Beursdagboek Polleke 2 augustus 2016, 08:58

...

AEX: VLAG-patroon triggert Short

2 augustus 2016, 08:58 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 4 / 12 | (0)


bij Polleke kijken we sinds vorige week naar een opbouwend VLAG-patroon. Hieron­der ziet u de teken­ing uit de tech­nis­che Blog van don­derdag vorige week.Â

Â

De tar­get­zone Long werd effec­tief en suc­cesvol afges­loten in de getek­ende zone 456 – 458. De AEX haalde zelfs 457. Vanaf 427 was dat een mooie lange trade’ (zie eerdere bericht­en hier).

Â

20160727AEXsite e5e1f

Â

Â

Bij een VLAG-patroon zijn vooral de BUITEN­LI­J­NEN van handelsbelang. Bij Polleke mak­en we geen voor­spellin­gen vooruit, maar teke­nen wel de markt zo gede­tailleerd mogelijk. ALS nadi­en de markt EEN van de sce­nar­i­o’s aan­tikt, weten we onmid­del­lijk nadi­en wat er kan vol­gen waarschijnlijkheids-gewijs.

Â

En zo geschied­de ook vri­jdag en maandag.

Â

Een neer­waartse doork­liev­ing van de (oran­je) onder­li­jn (=ste­un) zou een SHORT-trig­ger oplev­eren richt­ing 445. Net na het doork­lieven zou een hertest van de (oran­je) ste­un­li­jn rond 452 mogelijk zijn, met nadi­en enkele mooie nieuwe kansen.

Â

20160801AEXsite eb562

Â

Bij tech­nich Polleke tra­cht­en we ELK zicht­baar hobbelt­je te voorzien — - NIET te voorspellen. Dat lev­ert een duidelijk plan op, waar u naar believen de mooie kersen kan uitpikken.Â

Â

Wordt nooit in een week rijk.

Â

PollekeÂ

Â


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.