Combi-Abo Tradershop

Combi-Abo

Alle info van Polleke en Guy Trading
  • Dagelijkse update voorbeurs
  • Alles van Polleke
  • Alles van Guy Trading
  • SMS en MAIL
  • AEX, DAX, S&P, olie, valuta
  • Boosters en Turbo's
  • Ook populair in België

    Inleg: Minimaal €8000,-
Wilt u uw beleggershorizon verbreden door meerdere signalen te ontvangen van de US Markets TRADING services? Vanaf nu is het ook mogelijk om een US Markets Combi-Trading abonnement te nemen. Het is een combinatie van de 2 abonnementen Polleke en Guy Trading. Dit betekent dus dat u zowel de signalen van Polleke als die van Guy Trading zal ontvangen. Het grote voordeel voor u is dat u met korting deze handelssignalen van US Markets krijgt per MAIL en SMS. Het is goedkoper dan het nemen van twee abonnementen.

Hoe voordelig is het combi-abo?

Normaal is Polleke Trading €79 p/m en Guy Trading €55 p/m

U betaalt nu als actieprijs voor beiden: €79 tot 1 MEI 2019

Een voordeel van €55 tot 1 MEI ... Bij verlenging is de prijs per maand €99

Resultaat overzicht

Hieronder vindt u een samenvatting van de resultaten per jaar. Klik hier voor meer details en transacties.

RESULTAAT 2019
+ € 747
+ 9 %
TOTAAL:
+ € 76890
+ 961 %
RESULTAAT 2018
+ € 9932
+ 124 %
TOTAAL:
+ € 76143
+ 952 %
RESULTAAT 2017
- € 2164
- 27 %
TOTAAL:
+ € 66211
+ 828 %
RESULTAAT 2016
+ € 24356
+ 304 %
TOTAAL:
+ € 68375
+ 855 %
RESULTAAT 2015
+ € 17753
+ 222 %
TOTAAL:
+ € 44019
+ 550 %
RESULTAAT 2014
+ € 16523
+ 207 %
TOTAAL:
+ € 26266
+ 328 %
RESULTAAT 2013
+ € 9743
+ 122 %
TOTAAL:
+ € 9743
+ 122 %

Combi-Abo - Gebruikers reviews

Lees wat leden zeggen over Combi-Abo… of schrijf zelf een review als u lid bent of lid bent geweest!

“POSITIEF.
Volg Guy / US Markets al meerdere jaren door zijn reviews over de markt te lezen.
Ik heb nooit een abonnement genomen omdat ik het gevoel had dat de resultaten m.b.t. zijn adviezen niet aannemelijk konden zijn.
Begin oktober j.l. heb ik dan toch een proefabonnement genomen.
Vanaf de start zijn de resultaten buitengewoon goed ondanks de moeilijke markt.
Compliment voor de coach.
Bij een dreigend fors verlies wordt de positie snel gesloten om erger te voorkomen.
Vanuit hun kantoor wordt zeer snel reageerd op mijn email’s
Alles bij elkaar genomen een bedrijf dat ik ZEKER kan aanbevelen.
Groeten Jacques”
Jacques over Guy Trading
“Beste allen,
Welk broker is de beste broker om te handelen, welke broker gebruiken de meeste van jullie?”
Dalmatiers over Polleke Trading
“Na sms bericht verkocht ik bs aex polleke trading meer dan 500 stuks gekocht.Een leuke winst gemaakt en weer ingestapt aex bl.Een prachtig systeem polleke trading.
D.Rewtl”
D.Rewti over Polleke Trading
“Ben nu een geruime tijd lid van Polleke trading en deste langer ik lid ben hoe meer ik onder de indruk ben van de werkwijze van Polleke, iedere avond en ochtend ontvang je een update in de polleke beursblog hoe de beurs aan te pakken en hoe hij dit doet is geniaal en heb ik nog niet eerder ergens gezien, zijn technische analyses komen heel vaak uit en is dus heel goed op te handelen met veel succes.

