Ma 13 sep. 2021, 08:10

Futures zoeken richting, wordt de opleving weer verkocht?

Goedemorgen,
Echt soepel loopt het niet meer op de beurzen maar vanmorgen zien we dat de futures proberen te herstellen na de daling van eind vorige week. De sessie is nog niet begonnen dus is het nog afwachten welke richting de markt vandaag zal kiezen. Het ziet er wel naar uit dat de rally's nu worden verkocht in plaats van dat de dips worden opgekocht, dat zou kunnen betekenen dat de markt aan het draaien is en dat we nu moeten wachten tot er zich bodemvorming voordoet.

Update maandag 13 september:
Vrijdag weer verlies op Wall Street met een daling van 0,8% bij de S&P 500, de Dow Jones en de Nasdaq 100, de Nasdaq Composite verloor 0,9%. De SOX index won op Wall Street 0,8% en was de uitzondering daar. In Europa verloor de DAX 0,1% en de CAC 40 moest 0,3% inleveren terwijl de AEX mede door ASML een kleine winst van 0,2% liet zien. De meeste indices geraken zo weer wat verder weg van hun hoogste stand ooit, in september verloopt tot nu toe niet alles naar wens voor wie gewend was geraakt aan steeds weer nieuwe records op de beurzen.

Het zijn niet zozeer de traditionele beleggers die er met angst naar de markt beginnen te kijken, het zijn wel de zogenaamde newbies die tot over hun oren in de markt zitten en daarbij alle beschikbare MARGIN op gebruiken om steeds meer en meer te kopen. Daar zal het schoentje nu en vooral de komende periode beginnen te wringen en het zal de markt mogelijk in een versnelling omlaag brengen, vooral de populaire sectoren kunnen dan fors gaan verliezen.

Als ik naar een lijst kijk van de S&P 500 aandelen met hun totale marktwaarde en die vergelijk met exact 10 jaar geleden dan komen we nu uit op 40.825 miljard dollar, toen was dat nog 11.041 miljard dollar. Nu is Apple het duurste bedrijf met een waarde van 2565 miljard dollar, toen in 2011 was dat ook Apple met een beurswaarde van 350 miljard dollar. In 10 jaar tijd werd er dus behoorlijk wat marktwaarde aan toegevoegd maar zoals ik al aangeef zitten we nu in de fase van overdrijving. Door de overdrijving kan er makkelijk tot 10% worden ingeleverd.

Dat de traditionele sectoren het nu moeilijk krijgen komt vooral door dat er mogelijk een vertraging komt van de economische groei. Nu de beurzen een geruime tijd zeer bullish verloop lieten zien met record op record weten we dat de waarderingen veel te hoog staan. Er moet dus een keer lucht uit de markt en het lijkt erop dat het momentum daar nu voor is gekomen.

We zitten voor de leden al in wat indices en bij Guy Trading ook in wat aandelen waar nog heel wat vanaf kan. Ik blijf voorzichtig met mijn keuzes en probeer waar het kan te anticiperen op een grotere daling, we moeten er wel voor zorgen dat we in de markt zitten zodra alles echt doorzakt. De keuzes die ik maak doe ik bewust en neem er mijn tijd voor, de resultaten voor dit jaar zijn prima en er kan nog wat moois bijkomen.

Posities werden reeds opgenomen:
Dat ik een correctie verwacht weten jullie al een tijdje, ik heb de afgelopen zonder risico te nemen hier en daar wat moeten schuiven met de posities. Op dit moment zitten we met de signaaldiensten wel dicht bij de top in de markt met enkele posities en op zich weer zonder al teveel risico te nemen. Waar ik kansen zie zal ik zeker nog 1 positie erbij nemen maar we blijven alles rustig aan doen.

Bij Guy Trading zal ik ook kijken om wat aandelen op te nemen want vanaf nu kunnen we via Boosters en Turbo's ook weer LONG posities kopen op Amerikaanse aandelen die toch veel meer kansen bieden wat betreft de volatiliteit dan de aandelen binnen de AEX.

Kortom, daar zal ik waar het kan zeker wat mee gaan doen de komende tijd. Om mee te doen met de indexen of de aandelen, wordt lid nu tot 1 november voor €35 via de aanbieding. Ga naar https://www.usmarkets.nl/trade... en schrijf u meteen in ...

Marktoverzicht:
Via het marktoverzicht zien we opnieuw druk omlaag al wisten enkele indices het nog redelijk goed te houden want de AEX en de SOX sluiten nog in de plus. Dat kwam vooral door de chip aandelen, die hadden een zeer sterke start van de sessie die later ook werd afgeroomd zoals u kunt zien op de charts van de AEX en de SOX.

