Beursdagboek Daïm Boscart 11 oktober 2016, 10:21

...

DAX en AEX zoeken richting

11 oktober 2016, 10:21 | Daïm Boscart | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)




De Europese indices open­den lager van­mor­gen maar hebben zich na het eerste uur weer behoor­lijk her­steld. De min­nen zijn bij­na van de bor­den en hebben ruimte gemaakt voor wat kleine plussen. De Europese indices staan zodoende vrij vlak. Zow­el de AEX als de DAX bli­jven deze maand bin­nen een nauwe trad­in­grange waar men nog duidelijk aan het zoeken is welke kant men op wil gaan.

De AEX bli­jft voor­lop­ig hangen in de trad­in­grange van 452 – 458 pun­ten. Hier vin­dt de index ste­un op 452 pun­ten en weer­stand op 458 pun­ten. Een uit­braak bleef bei­de kan­ten op beperkt met maar 2 pun­ten en dus zien we voor­lop­ig dat deze pun­ten hun werk behoor­lijk doen.

Hourly AEX:
Ook de DAX bevin­dt zich in een zeer nauwe trad­in­grange. De Duitse hoofdin­dex beweegt zich sinds begin deze maand tussen de 10.500 en 10.640 pun­ten. Daar­naast enkele dal­ende top­pen voor de DAX die leken te duiden op een omme­keer van de trend. Echter veerde de koers van de DAX weer op na het bereiken van de 10.500 ste­un en bevin­dt de index zich zodoende vlak bij de 10.640 weer­stand. De komende uren zal blijken of de DAX sterk genoeg zal zijn om deze weer­stand te gaan testen.

Hourly DAX:


Met vrien­delijke groet,

Daïm Boscart
USMar­kets

Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.