Ook de klus en draad lopen in het systeem mee, als je 100% volgt dan ga je zeker veel winst maken.

Sinds kort krijgen we ook een videoblog op woensdag en zondag dit is een waardevolle aanvulling en heel erg duidelijk wat er de komend tijd verwacht gaat worden.

Zet je emoties aan de kant en doe mee!”
Marinus over Polleke Trading
“ik ben sinds maart 2017 lid maar we zijn helaas nog niet echt succesvol geweest alleen maar verliestrades deze maand, maar blijf het volgen komen nog wel betere maanden in de toekomst”
hton over Guy Trading
“het gouden abbo bij us markets is voor mij polleke trading, en waarom;
de SMS acties van GUY berusten op, 1. een goede instap, 2. ver uit de markt gaan, voorbeeld , bij de aex 15 tot 20 punten, 3. eventuele verliezen tijdig afkappen , 4. winsten laten doorlopen .
de TA visies van polleke zijn briljant, buitenaards goed.
dus voor de niet abbo's; JOIN THE CLUB”
achtbaan over Polleke Trading
“Eerst wat pech gehad met instap in Alles Of Niets abo in maart (een paar slechte maanden, rond 2000€ verlies, deels eigen schuld omdat het allemaal nieuw was en ik niet snel posities opnam).

In juni besloten om Alles Of Niets te laten voor wat het is en mee te doen met Combi-abo, want geef toe die resultaten zagen er mooi uit. Dit bleek een groot succes te zijn, niet alleen heb ik de 2000€ verlies van Alles Of Niets volledig terugverdiend, ik heb dit jaar ook nog eens kunnen afsluiten met een mooie 4300€ winst !

Guy heeft nu ook sinds kort een duidelijk systeem met stops en doelen, wat ik heel apprecieer. Ook veel updates 's avonds over de lopende posities. Vroeger vond ik het soms vaag waar we naartoe gingen met de lopende posities en als het fout liep wanneer er stop zou genomen worden. Soms een beetje in angst afwachten tot er duidelijkheid kwam van Guy. Met het nieuwe systeem is dat allemaal opgelost en dat loopt als een trein.

Ook de resultaten kloppen volledig, winsten en verliezen worden allemaal vermeld. Ik was vroeger lid van systemen bij andere tradingwebsites, maar dat waren altijd alleen de winsten die vermeld werden. Bij Guy volledige transparantie.

