Za 3 dec. 2022, 12:16

US Markets eens een tijdje volgen? Probeer het nu, €35 tot 1 FEB

Beste beleggers,

Vaak denkt men of de resultaten die worden behaald wel kunnen en dan vooral in deze markt die zeer uitdagend is en blijft, dat is aan u om te oordelen maar als u het niet een keer volgt of probeert dan zal u het nooit weten zeg ik dan. Verder is het ook zo dat onze leden trouw blijven volgen, mocht het allemaal niet kloppen dan had ik geen leden meer die mij volgen en dat al zoveel jaren dat ik dat doe.

En of men het nu wil geloven of niet, op 1 december werden er een paar kleine short posities opgenomen en die werden vrijdag na de middag met winst gesloten. Zo starten we de maand december meteen met een positief resultaat en we krijgen nog genoeg tijd om dat wat omhoog te brengen zodra er zich weer kansen voordoen. We gaan in ieder geval volop inzetten op dit jaar een reeks van 12 maanden op rij (het gehele jaar) positief af te sluiten. November werd de afgelopen week goed afgesloten met bij alle abonnementen een mooie winst. Dit jaar presteren we hoe dan ook heel sterk, beter dan de afgelopen jaren zelfs en dat zien we meteen ook aan het verloop van onze leden waarvan ik kan overtuigen dat 85 tot 90% van de leden al een lange tijd lid blijven. Dat is best veel voor de service die we leveren, het gaat uiteindelijk om geld en niemand zit te wachten op het verliezen van geld.

De service moet dan ook goed bevallen om die 85-90% van de leden vast te houden voor een langere periode en zoals u aan de resultaten kunt aflezen lukt dat prima met de strategie die ik volg om te handelen. En nogmaals, als u niet even een tijdje meekijkt en mogelijk de eerste tijd dus alleen maar volgen hoe we het doen, dan kunt u niet echt een oordeel geven. De kans dat de informatie, het makkelijk handelen en de intentie om mee te doen voldoende is bepaalt u uiteraard zelf. Is het na die proefperiode niks voor u, dan stopt u ermee (nergens een verplichting), mijn taak is om u te overtuigen dat het goed te doen is en dat u er tevreden mee bent. Dus, ga ervoor ... Dan weet u meer dan nu ...

Nu en mooie aanbieding om het te proberen:
Vanaf nu kunt u via deze mooie aanbieding een proefabonnement proberen tot 1 FEBRUARI 2023 voor €35 en volgen of meedoen met onze signaaldiensten. Dan krijgt u onze signalen (per SMS en mail), onze updates over de markt en de kansen die zich kunnen voordoen om te handelen. Onze resultaten van dit jaar (2022) blijven goed en ook de maand november werd met winst afgesloten, de andere 10 maanden dit jaar werden ook met winst afgesloten zodat het jaar resultaat (2022) op weg is om het beste te worden van de afgelopen 6 jaar. En dat in een moeilijke markt en waar we nog altijd moeten werken met halve posities door dat de volatiliteit te extreem is dit jaar. Halve posities wil zeggen dat we de aantallen lager nemen dan in een normale markt, dus de inleg per positie is dan ongeveer de helft. Een bewuste keuze om zo aan de andere kant ook een eventueel verlies klein te houden tijdens de grote bewegingen die we krijgen op de markten.

Verder handelen we ook niet te veel, we wachten altijd op een redelijk goed momentum om in te stappen, vergeleken mat pakweg 2 jaar geleden neemt het aantal transacties af omdat we rustig blijven en niet zomaar instappen, we bewaren de rust om op zo'n momentum te wachten. Dat zorgt voor betere resultaten en de leden zijn daar ook tevreden mee omdat er niet dagelijks berichten komen om wat te doen. Wel is het zo dat de leden er een goed vertrouwen in hebben door dat we zo voorzichtig werken en dan ook meedoen zodra we posities opnemen.