De DAX en de Dow Jones blijven in moeilijkheden en lijken de daling te willen versnellen, zeker de Dow Jones ziet er niet goed uit nu. De S&P 500 volgt nu ook met een daling tot onder enkele steunpunten.

Dow Jones:
De Dow Jones moet opnieuw inleveren na een sterke start, de index begon ook vrijdag sterk aan de sessie met ruim 200 punten winst maar kon de plus wederom niet vasthouden. De Dow Jones moest al voor de 5e sessie op rij inleveren en dat is een tijd geleden om nog zo'n reeks tegen te komen op de grafiek. Daarom denk ik niet dat het al voorbij is en zeker niet door dat de index nu al ruim onder de belangrijke steunlijn en het 50-daags gemiddelde sluit. Het blijft afwachten wat de komende sessies zullen brengen, er kan best wel een hersteldag komen, of een intraday opleving, maar daarna verwacht ik verdere druk omlaag. Op weekbasis verliest de Dow Jones 761 punten (-2,15%).

Weerstand blijft voorlopig eerst de 35.100-35.150 punten, daarna zien we de recente toppen rond de 35.500 punten en de topzone rond de 35.630 punten als weerstand. Steun nu eerst de 34.500 punten, later als de index ook daar onder terecht komt pas steun rond de 34.000 en de 33.750 punten.

Bij dalingen weten we dat het behoorlijk snel kan gaan zodat deze niveaus onder een belangrijke steun snel kunnen worden opgezocht.

AEX index:
De AEX kon tot rond de 800 punten geraken afgelopen week maar de index moet nu wel inleveren. Vrijdag dan toch weer een stevige opleving en vooral door dat ASML met €20 omhoog schoot, de index stond even weer op 794 punten gedurende de sessie puur en alleen door ASML. Na de opening van Wall Street en de daling na het verkopen van de opleving moest ook de AEX omlaag, ASML verloor ook €10 van de €20 eerder op de dag zodat de index nog 1 punt winst boekt vrijdag. Op weekbasis zien we de AEX 1 punten lager sluiten maar er waren wel de nodige uitschieters met 800 punten hoog en 782 punten laag.

Steun nu eerst de 782-783 punten met snel daaronder de 775 punten. Kijken we wat verder naar omlaag dan zien we rond de 770 punten steun, later pas rond de 761 (het 50-daags gemiddelde) en de 755 punten steun. Weerstand nu de 794-795 punten, later de top rond de 800 punten.

DAX index:
De DAX kreeg het moeilijk na de daling tot onder de 15.810 punten afgelopen woensdag en de daling ging zelfs verder tot rond de 15.500 punten waar de DAX donderdag al even op terecht kwam. Aan het begin van de week poogde de DAX nog door te stoten richting de top maar we zien nu duidelijk dat dit niet is gelukt. De DAX staat dan ook al behoorlijk wat lager bekeken vanaf de hoogste stand van maandag en aangezien nu de oplevingen snel worden verkocht lijkt de kans nu groot dat de index nog lager wil. Let vooral op de 15.500-15.550 punten steun, als de DAX daar weer onder moet dan voorzie ik een snelle terugval naar minimaal 15.000 punten. Op weekbasis verloor de DAX 172 punten (-1,1%).

Steun nu nog altijd die 15.500-15.550 punten, als de DAX ook daaronder zakt dan moeten we rekening gaan houden met een verdere daling richting minimaal de 15.300 en zelfs tot rond de 15.000 punten. De conditie verzwakt dan wel en in een slechte fase kan een index als de DAX makkelijk tot 10% verliezen vanaf de top.

Weerstand nu de 15.810 punten, later de 15.925 en de top rond de 16.030 punten.

Nasdaq Composite:
De Nasdaq draait naar omlaag en sluit op de oude weerstand die we zien door de lijn over de recente toppen. Zodra de index onder deze steunlijn sluit ziet het er meteen veel minder goed uit, dan moeten we rekening gaan houden met minimaal een terugval tot eerst de 15.035 punten waar we het 20-daags gemiddelde zien uitkomen en later tot rond de 14.825 punten waar we het 50-daags gemiddelde zien.

Zo ver is het nog niet maar door de draai vanaf de topzone moeten we wel rekening houden dat ook de Nasdaq en uiteraard ook de Nasdaq 100 nu een top hebben neergezet. Op weekbasis toch een slechte week voor deze index, de Nasdaq verloor 248 punten (-1,6%).

