Beursdagboek Trader Guy 27 september 2016, 07:57

...

Debat zet futures hoger, opletten want kan een valse move worden

27 september 2016, 07:57 | Trader Guy | leestijd: 7 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


Mark­toverzicht:
De onzek­er­he­den sluipen langza­am weer in de markt, Wall Street moest voor de 2e dag na elka­ar inlev­eren zodat de lows van eerder deze maand weer in beeld komen. De dal­ing werd daar vri­jdag al ingezet en con­tin­ueerde gis­teren moeit­eloos. Van­mor­gen wat her­s­tel maar de onder­toon is weer zwak­jes op dit moment, zou me niet ver­bazen mocht­en we na een hogere start de winst weer inlev­eren met nieuwe lows voor de week op de radar. We bli­jven rustig rond­kijken en ik heb wat plan­nen klaar liggen al zal de tim­ing belan­grijk wor­den om wat te doen. Voorzichtigheid bli­jft echter nodig zodat we via Mon­ey Man­age­ment de juiste keuze moeten zien te maken.

Wat belan­grijk was gis­teren, het debat afwacht­en tussen Clin­ton en Trump en zoals we dat zeggen werd Clin­ton niet in de hoek geduwd door de sluwe Trump. Dat zet de bar­rom­e­ter weer op neu­traal en hoeven we ons daar voor een tijd­je niet meer zo druk om te mak­en. Wel naderen de verkiezin­gen in de VS en moeten hoe dan ook met een schuin oog deze bar­rom­e­ter in de gat­en bli­jven houden, daar kun­nen we niks aan veran­deren want de beurs heeft liev­er niet dat de Trump met de pluimen gaat lopen. 

Voor van­daag, ogen open, geduld opbren­gen en waar mogelijk toes­laan. Dat is de strate­gie, niet meer en niet min­der want nie­mand kan deze markt goed voor­spellen en zek­er al niet met een tijds­frame van lan­gere dan enkele dagen. Daar hoef ik geen teken­ing bij te mak­en want u hoeft alleen maar naar de volatiliteit te kijken. Nu al zeggen dat de AEX makke­lijk weer omhoog kan is gewoon gokken op iets beters dan nu, daar red­den we het niet mee. We kijken dag na dag en doen iets waar het kan en respecteren we de stops waar nodig. Zo over­leef je in deze markt …

Sig­naal dien­sten:
Nu de markt weer dicht bij de gevor­mde top­pen is gekomen dienen er zich wederom een aan­tal mooie kansen aan. We nemen onze tijd en proberen toe te werken naar de aangegeven doe­len met enkele trans­ac­ties in de maand. Door de posi­ties lang genoeg te lat­en door­lopen kun­nen we in een trend­be­weg­ing mooie win­sten behalen en het aan­tal trans­ac­ties beperken. Geduld is een schone zaak en wij zoeken naar beweg­in­gen die zich bin­nen enkele dagen kun­nen vormen.

Daarom nu deze aan­bied­ing, zorg dat u erbij bent met de vol­gende acties want er zullen er nog enkele vol­gen zoals het er nu naar uit ziet. Er loopt voor nieuwe leden nu een aan­bied­ing, nu tot 1 DECEM­BER vanaf €39.

Een kans om lid te wor­den bij US Mar­kets waar we naar de beste kansen zoeken en han­de­len met beleid, waar het moet nemen we de STO­PLOSS, en waar het kan lat­en we de winst doorlopen. 

Trad­ing Coach­ing:
Han­de­len op de beurs doet u het best met een coach, een men­tor die veel over de markt en han­de­len weet en waar er een track­record kan wor­den voorgelegd die cor­rect is. Ook al is het maar ter onder­s­te­un­ing, of om ervarin­gen te delen met elka­ar. Dat kan alle­maal via US Mar­kets Trad­ing waar u zelfs met al onze leden kunt com­mu­niceren op ons druk bezochte leden­fo­rum. Bij ons lat­en we ook de leden aan het woord, u kunt hun bevindingen/​reviews rustig nalezen voor dat u mee gaat doen via de link hieronder …