Ik doe volgend jaar zeker terug mee en kan het abo van harte aanraden.”
Stijn De Clerck over Combi Abo
“Al een aantal jaren lid van Polleke Trading en zeker dit jaar bijzonder tevreden over de vernieuwde handelswijze. Het is transparant en de trades kloppen. Heb in het verleden (en ook dit jaar) leergeld betaald met eigen acties. Guy en Polleke bewijzen keer op keer hun gelijk. Het lastigste voor mij is de rust te blijven bewaren in het handelen. En dat is iets waar Guy en Polleke door hun acties (en gedrag) mij keer op keer op wijzen. En daar leer ik ook van. En dat is waar Guy continue op doelt als hij zegt ook als coach op te treden. Het klopt!”
Remko over Polleke Trading
“Ik sluit me volledig aan bij VanSjaken en Freek 86, zij schrijven alles wat ik zelf wilde schrijven.
Ook ik was tot oktober lid van AEX system trading. Werkt prima! Maar ik wilde graag ook zelf wat experimenteren en dat heb ik geweten. Leergeld noemen ze dat... Met het Polleke Trading abonnement krijg ik 2x daags een handels drill en visie op de markt. Niks moet, je MAG het volgen. Ik houd me STRIKT aan zijn blogs en handel daarop. Wat een succes! Op het moment van schrijven (14-12-2016) heb ik in 2 weken dik € 2.000,00 verdiend met een budget van € 1.500,00. Mijn leergeld is inmiddels volledig weggewerkt. Dit geeft de rust EN de vrijheid om zelf te traden. Het proberen waard dus en een proefabonnement van meer dan een maand is met een beetje geluk in een dag terug verdiend. Daarnaast volg ik de smsjes van Guy, die ook bij dit abonnement horen. Van deze trades staan de resultaten op de site. Proberen is geloven!”
Matthijs over Polleke Trading
“Om daadwerkelijk winst te maken met zeer beperkte middelen en je hebt niet de tijd en voldoende kennis van de beurs , kun je met een abonnement op Polleke dagelijks via blogs en sms info's gebruik maken van de jarenlange ervaring van Guy en Paul. Je wordt zeer transparant op de hoogte gehouden d.m.v. sms's adviezen voor instap- en uitstap momenten.
H.J.M. te Wierik”
H.J.M. te Wierik over Polleke Trading
“Guy en Pol leveren wel goed werk, gebruik hun koop en verkoopsignaal als basis ( neem soms zelf iets meer risico maar dat moet iedereen zelf beslissen, het kan fout gaan) Zeer betrouwbare signalen, het totale systeem werkt prima .”
kwak over Polleke Trading
“Bij polleke trading krijg je de SMS akties van Guy zoals ook bij andere abonnementen. De resultaten ervan zijn te zien op de website en kloppen 100% er kan hooguit wat verschil optreden van een paar cent als je wat later reageert op de SMS kan in je voordeel maar ook nadeel zijn. Guy heeft zijn goede systeem dit jaar in oktober nog beter gemaakt. minder verlies als we fout zitten en meer winst als we goed zitten.

Verder krijg je bij Polleke iedere dag in de ochtend en avond uitgebreide handelsplannen om zelf op te traden tijdens de handelssessies. Als je de tactieken van polleke toepast kun je buiten de SMS akties om dus zelf handelen en extra geld verdienen. De resultaten van de afgelopen maanden zijn verbluffend en dus niet terug te vinden in de resultatenlijst omdat daar alleen de SMS dienst in is opgenomen. zelf heb ik ongeveer 20 AEX punten per maand winst met polleke en daarbovenop nog de extra akties van de SMS. Ik kan het iedereen aanraden. Niet zelf eigenwijs gaan rommelen maar gewoon de adviezen opvolgen!”
Vansjaken over Polleke Trading
“Traden met Guy Trading geeft mij zoveel rust, ik weet gewoon dat het goed komt, de verliezen blijven klein en de winsten vaak veel groter!

Bij US markets zijn ze echt heel erg goed bezig.”
Marinus over Guy Trading
“Sinds februari lid geweest van AEX systeem trading. Zeer goede resultaten haalt Guy met een duidelijke strategie waar hij de leden continue van op de hoogte houdt. De op de site gepubliceerde resultaten zijn eerlijk en daadwerkelijk behaalt.
Ik bleef daarnaast zelf ook kortere trades doen en die gingen mijzelf niet goed af. Hierdoor in de zomer van 2016 lid geworden van Polleke, welke dagelijks een zeer bruikbare handelsdrill geeft aan zijn leden inclusief uitgebreide overzichten van diverse indices. Dit biedt houvast om naast de SMS acties van Guy ook dagelijks te handelen op de beurs en geld te verdienen. Polleke geeft hierin heel veel rust en vertrouwen (wat uiteraard met de maanden is gekomen door de resultaten zelf te ervaren). Ik ga hier voorlopig niet meer weg, dit is voor mij een heel fijn abonement die zijn geld meer dan waard is!”
Freek86 over Polleke Trading
“Beste Polleke en Guy,

Ik ben ontzettend tevreden over dit abonnement, de signalen via sms van Guy zijn altijd duidelijk en de resultaten prima, het nieuwe systeem is echt heel erg goed de verliezen blijven zo mooi klein en de winsten kunnen uitlopen, ga zo door Guy!