Er komen zeker nog genoeg kansen de komende periode, als u zich inschrijft voor een proefabonnement dan doet u de rest van dit jaar nog mee en meteen ook de eerste maand (januari) van 2023 pakt u dan ook mee en dat voor slechts €35 tot 1 februari. Schrijf u vandaag nog in op onze site via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op de verzendlijst met de leden. Laat het nu ook net zo zijn dat ik de komende dagen een mooie beweging verwacht waar we op kunnen handelen met wat posities.

Meedoen is heel gemakkelijk want bij de signalen die worden verzonden staat de code in de SMS en mail om de positie aan te schaffen via uw broker, dat is niet verplicht want wie liever werkt met eigen instrumenten kan ook de signalen volgen. Een alternatief waar er mee wordt gewerkt maakt dus in feite niet zoveel uit, het gaat om de signalen, de in- en uitstap berichten kunt u dan gebruiken om zelf te handelen of ter indicatie te gebruiken. In feite doet u wat u zelf wilt maar ter indicatie kunt u onze updates en signalen zeker gebruiken ... Dat doen meerdere leden op deze manier ...

Maakt uw keuze voor een van de abonnementen via de links hieronder:

Lid worden van Systeem Trading (inleg €3000) AEX, DAX, Dow Jones en Nasdaq ...
Ga naar abonnement/aex-systeemtrading

Lid worden van Guy Trading (inleg €8000) Nasdaq, Dow Jones, DAX, Brent olie, enkele volatiele aandelen ...
Ga naar abonnement/guy-trading

Lid worden van Index Trading (inleg €4000) AEX, DAX, Dow Jones en Nasdaq ...
Ga naar
abonnement/index-trading
Lid worden van Polleke Trading (inleg €7000) AEX, DAX, Dow Jones ...
Ga naar abonnement/polleke-trading
Lid worden van COMBI-Trading (inleg €15.000) AEX, DAX, Dow, Nasdaq, Brent olie, enkele volatiele aandelen ...
Ga naar
abonnement/combi-abo

Hieronder nog de overzichten van de maand december en het totaal van 2022:

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

acwerrij za 3 dec. 2022, 13:58 Het zou toch een mooi doel zijn om voor het systeemtraden dit jaar de 200% te halen.......
Vandaag, 08:30

Powell doet markten twijfelen, de tech lag er weer sterk bij

Beste beleggers, beursvolgers ...

Opnieuw een behoorlijk volatiele sessie met bewegingen in beide richtingen. Dat kwam door een interview met FED voorzitter Powell die de markt met zijn uitspraken 2 richtingen op stuurde. De melding dat de inflatie volgens hem verder zal afnemen nam wel de overhand waardoor de rally sterker werd richting het slot. Wel gaf hij ook aan dat als de arbeidsmarkt zo sterk blijft de rente verder zal worden opgetrokken dan waar men nu van uit gaat. Zo moeten we het maar zien te begrijpen, wel grijpen beleggers alleen de positieve woorden eruit en hoopt men dat het allemaal wel zal meevallen. Intussen staat de markt uiteraard al veel te hoog, de afroming moet er dus nog komen en die zal mijn inziens ook niet rustig verlopen. De 10-jaars rente in de VS loopt wel verder op naar de 3,66% nu, de euro zien we vanmorgen rond de 1,073 dollar en de Brent olie staat op 83,5-84 dollar.

Nu kunt u meedoen tot 1 APRIL voor slechts €35. Schrijf u meteen in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op de lijst met leden ...

Marktupdate 8 februari:
Op Wall Street kwam er pas echt beweging op gang tijdens en na een interview met FED voorzitter Powell dat onder andere op televisiezender CNBC werd uitgezonden. Eerst was er een stevige stijging maar niet veel later kelderden de koersen kortstondig meteen na dat Powell zei dat de rente hoger kan oplopen dan dat de markt nu verwacht. Hij zei er wel bij dat dan de arbeidsmarkt veel sterker moet zijn dan verwacht hetgeen we al hebben gezien afgelopen vrijdag.

De vraag is nu waar we op moeten gaan letten de komende tijd? Eerst was het de inflatie en nu zijn het de job cijfers. Wel is het zo dat beiden samen gaan, als er meer jobs zijn en er niet genoeg mensen voor zijn dan is dat niet goed voor de inflatie want dan wordt de prijsdruk groter. Een 2e inflatiegolf kunnen we niet gebruiken nu maar het zit er wel in dat die er komt. Dan moeten we niet uitgaan van 5% als maximale rente, dan komt 6% en meer eerder in beeld.