https://www.usmarkets.nl/tradershop/abonnement/aex-systeemtrading.html#reviews

Mee­doen en van­daag op de verzendli­jst staan? Schri­jf u van­daag nog in via de vol­gende link: https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Tech­nisch Blok:
De AEX zakt terug tot rond de 448 pun­ten en sluit er net onder, we weten dat er daar een ste­un wacht en van­mor­gen blijkt dat die voor even zijn werk doet. Toch zien de charts er niet goed uit, 450+ is mooi maar het ver­loop op Wall Street is me toch te volatiel om er veel meer uit te halen dan nu het geval is. Mogelijk verkoopt men de AEX weer op kracht en kun­nen de 438 en 428 pun­ten weer in beeld komen. We kun­nen daar wat mee doen via de advies­di­en­sten nu, maar het bli­jft oplet­ten en voorzichtigheid is nodig. Weer­stand nu eerst de 451 – 452 met daar­boven de 458 punten. 

TIP !! Doe nu ook mee met de Slim­ste Beleg­ger en kom in mijn #TeamGuy zodat we als groep de com­peti­tie kun­nen win­nen. Ga naar www​.slim​ste​be​leg​ger​.nl en schri­jf u in. Het is een mooi beurs spel waar u ook met de Tur­bo ken­nis kunt mak­en. De vorige edi­tie hebben zow­el ikzelf als ons team gewonnen …

Ook de DAX kreeg een tik gis­teren, de 10.37510.400 pun­ten ste­un komt wederom onder druk te staan. Na de herne­m­ing omhoog na de FED is vri­jwel alles weer terug gegeven en dat is geen goed teken. Als de DAX na een korte hero­plev­ing weer draait dan moeten we reken­ing gaan houden met min­i­maal 10.250 en mogelijk 10.150 pun­ten lat­er deze week. Weer­stand bli­jft de 10.500 en daar­boven de zone 10.65010.700 pun­ten waar we don­derdag een top hebben neergezet. 

Ook op Wall Street veel onzek­er­heid, eerst hoger na de FED maar vri­jdag en gis­teren opnieuw druk op de koersen. bij de S&P 500 weer­stand rond de 2170 met daar­boven de 2190 – 2195 pun­ten. Ste­un nu de 2140 met lat­er de belan­grijke 2120 pun­ten als ste­un. Onder die 2120 ziet het er slecht uit met als doel de 2085 – 2090 pun­ten. De Dow Jones weet zich amper te her­pakken, eerst nog een mooie opstoot tot de 18.450 pun­ten maar gis­teren sluit de index onder de 18.100 pun­ten wat de Dow Jones dicht bij de 18.000 pun­ten ste­un brengt. Lat­er ste­un rond de 17.900 en de 17.750 pun­ten. Wor­den op Wall Street waar nu ook de Nas­daq weer in moet lev­eren moeil­ijke dagen met mogelijk een nieuwe aan­val op de lows van eerder deze maand.

Euro-dol­lar:
De euro bli­jft nog alti­jd bin­nen de bek­ende zone 1,1051,125 dol­lar al keek de euro er wel even boven gis­teren. Aan de bovenkant bli­jft er dus nog weer­stand rond de 1,125 dol­lar. Tussendoor nog ste­un rond de 1,115 dol­lar met lat­er het doel rond de 1,105 dol­lar wat een belan­grijke ste­un bli­jft. Weer­stand nu dus weer die 1,125 dol­lar, lat­er de 1,135 en de 1,14 dollar.

Brent olie:
De Brent bli­jft erg volatiel op dit moment, men speculeert duidelijk op de ver­gader­ing over de beperk­ing of niet van de pro­duc­tie van olie. We bli­jven wel bin­nen de con­touren 46 – 48 dol­lar hangen met aan de onderkant ste­un rond die 46 dol­lar en aan de bovenkant een vrij zware weer­stand tussen de 49 en 50 dollar.

AEX:


DAX:


S&P 500:


Dow Jones:


Brent olie:

Guy Boscart
US Mar­kets


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.