.

Overzicht signaaldiensten:
De maand november werd bij alle abonnementen positief afgesloten, er lopen nu geen posities meer. Het is dit jaar al voor de 11e maand op rij dat we met winst afsluiten. Bij de indices kunnen we voorlopig nog niet veel doen omdat ik nog steeds geen goed momentum heb kunnen vinden. Bij Guy Trading werd er maandag bij de daling van de Brent olie tot rond de 81 dollar een long positie opgenomen en die werd met een mooie winst gesloten.

Als we november samenvatten werd het vooral sprokkelen, niet echt het leukste om te doen maar we hebben er wel winst mee kunnen behalen. Het kwam vooral door de vele divergenties die voor een onduidelijke markt zorgen, dat maakt het wat betreft het handelen moeilijker maar ik weet wel hoe daarmee om te gaan. Op naar de laatste maand van dit jaar en ik zal er alles aan doen om die ook goed af te sluiten. Daarna op naar 2023 !!

Zodra er zich weer mogelijkheden voordoen met de indices krijgen de leden daar op tijd bericht over ... Doe in ieder geval mee door lid te worden via de nieuwe aanbieding tot 1 februari 2023 en volg onze signalen die we versturen, dan doet u de laatste maand van 2022 en de eerste maand van 2023 mee met de signalen ... U aanmelden kan via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op onze verzendlijst met de signalen die we versturen.

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Donderdag, 02:47

Marktcijfers

Actueel Verwacht Vorige
CHN CHN: Caixin Industriële Productie PMI (Nov) 02:45 49,4 48,9 49,2 Actueel: 49,4 Verwacht: 48,9 Vorige: 49,2
Woensdag, 16:32

Marktcijfers

Actueel Verwacht Vorige
USA USA: Ruwe Olievoorraden 16:30 -12,580M -2,758M -3,691M Actueel: -12,580M Verwacht: -2,758M Vorige: -3,691M
Woensdag, 16:02

Marktcijfers

Actueel Verwacht Vorige
USA USA: JOLTs Vacatures (Oct) 16:00 10,334M 10,300M 10,687M Actueel: 10,334M Verwacht: 10,300M Vorige: 10,687M
USA USA: Voorlopige Huisverkopen (Maandelijks) (Oct) 16:00 -4,6% -5,0% -8,7% Actueel: -4,6% Verwacht: -5,0% Vorige: -8,7%
Loading..
Er is een fout opgetreden
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.