Later richting het slot overheerste dan toch de optimistische start van het interview met Powell waar hij zei dat beleggers erop kunnen rekenen dat de inflatie dit jaar nog aanzienlijk zal dalen. Beleggers blijven hopen dat de FED al voor het einde van het jaar de rente weer kan gaan verlagen als de inflatie tegen die tijd genoeg is gezakt.

Dat de markt nog altijd met die grote uitslagen komt is door dat beleggers vooral onzeker blijven. Eigenlijk zegt Powell niets meer dan een week geleden maar beleggers zoeken naar het minste wat er is om positief te reageren. Ook de sector rotatie blijft opvallen, men huppelt van de ene sector naar de andere en dat duurt nu toch al een tijdje ...

Blik op sectoren en Big-Caps:
Microsoft doel Activision Blizzard won ruim 5% nadat het spelletjes bedrijf maandag met cijfers kwam, de winst kwam in het 4e kwartaal lager uit maar de omzet steeg wel. Microsoft zelf lijkt helemaal terug na de afstraffing eerder in januari tot 219 dollar, de slotkoers lag dinsdag op 267,5 dollar.

Chemiereus DuPont won ruim 7%, eerst was de reactie nog negatief door dat de vooruitzichten niet goed waren voor 2023 maar de beter dan verwachte winst nam later toch de overhand merken we.

Het aandeel Zoom steeg sterk dinsdag nadat het bedrijf aankondigde 15% van zijn personeel te ontslaan, het aandeel steeg met 10%.

Verder zien we dat Bed Bath & Beyond opnieuw in de problemen kwam, het aandeel verloor de helft van de koers dinsdag. De noodlijdende retailer probeert een faillissement te voorkomen met een poging om 1 miljard dollar op te halen via warrants en preferente aandelen.

Vandaag krijgen we kwartaalcijfers van Disney, Uber en donderdag krijgen we de cijfers van Lyft.

Economische agenda vandaag:
13:00 Hypotheekaanvragen - Wekelijks (VS)
16:00 Groothandelsvoorraden - December (VS)
16:30 Olievoorraden - Wekelijks (VS)

Kwartaalcijfers vandaag:
13:00 Yum Brands - Cijfers vierde kwartaal (VS)
22:00 Disney - Cijfers eerste kwartaal (VS)
22:00 Uber - Cijfers vierde kwartaal (VS)

Marktoverzicht:
Op Wall Street sluit de Dow Jones met 265 punten (0,78%) hoger, het slot komt nu uit op 34.157 punten. De S&P 500 won 53 punten (1,3%) en sluit nu op 4164 punten. De Nasdaq kende een sterke dag met 226 punten (1,9%) winst om op 12.114 punten te sluiten, de Nasdaq 100 won dinsdag 264 punten (2,1%) met een slot op 12.728 punten. De SOX index won 94,5 punten (3,12%) met een slot op 3124 punten, verder zien we dat de Dow Transport index 125 punten (0,82%) won met een slot op 15.490 punten.

In Europa sluit de AEX index met 0,7 punten (0,1%) winst en sluit de sessie af op 753,1 punten, de DAX verloor 25 punten (-0,16%) en sluit op 15.321 punten. Verder zien we in Europa dat de CAC 40 index 5 punten (-0,07%) lager de sessie afsluit op 7132 punten, de BEL 20 index verloor 16 punten (-0,4%) vrijdag met een slot op 3873 punten.

In Azië zien we vanmorgen toch lagere koersen na de sterke rally richting het slot op Wall Street, de Nikkei sluit 79 punten (-0,3%) lager met een slot op 27.606 punten. De Hang Seng index staat 25 punten (-0,1%) lager terwijl de Shanghai index in China op 16 punten (-0,5%) verlies staat.

De Brent olie staat vanmorgen rond de 83,5-84 dollar, de 10-jaars rente loopt rustig verder op tot rond de 3,66% terwijl de euro vanmorgen rond de 1,073 dollar uitkomt.