Polleke geeft iedere dag in zijn blog zijn visie over de markt en hoe daar naar te handelen, als je dit goed opvolgt zijn er goede winsten te behalen, zo heb ik over de maand november 41.5 punten behaald op de AEX dit is niet verkeerd, ben dan ook over Polleke zeer tevreden!”
Marinus over Polleke Trading
“Mooi winst bij Dow en Brent.
Zeer tevreden over Guy Trading.
D.Rewti”
D.Rewti over Guy Trading
“2x achter elkaar een prachtige winst binnen gehaald.
Bedankt Guy.
D.Rewti”
D.Rewti over Guy Trading
“Ik ben sinds februari lid van AEX System Trading en het bevalt mij uitstekend, de trades zijn goed te volgen en als je consequent volgt is het resultaat zeker positief. Door het succes nu ook lid geworden (maart) van Guy Trading Box, hier ook prima resultaten op DAX en DOW.
Guy ga zo door, ik blijf zeker voor lange tijd lid.”
Reelsat over Guy Trading
“Ben zeer tevreden over deze service en de werkwijze van Guy, alle resultaten die hier getoond worden kloppen voor 100%
Er zitten natuurlijk ook verlies trades bij maar dat hoort er nu eenmaal bij, ik weet dat Guy de verliezen zo klein mogelijk houd en de stop neemt waar nodig, maar wat ik ook weet is dat Guy de winsten zoveel mogelijk laat uitlopen, dat was mij zelf nooit geluk, zo houd je op de langere termijn een hele mooie winst over!”
Marinus over Combi Abo
“De combinatie Guy en Polleke werkt voor mij fantastisch. Heldere analyses met duidelijke in- en uitstapmomenten en toelichtingen op de posities.”
Jan over Polleke Trading
“Zelf handelen zónder abo geeft mij te veel stress waardoor ik verlies i.p.v. win.
Nu ik een abo heb voel ik mij geruggesteund om zonder stress ook prive te handelen "in de richting van het abo".
De posities van het abo doe ik dubbel en daarnaast dus prive boosters op dag basis (niet overnight)
I.p.v. verlies maanden Jan en Feb (zonder abo) nu winstmaanden Mrt en Apr waardoor het verlies van vorig jaar+jan+Feb bijna is goedgemaakt.

(Eigenlijk) Onnodig te zeggen dat er ook nu wel eens trades misgaan.”
Willum over Polleke Trading
“Zulk goede service wat Guy en Polleke leveren dat ik blind mee kan en en daar een puike rendement aan over hou. Toelichting op de market, eventuele en lopende posities. Allemaal top!”
Bendito over Polleke Trading
“Maart weer goed gestart. Mooi dat Guy reageert in de box.
Met plezier de komende strategie gelezen.
Zonder de steun van Guy had ik het positieve resultaat nooit gehaald. Voordat ik lid was draaide ik dan ook met verlies.”
Richard1310 over Guy Trading
“Mijnheer Boscart, ik merk een zekere ontgoocheling op in uw toelichting over t sluiten van de posities.
Ik vond zonet nog een citaat van Paul Tudor Jones : The most important rule of trading is to play great defense, not offense. Goed gedaan zou ik zeggen. 't was op tijd eruit en er staat wederom een plus
op men rekening. Merci !”
(Anoniem) over Combi Abo
“Weer een heel mooie winst. Dank aan Guy Boscart.

