Systeem Trading Tradershop

Systeem Trading

 • Signalen op AEX, DAX en Dow
 • SMS bij instap, doel of stop
 • LONG en SHORT signalen
 • Dagelijkse update voorbeurs
 • Toegang tot besloten FORUM
 • Updates coach Guy Boscart 
 • Signalen per MAIL en SMS
 • Duidelijk money management
 • 250 tot 500 Boosters BNP
 • €30 tot €70 per AEX punt
 • 4 tot 7 acties per maand
 • Ook populair in België
Systeem Trading op de AEX, DAX, Dow Jones, CAC 40 en de Nasdaq 100 is een signaal-aanbevelingsdienst waarbij alleen gewerkt wordt met deze 5 indices. Door middel van bepaalde parameters hebben we een systeem aangemaakt dat duidelijke en betrouwbare signalen kan genereren op de indexen. We krijgen dan koop en verkoopsignalen met de instap, het koersdoel en de stoploss bij de gekozen Index. Bij Systeem Trading krijgt u de koop én verkoop signalen direct binnen via uw mail en SMS! Gemiddeld krijgen de leden 5 posities per maand en maximaal kunnen dat er 10 per maand worden. In 75% van de gevallen komt de AEX als keuze naar voren bij dit abonnement ...
Iedereen kan meedoen, startkapitaal slechts €1500!

Trading op de AEX vergt geen groot startkapitaal, voorzichtig starten kan al met €1500. Door het gebruik van hefboom producten van BNP kunt u meedoen op de beurs met een verantwoorde inleg. Elke eerste van de maand starten we gewoon opnieuw met een inleg van €1500, zorg er dus voor dat er altijd €1500 voorhanden is aan het begin van elke maand om optimaal te kunnen profiteren van de signalen die we verzenden naar onze leden. Winsten kunnen aan het eind van de maand aan de kant worden gezet en dienen dan als reserve. Zorg er ook altijd voor dat u na elke transactie zorgt dat er opnieuw €1500 voorhanden is zodat u ook met de volgende positie mee kunt doen.

Hoe werkt Systeem Trading?

Er wordt gewerkt met een bedrag van minimaal €1500 elke keer als we een positie opnemen. Signalen worden naar u toe gecommuniceerd door mail en SMS, zo mist u niets! Verder wordt er bij deze adviesdienst gewerkt met Boosters van BNP Paribas op de AEX. We kopen er dan naar keuze en risk management 300-400-500-600-700 stuks naarmate de conditie van de markt. De STOPLOSS op het product kiezen we redelijk ver weg, die zal tussen de 15 en 20 punten liggen onder (LONG) of boven (SHORT) de stand van de index op het moment van instappen.
 
Uiteraard hanteren we ook altijd een eigen STOPLOSS die binnen het systeem past, dit om onnodige risico’s te vermijden, deze STOPLOSS zal rond de 3-6 punten liggen gemiddeld bekeken. Dat zal dan tot €200-250 kunnen oplopen per keer dat we een positie hebben lopen. Stops zijn enorm belangrijk om als trader/handelaar te overleven in deze markten.

Een abonnement op de signaaldienst SYSTEEM TRADING kost per maand €55 ... Nu kunt u kennis maken van deze dienst via een aanbieding voor nieuwe leden tot 1 MEI 2019 voor €39

De signalen ofwel voorstellen worden naar u verzonden per mail en SMS aan de hand van de stand van de AEX index, de daarbij behorende Booster van BNP Paribas krijgt u dan ook in detail mee in het bericht. Omdat de signalen ofwel voorstellen gegeven worden aan de hand van de actuele AEX INDEX STAND kunt u vanzelfsprekend ook meedoen met Futures, Turbo’s, Boosters, opties of CFD’s. Uiteraard is het aan u zelf om het meest geschikte instrument dat bij u past te kiezen! Als U kiest voor een Booster of Turbo kies er dan ALTIJD één met een stoploss die minimaal 10 punten onder (long) of 10 punten boven (short) de aangegeven koers uitkomt. Wie er voor opties kiest dient er wel rekening mee te houden dat er nogal wat tijdwaarde bij een optie zit die er na verloop van tijd uitloopt.

Bijstorten tot €1500 bij verlies is aan te raden zodat u bij elk signaal mee kunt doen, als er winst wordt gemaakt zet die winst dan aan de kant als reserve voor als we een slechte reeks maken.
 

Resultaat overzicht

Hieronder vindt u een samenvatting van de resultaten per jaar. Klik hier voor meer details en transacties.

RESULTAAT 2019
+ € 223
+ 15 %
TOTAAL:
+ € 28060
+ 1871 %
RESULTAAT 2018
+ € 4385
+ 292 %
TOTAAL:
+ € 27837
+ 1856 %
RESULTAAT 2017
- € 404
- 27 %
TOTAAL:
+ € 23452
+ 1563 %
RESULTAAT 2016
+ € 9156
+ 610 %
TOTAAL:
+ € 23856
+ 1590 %
RESULTAAT 2015
+ € 4900
+ 327 %
TOTAAL:
+ € 14700
+ 980 %
RESULTAAT 2014
+ € 1100
+ 73 %
TOTAAL:
+ € 9800
+ 653 %
RESULTAAT 2013
+ € 8700
+ 580 %
TOTAAL:
+ € 8700
+ 580 %

Systeem Trading - Gebruikers reviews

Lees wat leden zeggen over Systeem Trading… of schrijf zelf een review als u lid bent of lid bent geweest!

“Ik heb - net als velen - zelf geprobeerd gunstige in- en uitstapmomenten te vinden m.b.v. technische analyse. Dat kostte meer dan het opleverde. Met de steun van Guy's System Trading lukt het nu daadwerkelijk op geld te verdienen. Een echte aanrader
Mark Soesman”
Mark Soesman over Aex Systeemtrading
“Ik ben onlangs lid van diverse trading systemen van guy , stuk voor stuk zijn de signalen duidelijk en betrouwbaar en daarbovenop zijn de resultaten meestal rendabel
in deze volatiele tijden heb ik een goed gevoel bij de coaching van guy
dank u ,
erwin”
erwin van brussel over Aex Systeemtrading
“Nu twee maanden lid. 800 euro verdiend.
Alleen de instap - en verkoop adviezen kloppen niet altijd met de realiteit.
Maar je hoort me niet klagen
Gewoon doen wat opgedragen wordt
Koos”
Koos de Vries over Aex Systeemtrading
“Inmiddels bijna 2 jaar lid, over 2018 zeker geen klagen tot nu toe (ruim 200% rendement). Kern van de abonnementen bij Guy is dat je ook echt volgt en dan heb je soms bij instap een paar cent hoger / uitstap paar cent lager, maar door de bank genomen lopen de resultaten lekker op. Vergelijk dat eens met 0,01% rente op de bank. Wel zorgen dat je nooit meer dan een klein percentage van je totale vermogen hier gebruikt, het is en blijft zeer risicovol beleggen (ook al heeft Guy een prima money management).”
DenA over Aex Systeemtrading
“ik heb sinds 2017 een abbo. 2017 was een zeer lastig jaar en helaas geen groene cijfers. Markt was zeer complex. 2018 is weer als vanouds. Mooie winsten. Soms korte trades omdat de markt daarom vraagt. Guy geeft goede coaching, doet ook aan zelfreflectie en zorgt dus voor mooie cijfers.
De genoemde resultaten kloppen echt.”
Pluis over Aex Systeemtrading
“Zeer wijze trader is Mr. Boscart. 2019-2020 worden verwacht ruige jaren. Een coach is een vereiste. En dan nog Mr. Boscart zelf die weet hoe die met onrust moet omgaan. Als er een moment is dat u een abo zou nemen is het wel 2019-2020. Hoe meer u opmerkt wanneer en hoe er bepaalde posities worden ingenomen, hoe meer u zelf meer wijsheid opdoet.”
Jongehond over Aex Systeemtrading
“Ik heb dit abonnement genomen om te kijken of ik toch wat kan leren van Guy,ik doe al jaren zelf handelen op de beurs en soms ga je dan automatisch handelingen doen die je eigenlijk niet mag doen,ik wachtte gewoon op de sms Guy geeft wel een tradings plan op waar hij de stop en target heeft gezet maar dat kan soms veranderen,gewoon sms of mail afwachten vond ik wel rustig handelen.
Wat ik zeker waardeer en heb geleerd is dat Guy in tegenstelling met afgelopen jaren de stop heilig is en niet bij verlies bijkoopt,hij hanteert een goed money management, Guy stapt in en er volgt een bericht e ja soms kan je niet voor die prijs kopen en soms goedkoper,zelfde als met de verkoop,als Guy kon zou die zeker de markt even op hold zetten zodat iedereen voor dezelfde prijs kan instappen.
Ook een aanwinst van de afgelopen tijd zijn de video's,.”
Bakstenen over Aex Systeemtrading
“twee jaar geleden meegedaan, helaas in een slechte periode... Een tijdje afscheid genomen en wel de resultaten blijven bekijken. Vanaf 1 januari weer mee gaan doen. Helaas telkens net niet voor de prijs kunnen kopen, dan wel verkopen wat US Markets betaalde. Inmiddels 5 weken verder en een verlies van 50%. Gelukkig de eerste 2 maanden voor 39 euro anders had het helemaal tegengevallen! Nu maar hopen op betere tijden en meedoen vanaf 1500? ik zou zeggen 2000, anders kan je niet meer meedoen. Laten we hopen op betere tijden, misschien breng ik wel ongeluk voor de systemen?”
Rene over Aex Systeemtrading
“beste mede traders:

traden is een vak apart, soms praat ik met vrienden of andere relaties, willen allemaal traden en vragen zus en zo? dat kun je niet in een uur uitleggen..sterker nog...dat leg je niet in een jaar uit..traden is jaren, 10 tallen jaren leren en elke dag blijf je leren...

