Beursdagboek Polleke 6 maart 2017, 21:24

...

AEX: VLAG-patroon wijst naar GAP

6 maart 2017, 21:24 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


sinds de opwaartse uit­braak AEX 500+” heeft de index al twee pogin­gen onder­nomen om de uit­braak­zone te hertesten — voor­lop­ig zon­der veel suc­ces.

Sinds die uit­braak kon u min­i­maal drie KLUS”-sen Long mee­doen die 3‑punten tot max­i­maal 5 pun­ten winst ophalen. Met een Tur­bo of Boost­er is dat vol­doende voor een sterke’ week.

Als de AEX onder de onderz­i­jde’ van het (oran­je) VLAG-patroon kan komen, mag u waarschi­jn­lijkhei­ds-gewi­js een hertest van de boven­z­i­jde van de laat­ste GAP (=vlucht­zone) rond 496 verwacht­en.

De Draad Long loopt vanaf AEX 492 vorige week. Buy the dips’ was het the­ma van de laat­ste twee weken — en zo bouwt u suc­cesvolle trades op. Som­mige leden kon­den zich niet inhouden, en incasseer­den de draad voor­ti­jdig rond 505 eind vorige week. Diege­nen die geduld oefe­nen halen het meeste met een beperkt aan­tal lim­i­etorders. Diege­nen die hun doel­stellin­gen lager’ instellen, halen dik­wi­jls meer sla­gen thuis…

De keuze is uit­er­aard aan u.

De AEX tot op maanda­gavond ziet er zo uit:


Toch even oplet­ten wat zo’n VLAG-patroon betekent. Het is GEEN VOOR­SPELLING. Het toont WEL hoe u de han­del best instelt.

Mee­doen? Polleke Trad­ing nu €39 tot 1 MEI

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​p​o​l​l​e​k​e​-​t​r​a​d​i​n​g​.html

Verve­lend scherp.
Gelukkig was u mee !

Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.