D.Rewti”
D.Rewti over Guy Trading
“Weer een mooi resultaat bij Guy Trading:
Dax van 7,25 op 10,88 verkocht
Dow van 7,61 op 11,51 verkocht
En dat met 450 stuks beide.”
Willum over Guy Trading
“Knap werk. Ben erg blij met deze dienst. Via de sms de berichten ontvangen van de service werkt perfect voor mij. Bedankt voor het resultaat en de uitleg bij je beslissingen!”
thody m over Guy Trading
“Weer een uitstekend resultaat.met veel dank Guy.
D.Rewt..”
D.Rewti over Guy Trading
“Was weer een mooi resultaat!.”
Willum over Guy Trading
“Dat was weer een prima resultaat vandaag. Top Guy.”
RobertB over Guy Trading
“Ben overall zeer tevreden over deze service, mijn dank.
HG”
(Anoniem) over Guy Trading
“De laatste tijd mailt Guy info. De argumentatie waarom zo er gehandeld is of juist niet. Prima deze service.
Vooral info over eventuele komende acties. Ik kan niet altijd meteen mee met de acties.
Ik kan dan een limiet order inleggen.”
Richard1310 over Guy Trading
“Geachte Heer Boscart en van Heurck ,

ik ben sinds kort een nieuw abonnee van het Combi-Abonnement en erg aangenaam verrast met
het behaalde resultaat; Het verbaast me,hoe snel jullie handelen ( ik bedoel in en uit de markt stappen ).
Wie had dit kunnen denken. Dit is " swing traden puur sang ". Ik wenste dat ik het ook kon. Succes !
Groet,
Marc Noé.”
(Anoniem) over Combi Abo
“Ik ben sinds 1 december 2015 lid van Guy Trading en turbo portfolio.Na sms bericht moet je snel handelen .
.Ondanks veel volatilliteit weet de adviesdienst toch mooie winst te maken en vooral in de maand januari.Voorbeurs een advies en na het sluiten van posities wordt ook advies gegeven wat de volgende trading eventueel zou kunnen zijn.
Ik ben heel erg tevreden over de adviesdienst van US MARKETS.
30-01-2016. 17.00 Guy Trading .
D.Rewti
.
30-01-16. 16:49 .
D.Rewti”
D.Rewti over Guy Trading
“Afgelopen maand met kleinere bedragen meegedaan en het resultaat mag er zijn. In-, en uitstap momenten worden duidelijk weergeven en veelal toegelicht. Ik ben een kleine en onervaren deelnemer en ben zeer tevreden over deze dienst. Dit is zeker een aanrader.”
Leon Driessen over Polleke Trading
“De uitkomsten spreken voor zich, het werkt. Al meer dan 2 jaar bijna maandelijkse winsten, door slechts enkele trades per maand, maar wel op de juiste momenten. Echt een praktische steun bij het bepalen van de in- en uitstapmomenten. Je pakt op tijd je winst, maar ook soms je verlies op een positie als het anders loopt dan verwacht. Dus veel minder ´wijsheid´ achteraf, had ik maar mijn winst genomen, had ik maar ingestapt, had ik maar uitgestapt, etc. En, je kunt altijd kiezen om wel of niet mee te doen met een voorgestelde trade, of met meer of minder aantallen dan voorgesteld, of later dan het voorgestelde instapmoment. Alle vrijheid dus, alle ruimte voor een eigen visie. Ik blijf.”
Jan von Kriegenbergh over Polleke Trading
“Guy,Ik ben deze maand zeer tevreden, wat enkele jaren geleden totaal anders was.Proficiat en doe zo verder zoals je bezig bent.
Groetjes,
Jozef”
jozef over Combi Abo
“Op een week 1500 euro netto verdiend. Als dat geen service is....”
lasyens over Polleke Trading
“Ik heb twee abonnementen: één op Guy Trading en één op Turbo Portfolio, op de laatste ben ik sinds december geabonneerd, dus nog niet heel veel over te zeggen.
In het algemeen vind ik de combi van een sms en een mail bij in- en uitstap heel duidelijk, de nummers staan erbij en soms ook het bedrag waarvoor Guy in- en uitstapt. Als je hem heel nauwkeurig volgt, kom je over het totaal uit op een mooie winst. Voor Guy Trading was januari natuurlijk een topmaand! De kunst is echter om - ondanks het sms'je of mailtje - op datzelfde moment te handelen. In feite draait alles om de juiste timing en daar loopt het bij mij door m'n werk niet altijd even goed, waardoor ik soms winsten misloop of erger nog, verlies moet nemen, zeker als de markt plotseling sterk draait. Bij de Turbo Portfolio kan je meestal net even wat meer tijd nemen.
Maar conclusie: zeer tevreden over de diensten, zelf ga ik zeker door met beide abonnementen; de overzichten op de site geven een duidelijk beeld van het resultaat.
Dianne Waverijn, Goes”
diannew over Guy Trading
“"Sinds een aantal maanden heb ik een abonnement op Polleke trading. De combinatie van lange termijn visie van Polleke en concrete korte termijn acties van Guy is voor mij een ideale combinatie.De overzichtelijke informatie op de tradershop met stoploss, doel en score is een goede toevoeging voor beginnende en gevorderde traders.