je kunt 2 dingen doen...of je zelf overgeven aan dhr Guy en zijn bedrijf...of zelf gaan pielen op welke markt dan ook..( wat ik doe) .ik spreek uit een lange weg en veel ervaring...met klanten, andermans geld, druk, en lang verhaal..

gewoon lekker guy volgen..met je eigen geld..als ik guy mag samenvatten: ondernemend, zeer flexibel, en zoekend in de markt..en juist deze items maken je een goede trader..

ik kan hier wel een verhaal typen met ik volg guy met 1500 euro, of weet ik het wat wat normaal is voor zijn dienst..zo iemand ben ik niet..ik ben lid van zijn abbo en ik betrek dat in mijn eigen plan..omdat ik met wat meer vermogen trade dan de gemiddelde trader..en zelf maak en blijf ik fouten maken...en het frappante is, elke keer heeft den guy gelijk..

ik ga te grof met me eigen geld erin, ik blijf veeeel te lang zitten als ik verlies heb, en noem maar op..ik weet het maar al te goed..maar pas het maar eens toe..en daarom ben ik 1 en al lof over dhr guy..toepassen met zoveel klanten, en dan ook nog eens relax blijven...dan ben je in mij ogen een hele grote trader/ondernemer/of hoe je dit ook mag noemen, het rendement spreekt voor zich....

met de abbos kun je met cfd s handelen, met opties, met turbo s, of met wat je wilt.
dat doe ik, ik combineer de abbo's met me eigen stijl en eigen manier van handelen..

ik denk dat er maar weinig mensen zijn die weleens nadenken hoe het is om over andermans geld te moeten kiezen..doe dat eens..kies eens over 100 of 200 of 500 klanten...en kijk nu eens naar het trackrecord van guy..nou dat is bijzonder..en ik ken geen een dienst of bedrijf die dit nadoen, sterker nog, jaren lang nu aan de top staan in nederland..!

dus bij deze mijn waardering voor heel het verhaal hier. dat we een leuk 2017 gaan krijgen, en dat we elkaar gaan helpen om beter te worden tegen de markt..want dat is het spel..!

lang verhaal samengevat: wordt of lid en behaal mega rendementen of ga zelf aan de slag, en sta open voor verandering want hier zit THE master! guy, die kan je veel leren..

vriendelijke groet

philip”
Niks is Zeker over Aex Systeemtrading
“Enkele jaren geleden hier terecht gekomen, maar niet echt mee gedaan qua abonnementen. Sinds oktober lid geworden naar volle tevredenheid. Nu zelfs een tweede abonnement erbij genomen (guy trading). Het Money Management is perfect, helder en geeft rust. Je weet waar je aan toe bent, doelen worden waarnodig bijgesteld en het rendement is perfect. Een abonnement kost geen geld, maar zorgt voor rust, een goede coach en rendement! Een top investering dus.”
MrCrazy over Aex Systeemtrading
“beste beleggers of toekomstige beleggers, sinds 1 november volg ik drie systemen van GUY en ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast. Eerder belegde ik alles zelf, met wisselend succes en veel huiswerk. Guy maakt nu mijn huiswerk en ik vooer zijn plannen uit. Soms ben ik het er niet mee eens, maar meestal heeft hij het bij het rechte eind.Ik volg AEX systeem trading;Alles of niets en vanaf 1januari 2017 het allernieuwste systeem met aandelen en index.Ik moet nog een keuze gaan maken, maar dmv. de aanbiedingen kan ik ze mooi uitproberen. November liep stroef maar december was TOP. Ik kan iedereen aanrden een proefabonnement te nemen om eens het eens mee te beleven. Prettige feestdagen en een gelukkig 2017, zowel wat betreft gezondheid als beleggingresultaat.”
GH Franken over Aex Systeemtrading
“Reeds enkele maanden ben ik nu lid van Systeem Trading AEX en ik vraag me nog steeds af waarom ik hiermee zo lang gewacht heb, het had me heel wat centen kunnen besparen die ik op mijn eigen manier kwijt ben gespeeld. Het systeem dat guy gebruikt is helder en overzichtelijk. Het doel en de stoploss zijn duidelijk en worden door guy goed bewaakt. Ziet hij meer mogelijkheden zal het doel opgetrokken worden en om de mogelijke winst veilig te stellen zal de stoploss meestal stapsgewijs opgetrokken worden.
In deze enkele maanden ben ik als (onervaren)trader veel rustiger en minder eigenwijs geworden en dit dankzij de goede coaching van Guy en Daïm. Wanneer ik met vragen zit kan ik deze stellen in de gesloten box waar ik dan zeker een antwoord krijg van 1 van de medeleden of anders komt Guy of Daïm wel met het antwoord.
Kortom, ik ben een zeer tevreden gebruiker en daarom blijf ik lid, ook in 2017.”
Kristof.D over Aex Systeemtrading
“Heb het eerst een tijdje zelf geprobeerd en helaas veel geld verloren. Dit jaar met de steun van Guy een succesvol jaar gehad. Soms nog een beetje moeite met het volgen van de posities omdat het tegen me gevoel in gaat maar het blijkt vaak wel de goed richting te zijn. Volgend jaar ben ik zeker weer van de partij en dankzei de uitgebreide informatie op het besloten forum leer ik nog een hoop bij.”
Alex over Aex Systeemtrading
“Als een persoon die eerst altijd even de kat uit de boom kijkt heb ik een proef abonnement genomen bij US Markets, want het is natuurlijk altijd leuk om op je website te zetten dat je via bepaalde systemen duizeling wekkende winsten kunt maken maar de praktijk blijkt vaak dat dit allemaal wel wat overtrokken is.
Nu in de 2e maand van het proefabonnement en wat blijkt: De rendementen die op deze website staan kloppen en is geen onzin. Natuurlijk kunnen er hogere rendementen gehaald worden door meerdere keren het inleg bedrag te gebruiken of iets dergelijks maar je moet Guy zien als een soort kok die het voor iedereen eetbaar moet maken.
Daarbij kan Guy zich niet veroorloven om echt high risk handel te drijven, en dit doet hij (en het team) uitstekend, dus een zeer leuk rendement met een prima Risk policy.
Uiteraard heb ik mijn abo verlengt, al zou het alleen maar zijn om Guy en de trades die hij via de signalen afgeeft als referentie te gebruiken. Alleen dat maakt al de kosten van het abonnement goed.

Guy, blijf dit vooral doen, alles is glashelder en dus lekker doorzichtig.”
Emile T over Aex Systeemtrading
“Het trade systeem van Guy op de AEX blijkt al snel zijn vruchten af te werpen. De berichten en de dagelijkse mails met toelichtingen op de beurzen geven een zeer goede basis om op te handelen. Je kan regelmatig de schermen volgen en op basis van zijn sms berichten tijdig handelen. Maar ook voor diegenen die hier minder tijd voor hebben zijn er goede mogelijkheden om geavanceerde orders in te leggen waarmee automatisch eenzelfde bewaking van de stop-loss en doel posities wordt bereikt. Het lijkt moeilijk maar een kind doet de was !
Het is het abonnementsgeld meer dan waard.”
(Anoniem) over Aex Systeemtrading
“Momenteel sta ik met de service op 73 procent winst, te zot voor woorden,wanneer je dit tegen de mensen zou vertellen ben je een opschepper of een zot, maar tis gewoon louter de waarheid, maar ook wel een beetje zot :-)”
olijfje over Aex Systeemtrading
“Ben al een paar keer lid geweest van Systeem Trading, doordat ik toch eigenwijs was heb ik destijds veel verloren. Nu ben ik weer een tijdje lid en hou me meer aan de adviezen die Guy geeft. Ik merk dat Guy door de jaren heen zijn strategie steeds ten goede heeft bijgeschaafd. Dit door de steeds meer ervaring die ook hij natuurlijk krijgt. De resultaten laten dat ook zien. Op dit moment vind ik vooral de opgegeven punten (Instap, Stop loss, Doel) een heel goed houvast. Je kunt als het ware meekijken in de keuken van Guy.
Wat je ook goed merkt is dat Guy verantwoording heeft voor een grote groep leden. Dit merk je doordat hij hierdoor voorzichtig te werk gaat. Door de jaren heen is zijn werkwijze voorzichtiger geworden en daardoor zijn de resultaten nog beter geworden. Ook de ervaring die hij heeft wordt direct met de leden gedeeld. Het is vervolgens aan elk lid wat hij ermee doet.
Het aantal trades per maand verschilt wel, maar altijd met een reden en uitleg. Afhankelijk van het Money management en de Risk Reward wordt er een trade uitgezet. Ik merk dat dit gewoon werkt.
Dank voor deze goede abbo.
groet
Tom”
tommathys over Aex Systeemtrading
“Ben 2 maanden actief lid. Guy zijn instap momenten zijn bijna perfect te noemen
Ook de nieuwe manier is een aanrader. sl en doel vooraf bekend
Moet nog leren alles uit handen te geven, te lang zelf gedaan, niet in boosters
Boosters vergt een heel andere aanpak, hiermee omgaan is weinige gegeven

