Beursdagboek Trader Guy 7 november 2016, 08:46

...

Spel rondom verkiezingen begint op gang te komen, futures fors hoger

7 november 2016, 08:46 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


Mark­tup­date:
Een bericht dat alles OK is wat betre­ft de mails van Clin­ton zet de Amerikaanse Futures fors hoger van­mor­gen, Europa reageert ook pri­ma met een sti­jging voor­beurs van rond de 1%. Typ­isch een oplucht­ingsral­ly bin­nen een trend die er niet goed uitzi­et, een trend die vorige week naar omlaag werd doorgezet op Wall Street. Elke ral­ly mis­luk­te de afgelopen weken, ik ben dan ook zeer benieuwd wat er zal gebeuren de komende dagen. Dat het volatiel zal bli­jven lijkt me duidelijk nu, we hebben nog 2 dagen te gaan, ik heb mezelf en ook mijn leden vorige week al een soort ver­bod opgelegd (klink raar maar het moet) om te han­de­len op de indices. Nie­mand wordt er wijz­er van, het is tot woens­dag een 50 – 50 beurs en daar hebben we dan ook niks te zoeken.

Ik kan hier nu wel een heel uit­ge­breid ver­haal over schri­jven, voor­spellin­gen doen, TA toepassen maar dat zegt op dit ogen­blik hele­maal niks. We moeten gewoon uit de markt bli­jven ron­dom deze dagen, zo sim­pel is het. Als de futures al zo rea­geren op een bericht van die mails, wat zal de markt wel niet doen als plots Trump weer boven water komt en de lei­d­ing neemt? U weet het niet, ik weet het niet en vooral nie­mand weet het. Wat ik wel weet is dat de mark­ten tussen pak­weg ‑2% en +2% zullen bewe­gen tot de uit­slag defin­i­tief is. Daar­na maar eens zien welke richt­ing het opgaat voor enkele dagen en mogelijk stap­pen we met een strak mon­ey man­age­ment woens­dag of don­derdag wel even in de markt. Verder ver­wi­js ik u naar de uit­ge­brei­de update van afgelopen zater­dag met de grafieken.

Lees ook de update van zater­dag via deze link

Lede­nup­dates, coach­ing en sig­naal­dien­sten:
Tussendoor stu­ur ik de leden wel wat lede­nup­dates over de sit­u­atie, ik hou de leden dus op de hoogte over mijn plan­nen. Coach­ing is belan­grijk, we weten hier wel hoe we om moeten gaan met dit soort markten. 

Wordt dus lid van onze ser­vices, sig­naal­dien­sten via de aan­bied­ing tot 1 jan­u­ari vanaf €39

Inschri­jven kan via de link: https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Over­win­ning #Teamguy bij Slim­ste­be­leg­ger:
Dat onze aan­pak goed is kon men ook zien bij de Slim­ste­be­leg­ger, het spel via IEX en BNP Paribas waar mijn team, #Teamguy duidelijk het sterk­ste werd. We win­nen met een ruime voor­sprong ten opzichte van de andere teams door de juiste manier van coachen, de ervar­ing met betrekking over hoe we moeten han­de­len en onze leden die veel over de markt leren bij www​.usmar​kets​.nl …

Een extra reden om lid te wor­den dus …

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.