Beursdagboek Trader Guy 16 augustus 2016, 08:33

...

Weer nieuwe records Wall Street, AEX blijft hangen

16 augustus 2016, 08:33 | Trader Guy | leestijd: 7 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


Mark­toverzicht:
Een rustige start van de week waar het in Europa een halve feestdag was door 15 aug. Wall Street trok zich daar weinig van aan en kon de week pri­ma starten met nieuwe top­pen bij de 3 belan­grijke indices, de S&P 500, de Dow Jones en de Nas­daq. Alle 3 een nieuw hoog­ste slot ooit op de bor­den, weer voer voor de kran­ten die ermee uit kun­nen pakken. Het is al weken aan een stuk dat we daar nieuwe top­pen aan elka­ar rij­gen en vol­gens mij zijn we er nog niet klaar mee. Pas met vuur­w­erk verwacht ik het einde van het feest, met vuur­w­erk bedoel ik een over­shoot omhoog van 2 tot 2,5% tij­dens een avond­sessie op Wall Street. We gaan het zien, voor­lop­ig nog rustig daar met niet veel angst dat het plots zou gaan draaien.

De AEX bli­jft ver achter momenteel, de index wil nog niet uit­breken ter­wi­jl ik dat wel had verwacht toen vri­jdag en maandag (gis­teren) die 455 – 456 pun­ten onder druk kwam te staan. Van­mor­gen een terug­val via de voor­beurs indi­catie tot rond de 452 ste­un, nu maar eens zien of dat de dag­bo­dem kan wor­den waar­na de index zich zou kun­nen her­pakken om een nieuwe aan­val op te zetten richt­ing de weer­stand. De DAX bli­jft op koers, ook wat dal­ing van­mor­gen maar de index bli­jft ver boven zijn oude weer­stand en lijkt onder­weg naar de 10.820 of de 11.000 pun­ten. Ook hier afwacht­en op het ver­volg. Dan nog kort de olie, die breekt uit met kans op meer lat­er deze week waar de 50 dol­lar wacht als vol­gend doel.

Sig­naal dien­sten:
We hebben de maand juli mooi af kun­nen ron­den, zo komen we in de maand JULI uit op mooie scores voor alle sig­naal­dien­sten. Bij Polleke Trad­ing halen we €1610 winst ter­wi­jl Sys­teem Trad­ing €725 bij kan schri­jven op het totaal van dit jaar. Ook Guy Trad­ing maakt een stap vooruit met €1022 winst, Alles of Niets haalt €667 in juli. De maand augus­tus is begonnen en ook nu proberen we met posi­ties van de beweg­in­gen te prof­iteren, na een eerste actie waar we een klein ver­lies op hebben moeten nemen zijn we met de markt op tijd meege­draaid zodat de lopende posi­ties nu op een mooie winst staan en we virtueel voor deze maand al behoor­lijk in de plus staan.

De markt komt mijn inziens toch weer in de buurt van een belan­grijk punt waar er een vol­gende grote beweg­ing uit kan ontstaan. Daar proberen we iets mee te doen, we zit­ten dus in een posi­tie momenteel. De leden kri­j­gen daarover alti­jd een SMS bericht om in te stap­pen en als het nodig is dus ook om er weer uit te stap­pen. U kunt mee­doen met onze posi­ties, we bewi­jzen keer op keer de goeie manier van han­de­len toe te passen, han­de­len is meer dan velen ervan verwacht­en en eist de nodi­ge flex­i­biliteit van de Trad­er. Dat doe ik voor U, ik geef mijn leden vertrouwen en vooral RUST. Mee­doen via de aan­bied­ing kan nu, dan leert u in ieder geval veel van hoe we werken. De aan­bied­ing kan vanaf €39 tot 1 OKTO­BER… Dan komt u meteen op de verzendli­jst te staan.

Hieron­der ziet u de 3 tabellen per advies­di­enst, eerst de maand juli, dan dit jaar en als laat­ste tabel sinds we zijn ges­tart in 2013 (mei-juni). Deze resul­tat­en zijn cor­rect en hele­maal in te zien op de web­site voorzien van reviews die leden hebben geschreven over hun deelname.