Dit abonnement is voor ieder een aanrader”
Maggiehond over Aex Systeemtrading
“Ben nu kleine twee maanden lid. Het is een roerige periode geweest. Ik heb voor mij het roer omgegooid, ik doe in principe alleen nog de trades die door Guy worden geadviseerd. Al mijn eigen trades zijn in deze periode namelijk voornamelijk een grote puinhoop geworden (aantal keren SL van een booster geraakt en dan wordt het erg duur). Ik ben van plan langzaam de inleg wat te verhogen. Het geeft me veel meer rust en ook de zekerheid dat er bij een verlies trade niet veel te agressief naar een nieuwe trade gezocht wordt. Als Guy ergens goed in lijkt te zijn dan is het rust bewaren en heel systematisch de momenten zoeken. Vooralsnog volledig bravo!”
BergHit over Aex Systeemtrading
“In een woord : geweldig! Guy handelt zowel qua psychologie als money management perfect. Naast het goede resultaat dat hiermee bereikt wordt heb ik na ruim een half jaar lidmaatschap ook veel kennis opgedaan over de markten. Een abonnement nemen is een aanrader voor een ieder die zich op verantwoorde wijze met trading wil bezighouden.”
Moos over Aex Systeemtrading
“Het beste abonnement ooit!! Ik ben nu 2 maanden lid en de begeleiden van Guy is uitstekend!
Ik wou dat ik dit veel eerder had gedaan, maar ja beter laat dan nooit.. Mijn advies! Neem een abonnement bij USMARKETS! En wordt geen gokker..”
Mooh over Aex Systeemtrading
“Al twee jaar volg ik usmarkets zonder abbo en verbaasde me over het rendement. Enigszins sceptisch (hoog rendement, addertje onder t gras?) toch besloten lid te worden op aex en mijn eigenwijsheid opzij te zetten (zelf verlies je geld zonder coach, dat staat vast als een huis). Na twee trades zon 30% winst en de tweede trade loopt nog. Ja, nu ben ik zeker van de transparantie van usmarkets. Een blijvertje, top abbo!”
Mart83 over Aex Systeemtrading
“Ik ben nu 5 maanden lid (juli 2016) en ik wist in het begin totaal niets van de beurs of beleggen. Dit is ook niet nodig want daarvoor is trader Guy er om alles in goede banen te leiden en meestal leid dit tot winst. Heel af en toe verlies hoort erbij en Guy zorgt er voor dat het verlies minimaal blijft. Door de dagelijkse updates en adviezen van Guy en zijn zoon Daïm en de goede raad van de andere leden in het forum ben ik al een klein beetje slimmer geworden, beursgewijs dan, maar beleggen doe ik enkel als ik een koop/verkoop signaal krijg van Guy. Heb vertrouwen genoeg in trader Guy dat ik vanaf maandag 5 dec ook meedoe met het Guy Trading abonnement. Dit is ongeveer hetzelfde systeem als AEX Trading maar hier doe je ook beleggingen op andere producten dan de AEX.”
Gonzo over Aex Systeemtrading
“Ik ben lid sinds begin september en zeer tevreden vanwege de compleetheid van het aex systeem trading abonnement en natuurlijk het rendement van ruim € 1000,00 na 3 maanden.
Het leuke is dat zich via mij al 4 collega's hebben aangemeld die nog nooit hebben belegd en met verbazing hun saldo zien groeien, er komt nu een ware kettingreactie los op mijn werkplek
met tientallen potentiële leden. Dus Guy ga zo door...”
wilhaenen over Aex Systeemtrading
“Beste Koen, de waarde kunt u altijd vanaf elke morgen uitrekenen door 0,10 cent op de booster te nemen per punt”
Trader Guy over Aex Systeemtrading
“Beste Guy, ik volg je systeem nu een maand. We krijgen duidelijke informatie. Ik vind wel 2 zaken spijtig. De resultaten zijn wel transparant maar het zijn bruto resultaten. De resultaten die er staan zijn zonder de brokerkosten. Ten tweede vind ik het moeilijk om de SL van de turbo te weten. We weten wel de waarde van de aex maar niet van de waarde van de turbo. Dat is wel lastig. Maar voor de rest ben ik tevreden. Misschien nog een vraag: hoe bepaal je welke turbo short of long neemt?”
(Anoniem) over Aex Systeemtrading
“Ik ben nu 4 maanden abonnee op AEX Systeem Trading, sinds augustus 2016, vandaag is 30 november 2016, ik volg Guy 1 op 1 met zijn koop/verkoop adviezen, totale inleg 1500 euro, het resultaat dat ik door AEX Systeem Trading heb gerealiseerd is 330,04 euro, dit is netto resultaat, alle transactiekosten van DeGiro en de 4 maanden abonnementskosten van AEX Systeem Trading heb ik al afgetrokken. Dus 330,04 euro netto winst op een totale inleg van 1500 euro, dat is 22% winst binnen 4 maanden, dat lijkt me niet slecht, dus ik zal zeker ook volgende jaar de adviezen van AEX Systeem Trading blijven volgen. Bedankt Guy! Plaatje http://www.usmarkets.nl/images/beursbox/posts/2016-11/box_1/20161130110116_file583ea36c7ecd7_org.jpg (link)”
(Anoniem) over Aex Systeemtrading
“Ik ben op niet zo'n gelukkig moment lid geworden (mei 2016) maar de maanden daarna heb ik aardige resultaten kunnen behalen. Natuurlijk zijn er altijd een aantal trades die met verlies worden afgesloten, maar belangrijk daarbij is voor mij hoe groot dat verlies is. En dat blijft bij AEX Systeem Trading altijd beperkt. Ik ben de afgelopen jaren lid geweest van veel ABO diensten, maar dit abonnement bevalt me toe nu toe het beste.”
Bert over Aex Systeemtrading
“Ik ben nu een maand lid en heb goeie ervaringen opgedaan, Ik was eerst best sceptisch maar door het proef abonnement is dat weggenomen.Wat ik erg waardeer is de transparantie, de duidelijkheid en natuurlijk de resultaten die kloppen. Ik wil dan ook graag mijn abonnement verlengen. Ik ben er nog niet helemaal achter hoe ik dat kan doen. Ik vind nergens een e-mail adres. Iemand heeft ongetwijfeld het antwoord daarop.”
Snaar over Aex Systeemtrading
“Dit abonnement is meer dan technische analyse, waardoor niet blind wordt gevaren op alleen de techniek. Er is ook nog sentiment en fundament en daar houdt Guy ook rekening mee. Met alleen de AEX is het heel overzichtelijk en heb je tijd om ervaring op te doen. Wel elke dag meekijken, ook als je niet in de markt zit. Daarnaast kun je op het forum acties met elkaar bespreken, analyseren en er dus van leren om uiteindelijk je voordeel er mee te doen. Ook de tips van de zoon van Guy en analyse van Sprintertje zijn helder en waardevol. Als ik binnenkort € 4.000 heb gewonnen en wat meer ervaring heb opgedaan, neem ik ook nog een ander abonnement.”
(Anoniem) over Aex Systeemtrading
“Ben nu 1 maand lid ,heb jaren gehandeld in gedekt schrijven van opties en doe dat nog
maw ik bepaal en bepaalde zelf mijn handelen.
boosters waren mij wel bekend ,maar handelde daar niet zelf in.
Nu na 1 maand weet ik dat ik Guy moet volgen en niet eigenwijs moet zijn en niet de trade zelf moet stoppen ,ook al zie ik het rood worden en zo ook als het groen wordt, wachten op SMS.
Geeft ook veel rust
Ga dan ook mijn abonnement verlengen”
Maggiehond over Aex Systeemtrading
“Beste Snaar, als we eruit gaan stuur ik ALTIJD een mail en een SMS zodat de leden weten waar ze aan toe zijn. In de Tradershop waar u op in kunt loggen als u abonnee bent ziet u ook altijd een indicatie voor de stoploss staan hetgeen wil zeggen dat we absoluut niet meer willen verliezen dan wat er daar staat. Meestal neem ik zelfs vroeger de stoploss omdat ik het dan niet meer vertrouw om langer te blijven zitten. Maar u krijgt altijd bericht wanneer we uitstappen, hoe dan ook ... gr Guy”
Trader Guy over Aex Systeemtrading
“Guy, ik ben nu 1 maand abonnee, ik ben niet ontevreden, maar jou berekening van Sept klopt niet.
Je hebt met 7 aan en verkopen Bruto € 343,-- verdiend maar daar moet je nog wel je aan en verkoopkosten aftrekken 14*€ 6. ? En niet zoals je in je mailing van vandaag schrijft € 343.--
Ik zal mijn abonnement verlengen tot 1 december, volgens mij zit er meer in het vat.
Janvk”
janvk over Aex Systeemtrading
“Je wordt hier opgeleid om kansen te zien en ernaar te handelen. De signalen met doelen en stop losses zijn helder alsmede de uitgebreide informatievoorziening. Ik zie het als een belangrijke aanvulling op mijn eigen ideeën en inzichten.”
grotius over Aex Systeemtrading
“Ik ben nu een week lid en er zijn twee acties ondernomen. Wat mij nog niet helemaal duidelijk is is het stoploss verhaal. In de mail staat wel het uiteindelijke beoogde doel maar niet de stoploss. En wat ik ook graag zou willen weten is of het beter is om de hele rit uit te zitten. Dus wachten tot de mail komt om te verkopen.”
Snaar over Aex Systeemtrading
“we pakken de stoploss op willekeurige momenten maar laten het NIET onder die 447 zoals u aangeeft komen. Dus dat is geen vaste stop, kan ook zijn dat ik eruit stap wanneer ik het niet meer vertrouw, op 455 of 453 enz... dat hangt van de markt af uiteraard. We kunnen ook een stop nemen bijvoorbeeld als we al op winst staan en een deel daarvan gaat weer weg. Bijvoorbeeld, als de AEX op 468 komt, ik denk dan we blijven zitten tot 472 maar ik neem de stoploss onder de 465 punten. Zo werkt dat, in ieder geval krijgt u ALTIJD een SMS en MAIL als ik in of uit-stap

