Beursdagboek Polleke 6 juli 2016, 07:51

...

AEX: doel 440 bereikt - 'onderzijde' in focus

6 juli 2016, 07:51 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


bij Polleke doen we dagelijks tech­nis­che trades. Zow­el meers­essie- als sin­gle sessie trades in alle richtingen. Op dit moment loopt een lan­gere Short, en een korte intra­day verkoopsig­naal van bij doork­liev­ing onder de 432” liep gis­teren suc­cesvol af.

Bij tech­nisch Polleke kijken we naar de markt, en rea­geren onmid­del­lijk op het vooruit getek­ende traject. Zo’n tra­ject is min­i­maal een sessie van tevoren gek­end, en kan u makke­lijk mee­doen aan de hand van trig­gerorders en limietorders.

Bij tech­nisch Polleke doen we géén voor­spellin­gen, maar tra­cht­en wel alles mee te doen zoals de markt zich ontplooit. We hebben een voorkeur van richt­ing, maar bij een zg. FAIL’ hebben we onmid­del­lijk een vooraf getek­end tegen-plan in de andere richting.

Op dit moment zit­ten we aan de onderz­i­jde’ van een groot patroon. En dat geeft heel veel kansen intra­day, maar ook meer-daags over grotere afs­tand’ op AEX.

Kijk u mee in de dagelijkse tech­nis­che Blogs ?

Polleke


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.