Beursdagboek Trader Guy 8 oktober 2015, 09:05

...

Markt lijkt klaar om stap terug te doen, let op de 440 bij de AEX nu

8 oktober 2015, 09:05 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


Gis­teren een dag met wederom veel volatiliteit, aan de bovenkant hoog maar richt­ing het slot hier in Europa redelijk dicht bij de day­low. Wall Street kon nog her­pakken richt­ing het slot maar van­mor­gen via de futures staat alles weer een stuk lager. Het zal wacht­en wor­den op de open­ing straks op Wall Street denk ik.

De olie kon na de pub­li­catie van de voor­raden inlev­eren na 2 dagen met forse sti­jgin­gen, zo lijkt de Brent weer onder­weg naar de 49 – 50 dol­lar. De oliepri­js heeft wel invloed op veel beursin­dex­en waar olieaan­de­len in zit­ten, denk hier­bij vooral aan de AEX dat met Shell een richt­ing bepaler heeft bin­nen de index. Ook de Dow Jones waar enkele olieaan­de­len in zit­ten kan het daar­door wat moeil­ijk­er gaan kri­j­gen.

Vanavond kri­j­gen we nabeurs op Wall Street ook cijfers van Alcoa, de markt wacht daar nu ook op, de kwartaal cijfers zullen vanaf nu bin­nen begin­nen te drup­pe­len …

Tech­nisch BLOK:
De AEX bereikt de zone 440 – 444 en gaat er zelfs nog even boven om rond de 446 een top te mak­en, nadi­en moet de index inlev­eren met een slot rond de 440 pun­ten. Ste­un nu die 440 met daaron­der de 435 en 432 pun­ten, maar in deze markt kan de AEX zek­er snel verder doorzetten. Dat moeten we afwacht­en nu. De DAX kon naar de 10.000+ maar van­mor­gen zien we weer wat lagere koersen. Ste­un nu de 9850 met lat­er de 9750 voor de DAX, aan de bovenkant bli­jft de 10.00010.050 staan als redelijk zware weer­stand.

Op Wall Street nu twi­jfels, wel groen weer gis­teren en zo maakt de Dow Jones een hele sterke reeks, de 17.000 bli­jft wel de weer­stand nu. Naar bene­den toe ste­un rond de 16.750 en lat­er de 1655016.600 pun­ten. Daar­na kun­nen de 16.250 en de 16.000 snel vol­gen in deze markt, ik bli­jf erop wijzen dat we in de okto­ber peri­ode zit­ten en er veel kan gebeuren seizo­engewi­js. De S&P 500 laat wat liggen van­mor­gen, daar ste­un rond de 1975 pun­ten, lat­er de 1950 als mogelijk doel voor de S&P 500. Weer­stand aan de bovenkant de 1995 – 2000 pun­ten, daar­boven de 2020 pun­ten.

Advies­di­en­sten:
Gis­teren weer wat posi­ties op kun­nen nemen na dat de markt al een behoor­lijke opsprong maak­te, dus voorzichtig aan de short kant met de AEX, de DAX en ook de Dow Jones ver­spreid over de ver­schil­lende ser­vices. De eerste resul­tat­en voor de maand okto­ber staan er dus ook bij iedere advies­di­enst en die zijn vlak tot posi­tief. Hieron­der ziet u een tabel van deze maand.

Mee­doen kan nu via de aan­bied­ing tot 1 decem­ber voor €39. We gaan steeds op zoek nu naar nieuwe kansen in ieder geval. Zorg ervoor dat u mee bent want in de loop van de dag bij Polleke Trad­ing, Sys­teem Trad­ing, Guy Trad­ing en/​of Alles of Niets, kun­nen we wat doen. Als u zich nu inschri­jft dan staat u van­daag al op de verzendlijst !

Nu loopt er een aan­bied­ing tot 1 DECEM­BER vanaf €39, inschri­jven kan via de link http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html … dan komt u snel op onze lijst

Tabel maand­score okto­ber:

Tabel maand­score september:

Tabel maand­score augus­tus:AEX:S&P 500:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.