Guy Boscart”
Trader Guy over Aex Systeemtrading
“Dag
Ben net lid geworden en heb op de koopsignaal van Guy 500 boosters gekocht.
Ik lees
Uiteraard hanteren we ook altijd een eigen STOPLOSS die binnen het systeem past, dit om onnodige risico’s te vermijden, deze STOPLOSS zal rond de 3-6 punten liggen gemiddeld bekeken.

is dit nu de 447 die er staat in het rood? zo ja hoe plaats je die bij Binck
alvast bedankt voor een antwoord”
Maggiehond over Aex Systeemtrading
“Guy helpt ons winnen op de beurs en ... bovendien winnen we veel tijd om iets anders te doen! Guy volgt de beurs in onze plaats!”
Helena over Aex Systeemtrading
“Top abonnement! Het is het geld meer dan waard!!! Belangrijkste les die ik geleerd heb: denk niet dat je het beter weet dan Guy. Soms zit je even schreef en denk je dat het niet meer goed komt en wil je uitstappen en uiteindelijk levert de trade een paar honderd euro winst op.

Ook als het een paar keer achter elkaar een verlies trade is gewoon Guy blijven volgen. Hij neemt op tijd de stop en laat de winsten lopen! Zo kan 1 trade de vorige trades in 1 klap goedmaken!

En het belangrijkste: de resultaten zijn correct. Mijn complimenten!”
PvLeeuwen over Aex Systeemtrading
“Top abonnement! Is het geld meer dan waard. Belangrijkste les die ik geleerd heb: laat Guy het werk doen en denk niet dat je het beter kunt. Gewoon”
PvLeeuwen over Aex Systeemtrading
“hallo Guy en iedereen,
ik ben al heel lang lid, wel ff tussendoor weggeweest maar dat was omdat ik zelf de dingen ietwat verkeerd inschatte.
heb heel veel geleerd en maak nu niet meer de fouten van vroeger.
het is een zeer goed abonnement geworden en praat er veel over onder mijn vrienden.
je blijft altijd rustig en probeert dat ook over te brengen op ons en dat vind ik persoonlijk erg fijn.
ik reageer niet veel maar ben wel altijd aanwezig en zal dat ook zeker blijven.
ga zo door.

mvg marco”
Marco over Aex Systeemtrading
“dat was goed wakker worden vandaag”
j van dijk over Aex Systeemtrading
“Ik heb er eigenlijk niet zo lang over na hoeven te denken of ik een abonnement zou nemen. Het is heel simpel, de beurs is niet makkelijk te doorgronden. Ja, zelfs als leek kun je nog weleens wat winst pakken maar uiteindelijk ga je verliezen. Er zijn zoveel mensen die denken dat zij er verstand van hebben echter dit is alleen maar weggelegd voor traders met een jarenlange ervaring die ook verbanden kunnen leggen tussen verschillende indices en aandachtsgebieden. Guy is zo iemand en ik heb mijn abonnement er al dik en dik uit. Persoonlijk heeft het mij ook meer rust gegeven, Guy zet de koers uit en je kan hierin mee gaan of niet. Het is geen verplichting, je bepaalt zelf of je er in of uitstapt. Natuurlijk kan het wel eens fout gaan, ook Guy stapt er wel eens uit met een verlies maar houdt dit beperkt. Verlies nemen is ook een kunst, voorheen bleef ik zelf zitten en hopen dat het tij zich keerde...resultaat alle inleg kwijt...Dus, m.a.w. gewoon abonnement afsluiten. Voor het geld hoef je het niet te laten en het geeft rust en resultaat.
Leo.”
(Anoniem) over Aex Systeemtrading
“Een prima abbo voor de amateur belegger. Het systeem volgt een aantal factoren die het risico aanduiden waarop besloten wordt om wel of niet te handelen. Guy Boscart is een ervaren belegger en heeft het beste voor met zijn leden. Zijn manier van werken is niet heel conventioneel maar voor de meeste leden is dat juist erg prettig. Schrik niet als je eerst in het rood komt te staan want Guy probeert vaak in de turn arounds te stappen. Soms is dat wat te vroeg maar uiteindelijk zit je toch goed. Je bent niet verplicht om met elke positie mee te doen maar ik raad het je wel aan. 9 van de tien posities zijn namelijk goed en je kan er alleen optimaal van profiteren als je met ons mee doet.”
(Anoniem) over Aex Systeemtrading
“Ik vond het zeer lastig om zolang in de positie te blijven, de winst werd altijd maar groter en toch bleven jullie zitten, ik had het zeer lastig om niet vroeger te verkopen, maar ik heb die fout jaren geleden bij jullie gemaakt om zelf mijn uitstap te bepalen,maar geloof me ,blijf zitten en luister naar Guy ! Het enige probleem is dat je gewoon alle trades perfect op het tijdstip van het signaal moet meedoen en dit is soms niet evident .Mijn vorige verlies positie was mijn eerste maar ik heb het nu 3 dubbel terug, toch super !”
olijfje over Aex Systeemtrading
“Lid geworden vlak voor de Brexit en het advies van Guy gaf mij meteen een goed gevoel, namelijk: niets doen en stil blijven zitten met je cash. Ik vond hier groot vertrouwen uit spreken, niet koste wat kost een positie in willen nemen, maar een goed advies geven! Inmiddels een keer SL gepakt en een keer mooie winst gehaald, ik sta op groen, mijn vertrouwen groeit met de dag en ik zou het iedereen kunnen aanraden.

Systeem is heel helder: SMS om te kopen of verkopen, je hoeft bij wijze van spreken alleen te kijken als je telefoon een piepje geeft! 1 positie maximaal op 1 index (AEX) zeer overzichtelijk en goed bij te houden als je niet trades doet voor je brood maar elke dag gewoon naar je werk moet... ☺
Daarnaast: check de gepubliceerde resultaten, alles helder, alles duidelijk. Ik zeg: doen!”
Martijn van Til over Aex Systeemtrading
“Hallo Snaar,

Je ontvangt een SMS wanneer in te stappen en ook een SMS om uit te stappen, het is wel belangrijk dat je snel actie onderneemt na SMS, ook bij het uitstappen meteen handelen, ik kan je verzekeren als je deze adviesdienst goed opvolgt je zeker winst gaat maken, de resultaten die je hier ziet kloppen ik heb deze resultaten ook behaald,

Gewoon lid worden, ik heb er geen dag spijt van, Guy is een ervaren trader en weet wat hij doet!

Het is trouwens geen automatisch handelen, je bepaald zelf of je mee gaat of niet, maar ik kan je aanraden met alles mee te doen, zo behaal je de beste resultaten.

