Beursdagboek Polleke 9 oktober 2016, 21:41

...

AEX: fragment technische ZondagBlog 21.30u

9 oktober 2016, 21:41 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)


elke Zondag kijken we bij Polleke de week vooruit.

De eerste plicht­spleg­ing is het over­lopen van het tech­nis­che beeld van vri­jdag, en een vooruit­b­lik voor maandag. Bij Polleke mak­en we geen voor­spellin­gen, maar tra­cht­en we aan de hand van vooruit getek­ende patro­nen een han­dels-drill vooruit te teke­nen in bei­de richtingen.

Tij­dens het einde van vorige week werd vooruit gezet niets meer te onderne­men dan een kleine Klus in de richt­ing van de boven­z­i­jde bij het passeren van een zicht­bare DIP (-5 AEX pun­ten). Met een een­voudig lim­i­etorder kon u voor­beurs al inleggen.

Naamloos e4d05

Het toegevoegde plaat­je gaat als volgt:

20161007AEX ebc58

In de Ocht­end­Blog van maandag rond 07.30u kri­jgt u een overzicht van de aan­pak voor de dag.

Tij­dens de Avond­Blog van maandag over­lopen we de han­del­skansen op de DAX. Het DAX VLAG-patroon loopt nog steeds en gaf aan de onderz­i­jde’ eerder al meerdere mooie Long-kansen, aan de boven­z­i­jde’ ontstaan Short-kansen.

Tot mor­gen­vroeg bij de OchtendBlog !

Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.