We blijven voorzichtig handelen in deze markt:
In deze markt blijven we voorzichtig werken en we moeten schuiven met de posities. Hoe dan ook, we staan dit jaar al op winst door dat de maand januari goed werd afgesloten. Er lopen nu weer wat posities die nog kunnen worden opgenomen in de loop van de dag.

Wie er mee wil doen met de signalen die ik naar de leden verstuur kan nu lid worden via het nieuwe proefabonnement dat loopt tot 1 APRIL en dat voor slechts €35 ... Inschrijven kan via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u zo snel mogelijk op onze ledenlijst en ontvangt u de updates en de signalen ... Via de Tradershop op de website www.usmarkets.nl (account aanmaken en inloggen) kunnen de leden altijd zien welke posities er nog open staan ...

Met de signalen die we versturen kunnen de leden uiteraard altijd zelf de keuze maken om mee te doen of niet, niet wij maar de leden zelf beslissen of de posities worden opgenomen of niet. Dat kan via de Boosters of Turbo's waar we altijd de code om die aan te kopen mee sturen of u doet er zelf wat mee met instrumenten die u zelf vaak gebruikt om te handelen op de indexen of aandelen. Wij sturen altijd een signaal om in- en uit te stappen naar de leden ...

Technisch overzicht 5 indices:

Analyse AEX:
Slotstand: 753,09 punten
Steun: 750 - 745 - 739 - 728
Weerstand: 755 - 760 - 765 - 772

Indicatoren:
MACD: Positief boven de 0-lijn
RSI: Positief boven de 50 maar verzwakt
50-MA: 727,75 (index staat hoger)
200-MA: 694 (index staat hoger)

Analyse DAX:
Slotstand: 15.321 punten
Steun: 15.300 - 15.250 - 15.000 - 14.850
Weerstand: 15.525 - 15.750 - 16.000

Indicatoren:
MACD: Positief boven de 0-lijn
RSI: Positief boven de 50 maar verzwakt
50-MA: 14.617 (index staat hoger)
200-MA: 13.660 (index staat hoger)

Analyse Dow Jones:
Slotstand: 34.157 punten
Steun: 34.000 - 33.800 - 33.625 - 33.400 - 33.000
Weerstand: 34.300 - 34.400 - 34.600 - 34.750

Indicatoren:
MACD: Neutraal rond de 0-lijn
RSI: Positief boven de 50
50-MA: 33.660 (index staat hoger)
200-MA: 32.327 (index staat hoger)

Analyse S&P 500:
Slotstand: 4164 punten
Steun: 4150 - 4125 - 4095 - 4050 - 4025
Weerstand: 4175 - 4200 - 4225 - 4250

Indicatoren:
MACD: Positief boven de 0-lijn
RSI: Positief boven de 50
50-MA: 3962 (index staat hoger)
200-MA: 3947 (index staat hoger)

Analyse Nasdaq:
Slotstand: 12.114
Steun: 12.000 - 11.850 - 11.700 - 11.450
Weerstand: 12.150 - 12.250 - 12.350 - 12.500

Indicatoren:
MACD: Positief boven de 0-lijn
RSI: Positief boven de 50
50-MA: 11.053 (index staat hoger)
200-MA: 11.452 (index staat hoger)

Overzicht signaaldiensten:
De eerste maand van dit jaar werd positief afgesloten, er lopen nu wel opnieuw enkele posities op de indexen. We proberen in deze markt hoe dan ook de tijd te nemen met de posities. Ik kan niet anders zeggen dat de start van dit jaar een moeilijk blijft wat betreft het handelen maar we zijn er tot nu toe in ieder geval nog redelijk vanaf gekomen.

Doe meteen mee door lid te worden via de nieuwe proef aanbieding die loopt tot 1 APRIL 2023 en volg dan onze signalen die we naar de leden versturen. Zo doet u meteen mee met het nieuwe jaar. U aanmelden kan via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op onze verzendlijst met de updates en signalen die we versturen.