Tuurlijk zijn er ook verlies trades maar Guy hanteert een stop-loss om het verlies te beperken en laat de wisten altijd zo ver mogelijk uitlopen.”
Marinus over Aex Systeemtrading
“Reactie op Snaar: Zelf sinds enige weken lid: posities zijn zeer transparant en aan- en verkoopkoersen worden automatisch gevuld in de overzichten. Ook de actuele koers en het winst- of verliessaldo is direct te volgen. Kans op mismatch tussen resultaat 'dienst' en je eigen profit is er dus niet. Die lopen één op één. En de winstcijfers spreken voor zich. Niet elke trade is winstgevend (maar dat kan ook niet), maar winsten lopen door en verliezen worden kort gehouden. Per saldo flink winstgevend.”
Erik over Aex Systeemtrading
“Hallo allen, Ik sta op het punt om een abonnement te nemen op Aex Systeemtrading. Ik lees heel veel positieve ervaringen en eigenlijk kun je niet anders dan een abonnement nemen. Toch ben ik wat sceptisch omdat ik ervaring heb met automatisch handelen via een andere partij, En daar heb ik echt niet goeie ervaringen mee, Als ik 100 euro winst had, hadden zij 300 euro winst en met verlies..... je raad het al. Uiteindelijk heeft mij dat wel het nodige gekost.
Kan iemand mij overtuigen dat je dat probleem niet hebt Aex Systeem Trading. Wat ik heel positief vind is de transparantie. Graag hoor ik reactie. Alvast bedankt”
Snaar over Aex Systeemtrading
“Vandaag weer een zeer mooie trade afgesloten met het AEX systeem, ik ben zeer tevreden over de strategie en werkwijze, ook ontvangen we regelmatig updates hoe het ervoor staat en wat de plannen zijn, dit is echt heel erg handig.

Kan iedereen aanraden om lid te worden van deze dienst, de kosten van het abonnement zijn zo terug verdient met de mooie winsten die je maakt, zie de resultaten die liegen er niet om!”
Marinus over Aex Systeemtrading
“Afgelopen 2 jaar een abonnement gehad bij 2 andere adviesdiensten. Die kunnen zo door het putje als je ze gaat vergelijken met deze adviesdienst van Guy.
Gewoon duidelijke en eerlijke communicatie over het hoe en waarom een positie. Ook tijdens de positie is er dagelijks communicatie via mail en forum. Dit nog nergens anders gezien.
Afgelopen 2 jaar 5000,- verlies gemaakt.
Nu 1 maand lid en een winst van 1200,-
Ik heb alle vertrouwen dat ik met deze dienst stapje voor stapje het verlies kan ombuigen naar een winst.
Gewoon TOP.”
Kees de Boer over Aex Systeemtrading
“Ik ben sinds half maart lid en na 1 goede trade (350,00 winst) kwamen er 5 slechte. De markt was moeilijk. Guy nam regelmatig de stoploss en ik zag mijn inleg verdampen. Waar was ik aan begonnen dacht ik... Maar omdat Guy open en duidelijk was over de situatie en zijn beslissingen hield ik wel het vertrouwen en ben gebleven. Nu (20-4) is er een nieuwe trade gaande waarbij de inleg meer dan verdubbeld is. Mijn cijfers zijn dus weer groen en de winst stijgt. Ik blijf dit voorlopig nog even doen.
Ik heb totaal geen verstand van de beurs, trends, patronen etc, ook heb ik uiteraard niet de tijd om constant achter de computer te zitten i.v.m. mijn werk, dus het sms/mail systeem bij in- en uitstap is een perfecte oplossing voor mensen zoals ik. Aanrader!”
Matthijs over Aex Systeemtrading
“Sinds deze maand ben ik voor de tweede keer lid van system trading. Ik zie mezelf als hobbytrader en heb een relatief klein werkkapitaal. Alle mensen die een vergelijkbaar profiel hebben wil ik de volgende tip geven zodat ze kunnen leren van mijn fouten (dat kost namelijk niks in tegenstelling tot leren van je eigen fouten , dat is duur op de beurs :-) )
Toen ik de eerste keer lid was ging ik volledig mee met volgens mij 1000 boosters. Deze trade ging niet goed en ik nam verlies op het signaal van Guy. De tweede trade ging ik weer volledig mee , toen deze trade licht in de winst stond verkocht ik de positie (zonder signaal) een dag later bleek dat mijn winst veel groter had kunnen zijn als ik gewacht had op de sms.
Door mijn eigen gestuntel heb ik niet het maximale eruit gehaald en mijn abbo opgezegd.
Nu de tip voor mensen met een kleinere beurs:

# handel structureel met de helft of 1/3 van de opgegeven boosters
(Dus niet een trade met de helft en de volgende met het dubbele aantal)

# neem nooit winst voor het signaal en misschien nog wel belangrijker verkoop niet te snel als de positie op verlies staat. Vertrouw op de lange termijn en wacht op de sms of mail. (En dat is moeilijker dan je denkt!!)

# als je bovenstaande aanhoudt kun je makkelijk 3 of 4 verliestrades incasseren en heb je daarna ook nog geld om mee te kunnen doen aan de 5de.

Op de langere termijn ga je vanzelf geld verdienen en als je dit geld op spaart kun je volgend jaar of over 2 jaar volledig meedoen of misschien wel met het dubbele aantal boosters.
De sleutel tot succes is dus : niet hebberig zijn en geduld hebben.