Inschri­jven? https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​m​a​r​k​t​p​l​a​a​t​s​.html

Tech­nisch Blok:
De AEX zette eerst door tot de 455 – 456 pun­ten waar de eerste weer­stand wacht maar de index moet wat inlev­eren, het bli­jft wacht­en tot de index uit­breekt en ook boven de 458 pun­ten ger­aakt. Boven die 458 pun­ten ligt de weg open richt­ing de 470 – 472 pun­ten, de kans op een uit­braak is grot­er aan het wor­den nu de DAX al de zware weer­stand achter zich laat en doorzet omhoog en omdat Wall Street op recor­drace bli­jft. Ste­un nu de 452 en de 448 – 449 pun­ten, daaron­der de 444 pun­ten als ste­un waar het pas daaron­der zal breken. De DAX wist vorige week dins­dag de zware weer­stand te door­breken, de 10.47010.500 pun­ten werd met geweld door­bro­ken. Deze uit­braak opent nu de deur richt­ing de 10.820 pun­ten waar de vol­gende hin­der­nis wacht, lat­er kan de DAX mogelijk doorstoten richt­ing de 11.000 en zelfs tot de 11.400 pun­ten. Ste­un nu de 10.475 pun­ten ofwel de weer­stand waar de DAX dins­dag door wist te stoten. Lat­er de 10.400 en de 10.250 pun­ten als ste­un. Het is de vraag of men de index nu die is uit­ge­bro­ken ver terug zal lat­en vallen, ik verwacht eerder nieuwe top­pen nu de DAX los is ger­aakt uit de lange downtrend.

Wall Street maakt opnieuw nieuwe All Time Highs, weinig tot geen weer­stand meer nu en bij de S&P 500 kun­nen we het vol­gende doel rond de lijn over de top­pen leggen, dat zou nu rond de 2195 – 2200 pun­ten uitkomen. Lat­er loopt die lijn ges­taag op richt­ing de 2210 en 2220 pun­ten. Ste­un nu eerst de 2175 met lat­er de 2150 en de 2135 pun­ten, pas onder die 2120 ziet het er voor de S&P 500 slecht uit. De Dow Jones maakt ook een nieuwe top ofwel hoog­ste koers ooit, de weg bli­jft open liggen naar meer. Weer­stand nu eerst die 18.750 pun­ten, daar­na let­ten we vooral op het nieuwe ronde getal 19.000 pun­ten. Ste­un nu de 18.350 (oude top), daaron­der nog een sterke ste­un rond de 18.230 pun­ten. De Nas­daq doet het­zelfde, een nieuwe All Time High, daar op slot­ba­sis nu 5262 pun­ten. Boven die ATH nu weer­stand rond de 5275 en de 5320 pun­ten, lat­er is er een over­shoot tot de 5500 pun­ten mogelijk. Ste­un nu eerst de 5175 met lat­er de 5132 punten.

Euro-dol­lar:
De euro bli­jft tussen de 1,105 en de 1,125 dol­lar hangen maar loopt wat op richt­ing die weer­stand nu, de range houden we nog alti­jd in de gat­en door dat we de weer­stand naderen van­mor­gen. Pas bij een uit­braak boven die 1,125 dol­lar moeten we ons op de 1,14 dol­lar gaan richt­en maar zo ver is het nog niet.

Brent olie:
De olie pakt nu echt door en breekt de zware weer­stand, een slot boven de 48 dol­lar is heel sterk, nu moet blijken of we doorstoten richt­ing de 50 dol­lar of niet. Ste­un nu de 4646,5 dol­lar met daaron­der de 44 en 42,5 dol­lar. We staan al een behoor­lijk eind boven de bodem van deze maand die werd gemaakt op 41,5 dol­lar. Het bli­jft nog steeds moeil­ijk om wat te doen met de olie, we wacht­en even af nu, geen te grote risi­co’s nemen bij de grote uit­sla­gen bij de olie.

We zien mogelijk weer wat kansen op de olie de komende peri­ode, dat doen we via Guy Trad­ing han­de­len op de olie. Wie mee wil doen kan zich daar­voor inschri­jven via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​g​u​y​-​t​r​a​d​i​n​g​.html

AEX:

DAX:


S&P 500:


Dow Jones:


Brent olie:



Guy Boscart

US Mar­kets


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.