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Gisteren, 14:21

Januari goed afgerond, doe nu mee tot 1 APRIL voor 35 euro

Beste beleggers,

De kop is eraf voor het nieuwe jaar 2023 na het sluiten van de maand januari hebben we het goed gedaan. De start van de maand februari verloopt nog niet zoals ik het wil maar er komen nog kansen genoeg. We blijven in ieder geval rustig verder en ik laat me in ieder geval niet gek maken door uitslagen die er in deze markt voorbij komen, het is logisch dat er af en toe een mindere maand tussen zit maar vaak komen die in ieder geval niet voor want in 2022 wat een goed jaar was voor de US Markets abonnementen was elke maand goed en werden ze met winst afgesloten. Dit jaar zal ik op dezelfde manier verder werken maar we moeten rekening houden met de gekte van de markt waar we vaak genoeg overdrijving zien. Doe nu dus mee via de aanbieding tot 1 APRIL voor €35 ...

Via de nieuwe aanbieding vanaf nu kunt u tot 1 APRIL al meedoen en dat voor slechts €35 ... Dan krijgt u alle updates, alle signalen per MAIL en SMS, u kunt inloggen op de site en deelnemen aan de discussies met andere leden bij de ledenbox waarvan u lid bent. Ook zullen we vaker leden updates sturen naar de leden met wat informatie over hoe ik over de markt denk. Dat is dan EXCLUSIEF voor de leden. Wordt dus snel lid en kies uw abonnement dat het best bij u past via de volgende link ... https://www.usmarkets.nl/tradershop ... U staat dan snel op onze lijst (duurt 1 a 2 dagen) maar wie kiest voor betaling via automatische afschrijving staat meteen al op de lijst.

Bent u al eerder lid geweest? U kunt het nu zeker opnieuw een keer proberen want er is behoorlijk veel anders geworden. We maken het zo voor iedereen goed mogelijk om op een verantwoorde manier te handelen met Turbo's en/of Boosters. Het zijn mooie producten als men ze op de juiste manier weet in te zetten, dan kan men ook in deze markt goed handelen met niet heel veel werkkapitaal. Ik heb dan ook al meer dan 15 jaar ervaring met Turbo's dus deze producten ken ik heel goed.

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Gisteren, 08:50

Beleggers twijfelen door de stijgende rente, zet de draai door?

Beste beleggers, beursvolgers ...

De daling die vrijdag werd ingezet kreeg een vervolg op Wall Street, de Dow Jones kwam er deze keer goed vanaf met slechts 35 punten verlies terwijl de S&P 500 en de Nasdaq meer moesten prijsgeven. De markt blijft zitten met dat sector gedraai, de ene dag kiest men voor sector A en de volgende voor sector B en vice-versa. Dat wil gewoon zeggen dat men het niet meer weet, beleggers doen maar wat in de hoop dat de markten verder zullen oplopen al wordt dat moeilijker nu de cijfers aangeven dat de FED nog lang niet klaar is met het verhogen van de rente. We zien dat ook duidelijk weer aan het verloop van de rente in de VS, de 10-jaars rente in de VS loopt weer snel op tot nu al 3,63%. Verder zien we dat de euro weer iets moest inleveren en vanmorgen rond de 1,074 dollar uitkomt. De Brent olie staat vanmorgen rond de 82 dollar. We blijven voorzichtig in deze markt, er lopen nu weer wat posities op de indices ... Vergeet niet om mee te doen met de signalen door lid te worden ...

Nu kunt u meedoen tot 1 APRIL voor slechts €35. Schrijf u meteen in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op de lijst met leden ...

Marktupdate 7 februari:
Op Wall Street zet de neerwaartse trend zich door nadat het onverwacht sterke banenrapport van vrijdag de FED kan doen bewegen om nog wat agressiever voor de dag te komen. Het aantal banen kwam veel hoger uit dan werd verwacht. aan de ene kant is het goed nieuws dat er meer banen zijn maar aan de andere kant is het natuurlijk heel slecht nieuws voor de inflatie die daardoor niet onder controle kan komen. Gevolg is dat de FED nog met zwaarder geschut zal moeten komen helaas. We horen nu al geruchten dat er mogelijk een 2e inflatiegolf kan komen en als dat zo is dan moeten we rekening gaan houden met rentes van 6 tot 7% wat uiteraard niet goed zal zijn voor de markten. Als de FED zo moet ingrijpen, ofwel nog krachtiger moet optreden kan dat gaan leiden tot een veel diepere recessie dan waar men eerder rekening mee hield.

