Beursdagboek Trader Guy 1 september 2016, 08:25

...

Wall Street met dipje, AEX moet wachten

1 september 2016, 08:25 | Trader Guy | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


Mark­toverzicht:
De indices op Wall Street zakken verder weg maar her­pakken zich nog steeds tegen het einde van de sessie zodat alles bin­nen bereik bli­jft. De S&P 500 staat op slot­ba­sis slechts 23 pun­ten onder de hoog­ste koers ooit, dat is 1% en dus makke­lijk te halen in 1 sessie. Zelfde voor de Dow Jones die ook min­der dan 2% onder zijn top staat na het slot gis­teren. De indices in Europa deden het eerst nog redelijk maar moesten inlev­eren na de open­ing van Wall Street, de DAX bli­jft wat hangen maar de AEX lag er sterk bij gedurende de dag. Omdat de olie en Wall Street na open­ing in moesten lev­eren kon men de winst niet vasthouden, de index ger­aakt nog niet tot boven de zware weer­stand. Vooral Shell hield de boel tegen omdat de olie na de voor­raden uit de VS fors in moest lev­eren, voor de AEX is het dan lastig om door te stoten daar het zwaarst wegende aan­deel werd verkocht. Aan de andere kant deden de finan­cials het goed waaron­der ING.

Het is ook wacht­en op de cijfers over de werkgele­gen­heid mor­gen, als die mee­vallen dan kan Wall Street zich daar weer door op gang trekken en staan we zo rond de top­pen. Al is niets zek­er wat betre­ft het mark­tver­loop, alti­jd moeten we reken­ing houden met het tegengestelde al denk ik dat we daar nog niet klaar voor zijn. Mijn verwacht­ing bli­jft dat Wall Street nog 1 keer die lijn over de top­pen zal gaan opzoeken met nieuwe All Time Highs, daar­na kan er een ste­vige terug­val vol­gen. Meestal wor­den top­pen met geweld neergezet, dat geweld heb ik tot nog toe niet opgemerkt.

Sig­naal dien­sten:
De beurzen kri­j­gen de wind wat in de zeilen nu, we doen daar wat mee via onze advies­di­en­sten en waar u lid van kunt wor­den. Mee­doen kan nog met de posi­ties die open staan nu. Daarom deze aan­bied­ing, zorg dat u erbij bent met de acties van deze week. Vanaf van­daag trouwens een nieuwe aan­bied­ing, nu tot 1 NOVEM­BER voor €39.

Een nieuwe kans om lid te wor­den bij US Mar­kets waar we naar de beste kansen zoeken en han­de­len met beleid, waar het moet nemen we de STO­PLOSS, en waar het kan lat­en we de winst door­lopen. Op de AEX kan een uit­braak zor­gen voor weer 20 – 25 pun­ten beweg­ing, ik zal die proberen mee te pakken, of een groot gedeelte daarvan.

Han­de­len op de beurs doet u het best met een coach, een men­tor die veel over de markt en han­de­len weet en waar er een track­record kan wor­den voorgelegd die cor­rect is. Ook al is het maar ter onder­s­te­un­ing, of om ervarin­gen te delen met elka­ar. Dat kan alle­maal via US Mar­kets waar u zelfs met al onze leden kunt com­mu­niceren, ook spreken de leden bij ons, u kunt hun bevindingen/​reviews rustig nalezen voor dat u mee gaat doen via de link hieronder …

-https://www.usmarkets.nl/tradershop/abonnement/aex-systeemtrading.html#reviews

Mee­doen en maandag op de verzendli­jst staan? Schri­jf u van­daag nog in via de vol­gende link: https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Tabellen met overzicht:
Han­de­len op de AEX kunt u al volop met €1500, wie met meer mee wenst te doen kan de aan­tallen ver­hogen maar dan moet ook het begin­sal­do evenredig mee. Hieron­der ziet u nog de tabellen per advies­di­enst per van­daag, de nieuwe resultaten.

