Beursdagboek Trader Guy 1 mei 2017, 09:01

...

Wall Street kan op zoek naar topzone

1 mei 2017, 09:01 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)


Mark­toverzicht:
Van­daag een vri­je dag in Europa maar ook elders op de wereld zijn de beurzen dicht van­daag, een lange reeks met lan­den waar er geen han­del is op 1 mei tra­di­tion­eel de dag van de arbeid. In de VS valt Labour Day op een andere datum (4 sep­tem­ber) en daarom is Wall Street van­daag gewoon open. Van­mor­gen zien we de futures al wat hoger staan waar­door de open­ing iets hoger kan wor­den van­mid­dag. Wall Street zet toch al een sterke reeks neer na de uit­braak boven de weer­stand begin vorige week, de indices daar zijn nu op zoek naar de top­pen van dit jaar die meteen de hoog­ste ooit zijn, bij een uit­braak kun­nen we op zoek naar nieuwe All Time High­’s op Wall Street.

LET OP!!!
Vanavond (1 MEI) geef ik een WEBI­NAR van 20:00 tot 21:00 waar ik het vooral over trad­ing en de markt zal hebben. Zorg dat u zich op tijd inschri­jft en het webi­nar niet mist. Inschri­jven kan via de link hieron­der … We hebben u er graag bij uiteraard.

https://​www​.onli​ne​sem​i​nar​.nl/​b​n​p​p​a​r​i​b​a​s​/​w​e​b​i​n​a​r​/​17541​/​m​a​s​t​e​r​c​l​a​s​s​-​s​l​i​m​s​t​e​-​b​e​l​e​g​g​e​r​-​e​r​i​k​-​m​a​uritz – guy-boscart/

Toch zijn er 2 indices met een uit­zon­der­ing momenteel, de Nas­daq en de Dow Trans­port. De Nas­daq is de oude top al voor­bij en zet fors door daar­boven met al een slot­stand ruim boven de 6000 pun­ten, daartegen­over bli­jft de Dow Trans­port achter op de rest want deze index ver­loor vorige week 0,4% in vergelijk­ing met de rest waar er over­al een ruime winst stond op week­ba­sis. De index staat gelukkig wel nog ruim boven de 9000 pun­ten en dat moet wel zo bli­jven de komende dagen anders ziet het er slecht uit voor de Trans­port index die men vaak als voor­beeld voor de richt­ing neemt (voor­lop­er op de rest).

Het is ook wacht­en op Apple dat dins­dag 2 mei met cijfers komt, Apple is de groot­ste van alle­maal op Wall Street en moet het bedri­jf zijn opgaande flow staande zien te houden. Veel con­cur­ren­tie op hun aan­deel bin­nen de mobiele tele­foon markt is er niet maar beleg­gers zien graag goed nieuws en betere verkoop­ci­jfers bij Apple. De vraag is ook of Apple wat los zal lat­en over de nieuwe iPhone die men eind dit jaar verwacht, de nieuwe tele­foon zou voor spec­takel moeten zor­gen omdat die zijn 10-jarige bestaan viert en er heel wat nieuwe snuf­jes in zouden zit­ten (vol­gens sites met indi­caties erover). Apple staat wel dicht bij de hoog­ste koers ooit, goeie cijfers zouden Apple richt­ing de 150 dol­lar kun­nen sturen, we zijn benieuwd (dins­dag 2 mei rond 22:30 weten we het).

De olie zakt van­mor­gen iets, de Brent bli­jft tussen de 51 en 52 dol­lar hangen waar we een belan­grijke ste­un zien nu, onder de 51 dol­lar en zek­er onder de 50 dol­lar ziet het er slecht uit voor de olie (Brent).

Trad­ing coach­ing:
Wie vanaf nu tot 1 juli (2 maand) lid wil wor­den van onze sig­naal­dien­sten kan zich daar­voor inschri­jven. Dan ont­vangt u all sig­nalen die bij het abon­nement horen samen met de mails die wor­den ver­zon­den over de markt en de kansen. Er zit uit­er­aard coach­ing bij zodat u alti­jd goed op de hoogte bli­jft van onze visie en hoe u het best kunt rea­geren op wat de markt van plan is. We proberen alti­jd met de markt mee te zit­ten en kiezen nooit om tegen de markt in te werken. Posi­ties lopen meestal tussen de 2 en 10 dagen, we sturen alles in detail per SMS en MAIL naar de leden toe (de fond­scode staat erbij). Verder kunt u ook op de afges­loten forum items waar alle leden samen kun­nen com­mu­niceren. En dat tegen een mooie kort­ing om het te proberen, dat is dan voor €39 tot 1 JULI … 

Schri­jf u meteen in via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

We bek­ijken de grafieken hieron­der van de Dow Jones, de S&P 500, de Nas­daq, de Dow Jones Trans­port en de Brent olie.

S&P 500:


Dow Jones:

Nas­daq:

Dow Trans­port index:

Brent olie:

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.