Verder reageerde de markt uiteraard ook wat op de politieke onrust tussen de VS en China nadat de VS een Chinese ballon boven het Amerikaanse luchtruim neer haalde. De onrust in de wereld neemt verder toe en we zien dat de grote blokken (VS, China en Rusland) meer en meer in conflict geraken.

Maar er zijn nog veel ergere dingen in de wereld gaande dan bijvoorbeeld dat nutteloze gedoe tussen de Russen en Oekraïne, denk daarbij vooral even aan de enorme aardbeving in Turkije die veel levens eist. Soms begrijpen we niet waarom sommige dingen gebeuren en waarom dat moet ...

Blik op sectoren en Big-Caps:
Weer nieuws rondom Tesla dat met 2,5% opliep omdat een rechtbank in San Francisco heeft geoordeeld dat Elon Musk niet verantwoordelijk is voor de verliezen die beleggers mogelijk hebben geleden nadat Musk zei te overwegen Tesla van de beurs te halen en dat hij daarvoor de financiering ook rond had.

Tyson Foods verloor na de cijfers 5% omdat de vleesproducent de winstverwachtingen niet wist te halen het afgelopen kwartaal, wel gaf de CEO Donnie King aan dat het bedrijf in de 2e helft van het jaar de resultaten zullen verbeteren.

Vandaag krijgen we kwartaalcijfers van DuPont, woensdag komen Disney, Uber en donderdag krijgen we de cijfers van Lyft.

Economische agenda vandaag:
14:30 Handelsbalans - December (VS)
21:00 Consumentenkrediet - December (VS)

Kwartaalcijfers vandaag:
13:00 DuPont - Cijfers vierde kwartaal (VS)

Marktoverzicht:
Op Wall Street verloor de Dow Jones met 35 punten (-0,1%) verlies, het slot komt nu uit op 33.891 punten. De S&P 500 verloor 25,5 punten (-0,61%) en sluit nu op 4111 punten. De Nasdaq kende opnieuw een mindere dag met 119 punten (-1%) verlies om op 11.887 punten te sluiten, de Nasdaq 100 verloor 109 punten (-0,87%) met een slot op 12.464 punten. De SOX index verloor 52 punten (-1,7%) met een slot op 3030 punten, verder zien we dat de Dow Transport index 154 punten (-1%) verloor met een slot op 15.364 punten.

In Europa start de AEX index de week met 11,5 punten (-1,5%) verlies met een slot op 752,4 punten, de DAX verloor 130 punten (-0,84%) met een slot op 15.346 punten. Verder zien we in Europa dat de CAC 40 index 97 punten (-1,34%) lager de sessie afsluit op 7137 punten, de BEL 20 index verloor 19 punten (-0,48%) vrijdag met een slot op 3889 punten.

In Azië zien we vanmorgen een wat verdeelde sessie, de Nikkei sluit 8 punten (0,03%) lager met een slot op 27.685 punten. De Hang Seng index staat 67 punten (0,3%) hoger terwijl de Shanghai index in China op 9 punten (0,3%) winst staat.

De Brent olie staat vanmorgen rond de 82 dollar, verder zien we de 10-jaars rente verder oplopen tot rond de 3,62%. De euro wordt nu wat minder sterk en staat vanmorgen rond de 1,074 dollar.

We blijven voorzichtig handelen in deze markt:
In deze markt blijven we voorzichtig werken en hier en daar moeten we wat schuiven met de posities. Hoe dan ook, we staan dit jaar al op winst en werd de maand januari goed afgesloten. Er lopen nu weer wat posities die nog kunnen worden opgenomen in de loop van de dag.

