Beursdagboek Trader Guy 20 augustus 2016, 08:54

...

Wall Street nog rond topzone, AEX zwakjes de week uit

20 augustus 2016, 08:54 | Trader Guy | leestijd: 9 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


Mark­toverzicht:
Europa begon zwak vri­jdag maar de dal­ing zette niet verder door na het aan­tikken van de ste­un­zones, het was net als vaak weer op Wall Street wacht­en. Daar een slechte start maar richt­ing het slot weinig ver­schil met don­derdag, alles bli­jft in de buurt van de hoog­ste koersen ooit en dat bij alle 3 de belan­grijke indices. Op week­ba­sis zien we dat Wall Street nage­noeg vlak afs­luit, de Dow Jones ver­loor 23 pun­ten ter­wi­jl de S&P 500 met 0,18 pun­ten (0,01%) de week afs­loott. De Nas­daq deed het beter, daar een kleine plus van 5 pun­ten (0,1%). Alles dicht bij huis in tegen­stell­ng tot Europa waar alles wel iets terug moest, de AEX ver­loor 5,5 pun­ten ofwel 1,2% ter­wi­jl de DAX met 170 pun­ten terug moest (-1,6%). Mede door de euro die opliep zien we dat Europa het wat moeil­ijk­er kri­jgt, de vraag is nu of Wall Street terug moet net als Europa of is het zo dat we nog niet klaar zijn met de reeks All Time Highs op Wall Street en dat Europz zich zal her­pakken de komende dagen? Bei­de sce­nar­i­o’s behoren tot de mogelijkhe­den, er is de afgelopen week wat diver­gen­tie ontstaan tussen bei­den en dat wordt meestal dicht gemaakt. Grafieken van de AEX, DAX, Dow Jones, S&P 500 en de Brent olie ziet u onder­aan deze update …

We bli­jven alert en bek­ijken het dag per dag, we moeten in ieder geval zor­gen dat we goed mee zit­ten met de vol­gende beweg­ing. Dat zal ik doen voor de leden, we nemen onze tijd en han­de­len met struc­tu­ur zodat we ges­taag de winst kun­nen uit­bouwen richt­ing het einde van het jaar. Tot nog toe is 2016 een heel goed jaar om te han­de­len, er doen zich heel veel kansen voor op de markt door de volatiliteit.

Het is wacht­en tot er zich kansen voor­doen de komende dagen, we houden u op de hoogte via de web­site en ik begeleid mijn leden waar dat nodig is. Als er zich een kans voor­doet de komende dagen zal ik die over­dra­gen aan de leden uit­er­aard want we komen steeds dichter bij een mooi moment om een grote move mee te pakken via Wall Street en Europa.

Sig­naal dien­sten:
De markt zoek nu tussen de 448 en 456 pun­ten, er komt een uit­braak op korte ter­mi­jn maar welke kant op zal nog moeten blijken. Voor­lop­ig zit­ten we niet in de markt wat betre­ft de indices, maar ik voorzie wel weer een grote move aankomen bij zow­el de AEX, de DAX en de indices op Wall Street. Daarom deze mail, zorg dat u erbij bent voor de vol­gende acties komende week. Vanaf van­daag trouwens een nieuwe aan­bied­ing, nu tot 1 NOVEM­BER voor €39.

Een nieuwe kans om lid te wor­den bij US Mar­kets waar we naar de beste kansen zoeken en han­de­len met beleid, waar het moet nemen we de STO­PLOSS, en waar het kan lat­en we de winst door­lopen. Op de AEX kan een uit­braak zor­gen voor weer 20 – 25 pun­ten beweg­ing, ik zal die proberen mee te pakken, of een groot gedeelte daarvan.

Han­de­len op de beurs doet u het best met een coach, een men­tor die veel over de markt en han­de­len weet en waar er een track­record kan wor­den voorgelegd die cor­rect is. Ook al is het maar ter onder­s­te­un­ing, of om ervarin­gen te delen met elka­ar. Dat kan alle­maal via US Mar­kets waar u zelfs met al onze leden kunt com­mu­niceren, ook spreken de leden bij ons, u kunt hun bevindingen/​reviews rustig nalezen voor dat u mee gaat doen via de link hieronder …

https://www.usmarkets.nl/tradershop/abonnement/aex-systeemtrading.html#reviews

Mee­doen en maandag op de verzendli­jst staan?
Schri­jf u van­daag nog in via de vol­gende link: https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Tabellen met overzicht:
Han­de­len op de AEX kunt u al volop met €1500, wie met meer mee wenst te doen kan de aan­tallen ver­hogen maar dan moet ook het begin­sal­do evenredig mee. Hieron­der ziet u nog de tabellen per advies­di­enst per van­daag, de nieuwe resultaten.

