Beursdagboek Trader Guy 31 augustus 2016, 08:42

...

AEX met poging tot uitbraak, Wall Street zoekt richting

31 augustus 2016, 08:42 | Trader Guy | leestijd: 7 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


Mark­toverzicht:
De beurzen zoeken nu duidelijk richt­ing, Europa probeert wat achter­stand in te halen ter­wi­jl Wall Street even bin­nen een kleine range stil komt te liggen. Belan­grijk is nu dat ook Wall Street opnieuw die All Time Highs opzoekt om meteen daar­na nieuwe top­pen gaat mak­en tot de weer­stand wordt aangetikt. De hoog­ste koersen ooit bli­jven dicht en bin­nen bereik want als er een sterke dag voor­bij komt zijn we er weer, alles ligt bin­nen de 1% nog steeds. Nu Europa wat beter voor de dag komt en de AEX duidelijk aan­klopt om door te stoten boven de weer­stand zou het kun­nen dat we de rest van de week tevre­den beleg­gers gaan kri­j­gen maar het moet wel gebeuren eerst natu­urlijk. De AEX is al een tijd op zoek naar meer maar de zware weer­stand kon alles nog tegen­houden, de test van de 458 pun­ten gis­teren wat boven de 456 pun­ten ligt doet de hoop duidelijk sti­j­gen. Nu nog dat laat­ste stoot­je erbij zien te kri­j­gen en we kun­nen naar de 470 – 472 pun­ten waar de vol­gende zware weer­stand wacht.

Als han­de­laar moeten we daarop in kun­nen spe­len, na een tijd­je naar een fut­loze markt te hebben gekeken kan er nu weer wat vuur­w­erk komen. Dan moet alles zoals ik al aan­gaf meezit­ten natu­urlijk want we zien dat de euro wat goed­kop­er aan het wor­den is, een extra stim­u­la­tor voor het posi­tieve ver­loop van de indices in Europa en Wall Street. Ook de economis­che data die er nog komen lat­er deze week moeten goed vallen, vri­jdag om 14:30 kri­j­gen we in de VS de maan­delijkse cijfers over de werkgele­gen­heid en die ziet men toch als zeer belan­grijk. De beurzen kun­nen daar­door behoor­lijk in beweg­ing komen, welke kant op valt te bezien maar nu de indi­caties er redelijk goed uitzien bli­jft de kans op een draai omhoog vrij groot.

Opval­lend is ook dat Wall Street al enkele keren wat druk omlaag laat zien maar we hebben al weken geen dal­ing voor­bij zien komen die grot­er is dan pak­weg 0,5 – 0,75% het­geen nog maar eens aan­toont dat de kop­ers niet wegvallen.

Sig­naal dien­sten:
De beurze kri­j­gen de wind wat in de zeilen nu, we doen daar wat mee via onze advies­di­en­sten en waar u lid van kunt wor­den. Mee­doen kan nog met de posi­ties die open staan nu. Daarom deze aan­bied­ing, zorg dat u erbij bent met de acties van deze week. Vanaf van­daag trouwens een nieuwe aan­bied­ing, nu tot 1 NOVEM­BER voor €39.

Een nieuwe kans om lid te wor­den bij US Mar­kets waar we naar de beste kansen zoeken en han­de­len met beleid, waar het moet nemen we de STO­PLOSS, en waar het kan lat­en we de winst door­lopen. Op de AEX kan een uit­braak zor­gen voor weer 20 – 25 pun­ten beweg­ing, ik zal die proberen mee te pakken, of een groot gedeelte daarvan.

Han­de­len op de beurs doet u het best met een coach, een men­tor die veel over de markt en han­de­len weet en waar er een track­record kan wor­den voorgelegd die cor­rect is. Ook al is het maar ter onder­s­te­un­ing, of om ervarin­gen te delen met elka­ar. Dat kan alle­maal via US Mar­kets waar u zelfs met al onze leden kunt com­mu­niceren, ook spreken de leden bij ons, u kunt hun bevindingen/​reviews rustig nalezen voor dat u mee gaat doen via de link hieronder …

-https://www.usmarkets.nl/tradershop/abonnement/aex-systeemtrading.html#reviews

Mee­doen en maandag op de verzendli­jst staan?
Schri­jf u van­daag nog in via de vol­gende link: https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Tabellen met overzicht:
Han­de­len op de AEX kunt u al volop met €1500, wie met meer mee wenst te doen kan de aan­tallen ver­hogen maar dan moet ook het begin­sal­do evenredig mee. Hieron­der ziet u nog de tabellen per advies­di­enst per van­daag, de nieuwe resultaten.