Weerstand nu eerst de top rond de 15.400 punten met daarboven de 15.500 punten, later de 15.650 punten als mogelijke richtpunten. Toch eerst maar bekijken hoe de index zich de komende week verder zal ontwikkelen.

Overzicht resultaat 2021 blijft goed:
Er lopen op dit moment vanaf de topzone wat posities en dat zijn nog steeds de eerste die werden opgebouwd voor de maand september. Zorg in ieder geval voor dat u ook een mooi en gunstige momentum kunt pakken om in de markt te stappen of wordt lid zodat u de signalen ontvangt op de indexen. Na de rally en het bereiken van de top verwacht ik een 5 tot 8% correctie die ik graag wil meepakken voor de leden.

Meedoen kan meteen als u lid wordt, de posities kunt u nog opnemen daarna want de details ziet u dan in onze Tradershop op de website. Schrijf u nu in via de nieuwe aanbieding tot 1 NOVEMBER voor €35 via de aanbieding., ga naar https://www.usmarkets.nl/trade... en doe meteen mee met de nieuwe posities ...

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

US Markets Trading

Vandaag, 16:33

Marktcijfers

Actueel Verwacht Vorige
USA USA: Ruwe Olievoorraden 16:30 -3,481M -2,440M -6,422M Actueel: -3,481M Verwacht: -2,440M Vorige: -6,422M
Vandaag, 16:02

Marktcijfers

Actueel Verwacht Vorige
USA USA: Bestaande Huizenverkopen (Aug) 16:00 5,88M 5,89M 6,00M Actueel: 5,88M Verwacht: 5,89M Vorige: 6,00M
Vandaag, 15:11

Markt snapshot Wall Street 22 september

TOP NEWS
Fed likely to open bond-buying 'taper' door, but hedge on outlook
The Federal Reserve is expected to clear the way for reductions to its monthly asset purchases later this year and show in updated projections whether higher-than-expected inflation or a resurgent coronavirus pandemic is weighing more on the economic outlook.

Evergrande's domestic bond payment deal soothes fears, for now
China Evergrande Group's main unit said it negotiated a deal with bondholders to settle interest payments on a domestic bond, which helped calm fears of an imminent default that could unleash global financial chaos.

JPMorgan faces oil bribery probe in Brazil
Brazilian authorities are investigating whether JPMorgan Chase played a role in an alleged bribery and money laundering scheme dating back to 2011 and involved state-run oil company Petrobras, according to documents reviewed by Reuters and two law enforcement sources.

Facebook wraps up deals with Australian media firms, TV broadcaster SBS excluded
Facebook has told Australian publishers it has stopped negotiating licensing deals, an email to the industry seen by Reuters showed, a move which came just six months after the passing of a law designed to make tech giants pay for news content.

Cheerios-owner General Mills beats quarterly sales estimates
General Mills reported better-than-expected first-quarter sales, as strong growth in its pet foods business cushioned a slowdown in demand for its cooking sauces and baking products.


BEFORE THE BELL
Wall Street futures were higher, mirroring European shares, as concerns over Evergrande eased after the company negotiated a domestic bond payment deal, with investors now shifting focus to Federal Reserve's policy decision scheduled later in the day. Asian equities mostly ended in the red. The dollar index and gold prices were little changed. Oil prices rose after industry data showed U.S. crude stocks fell more than expected last week.


STOCKS TO WATCH

Results
FedEx Corp: The U.S. delivery firm posted a 7% drop in quarterly profit and cut its full-year forecast on Tuesday, after labor shortages crimped earnings, slowed packages and drove up costs ahead of the all-important holiday peak season. FedEx said staffing problems resulted in a $450 million year-over-year increase in costs due to higher wage rates and overtime, increased spending on third-party transportation services and shipping hiccups. "The impact of constrained labor markets remains the biggest issue facing our business" and was a key driver for the first-quarter underperformance, FedEx Chief Operating Officer Raj Subramaniam said on a conference call with analysts. Seperately, Norway's $1.4 trillion sovereign wealth fund, said it will support FedEx CEO Fred Smith's $54 million pay package at a meeting of the logistics company's shareholders next week.

General Mills Inc: The company reported better-than-expected first-quarter sales, as strong growth in its pet foods business cushioned a slowdown in demand for its cooking sauces and baking products. Purchases of pet food, such as General Mills' premium brand Blue Buffalo, have soared in the past year as stuck-at-home customers adopted cats and dogs to help ease the stress of the pandemic. On a reported basis, net sales in General Mills' pet foods division increased 25% to $488 million in the quarter.

