Liveblog Archief zaterdag 3 december 2022

1 liveblog items op zaterdag 3 december 2022.

Za 3 dec. 2022, 12:16

US Markets eens een tijdje volgen? Probeer het nu, €35 tot 1 FEB

Beste beleggers,

Vaak denkt men of de resultaten die worden behaald wel kunnen en dan vooral in deze markt die zeer uitdagend is en blijft, dat is aan u om te oordelen maar als u het niet een keer volgt of probeert dan zal u het nooit weten zeg ik dan. Verder is het ook zo dat onze leden trouw blijven volgen, mocht het allemaal niet kloppen dan had ik geen leden meer die mij volgen en dat al zoveel jaren dat ik dat doe.

En of men het nu wil geloven of niet, op 1 december werden er een paar kleine short posities opgenomen en die werden vrijdag na de middag met winst gesloten. Zo starten we de maand december meteen met een positief resultaat en we krijgen nog genoeg tijd om dat wat omhoog te brengen zodra er zich weer kansen voordoen. We gaan in ieder geval volop inzetten op dit jaar een reeks van 12 maanden op rij (het gehele jaar) positief af te sluiten. November werd de afgelopen week goed afgesloten met bij alle abonnementen een mooie winst. Dit jaar presteren we hoe dan ook heel sterk, beter dan de afgelopen jaren zelfs en dat zien we meteen ook aan het verloop van onze leden waarvan ik kan overtuigen dat 85 tot 90% van de leden al een lange tijd lid blijven. Dat is best veel voor de service die we leveren, het gaat uiteindelijk om geld en niemand zit te wachten op het verliezen van geld.

De service moet dan ook goed bevallen om die 85-90% van de leden vast te houden voor een langere periode en zoals u aan de resultaten kunt aflezen lukt dat prima met de strategie die ik volg om te handelen. En nogmaals, als u niet even een tijdje meekijkt en mogelijk de eerste tijd dus alleen maar volgen hoe we het doen, dan kunt u niet echt een oordeel geven. De kans dat de informatie, het makkelijk handelen en de intentie om mee te doen voldoende is bepaalt u uiteraard zelf. Is het na die proefperiode niks voor u, dan stopt u ermee (nergens een verplichting), mijn taak is om u te overtuigen dat het goed te doen is en dat u er tevreden mee bent. Dus, ga ervoor ... Dan weet u meer dan nu ...

Nu en mooie aanbieding om het te proberen:
Vanaf nu kunt u via deze mooie aanbieding een proefabonnement proberen tot 1 FEBRUARI 2023 voor €35 en volgen of meedoen met onze signaaldiensten. Dan krijgt u onze signalen (per SMS en mail), onze updates over de markt en de kansen die zich kunnen voordoen om te handelen. Onze resultaten van dit jaar (2022) blijven goed en ook de maand november werd met winst afgesloten, de andere 10 maanden dit jaar werden ook met winst afgesloten zodat het jaar resultaat (2022) op weg is om het beste te worden van de afgelopen 6 jaar. En dat in een moeilijke markt en waar we nog altijd moeten werken met halve posities door dat de volatiliteit te extreem is dit jaar. Halve posities wil zeggen dat we de aantallen lager nemen dan in een normale markt, dus de inleg per positie is dan ongeveer de helft. Een bewuste keuze om zo aan de andere kant ook een eventueel verlies klein te houden tijdens de grote bewegingen die we krijgen op de markten.

Verder handelen we ook niet te veel, we wachten altijd op een redelijk goed momentum om in te stappen, vergeleken mat pakweg 2 jaar geleden neemt het aantal transacties af omdat we rustig blijven en niet zomaar instappen, we bewaren de rust om op zo'n momentum te wachten. Dat zorgt voor betere resultaten en de leden zijn daar ook tevreden mee omdat er niet dagelijks berichten komen om wat te doen. Wel is het zo dat de leden er een goed vertrouwen in hebben door dat we zo voorzichtig werken en dan ook meedoen zodra we posities opnemen.

Er komen zeker nog genoeg kansen de komende periode, als u zich inschrijft voor een proefabonnement dan doet u de rest van dit jaar nog mee en meteen ook de eerste maand (januari) van 2023 pakt u dan ook mee en dat voor slechts €35 tot 1 februari. Schrijf u vandaag nog in op onze site via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u snel op de verzendlijst met de leden. Laat het nu ook net zo zijn dat ik de komende dagen een mooie beweging verwacht waar we op kunnen handelen met wat posities.

Meedoen is heel gemakkelijk want bij de signalen die worden verzonden staat de code in de SMS en mail om de positie aan te schaffen via uw broker, dat is niet verplicht want wie liever werkt met eigen instrumenten kan ook de signalen volgen. Een alternatief waar er mee wordt gewerkt maakt dus in feite niet zoveel uit, het gaat om de signalen, de in- en uitstap berichten kunt u dan gebruiken om zelf te handelen of ter indicatie te gebruiken. In feite doet u wat u zelf wilt maar ter indicatie kunt u onze updates en signalen zeker gebruiken ... Dat doen meerdere leden op deze manier ...

Maakt uw keuze voor een van de abonnementen via de links hieronder:

Lid worden van Systeem Trading (inleg €3000) AEX, DAX, Dow Jones en Nasdaq ...
Ga naar abonnement/aex-systeemtrading

Lid worden van Guy Trading (inleg €8000) Nasdaq, Dow Jones, DAX, Brent olie, enkele volatiele aandelen ...
Ga naar abonnement/guy-trading

Lid worden van Index Trading (inleg €4000) AEX, DAX, Dow Jones en Nasdaq ...
Ga naar
abonnement/index-trading
Lid worden van Polleke Trading (inleg €7000) AEX, DAX, Dow Jones ...
Ga naar abonnement/polleke-trading
Lid worden van COMBI-Trading (inleg €15.000) AEX, DAX, Dow, Nasdaq, Brent olie, enkele volatiele aandelen ...
Ga naar
abonnement/combi-abo

Hieronder nog de overzichten van de maand december en het totaal van 2022:

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart

acwerrij za 3 dec. 2022, 13:58 Het zou toch een mooi doel zijn om voor het systeemtraden dit jaar de 200% te halen.......
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.