Sys­teem Trading:


Polleke Trad­ing:


Guy Trad­ing:


Alles of Niets:


COM­BI Trading:


Tech­nisch Blok:
De AEX probeert nu duidelijk uit te breken om het veld tussen de 456 en 472 pun­ten te dicht­en, als dat lukt kun­nen we mogelijk een mooie sti­jging zien bij de AEX. Ste­un nu de 452 – 453 en de 448 pun­ten waar we deze week al een test hebben gezien. Het zal niet gemakke­lijk gaan om door te stoten want dan moet alles mee zit­ten en moet Wall Street zich ook weer her­pakken. Wel zie ik wat posi­tieve indi­caties bij de AEX index die duidelijk zin heeft om de trad­in­grange 448 – 456 te ver­lat­en. De DAX doet het ook goed nu, daar ligt de weg open richt­ing de top van deze maand, rond de 10.820 pun­ten. Boven die weer­stand kan de DAX naar de 11.000 pun­ten en hoger, ook hier eerst maar eens doorzetten. Ste­un nu de 10.475 pun­ten, lat­er de 10.400 en de 10.250 punten. 

Op Wall Street bli­jft alles nog steeds dicht bij de All Time Highs, weinig weer­stand bij de S&P 500 en een mooie ste­un­zone nu ron­dom de 2165 – 2170 pun­ten. We kun­nen het vol­gende doel bij de lijn over de top­pen leggen, deze weer­stand wacht nu rond de 2205 pun­ten. Lat­er zal deze weer­stand naar mate de tijd ver­loopt wat oplopen richt­ing de 2210 en 2220 pun­ten. Ste­un nu eerst de 2165 – 2170 met lat­er de 2150 en de 2135 pun­ten, pas onder die 2120 ziet het er voor de S&P 500 slecht uit. De Dow Jones bli­jft net als de S&P 500 dicht bij de hoog­ste koers ooit, ook hier bli­jft de weg omhoog open liggen naar meer. Weer­stand door de lijn over de top­pen zien we nu rond de 18.000 pun­ten, daar­na let­ten we vooral op het nieuwe ronde getal 19.000 pun­ten. Ste­un nu de 18.350 (oude top), daaron­der nog een redelijk sterke ste­un rond de 18.230 pun­ten. De Nas­daq kan ste­un vin­den rond de 5200 met lat­er de 5132 pun­ten (oude top van 2000), weer­stand nu rond de 5270 en de 5310 pun­ten waar de lijn over de recente top­pen uitkomt.

Euro-dol­lar:
De euro komt nu terug in de richt­ing die ik vorige week al aan­gaf, de euro staat nu in het mid­den bin­nen de trad­in­grange 1,1051,125 dol­lar waar er rond de huidi­ge stand (1,115 dol­lar) wat ste­un wordt gevon­den. De 1,105 dol­lar ofwel de onderkant van de trad­in­grange bli­jft een richt­punt, lat­er zien we de 1,095 dol­lar als ste­un. Weer­stand nu de 1,125 dol­lar met daar­boven de 1,135 dol­lar waar de euro afgelopen vri­jdag nog zijn top maakte.

Brent olie:
De olie bli­jft wat liggen nu tussen de pak­weg 48 en 50 dol­lar, weer­stand eerst rond de 50 dol­lar met daar­boven snel de 51 – 52 dol­lar. Ste­un nu de 47,548 dol­lar met daaron­der de 46 dol­lar. Van­mid­dag kri­j­gen we weer de olievoor­raden uit de VS bin­nen, alti­jd goed voor wat beweg­ing bij de olie.

AEX:


DAX:

S&P 500:


Dow Jones:

Brent olie:

Guy Boscart
US Mar­kets


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.