In Other News
Abbott Laboratories: The U.S. government has agreed to purchase rapid COVID-19 tests from Abbott and Celltrion to ship to nursing homes and other high risk populations as part of President Joe Biden's vaccinate or test plans, a senior administration official said on Tuesday. The federal government will purchase tests as needed and has agreed to spend up to $626 million in its agreement with Celltrion and $554.4 million in its deal with Abbott, the official said.

Aurora Cannabis Inc: The company said on Tuesday it will shut down a facility in Edmonton, Alberta, adding to the woes of the cash-strapped Canadian pot producer which has been reeling under the impact of the pandemic since last year. The company said medical distribution from the Aurora Polaris facility that is being shut down will move to an adjacent factory called Aurora Sky, while manufacturing will move to its Aurora River factory in Ontario. "We aspire to be a leaner, more agile organization that keeps pace with our competition and is on a path to profitability," a spokesperson for the company said in an email statement. The company, however, did not disclose the number of employees that would be impacted by the move.

Facebook Inc: The social media giant has told Australian publishers it has stopped negotiating licensing deals, an email to the industry seen by Reuters showed, a move which came just six months after the passing of a law designed to make tech giants pay for news content. While Facebook has announced deals with most of the country's largest news outlets, some companies including TV broadcaster SBS and smaller publishers have been left out in the cold, raising questions about the scope and effectiveness of the ground-breaking law.

Incyte Corp: The U.S. Food and Drug Administration on Tuesday approved Incyte's cream Opzelura for treating inflammatory skin condition atopic dermatitis, commonly called eczema, in adolescents and adults with boxed warnings. The label for Opzelura carries the health regulator's JAK-class warning, flagging risks of serious infections, increased risk of heart attack, stroke or cardiac death.

JPMorgan Chase & Co: Brazilian authorities are investigating whether JPMorgan played a role in an alleged bribery and money laundering scheme dating back to 2011 and involved state-run oil company Petrobras, according to documents reviewed by Reuters and two law enforcement sources. So far, police have focused their attention on purchases of roughly 300,000 barrels of Petrobras fuel oil by JPMorgan in 2011 according to the court documents and sources, who requested anonymity to discuss an ongoing investigation. The documents, which were seen by Reuters, include email messages among alleged co-conspirators, witness testimony and bank records. The authorities are working to determine if the alleged bribery continued in subsequent years, the sources added.

Macy's Inc: The retailer said on Tuesday it plans to hire about 76,000 full and part-time workers at its stores, call centers and warehouses ahead of this year's holiday season, indicating a return to pre-pandemic levels of hiring. The department store chain's push to hire more workers comes during a major labor crunch in the United States that has spurred retailers to raise wages to attract workers during the crucial end-of-year shopping period.

Mastercard Inc: The company said on Tuesday Chairman Ajay Banga would retire on Dec. 31, nearly a year after he stepped down as the payment processor's chief executive. Mastercard said current lead independent director Merit Janow would be the non-executive independent chair and would assume her new role on Jan. 1, 2022. Janow, who joined the board in 2014, is also a dean and professor of international economic law and international affairs at Columbia University's School of International and Public Affairs, the company said in a statement.

McDonald's Corp: The restaurant chain said on Tuesday it will drastically cut the use of plastic in the more than 1 billion children's toys it sells globally each year by the end of 2025. The change involves swapping out a plastic figurine of Batman, for example, for one made with a dozen cardboard pieces that kids can put together themselves. More toys will also be made from recycled or plant-based plastics, McDonald's said. The changes will allow the Chicago-based company to cut its use of virgin fossil fuel-based plastic for Happy Meals by 90% compared with 2018.


ANALYSIS
JPMorgan's 2021 deal spree aims to fill the few holes left in its global operations
JPMorgan Chase has been on a boutique-business buying spree this year, acquiring or investing in around 30 companies since the start of 2021.


ANALYSTS' RECOMMENDATION
Adobe Inc: JPMorgan raises price target to $680 from $660 after the company’s third-quarter revenue beat expectations.

Autozone Inc: Credit Suisse raises price target to $1785 from $1660 after the company reported better than expected fourth-quarter results.

Lennar Corp: Evercore ISI raises price target to $166 from $160 to reflect ongoing price growth, a net cost tailwind from lumber and greater leverage of field cost expenses in COGS.