Sys­teem Trading:


Polleke Trad­ing:


Guy Trad­ing:


Alles of Niets:


COM­BI Trading:

Tech­nisch Blok:
De AEX bli­jft zoeken naar hou­vast maar het lukt nog amper om zich los te mak­en uit de trad­in­grange van 10 pun­ten, de gren­zen liggen nu tussen de 446 en 456 pun­ten. De laat­ste han­dels­dag was een moeil­ijke voor de AEX, wel bleef alles in het rood maar bin­nen de genoemde gren­zen. De eerste weer­stand wordt nu de 452 – 453 pun­ten met net daar­boven de zware weer­stand tussen de 455 en 456 pun­ten. Ste­un nu de 448 met daaron­der de 446 en de 444 pun­ten, een test van de 438 pun­ten zou er nog in kun­nen zit­ten als de index de cor­rec­tie doorzet richt­ing de belan­grijke ste­un­zone in de buurt van de 438 pun­ten, daar liggen het 50- en 200-MA te wacht­en. Nog iets daaron­der komt de lijn onder de bodems uit, die wacht nu rond de 430 – 432 pun­ten en is ook belan­grijk. De DAX moest ook inlev­eren de afgelopen dagen, de index komt vanaf de 10.800 pun­ten terug tot de 10.50010.550 pun­ten. Na een her­stel­poging don­derdag zakt de index weer terug, belan­grijke ste­un nu rond de 10.48010.500 pun­ten, onder deze ste­un kan de DAX mogelijk terug naar de 10.400 of de 10.25010.300 pun­ten. Weer­stand bli­jft de 10.75010.820 en de 11.000 pun­ten, het is nu de vraag of de DAX na die zwak­te zich kan her­pakken omhoog.

Wall Street bli­jft nog dicht bij de All Time Highs, weinig weer­stand bij de S&P 500. We kun­nen het vol­gende doel rond de lijn over de top­pen leggen, dat zou nu rond de 2195 – 2200 pun­ten uitkomen. Lat­er loopt die lijn ges­taag op richt­ing de 2210 en 2220 pun­ten. Ste­un nu eerst de 2175 met lat­er de 2150 en de 2135 pun­ten, pas onder die 2120 ziet het er voor de S&P 500 slecht uit. De Dow Jones bli­jft net als de S&P 500 dicht bij de hoog­ste koers ooit, de weg bli­jft open liggen naar meer alleen is er nu de vraag wat er zal wor­den gedaan met de top­zone die zich aan het ombuigen is naar omlaag? Weer­stand nu eerst die 18.750 pun­ten, daar­na let­ten we vooral op het nieuwe ronde getal 19.000 pun­ten. Ste­un nu de 18.350 (oude top), daaron­der nog een redelijk sterke ste­un rond de 18.230 pun­ten. De Nas­daq doet het­zelfde, even een stap­je terug na de nieuwe All Time High, boven die ATH nu weer­stand rond de 5275 en de 5320 pun­ten, lat­er is er een over­shoot tot de 5500 pun­ten mogelijk. Ste­un nu eerst de 5175 met lat­er de 5132 pun­ten. Ook de Nas­daq toont nu een mogelijke draai op de grafiek na de 2 top­pen die er staan, we gaan het zien de komende dagen want het wordt iets moeil­ijk­er om een nieuwe over­steek naar omhoog in te zetten nu. Voor alle indices op Wall Street voorzie ik na een terug­val weer een steek omhoog, die terug­val kan tot 3% wor­den ongeveer.

Euro-dol­lar:
De euro laat een spike omhoog zien gis­teren tot boven de 1,13 dol­lar, nog alti­jd met de uit­braak boven de 1,125 dol­lar weer­stand. Na het slot van de week staat de euro nog steeds in de buurt van de 1,131,135 dol­lar maar mijn verwacht­ing bli­jft dat de trad­in­grange 1,1051,125 dol­lar weer kan wor­den opge­zocht. De kans op een verdere sti­jging zit er ook in maar op dit moment is dat niet mijn verwacht­ing, weer­stand nu de 1,135 dol­lar met daar net boven de 1,14 dollar.

Brent olie:
De olie pakt nu echt door en breekt de zware weer­stand, het slot boven de 47,548 dol­lar was heel sterk, de Brent stoot vri­jdag zelfs door tot net boven de 51 dol­lar. Ste­un nu eerst de 47,5 dol­lar met daaron­der de 4646,5 dol­lar. We staan nu toch al een behoor­lijk eind boven de bodem van deze maand die werd gemaakt op 41,5 dol­lar. Door de uit­braak was de kans al vrij groot dat de olie door zou kun­nen stoten tot die 50 – 51 dol­lar het­geen er gis­teren ook gebeurde. Even een stap terug zou nu moeten kun­nen, hier­bij denk ik aan de hertest van de uit­braak­zone 47,548 dol­lar of tot de 46 dol­lar. Daar­na kan de olie mogelijk weer omhoog maar het bli­jft een zeer moeil­ijk geval al een tijd die olie waar­door het alle kan­ten op kan, en dan ook nog in een snel tempo. 

We zien mogelijk weer wat kansen op de olie de komende peri­ode, dat doen we via Guy Trad­ing han­de­len op de olie. Wie mee wil doen kan zich daar­voor inschri­jven via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​g​u​y​-​t​r​a​d​i​n​g​.html

AEX:


DAX:

S&P 500:

Dow Jones:

Brent olie:

Guy Boscart

US Mar­kets


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.