Beursdagboek Polleke 16 maart 2017, 07:25

...

AEX: Nederland triggert Dollardaling

16 maart 2017, 07:25 | Polleke | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)


na de eerste proe­fvideo tij­dens de Zondag­Blog, ging woens­da­gavond de tweede Polleke-VideoBlog online.

Naast de dagelijkse Ocht­end­Blog en Avond­Blog met tekenin­gen en han­del­sniveau’s kan u de puur tech­nis­che mark­t­log­i­ca van Polleke regel­matig meevol­gen via een korte video waarin het lopende patroon in detail kan over­lopen wor­den. Vooral de dynamiek van beweg­in­gen in de markt kun­nen visueel veel makke­lijk­er toegelicht worden.

En dat werkt pri­ma. Vanavond kwa­men de DAX en de AEX aan­bod met een bijstelling van de pro­jec­tie van tar­get voor vol­gende sessies. Boven­di­en werd een typ­isch weerk­erend Her­haal­pa­troon getoond aan de hand van de recente beweg­in­gen op WTI Crude. U mag een opmerke­lijke beweg­ing daar verwachten.

Boven­di­en. Vanavond zette de USD een belan­grijke beweg­ing, die vol­gende sessies de han­del op de AEX en DAX danig kan beïn­vloe­den. O.M.G. !

20170315USD 29f7f

U kan dagelijks bij Polleke aansluiten. https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​p​o​l​l​e​k​e​-​t​r​a​d​i​n​g​.html

Als u van beweg­ing houdt …

Polleke Trad­ing


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.