Wie er mee wil doen met de signalen die ik naar de leden verstuur kan nu lid worden via het nieuwe proefabonnement dat loopt tot 1 APRIL en dat voor slechts €35 ... Inschrijven kan via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u zo snel mogelijk op onze ledenlijst en ontvangt u de updates en de signalen ... Via de Tradershop op de website www.usmarkets.nl (account aanmaken en inloggen) kunnen de leden altijd zien welke posities er nog open staan ...

Met de signalen die we versturen kunnen de leden uiteraard altijd zelf de keuze maken om mee te doen of niet, niet wij maar de leden zelf beslissen of de posities worden opgenomen of niet. Dat kan via de Boosters of Turbo's waar we altijd de code om die aan te kopen mee sturen of u doet er zelf wat mee met instrumenten die u zelf vaak gebruikt om te handelen op de indexen of aandelen. Wij sturen altijd een signaal om in- en uit te stappen naar de leden ...

Technisch overzicht 5 indices:

Analyse AEX:
Slotstand: 752,4 punten
Steun: 750 - 745 - 739 - 728
Weerstand: 755 - 760 - 765 - 772

Indicatoren:
MACD: Positief boven de 0-lijn
RSI: Positief boven de 50 maar verzwakt
50-MA: 727 (index staat hoger)
200-MA: 694 (index staat hoger)

Analyse DAX:
Slotstand: 15.346 punten
Steun: 15.300 - 15.250 - 15.000 - 14.850
Weerstand: 15.500 - 15.750 - 16.000

Indicatoren:
MACD: Positief boven de 0-lijn
RSI: Positief boven de 50 maar verzwakt
50-MA: 14.598 (index staat hoger)
200-MA: 13.653 (index staat hoger)

Analyse Dow Jones:
Slotstand: 33.891 punten
Steun: 33.800 - 33.625 - 33.400 - 33.000
Weerstand: 34.100 - 34.300 - 34.400 - 34.600

Indicatoren:
MACD: Neutraal rond de 0-lijn
RSI: Neutraal rond de 50
50-MA: 33.661 (index staat hoger)
200-MA: 32.330 (index staat hoger)

Analyse S&P 500:
Slotstand: 4111 punten
Steun: 4095 - 4050 - 4025 - 4000
Weerstand: 4125 - 4150 - 4200 - 4225

Indicatoren:
MACD: Positief boven de 0-lijn
RSI: Positief boven de 50 maar draait nu
50-MA: 3960 (index staat hoger)
200-MA: 3948 (index staat hoger)
We zien nu een "Golden Cross" tussen 50- en 200-MA

Analyse Nasdaq:
Slotstand: 11.887
Steun: 11.850 - 11.700 - 11.460 - 11.300
Weerstand: 12.000 - 12.100 - 12.250 - 12.350

Indicatoren:
MACD: Positief boven de 0-lijn
RSI: Positief boven de 50 maar draait nu
50-MA: 11.036 (index staat hoger)
200-MA: 11.458 (index staat hoger)

Overzicht signaaldiensten:
De eerste maand van dit jaar werd positief afgesloten, er lopen nu wel opnieuw enkele posities op de indexen. We proberen in deze markt hoe dan ook de tijd te nemen met de posities. Ik kan niet anders zeggen dat de start van dit jaar een moeilijke was wat betreft het handelen maar we zijn er in ieder geval nog redelijk goed vanaf gekomen.

Doe meteen mee door lid te worden via de nieuwe proef aanbieding die loopt tot 1 APRIL 2023 en volg dan onze signalen die we naar de leden versturen. Zo doet u meteen mee met het nieuwe jaar. U aanmelden kan via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op onze verzendlijst met de updates en signalen die we versturen.

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Gisteren, 05:29

TA Tesla, AEX, IMCD, Heineken, Philips en Relx

Zoals te doen gebruike­lijk kri­jgt u zes grafieken van mij. Wilt u een favori­et aan­vra­gen dan kan dat hieron­der bij de reac­ties. Daar gaan we! Relx: Zijwaarts met een licht opwaartse ten­dens, kun­nen we de grafiek zo samen­vat­ten? Als we naar het laat­ste jaar kijken dan zien we uit­sla­gen, maar per…

Lees verder »
Loading..
Er is een fout opgetreden
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.