De mogelijkheid tot interactie op het forum met medebeleggers en met Guy & Polleke helpt traders om hun skills op een hoger niveau te krijgen.

wat mij betreft een aanrader voor iedereen die beleggen serieus neemt"”
robbyb over Polleke Trading
“Ik ben wel tevreden over de dienst. Sta op een mooie winst. De overzichten kloppen.”
Richard1310 over Guy Trading
“Heb weer wat tijd en ben weer terug van weggeweest. In het verleden bij Polleke Beheer gezeten (beheer doen ze helaas niet meer). Polleke Trading is het beste van twee experts (Guy en Paul) in 1 abo, op 3 indexen en je eigen vrijheid om mee te doen met welke actie en met hoeveel Turbo's. De opgegeven resultaten kloppen, zijn goed tot zeer goed en het trackrecord spreekt voor zich. Dit abo geeft steun & rust en verdient zich in no time terug! Doe dat maar eens na.”
Ipsch over Polleke Trading
“Zet je emoties opzij, en kom er ook gewoon bij.”
lozer over Polleke Trading

Schrijf een review over Combi-Abo

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review achterlaten.

Voorbeeld berichten

U kunt voorbeeld berichten inzien voor Combi-Abo zoals die verstuurd worden:

Voorbeeld: Koopsignaal Combi Abo AEX 13 mei 2016
Voorbeeld: Voorbeurs update 29 april 2016

Meer Tradershop abonnementen

Wij bieden naast Combi-Abo ook de volgende abonnementen aan:

Systeem Trading Handel met 250 tot 500 Turbo's of Boosters van BPN Paribas of met CFD's, opties en AEX Future Meer informatie
Guy Trading Handelen met indices, valuta en grondstoffen... signalen via SMS en MAIL Meer informatie
Index Trading Uniek Concept! Nodig €2000 en MAX €1000 per positie, keuze uit AEX, DAX, S&P 500, Dow Jones, EUR-USD en Brent olie ...Duidelijke keuzen aan de hand van Technische Analyse. Daarnaast letten we op de Risk-Reward en passen we een strak Money Management toe. Meer informatie
TA Aandelen & Indices Handel met Turbo's en/of Boosters op aandelen (AEX - DAX - DOW) en indices (AEX-DAX-DOW) Meer informatie
Polleke Trading AEX, DAX en S&P 500 signalen met ISIN codes per SMS en MAIL Meer informatie
Polleke Trading LITE Handel op de AEX - Zonder SMS signalen Meer informatie
Elliott Wave Update Analyses Elliott Wave Meer informatie
Aandelen portefeuille Aandelen portefeuille €25.000, aandelen AEX, AMX, Europa en Wall Street. En waar het kan lang lopende opties op aandelen met kansen. Bij short posities kiezen we Turbo's met een lage hefboom. Meer informatie

Lid worden

Aanbieding - nu € 79.00 tot 1 MEI !

Wordt nu lid van Combi-Abo voor € 79.00 tot 1 MEI in plaats van € 99.00 per maand !
BETALING - veilig

Betaling via automatische incasso ook mogelijk in België