Sofi Technologies Inc: Jefferies starts coverage with buy rating; price target $25, saying the company’s "Flywheel" business model will continue to drive significant user growth, product adoption and margin expansion.


ECONOMIC EVENTS (All timings in U.S. Eastern Time)
1000 Existing home sales for Aug: Expected 5.89 mln; Prior 5.99 mln
1000 Existing home sales percentage change for Aug: Prior 2.0%
1400 (approx.) Fed funds target rate: Expected 0-0.25%; Prior 0-0.25%
1400 (approx.) Fed interest on excess reserves: Prior 0.15%
1400 (approx.) FFR projection-current for Q3: Prior 0.1%
1400 (approx.) FFR projection-1st year for Q3: Prior 0.1%
1400 (approx.) FFR projection-2nd year for Q3: Prior 0.6%
1400 (approx.) FFR projection-longer for Q3: Prior 2.5%
1400 (approx.) FFR projection-3rd year for Q3: Prior 0.1%


COMPANIES REPORTING RESULTS
No major S&P 500 companies are scheduled to report for the day.


CORPORATE EVENTS (All timings in U.S. Eastern Time)
0900 General Mills Inc: Q1 earnings conference call
0900 Scholastic Corp: Annual Shareholders Meeting
1000 Darden Restaurants Inc: Annual Shareholders Meeting
1700 KB Home: Q3 earnings conference call


EX-DIVIDENDS
Getty Realty Corp: Amount $0.39
Korn Ferry: Amount $0.12
Marriott Vacations Worldwide Corp: Amount $0.54

Vandaag, 08:14

Moeilijk om alles weer op gang te krijgen, oplevingen worden verkocht

Goedemorgen,

Een poging tot herstel kwam er wel maar dat verloopt heel moeilijk, we merken dat het opkopen van een DIP niet meer vanzelf gaat zoals dat eerder wel het geval was. De AEX kon nog in de plus sluiten, 8 punten zelfs terwijl de DAX ruim 200 punten winst behaalde. Wall Street stond op dat moment nog ruim in de plus maar richting het slot zien we daar een negatief slot. Vandaag maar weer eens bekijken wat de markten gaan doen, de "Bear" bepaalt nog de regels van het spel, alle indices staan nu ver onder hun top.

Update woensdag 22 september:
Na de volatiele sessie van maandag zien we dat er een poging tot herstel op gang kwam, in Europa werd de winst vast gehouden maar op Wall Street werd de opleving snel weer verkocht. Sterker nog, we hebben op Wall Street een paar keer gemerkt dat de kopers er snel weer uit werden gedrukt want de indices hebben een paar keer tussen het slot van maandag en de top van de sessie bewogen.

De S&P 500 verloor uiteindelijk 0,1% lager terwijl de Dow Jones 0,15% moest inleveren. De Nasdaq won 0,2% lager terwijl de SOX index ook 0,2% hoger sluit. In Europa wat herstel dinsdag, de AEX geraakt 1% hoger terwijl de DAX 1,45% winst boekt, de CAC 40 won 1,5%.

De markt is de overwaardering aan het corrigeren, dat de DIPS niet meer worden opgekocht wil wat zeggen want dat waren we een lange tijd gewend geraakt, het is voor het eerst sinds lange tijd dat beleggers meer op hun tellen passen. Ook door dat er geen records meer komen helpt mee want dat zit er nu even niet meer in. Let wel, dat kan terugkomen maar dan zal er een stevige koopgolf moeten komen. Hoe verder de indices weg geraken van de topzone hoe moeilijker het gaat worden. Zelf blijf ik kalm en zoek wel naar mijn momentum om wat te doen.

Met wat kleine posities weer wat winst kunnen nemen:
We hebben met wat kleine posities op enkele indices winst kunnen nemen dinsdag, zo komen we deze maand (september) en vooral ook dit jaar (2021) op een mooie winst uit. Doe nu mee via ons proefabonnement dat loopt tot 1 december nu voor €35 ..

Ga naar https://www.usmarkets.nl/trade... en schrijf u meteen in.

Marktoverzicht:
Via het zien we duidelijk dat alle indices nog in moeilijkheden blijven, de AEX en de DAX konden wat herstellen maar op Wall Street is dat moeilijker gezien de bodems nog binnen bereikt blijven. Van toppen spreken we niet eens meer, voor nu in ieder geval. Wat ook opvalt is dat de Dow Jones, de S&P 500 en de DAX ver onder hun 50-daags gemiddelde staan terwijl Nasdaq daar nu ook onder staat. De AEX en de SOX staan er nog net boven.