Sys­teem Trading:


Polleke Trad­ing:


Guy Trad­ing:


Alles of Niets:


COM­BI Trading:


Tech­nisch Blok:
De AEX probeert nu duidelijk uit te breken om het veld tussen de 456 en 472 pun­ten te dicht­en, als dat lukt kun­nen we mogelijk een mooie sti­jging zien bij de AEX. Ste­un nu de 452 – 453 en de 448 pun­ten waar we deze week al een test hebben gezien. Het zal niet gemakke­lijk gaan om door te stoten want dan moet alles mee zit­ten en moet Wall Street zich ook weer her­pakken. Wel zie ik wat posi­tieve indi­caties bij de AEX index die duidelijk zin heeft om de trad­in­grange 448 – 456 te ver­lat­en. De DAX doet het ook goed nu, daar ligt de weg open richt­ing de top van deze maand, rond de 10.820 pun­ten. Boven die weer­stand kan de DAX naar de 11.000 pun­ten en hoger, ook hier eerst maar eens doorzetten. Ste­un nu de 10.475 pun­ten, lat­er de 10.400 en de 10.250 pun­ten. Bij de DAX zien we ook een Gold­en Cross (50- en 200-MA) op de grafiek wat de uptrend ondersteunt.

Op Wall Street bli­jft alles nog steeds dicht bij de All Time Highs, weinig weer­stand bij de S&P 500 en een mooie ste­un­zone nu ron­dom de 2165 – 2170 pun­ten. We kun­nen het vol­gende doel bij de lijn over de top­pen leggen, deze weer­stand wacht nu rond de 2205 pun­ten. Lat­er zal deze weer­stand naar mate de tijd ver­loopt wat oplopen richt­ing de 2210 en 2220 pun­ten. Ste­un nu eerst de 2165 – 2170 met lat­er de 2150 en de 2135 pun­ten, pas onder die 2120 ziet het er voor de S&P 500 slecht uit. De Dow Jones bli­jft net als de S&P 500 dicht bij de hoog­ste koers ooit, ook hier bli­jft de weg omhoog open liggen naar meer. Weer­stand door de lijn over de top­pen zien we nu rond de 18.850 pun­ten, daar­na let­ten we vooral op het nieuwe ronde getal 19.000 pun­ten. Ste­un nu de 18.350 (oude top), daaron­der nog een redelijk sterke ste­un rond de 18.230 pun­ten. De Nas­daq kan ste­un vin­den rond de 5200 met lat­er de 5132 pun­ten (oude top van 2000), weer­stand nu rond de 5270 en de 5310 pun­ten waar de lijn over de recente top­pen uitkomt.

Euro-dol­lar:
De euro komt nu terug in de richt­ing die ik vorige week al aan­gaf, de euro staat nu in het mid­den bin­nen de trad­in­grange 1,1051,125 dol­lar waar er rond de huidi­ge stand (1,115 dol­lar) wat ste­un wordt gevon­den. De 1,105 dol­lar ofwel de onderkant van de trad­in­grange bli­jft een richt­punt, lat­er zien we de 1,095 dol­lar als ste­un. Weer­stand nu de 1,125 dol­lar met daar­boven de 1,135 dol­lar waar de euro afgelopen vri­jdag nog zijn top maakte.

Brent olie:
De olie moest inlev­eren gis­teren na de pub­li­catie van de voor­raden in de VS, ste­un nu de 4646,5 dol­lar ter­wi­jl we rond de 49 – 50 en de 52 – 53 dol­lar weer­stand kun­nen verwacht­en. De olie bli­jft een spec­takel steeds weer, er is geen touw aan vast te knopen op dit moment. De vraag is nu of de olie via een hogere bodem weer omhoog kan om de top­pen boven de 50 dol­lar te gaan testen. 

AEX:


DAX:

S&P 500:

Dow Jones:

Brent olie:

Guy Boscart
US Mar­kets


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.