Succes allemaal !!”
(Anoniem) over Aex Systeemtrading
“Ben sinds een maandje actief en moet zeggen dat het prima werkt. Ik neem kleine posities in dus iets minder opbrengst, maar daar kies ik zelf voor. Heb abonnement verlengd, verwacht dat de mooie resultaten blijven.”
gert65 over Aex Systeemtrading
“Ik ben in februari gestart en kreeg direct een verlies voor de kiezen, dat heb ik weer zeg ik dan. Daarna was ik wat sceptisch en volgde ik de signalen niet altijd op om dan te constateren dat ik een aardige winst was misgelopen. Al met al zit ik er nog niet lekker in. Ik heb nu mijn kapitaal wat opgehoogd en Alles of Niets er bij genomen. Onder strikt money management kan ik nu de kans en het risico spreiden over twee signalen bv de Dax en de AEX. Mochten ze beiden falen dat is het risico dus wel verdubbeld en kan het hard omlaag gaan. Voorzichtigheid is dus het adagium voor de komende maanden. Guy hanteert soms ook over-night posities en houd posities ook langer vast. Dit geeft aan dat hij een goed inzicht heeft in de markt en dit wekt dus vertrouwen. Kortom ik heb nog niets verdiend vanaf februari maar ook niets verloren. Ik zal mij er nu toch toe moeten zetten het roer aan Guy te gaan laten want gezien de transparante rapportages had mij dit geen windeieren gelegd!”
jacob over Aex Systeemtrading
“Top service. Duidelijke signalen. Gefundeerde toelichtingen bij deze signalen in een duidelijke taal gebracht. Voor een paar tientjes in de maand word je begeleid door een zeer ervaren trader. Ik ben nu sinds een maand lid, Ik had me veel eerder moeten abonneren.
D. Janssen”
Davy Janssen over Aex Systeemtrading
“Top service. Duidelijke signalen. Gefundeerde toelichtingen bij deze signalen in een duidelijke taal gebracht. Voor een paar tientjes in de maand word je begeleid door een zeer ervaren trader. Ik ben nu sinds een maand lid, Ik had me veel eerder moeten abonneren.
D. Janssen”
Davy Janssen over Aex Systeemtrading
“Sinds 01-01-2016 volg ik alle acties 1 op 1 op en de resultaten zijn verbluffend. Sms kopen is kopen en sms verkopen is verkopen, eenvoudiger is wat mij betreft niet mogelijk. De extra toelichtingen zijn absoluut een meerwaarde om meer inzicht te krijgen in de denk- en handelswijze van Guy. Voor iemand zoals ik die nog weinig marktkennis heeft is dit abonnement een must have om iets te kunnen verdienen op de beurs!”
huisman_s over Aex Systeemtrading
“Geld van abonnement al terug verdient. Stap soms wat vroeger uit als ik even de beurs niet kan volgen, maar beter een vogel in de hand dan 10 in de lucht.”
agnes over Aex Systeemtrading
“Jammer genoeg heb ik een aantal keren ingestapt en juist met verlies moeten afsluiten.
Ik ben nu opnieuw begonnen, Eerste inleg 500,-- verlies en de tweede inleg 350,00 winst.
Dus ik hoop dat het nu goed zal gaan En doe nu elke inleg mee Voorheen deed ik inleggen op advies als ik tijd had en dan was het altijd de verkeerde keuze
Nu doe ik volledig mee elk sms zal ik gebruiken”
heuvel49 over Aex Systeemtrading
“Deze services gaan zo goed dat ik gewoon blind de signalen volg.
Het gevolg is dat mn port nu evenzeer meegroeit met de resultaten die in de tabellen staan. Nu net weer 8 pnt AEX binnen.
Bedankt! :)”
Djith over Aex Systeemtrading
“Vandaag 1maart weer een Top trade! gesloten met mooie winst,Subliem ga zo door!”
Vreugde over Aex Systeemtrading
“Gert41 schrijft: krijg per sms een advies om in te stappen aan 2.05. Wil inleggen en de koers is intussen opgelopen naar 2.10. Ja er zijn vele abonnees en velen stappen tegelijk in. Dat doet de koers stijgen bij veel volume. Je kunt even afwachten of de koers terug zakt, maar soms gaat het hard en gaat het verder omhoog. Zit je er helemaal naast.Het is een advies en je moet zelf beslissen. Het enige wat je zelf moet doen.
Ik doe mee vanaf december en als je mijn resultaten ziet, 1x maal een netto klapper gemaakt van netto 900 euro.
Waarom dan klagen over een instapverschil van 0.05x500= 25 euro.
Ik heb bij diverse aanbieders een abonnement gehad en nooit een behoorlijke winst gemaakt, wel veel verliezen. Was daarom heel sceptisch over Guy's systeem, vooral omdat het zo simpel in elkaar steekt. Dat maakte me wantrouwend Had jaren eerder met hem in zee moeten gaan.”
(Anoniem) over Aex Systeemtrading
“Uiteraard is het onmogelijk om elke trade met winst af te sluiten en worden er dalingen of stijgingen gemist. Ik heb nu 9 van de 12 signalen met een leuke winst afgesloten Ook zijn de winsten groter dan de verliezen. Dus voorlopig dik tevreden betreffende deze dienst.”
(Anoniem) over Aex Systeemtrading
“hallo guy , jammer vandaag kon ik niet mee doen.
moest om 6.30uur gaan werken en had om 10.00uur pauze ( telefoons niet toegestaan tijdens werktijd) , zag toen pas de sms van 8.29uur . dus jammer hoor. toen was ik te laat om in te zetten, want koers was al opgelopen. hoe lossen we zoiets volgende keer op?
verder ben ik zeer tevree hoor.”
molinco over Aex Systeemtrading
“je moet iedere keer weer wat overwinnen om mee te doen, maar als je niet mee doet heb je achteraf meestal spijt de resultaten zijn verbazingwekkend goed.
de toelichtingen en de updates worden zeer gewaardeerd.
P&P”
pietera over Aex Systeemtrading
“Wederom een prima week, bedankt Guy. Valt niet mee in deze hectische markt die op dit moment alle kanten uit kan. Ik hoop dat iedereen die nu zo positief is ook de steun blijft geven als er enkele mindere trades zullen zijn (dat is nl. niet te voorkomen). artbast”
artbast over Aex Systeemtrading
“Guy volg ik al meer dan 10 jaar en als ik geld wil verdienen op de beurs op vrij korte termijn, dan kan ik geen betere en meer betrouwbare analist noemen.”
kkempenh over Aex Systeemtrading
“Beste mensen, ik heb de heer Boscart jaren gevolgd als trader en de laatste jaren word hij steeds beter. Vervolgens een abonnement genomen. Twee trades meegedaan en een perfecte score.
Ik heb een bedrijf en ik kan niet elke keer mijn aandacht op het handelen op de beurs volgen, maar een sms bericht kan ik wel omzetten in actie. En dat geeft rust
Niet zolang geleden dacht ik als je zo goed kan traden houd het voor jezelf.
Bij de heer Boscart werkt het anders, hij heeft eergevoel en wil Nederland en België laten zien dat je een markt kunt voorspellen en daarop kunt anticiperen. Hij wil de beste trader zijn!
En dat eergevoel ondersteun ik. Als je hart daar ligt ga je altijd een paar maal op je snuit, maar als je volhoudt en investeer in tijd en kennis wat je leven is ga je altijd oosten. Wat op een gegeven moment ben je de beste. En dan wordt het moeilijk om je niveau hoog te houden. Met ander woorden het is TOP SPORT! Er zijn vele Topsporters lange tijd actief, maar zij presteren niet elk dag en hebben af en toe ook rust nodig. Loop dan ook niet te drammen voor een nieuwe trade, komt vanzelf wel.
Geachte heer Boscart veel wijsheid en succes toegewenst!
Vreugde”
Vreugde over Aex Systeemtrading
“Lang getwijfeld en daarmee ook lang meegelezen wat er zoal gebeurde in de beursbox. Nu sinds kort besloten lid te worden en er rest mij alleen te zeggen; de resultaten en de helderheid van zaken overtreffen mijn verwachtingen. TOP abonnement !!”
jodie over Aex Systeemtrading
“Leuk systeem en laagdrempelig om een positie te nemen. Guy ontneemt voor mij de 'emotie' factor in het beleggen. Ik voorzie dat ik de komende tijd lid blijf.”
Jeroen van Benten over Aex Systeemtrading
“Pas kort lid van deze adviesdienst maar tot nu toe zeer positieve resultaten. Zowel op een short positie als nu net op een long. Het blijft altijd lastig om de markt goed te voorspellen natuurlijk want dan had die short toen door kunnen lopen naar 382, maar zoiets is altijd achteraf en uitstappen als het aangegeven doel is bereikt geeft ook wel wat rust. Ga zo door!!!!”
Abus over Aex Systeemtrading
“Guy in een woord "GEWELDIG"”
Tempo41 over Aex Systeemtrading
“lid sinds 25januari. 4 signalen, 4x binnen 2 uur de richting die aangegeven was. Te goed om waar te zijn bijna. Maar mooi meegepakt. 118 procent rendement binnen een maand. Voor het geld wat het kost een absolute aanrader als richting of controlemiddel op je eigen visie.”
Grootttttttt over Aex Systeemtrading
“Het was weer geweldig op tijd . Winst gepakt zoals meestal en er uit . Ik ga al een tijdje mee met dit werk , maar
een beter en eerlijker systeem kan ik me niet voorstellen . De duidelijkheid laat niets te wensen over .
Ik kan ieder die dit lees aanraden om er mee te gaan beginnen en dan zal ook u een review plaatsen dat
ook een ander mag lezen dat er niet om liegt . En nu maar weer wachten op een juist moment van instappen .
Kees .”
Kees over Aex Systeemtrading
“Het Systeem werkt gewoon goed,bijna alleen maar winst gevende maanden met een kleine inleg kan je een leuk bedrag bij verdienen.”
bravo over Aex Systeemtrading
“Zeer tevreden. Goede duidelijke informatie. Instapinfo via SMS en mail. De resultaten zijn bewonderenswaardig.
Let wel. Je bent zelf altijd verantwoordelijk voor je trade. Dit systeem is een aanrader. Groet, Emile”
Emilio over Aex Systeemtrading
“Redelijk tevreden over AEX-trading. Meestal gaat het goed, ook al kloppen de instapmomenten vaak niet. Bijvoorbeeld vandaag instappen op 2,05 terwijl de koers niet onder 2,06 is geweest en als het signaal komt staan we al op 2,10 In het resultaten overzicht wordt wel uitgegaan van die 2,05.”
Gert41 over Aex Systeemtrading
“Ik heb sinds enkele maanden een abonnement op AEX Systeem Trading. Ik ben zeer tevreden over de ontvangen signalen en adviezen. In januari 2016 bijzonder succesvol en ook de afgelopen maanden steeds met winst afgesloten, dankzij de goede markttiming van Guy en het beperken van verliesgevende posities. Per saldo leveren de signaleren en commentaren van Guy een bijna ongelofelijke score op met een beperkte inleg van rond de € 1.500. Veel dank hiervoor Guy!
Frank Re.”
Frank Regouin over Aex Systeemtrading
“Kort en krachtig:
Goed, betrouwbaar en transparant!!”
whamm over Aex Systeemtrading
“eerlijker kan het niet.alles is waar.beetje tegoed gegaan in jan 16.ben met een kwart meer dan tevreden.ben pas lid.dus over verleden kan ik niet oordelen.voor nu:ga zo door.ook zeer snelle goede antwoorden als hulp nodig is.hulde!”
nicovveen over Aex Systeemtrading
“Ik heb nog een abonnement bij Beurstrading en het Systemshop van Today . Ik heb nog net wat geld over om
een nieuwe kans te maken bij Guy . Ik ben in een maand ruim 3 kwart van mijn vermogen kwijt door verlies op verlies bij Beurstrading . Er wordt zelden winst gepakt. Ook krijgen de leden geen woord commentaar wat ik
bijzonder op prijs stelt wat de voor uitzichten voor de komende dag of dagen zijn . Beter kan ik me dat niet voorstellen . Ik ga ondanks ik nog maar heel kort lid ben met vol enthousiasme er mee beginnen . Ik ben er ook
zeker van dat een enkele trade ook wel eens een verliestrade kan zijn maar wel een beperkte en zoals ik het nu al ziet beperkt het maar tot enkele punten . Guy veel succes en bedankt . Kees”
Kees over Aex Systeemtrading
“Ik volg Guy en Polleke al zo'n jaar of 5-6. Vroeger ook met een abo met geautomatiseerd handelen (jammer dat dit er niet meer is). Nu sinds kort ook weer met AEX Systeem Trading. Guy heeft een goed marktgevoel of goede infovoorziening, want de resultaten zijn uitmuntend. 100% scores bestaan niet, dat is logisch. Voor mij alleen wel jammer dat ik in de meeste gevallen niet in staat ben direct op signalen te reageren. Ik doe zodoende alleen mee op de dagen dat ik tijd heb en dan kom je nog tot een prima rendement! Top, ga zo door.
arbast”
artbast over Aex Systeemtrading
“Op 22 jan.2016 pas ingestapt op het AEX systeem van Guy en toch een mooie winst gemaakt.Vorg jaar wel meegedaan met de Turbo-boosters op Aandelen, maar december 1015 was slecht, geen winst, geen verlies gemaakt op dat Guy toch goede stoploss had ingepland.Dus leden en ook nieuwe leden, zorg ervoor dat je altijd mee kunt doen, maar dan met geld wat je missen kunt.Speel niet om het Spelen, maar lees de motivatie van Guy, waarom hij koopt en verkoopt of uitstapt, want het kan hard gaan met turbo, of boosters.
Beter kleine winsten pakken en niet verliezen, dus snel er in en eruit. Het onderste uit de kan proberen te halen,kan ook verkeerd uitpakken.Volg de adviezen van Guy zoveel mogelijk op en laat je niet verleiden to hebzucht. Als je winst maakt, doe dan zoveel mogelijk mee met de winst die je gemaakt hebt. Dus leg het op reserve. Voor de een kan het veel zijn,
voor de ander minder, handel voorzichtig als je niet teveel vermogen hebt op mee te doen.De Grote jongens weten wat ze doen, dus die kunnen wel een stootje verdragen.
De beurs is onvoorspelbaar, dus wees blij dat je een goede gids hebt aan Guy.
Hij begeleidt je en geeft duidelijk aan het hoe en waarom hij iets doet. Lees daarom ook zijn motivatie in de mails die hij verstuurd naar de leden.Guy heeft jaren eraring met turbo's en boosters. Ik zat voor die tijd altijd op de optiebeurs,heb crashes meegemaakt, verloren en gewonnen, maar overleeft. Van winst is nog nooit iemand armer geworden,hoe klein de winst ook is.Dus wordt niet overmoedig.Verlies zal je ook moeten accepteren soms, maar hou het beperkt tot het bedrag wat je hebt geinvesteerd.en missen kunt.
Dus volg de stoploss op die Guy je adviseerd.Kijk naar de lange termijn hoe alle advies diensten het hebben gedaan bu USmarkets.Het resultaat is verbluffend.Geen spaarrekening die daar tegen op kan.(spaarrekenigen kost je geld, practisch geen rente en of moet je staks gaan betalen over het saldo als men geld blijft drukken). Lid worden is snel en eenvoudig en alles gaat correct en de cijfers kan men direct volgen op de site en zijn 100% correct.USmarkets gaat het om geld te verdienen, maar niet alleen voorzich zelf,maar ook om leden mee te laten profiteren en geld te verdienen.En dat zijn er niet zoveel (zgn.adviesdiensten) die er zo over denken. Dus van mij mogen ze miljoenen verdienen, dan profiteer ik en u er van mee.Het is dus goed te doen ook voor mensen met weinig ervaring, mits je de signalen-adviezen opvolgt van Guy.(er zijn zelfs professionals die hem volgen!).Dus nieuwe leden,meld je aan en investeer alleen het geld wat je missen kunt.! Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Guy van USmarkets.
Een betere gids voor die met turbo's-boosters werken heb ik niet kunnen vinden.
Guy bedankt!
Noorderlicht (echte naam bekend bij de redaktie)”
Noorderlicht over Aex Systeemtrading
“Ben zeer tevreden over het AEX systeem, de resultaten die vermeld worden op de website kloppen voor 100%.!
Ook de tradershop is erg handig waar je kan zien wat het koersdoel is en wat de stop.