Dow Jones:
De Dow Jones blijft zwak want een poging tot herstel werd verkocht en dat al voor de zoveelste keer, de buy the DIP strategie blijkt niet meer te werken. We moeten alleen maar naar de grafiek kijken om dat bevestigt te zien, van de laatste 12 sessies sluiten er maar liefst 10 negatief, het is al lang geleden dat we nog zo'n fase kunnen vinden voor wat betreft de Dow Jones.

Steun nu eerst de 33.500-33.600 punten, later zien we snel het 200-daags gemiddelde uitkomen op 33.205 punten waar we ook de laatste belangrijke steunlijn zien nu. Opletten met de Dow Jones nu, de index zit in een neergaande beweging en dat kan nu doorzetten omdat beleggers toch meer angst vertonen. Let dus vooral op die 33.500 en de 33.200 punten als laatste houvast.

Weerstand nu eerst de 34.350 en de 34.500 punten, later de 34.750 en de 35.010 punten (50-MA) als weerstand.

AEX index:
De AEX herpakt zich sterk maar blijft ver onder de top die vorige week vrijdag uitkwam op 804,5 punten. Toch is en blijft het een moeilijke index met enkele behoorlijk zwaar wegende aandelen die het verloop bepalen. Zo wist Shell gisteren 3,5% hoger te geraken terwijl ook ASML 2% herstel liet zien, dat samen alleen zorgt al voor een goeie 6 AEX punten. De index blijft onder de 790 punten waar we de eerste weerstand zien, later weerstand rond de 795 en de top rond de 805 punten.

Steun nu eerst de 780 punten met daaronder vooral het 50-MA rond de 770,5 punten. Onder de 770 punten kan de index versnellen richting de volgende dubbele steunzone die we zien rond de 750-755 punten. Pas onder de 750 punten ligt de weg open richting nog lagere niveaus, dan zien we de 738-740 en de 720-722 punten als steun.

DAX index:
De DAX herpakt zich dinsdag maar zolang de index onder de 15.500 punten blijft dan moeten we rekening houden met een verdere daling die de bodem van maandag kan aanvallen. Voorlopig nog geen positieve verwachtingen, de index blijft zwak. We zijn benieuwd naar het verdere verloop de komende dagen.

Weerstand nu dus die 15.350 met daarboven vooral de 15.500-15.550 punten, steun nu de bodem van maandag rond de 15.000 punten. Onder de 15.000 punten komt het 200-MA snel in beeld en dat zien we rond de 14.920 punten uitkomen nu. Onder dat punt ligt er een behoorlijk gat omlaag, dan zien we rond de 14.500 punten pas weer steun. Even goed bekijken wat er kan worden gedaan met de DAX of andere indices.

Nasdaq Composite:
De Nasdaq herpakt zich dan wel maar blijft dicht bij de eerste steunlijn, de index blijft wel onder het 50-daags gemiddelde en dat nu voor de 2e sessie op rij. De Nasdaq probeerde wel door te zetten omhoog maar door dat het niet lukt om de dip echt op te kopen blijft de druk omlaag groot.

Steun nog altijd de lijn onder de recente bodems rond de 14.700 punten, onder deze lijn ligt de weg open naar de volgende dubbele steun die nu uitkomt rond de 14.200-14.250 punten. Eerst dus die 14.675-14.700 punten als steun, daarna de 14.200-14.250 punten. Weerstand nu het 50-daags gemiddelde dat rond de 14.875 punten uitkomt, later rond de 15.000 punten weerstand.

Overzicht resultaat 2021 blijft goed:
Dinsdag (21 september) heb ik in na wat posities te hebben opgenomen opnieuw winst kunnen nemen. We zitten zonder posities nu maar ik verwacht nieuwe mogelijkheden om op te anticiperen bij een rebound van de markt want die komen er altijd wel. Om mee te doen kan dat nu via de nieuwe aanbieding tot 1 december. Deze maand en dit jaar staan we in ieder geval op een mooie winst en dat in een moeilijke markt. Wat ik doe is vooral tijd nemen en de rust bewaren, er komen dus weer nieuwe en vooral mooie kansen aan.

Schrijf u nu in via de nieuwe aanbieding en dat is tot 1 DECEMBER voor €35. Ga meteen naar onze tradershop via de link https://www.usmarkets.nl/trade... en schrijf u in voor deze mooie aanbieding ...


Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

Loading..
Er is een fout opgetreden