Beursdagboek US Markets Redactie 7 maart 2018, 13:30

...

Systeem Trading nu tot 1 MEI voor €39

7 maart 2018, 13:30 | US Markets Redactie | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


Om de komende maand volop mee te doen met onze trans­ac­ties bij Sys­teem Trad­ing kunt u nu inschri­jven voor €39 tot 1 MEI, dan kri­jgt u alle sig­nalen, de dagelijkse updates per mail en kri­jgt u toe­gang tot de afgescher­mde BOX (ons Forum) waar u met de leden mee kunt dis­cussieren over de posi­ties en de markt. Bij Sys­teem Trad­ing werken we met €1500 als uit­gangspunt, u kunt dan gemakke­lijk met alles mee­doen. Bij Sys­teem Trad­ing nemen we ook maar 1 posi­tie gelijk­ti­jdig in of waar het mogelijk is 2 keer een halve posi­tie waar we dan 2 indices kiezen. In 80% van de gevallen werken we met de AEX index maar als het moet wijken we ook uit naar de DAX, de S&P 500 of een andere index, maar dat komt wel niet zo vaak voor. Vorige maand hebben we met die €1500 een winst kun­nen behalen van €1300 (met €1500 inleg dus), dit jaar staan we op een plus van €800 wat goed is voor meer dan 50%. We werken voorzichtig met een goed Mon­ey Man­age­ment en stap­pen waar het kan pas in de markt als er een goeie Risk-Reward ver­houd­ing is.

Die €1500 is een voor­beeld inleg, er zijn leden die een mul­ti­play­er toepassen op dat bedrag, dan ver­hogen ze de aan­tallen die in de SMS staan, als ik aangeef om 400 stuks te kopen dan zijn er leden die er 800, 1200 of meer kopen, dat vult iedereen in naar eigen mogelijkhe­den. Mijn advies is wel dat men vooraf moet bepalen wat toe­laat­baar is bij uw eigen bud­get. Wat ik doe is de leden zo goed mogelijk begelei­den als er een posi­tie wordt opgenomen, dan bewaak ik de tar­gets en waar het moet neem ik op tijd de sto­ploss om grote ver­liezen te voorkomen. Zo merkt u dat Sys­teem Trad­ing een mooi abon­nement is met weinig risi­co door de beperk­te inleg en het juiste Mon­ey Man­age­ment. Nu kunt u dus mee­doen om er in ieder geval ken­nis mee te mak­en tot 1 MEI voor €39.

Schri­jf u in via de vol­gende link …

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​a​e​x​-​s​y​s​t​e​e​m​t​r​a​d​i​n​g​.html

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart

US Mar­kets Trading


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.