Kan iedereen dit abonnement aanraden!”
Marinus over Aex Systeemtrading
“Ik volg Guy en Polleke al zo'n jaar of 5-6. Vroeger ook met een abo met geautomatiseerd handelen (jammer dat dit er niet meer is). Nu sinds kort ook weer met AEX Systeem Trading. Guy heeft een goed marktgevoel of goede infovoorziening, want de resultaten zijn uitmuntend. 100% scores bestaan niet, dat is logisch. Voor mij alleen wel jammer dat ik in de meeste gevallen niet in staat ben direct op signalen te reageren. Ik doe zodoende alleen mee op de dagen dat ik tijd heb en dan kom je nog tot een prima rendement! Top, ga zo door.
arbast”
artbast over Aex Systeemtrading
“ben super blij ik ben geen reageer mens maar nu wel ik heb nog weinig succes gehad maar nu heb ik er vertrouwen in ga zo door bedankt Guy afz j d”
j van dijk over Aex Systeemtrading
“Doe sinds kort mee met deze abo dienst ,het geeft zoveel rust en geen stress meer van neem ik wel de juiste beslissing en iedereen kan meedoen ook met een drukke baan gewoon de signalen uitvoeren.
Ook de duidelijk abo ledeninformatie is zeer goed ,de abo kosten zijn minimaal vergeleken met andere diensten.
En de behaalde resultaten worden snel en correct op de site vermeld.”
Duc over Aex Systeemtrading
“Ik doe met het Aex Systeem trading, voor 49 euro per mnd een redelijke prijs om mee te doen met dit systeem. En voor 1500 euro en nu laatste maand voor de helft dit in te zetten is het leuk om mee te spelen. Ja nog leuker is het om winst te maken, en dat is ook in januari gelukt. Dus Guy bedankt , ja soms moet je snel beslissen in deze zenuwenbeurs, maar jij kwam er goed mee weg. Dus ga zo door en ik blijf abonnee van jou. Ja verlies zal jij en ik ook wel eens krijgen , maar wie heeft dat niet? Dat moet soms en is ook goed anders wordt je overmoedig en wel men steeds meer en ga je fouten maken. Ik zelf heb de beurskrach van 1987 meegemaakt. Ja jongens allemachtig het kwam hard aan voor vele beleggers en ook voor mij , maar ik heb er ook veel van geleerd en ben wijs geworden. Wees tevreden met kleine winsten en stop op tijd . Toen had ik nog geen hulp en deed alles alleen , nu heb ik Guy als rechterhand en daar ben ik blij mee. fijn weekend.”
molinco over Aex Systeemtrading
“Ik ben pas lid heb nu 2 x mee gegaan en is mij natuurlijk goed bevallen nu teminste winst gemaakt blijf zeker lid en raad iedereen aan om lid te worden abbo heb je er zo uit, bedankt Guy”
Wim P over Aex Systeemtrading
“Ik doe met het Aex Systeem trading, voor 49 euro per mnd een redelijke prijs om mee te doen met dit systeem. En voor 1500 euro en nu laatste maand voor de helft dit in te zetten is het leuk om mee te spelen. Ja nog leuker is het om winst te maken, en dat is ook in januari gelukt. Dus Guy bedankt , ja soms moet je snel beslissen in deze zenuwenbeurs, maar jij kwam er goed mee weg. Dus ga zo door en ik blijf abonnee van jou. Ja verlies zal jij en ik ook wel eens krijgen , maar wie heeft dat niet? Dat moet soms en is ook goed anders wordt je overmoedig en wel men steeds meer en ga je fouten maken. Ik zelf heb de beurskrach van 1987 meegemaakt. Ja jongens allemachtig het kwam hard aan voor vele beleggers en ook voor mij , maar ik heb er ook veel van geleerd en ben wijs geworden. Wees tevreden met kleine winsten en stop op tijd . Toen had ik nog geen hulp en deed alles alleen , nu heb ik Guy als rechterhand en daar ben ik blij mee. fijn weekend.”
molinco over Aex Systeemtrading
“Doe nu 2 maanden mee en sta te juichen. Wat een resultaat. Ben soms sceptisch met instappen na een bericht, maar volg het wel op. Je hebt een abonnement of niet. Blijkt wel dat Guy een beter inzicht heeft dan ik, want het resultaat is er naar in een markt zoals we die nu kennen. Hoop dat ik hetzelfde kan schrijven per 1 april.
Kikker”
(Anoniem) over Aex Systeemtrading
“Ik ben vanaf dec. vorig jaar lid en heb al twee uitersten vwb. rendement vh abonnement meegemaakt. Vorig jaar december was erg slecht maar Guy heeft goed uitgelegd hoe dit ontstaan is. Gelukkig voor de leden heeft hij hier veel van geleerd en is nu ook voorzichtiger geworden in deze moeilijke en zeer volatiele markt. Dit heeft in de maand januari van dit jaar duidelijk z'n vruchten afgeworpen want we hebben (meestal) met kleine posities bijna 4000 euro winst behaald. Uiteraard zeer tevreden nu en ik hoop dat Guy op de ingeslagen weg verder gaat.”
J Vasse over Aex Systeemtrading
“De toelichtingen zijn een aanwinst, terwijl je alleen maar hoeft te volgen met zo'n prachtig resultaat in al die jaren.
Scheelt veel stres , weet ik uit ervaring want ik dacht dat ik het beter kon , NIET dus . Ben weer gelukkig lid en heb al mooie resultaten behaalt met Guy.
Schutte 30/1/2016.”
schutte over Aex Systeemtrading
“Sinds de laatste 3 acties in januari heb ik een abo en dat geeft mij een goed gevoel. Ik heb nl al eens eerder een abo gehad, enkele jaren geleden, en ik zie tot nu toe duidelijke verschillen.
1e. Er is veel meer info over het het hoe en waarom v.d. acties en evaluatie erna alsmede vooruitblik.
2e. Timing v.d. start v.e. actie is en blijft natuurlijk moeilijk in deze markt maar ook al is die soms te vroeg, uiteindelijk komt het toch goed en dat was vorige keer vaak anders.
3e. Nadruk ligt nu ook meer op géén onnodige risico's nemen, het is meer een verantwoord beleid geworden: Beter met minder winst eruit dan met verlies.
Dit zijn mijn eerste indrukken en Ik hoop dat ik over enkele maanden dit kan herhalen, dus Guy, ga zo door.
L. Aarts”
Aarts over Aex Systeemtrading
“Sinds 20-1 lid en het was een mooi begin. Goede resultaten! Posities worden gesloten als er nog maar iets van verlies dreigt, goed money management! Bevalt me prima liever uit de markt en geen verlies en daar waar de kansen liggen deze pakken. Ga zo door!”
Eric Giesbertz over Aex Systeemtrading
“Nu 2 weken lid van deze dienst, eigenlijk wat te vroeg om de dienst goed te kunnen beoordelen. Het is uit eigen ervaring (rendement misgelopen door te laat in te stappen) belangrijk om de signalen voor kopen en verkopen tijdig te kunnen opvolgen. Afgesloten box (forum) werkt prettig en Guy geeft een koersdoel en een stoploss.
Trades kunnen beginnen met een (papieren) verlies, daar moet tegen kunnen. Niemand kan de markt de markt immers perfect timen.
Uiteindelijk telt het resultaat en die is momenteel positief.”
MartinW over Aex Systeemtrading
“Het fijne aan dit systeem is dat het werkt als je goed moneymanagement toepast ga je er zeker aan verdienen. Het kost ook in verhouding tot andere systemen weinig geld. om een vergelijk te maken, het systeem van beurstrading kost €895 en moet ook nog eens per jaar betaald worden.”
Vansjaken over Aex Systeemtrading
“Prima abonnement, cijfers liegen niet. Ik verbaas me regelmatig over de goede instapmomenten. Komplimenten! Natuurlijk af en toe een misser maar dat kan ook niet anders.
Er is een gesloten box waar je kunt communiceren met andere leden en waar Guy af en toe zijn visie geeft over het doel en de stop. Vooral dit laatste vind ik belangrijk en hoop dat Guy dit blijft doen.
In de box zie je ook live een teller met je winst en verlies van de lopende trade wat mooi is om te zien maar soms ook pijnlijk als je onder water staat. Moet je tegen kunnen toch?
Peter.”
P.Gog over Aex Systeemtrading
“Over het algemeen ben ik tevreden over het systeem. Het is transparant en alle trades zijn na te zien. Wel heb ik enkele opmerkingen. Ik ben van mening dat we een enkele keer te lang in een verliestrade blijven hangen en zou graag zien dat het verlies zeg bij 400 afgekapt wordt. Als je eenmaal een verliestrade hebt afgekapt kun je altijd later nog instappen als het weer gedraaid is. Vooral de laatste trades zijn mij goed bevallen, korte trades en op tijd winst gepakt. Een enkele keer is er ook overnight gegaan. Persoonlijk ben ik daar geen voorstander van immers er kan gedurende de nacht (futures) en vroege ochtend (opening Aziatische beurzen) nog zoveel gebeuren dat je bij opening vd Europese beurzen volledig scheef zit. Uiteraard kan natuurlijk twee kanten opgaan. Maar over het algemeen zeer tevreden en ben van plan nog lang lid te blijven.”
(Anoniem) over Aex Systeemtrading
“Ben zeer tevreden over het AEX system trading. Gebruik het nu een maand, meeste trades goed, een enkele mis maar dat hoort er ook bij. Stoploss wordt gerespecteerd. Guy heeft een goeie visie en gebruikt zijn eigen systeem. Berichten via SMS en mail werkt vooral voor mij goed omdat ik vaak in het buitenland ben.

