Beursdagboek Trader Guy 22 september 2016, 08:45

...

FED doet nog niks, beurzen omhoog

22 september 2016, 08:45 | Trader Guy | leestijd: 5 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


Mark­toverzicht:
De FED doet nog niks voor­lop­ig, het lijkt erop dat de Cen­trale Banken hun poli­tiek op elka­ar afstem­men want net als de FED deed de BoJ, de BOE en de ECB ook nog niks. Goed nieuws voor de beurzen zo blijkt want na de FED kre­gen we een ral­ly, gis­teren zei ik al dat in 75% van de gevallen na de FED er een ral­ly op gang komt, gis­teren was dat weer het geval. Nu de FED de rente niet ver­hoogd zien we dat de dol­lar wat goed­kop­er wordt ten opzichte van de andere val­u­ta waaron­der onze euro, ook de val­u­ta­markt kwam behoor­lijk in beweg­ing na die besliss­ing gis­teren. We zijn weer terug bij af eigen­lijk want nu weten we nog niet wan­neer de FED zijn vol­gende ver­hoging zal uitvo­eren, mevrouw Yellen zei wel dat het nog zou kun­nen dit jaar maar daar hebben we dus ook weer niks aan. Daarom zal de volatiliteit op de beurs aan­houden de komende weken is mijn mening en zullen we waar het kan met wat korte acties wat gaan doen.

Van­daag wel nog wat cijfers na de mid­dag uit de VS maar het is vooral wacht­en op wat de beurzen gaan doen lat­er op de dag. Opmerke­lijk is dat de Nas­daq en de Nas­daq 100 nieuwe records hebben neergezet gis­teren en dat de Dow Trans­port ook voluit hoger ging. Wat betre­ft de Nas­daq ziet het er bull­ish uit, wat betre­ft de Dow Jones, de S&P 500, de DAX en de AEX is het nu afwacht­en of er meer inz­it de komende dagen. We vol­gen alles uur tot uur op, we bli­jven voorzichtig te werk gaan iets wat noodza­ke­lijk is in deze markt.

Sig­naal dien­sten:
We zit­ten zon­der posi­tie in afwacht­ing, van­daag of mor­gen komen er mogelijk weer kansen die we willen pakken om in te stap­pen voor onze leden. Daarom nu deze mooie nieuwe aan­bied­ing voor U, zorg dat U erbij bent met de vol­gende acties want er zullen er nog enkele vol­gen zoals het er nu naaruit ziet. Er loopt voor nieuwe leden nu een aan­bied­ing, nu tot 1 DECEM­BER vanaf €39.

Een kans om lid te wor­den bij US Mar­kets waar we naar de beste kansen zoeken en han­de­len met beleid, waar het moet nemen we de STO­PLOSS, en waar het kan lat­en we de winst door­lopen. Er komen mooie nieuwe kansen, veel meer en voor velen ver­rassende kansen. Een reden temeer om u in te schri­jven zodat u alle belan­grijke upt­dates en sig­nalen ont­vangt … Deze maand staan we al op een mooie winst bij al onze advies­di­en­sten, zie hieron­der de maand tabel tot nu toe.

Trad­ing Coach­ing:
Han­de­len op de beurs doet u het best met een coach, een men­tor die veel over de markt en han­de­len weet en waar er een track­record kan wor­den voorgelegd die cor­rect is. Ook al is het maar ter onder­s­te­un­ing, of om ervarin­gen te delen met elka­ar. Dat kan alle­maal via US Mar­kets waar u zelfs met al onze leden kunt com­mu­niceren op ons druk bezochte leden­fo­rum, ook spreken de leden bij ons, u kunt hun bevindingen/​reviews rustig nalezen voor dat u mee gaat doen via de link hieronder …

https://www.usmarkets.nl/tradershop/abonnement/aex-systeemtrading.html#reviews

Mee­doen en maandag op de verzendli­jst staan? Schri­jf u van­daag nog in via de vol­gende link: https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Tech­nisch Blok:
Europa her­pakt zich ook van­mor­gen, bij de AEX zien we een poging om tot boven de 448 uit te breken, de vol­gende weer­stand is de 452 – 453 met lat­er de bek­ende 458 pun­ten. Ste­un nu de 448, de 444 en de 440 pun­ten, we moeten nu afwacht­en wat de markt gaat doen in de loopt van de dag en na het ver­w­erken van het nieuws. De AEX bli­jft wel behoor­lijk volatiel op dit moment. De DAX her­pakt de weer­stand (was ste­un) nu duidelijk weer, boven de zone 10.37510.400 pun­ten is posi­tief maar eron­der negatief. De vol­gende weer­stand zien we nu rond de 10.500 en de 10.60010.650 punten. 

Wall Street reageerde posi­tief op de FED door dat ze de rente voor­lop­ig gelijk houden, de Dow Jones wist een mooie plus van bij­na 1% te realis­eren richt­ing het slot. De eerste weer­stand bij de Dow Jones zien we nu rond de 18.350 pun­ten met daar­boven de 18.500 en de 18.650 pun­ten. De eerste ste­un zien we nu rond de 18.250 pun­ten met daaron­der de 18.100 en de 18.000 pun­ten waar de lijn onder de bodems uitkomt nu. De S&P 500 wist na de FED met meer dan 1% hoger af te sluiten. De eerste ste­un ligt rond de 2140 pun­ten met lat­er de belan­grijke 2120 pun­ten. Pas onder die 2120 ziet het er slecht uit. De oplopende ste­un­li­jn op de grafiek komt uit rond die 2095 – 2100 pun­ten, tot daar nog mogelijkhe­den als de 2120 pun­ten wordt door­bro­ken. Weer­stand nu eerst de 2170 – 2175 met lat­er de 2190 – 2195 pun­ten zone.

Euro-dol­lar:
De euro her­pakt zich duidelijk nu de FED nieks doet, de 1,125 dol­lar bli­jft de eerste weer­stand met lat­er de 1,131,135 dol­lar. Ste­un nu de 1,115 dol­lar met daaron­der de 1,105 dol­lar waar de lange ste­un wacht.

Brent olie:
De olie her­pakt zich nu ook duidelijk maar kan rond de 47,5 dol­lar de eerste weer­stand ondervin­den. Bij een uit­braak komt de 49 – 50 dol­lar zone weer in beeld als weer­stand, lat­er de 52 – 53 dol­lar. Ste­un nu eerst de 46 dol­lar met daaron­der de 43,5 dol­lar als steun.

AEX:


DAX:

S&P 500:

Dow Jones:


Brent olie:

Guy Boscart
US Mar­kets


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.