Beursdagboek Trader Guy 25 oktober 2016, 08:59

...

Wall Street onderweg naar weerstand, AEX poging tot test jaartop

25 oktober 2016, 08:59 | Trader Guy | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


Mark­toverzicht:
Een redelijk sterke sessie gis­teren met vooral door Merg­er Mon­day de wind in de zeilen, zow­el de Dow Jones als de S&P 500 weten wat winst te boeken ter­wi­jl Europa ook nog verder omhoog kon na de 4 posi­tieve sessies van vorige week, zo staan we dicht bij de jaar­top­pen bij zow­el de DAX als bij de AEX index. Wall Street bli­jft nog achter al komt er een nieuwe poging op gang om die top­pen weer op te zoeken. We weten dat het op Wall Street veel moeil­ijk­er gaat alle­maal, ral­ly’s komen er wel op gang maar ze zetten niet door tot nog toe. De kans dat de ral­ly ook nu faalt is groot want het 50-MA drukt de Dow en de S&P 500 omlaag. Geheel anders is dat bij de Nas­daq, we zien bij deze index de top­pen wel weer snel dichter­bij komen, vanavond komen de kwartaal­ci­jfers van Apple bin­nen en dat kan de Nas­daq sturen. Gaan we door omhoog? Of komt de Nas­daq ook weer terug vanaf de top? 

Zoals ik al aan­gaf zit­ten we nogal met wat diver­gen­ties momenteel op Inter­mar­ket gebied, zo zien we ver­schil tussen de indices op Wall Street onder­ling maar ook tussen Europa en Wall Street zit er een behoor­lijk ver­schil in de richt­ing. Zo staan de AEX en de DAX heel dicht bij de jaar­top­pen ter­wi­jl Wall Street moeil­ijk vanaf de mag­neet in de vorm van een ste­vige ste­un weg ger­aakt. We zijn dan ook zeer benieuwd of er iets op gang komt de komende dagen, het zal nodig zijn voor de ver­vol­gricht­ing van de beurzen in ieder geval …

Vanzelf­sprek­end kunt u zich ook aan­melden voor een van onze ser­vices. Schri­jf u snel in via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html want dan staat u op tijd op de lijst om de sig­nalen per mail en SMS te ontvangen …

Sig­naal dien­sten:
Nu de markt weer richt­ing aan het zoeken is bieden er zich weer mooie kansen aan op de markt. Door een open blik en zorgvuldige analy­ses kun­nen we inspe­len op een beweg­ing bei­de kan­ten op. Geduld is een schone zaak en wij zoeken naar beweg­in­gen die zich bin­nen enkele dagen kun­nen vormen. 

Er loopt voor nieuwe leden nu een aan­bied­ing, nu tot 1 Jan­u­ari vanaf €39.

Een kans om lid te wor­den bij US Mar­kets waar we naar de beste kansen zoeken en han­de­len met beleid, waar het moet nemen we de STO­PLOSS, en waar het kan lat­en we de winst door­lopen. Mee­doen en van­daag al op de verzendli­jst staan? Schri­jf u in via de vol­gende link: https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Trad­ing Coach­ing:
Han­de­len op de beurs doet u het best met een coach, een men­tor die veel over de markt en han­de­len weet (ervar­ing) en waar er een track­record kan wor­den voorgelegd die cor­rect is. Ook al is het maar ter onder­s­te­un­ing, of om ervarin­gen te delen met elka­ar. Dat kan alle­maal via US Mar­kets Trad­ing waar u zelfs met al onze leden kunt com­mu­niceren op ons druk bezochte leden­fo­rum. Bij ons lat­en we ook de leden aan het woord, u kunt hun bevindingen/​reviews rustig nalezen voor dat u mee gaat doen via de link hieronder …

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​a​e​x​-​s​y​s​t​e​e​m​t​r​a​d​i​n​g​.​h​t​m​l​#​r​e​views

Tech­nisch Blok:

Europa
De AEX kende een sterke start maar moest toch inlev­eren richt­ing het slot van de sessie, zo kon de index tot de 463 pun­ten maar sloot de sessie af net onder de 460 pun­ten. We ken­nen de weer­stand­zone 458 – 460 pun­ten en door het slot zijn we daar nog niet defin­i­tief doorheen gebro­ken. Boven de 460 pun­ten wacht de vol­gende hin­der­nis rond de 466 pun­ten. Daar­boven de 470 – 472 en de 475 pun­ten als weer­stand. Mocht de index terug willen na de ral­ly dan wacht er ste­un rond de 455 en de 453 pun­ten, de 448 pun­ten is dan de vol­gende ste­un. Bij de DAX duidelijk een test van de jaar­top 10.820 pun­ten, daar­boven wacht de 11.000 en de 11.400 pun­ten als weer­stand. Ste­un voor de DAX nu eerst de 10.600 en de 10.500 pun­ten, daaron­der de 10.37510.400 punten.

Wall Street:
Wall Street loopt op richt­ing de weer­stand, zow­el de Dow Jones als de S&P 500 zien het 50-daags gemid­delde nu dichter­bij komen. Wel staan bei­de indices daar al een tijd­je onder het­geen niet bull­ish is, een hertest is dan ook mogelijk maar de kans dat we daar­na opnieuw terug moeten is vrij groot. Let dus op de 2160 – 2165 pun­ten bij de S&P 500 als weer­stand, bij een uit­braak ligt de weg open richt­ing de 2170 – 2175 en de top­zone 2190 – 2195 pun­ten. Ste­un voor de S&P 500 nu de 2140 met daaron­der opnieuw de belan­grijke 2115 – 2120 pun­ten ofwel de bodem­zone van de afgelopen peri­ode. Bij de Dow Jones wacht die zware weer­stand nu rond de 18.350 pun­ten, bij een uit­braak kansen op een ral­ly tot eerst de 18.500 met lat­er de 18.60018.650 pun­ten. Ste­un nu eerst de 18.150 met daaron­der de 18.000 en de 17.900 punten.

Euro-dol­lar:
De euro test de 1,085 dol­lar ste­un en bli­jft daar voor­lop­ig boven hangen, onder die 1,085 dol­lar kansen richt­ing eerst de 1,075 met lat­er de bek­ende 1,05 dol­lar die we al lang niet meer hebben aangetikt. Weer­stand nu e 1,095 met daar­boven de bek­ende 1,105 dol­lar. We zit­ten duidelijk in een min­dere fase wat betre­ft de euro, de reden ken­nen we en dat is het renteverschil.

Brent olie:
De Brent bli­jft tussen de 51 en de 53 dol­lar hangen, ste­un nu de 50,5 dol­lar met daaron­der de 49 en de 47,5 dol­lar welke bei­den nog haal­baar zijn op de korte ter­mi­jn. Aan de bovenkant de top­pen van dit jaar die ron­dom de 5353,5 dol­lar uitkomen. Bij een uit­braak kan de olie snel naar de 55 of de 57,5 dol­lar, voor­lop­ig is het afwacht­en of er nog een ste­vige impuls bovenop kan komen.

De oliepri­jzen bli­jven zich dus schom­me­len. Waar wij kansen zien zullen wij met onze ser­vice Guy Trad­ing” ook posi­ties innemen in de Brent Olie.

AEX:


DAX:


S&P 500:


Dow Jones:


Brent olie:

Guy Boscart
US Mar­kets


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.