René”
reneetje over Aex Systeemtrading
“Prima degelijk werk wat hier wordt geleverd. Secuur en met inzet voor de belangen van de leden. kundig en onderbouwd.”
Murat Yilmaz over Aex Systeemtrading
“Ik doe ongeveer een maand mee met AEX trading.

Het mooie van het volgen van GUY AEX Systemtrading is met name de rust die jezelf kunt gunnen, mits je niet zenuwachtig achter de knoppen blijft zitten.

Hoe gaat het process;
1-Je ontvangt een SMS bericht en een email waarin de ISIN code staat, deze code staat voor een product die elke trader ook kent, dus ongeacht bij wie je zit )DEGIRO, BINCK etc.etc.) ze kennen allemaal dezelfde ISIN code voor hetzelfde product. Het product kan een booster long/short zijn of iets anders.
Naast de product code wordt ook het aantal vermeld die je kunt kopen, met name KUNT.
Er wordt een prijs genoemd wat je er ongeveer zou betalen.
En als laatste wordt ook een AEX stand genoemd waarbij je kunt instappen.


2-Per SMS en Email krijg je opnieuw een signal waarbij je de aangekochte producten weer kunt verkopen.
Wederom staan daarbij de stand van de AEX waarop je het kunt verkopen, tevens de daarbij behorende prijs.

3-Ten alle tijde beslis jezelf of je meegaat in een signal die je krijgt, en als je bent ingestapt beslis je er ook zelf voor om eruit te stappen.

In en uitstappen doe ik meestal op het signal. Soms betekend dat ook een verlies. maar meestal een goed resultaat..zie overzicht van AEX systemtrading, dan kun je jezelf niet voor de gek houden.

Belangrijkste redenen waarom ik meedoe met AEX syatemtrading van Guy was;
a- Omdat jezelf niet meer de grenzen en alle andere onderzoeken hoeft te bewaken/doen!
b-Ikzelf maak niet zoveel rendement met zoveel rust!
c-Het bedrag is beperkt waarmee je mooie winsten kunt maken.
d-Verliezen waakt Guy voor, ikzelf zou grotere verliezen durven nemen, maar op zijn signalen acteer ik zonder al teveel aarzelen, want het beperkt je verlies en het geeft je een duidelijk motief dat verder wachten op winst geen zin heeft.
e-Winsten zijn daardoor ook beperkter, je zou grotere winsten kunnen nemen, en hopen op nog meer winst...maar als het signal komt dan is dat het punt waarop je kunt zeggen het is een winst, en met een gerust hart uitstapppen. Ik heb zelf tevaak gewacht na een winstpositie en dan draaide het uiteindelijk in een verlies positie...

Na enkele trades is mijn winst zeker in een maand tijd....kon natuurlijk ook anders lopen, maar geduld en acteren volgens het signaal is een must voor een goed resultaat.
Wat me erg aansprak was dat elke trade is te zien in de historie, dat heb ik niet eerder gezien bij anderen.
Deze trades zijn open en vrij in te zien voor iedereen, en dan zie je ook dat er sommige maanden verlies is, maar meestal winst...dat zou ikzelf nooit hebben kunnen halen.....”
sdk over Aex Systeemtrading
“Het systeem werkt. Met wisselende, doch per saldo positieve resultaten. In "moeilijke" markten werkt het systeem minder goed dan in meer "voorspelbare" markten. Overnight gaan in dit systeem verhoogt het risico. Dan geldt het adagium: "if you can't stand the heat, stay out of the kitchen"”
(Anoniem) over Aex Systeemtrading

Schrijf een review over Systeem Trading

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review achterlaten.

Voorbeeld berichten

U kunt voorbeeld berichten inzien voor Systeem Trading zoals die verstuurd worden:

Voorbeeld: Koopsignaal Systeem Trading AEX 13 mei 2016
Voorbeeld: Voorbeurs update 29 april 2016

Meer Tradershop abonnementen

Wij bieden naast Systeem Trading ook de volgende abonnementen aan:

Guy Trading Handelen met indices, valuta en grondstoffen... signalen via SMS en MAIL Meer informatie
Index Trading Uniek Concept! Nodig €2000 en MAX €1000 per positie, keuze uit AEX, DAX, S&P 500, Dow Jones, EUR-USD en Brent olie ...Duidelijke keuzen aan de hand van Technische Analyse. Daarnaast letten we op de Risk-Reward en passen we een strak Money Management toe. Meer informatie
TA Aandelen & Indices Handel met Turbo's en/of Boosters op aandelen (AEX - DAX - DOW) en indices (AEX-DAX-DOW) Meer informatie
Polleke Trading AEX, DAX en S&P 500 signalen met ISIN codes per SMS en MAIL Meer informatie
Polleke Trading LITE Handel op de AEX - Zonder SMS signalen Meer informatie
Combi-Abo Alles van Guy Trading en Polleke Meer informatie
Elliott Wave Update Analyses Elliott Wave Meer informatie
Aandelen portefeuille Aandelen portefeuille €25.000, aandelen AEX, AMX, Europa en Wall Street. En waar het kan lang lopende opties op aandelen met kansen. Bij short posities kiezen we Turbo's met een lage hefboom. Meer informatie

Lid worden

Aanbieding - nu € 39.00 tot 1 MEI !

Wordt nu lid van Systeem Trading voor € 39.00 tot 1 MEI in plaats van € 55.00 per maand !
BETALING - veilig

Betaling via automatische incasso ook mogelijk in België